Geniş bir ürün yelpazesine sahip güzel, büyük bir mağaza.
Çok temiz, içeride olmak ve alışveriş yapmak güzel.
Tabii ki fiyatlar düşük değil, ancak hisse senetleri var, ürünlerin üretildiği kendi markası var, "Yeşil Çizgi" var.
Çok çeşitli süt ürünleri, meyveler-sebzeler, peynirler, şarküteri etleri, tahıllar vb.
Sıraya girmeyi sevmeyenler için self servis kasalar var. Kartta indirimler ve birikimler var. Eve teslim siparişi verebilirsiniz.
Bu mağazayı beğendim ! İçinde her şey elverişli bir konuma sahiptir! Doğru - promosyonlar o kadar memnun değil - temel ürünler için fiyatlar yüksek - et, tavuk , balık! El yapımı kek ve tatlıların seçimi bu niş her zaman memnuniyet vericidir - kendinize uygun bir fiyata bir şeyler bulacaksınız! Ayrıca uygun - suşi ve pizza içeren bir departman açtılar - bu gerçekten harika 👍🤝 Bu süpermarketin gelişmesine izin verin - ekibi beğendim! Her zaman dikkatli olun ve herhangi bir konuda yardımcı olun!
En sevilen kavşak burada! çok temiz, geniş bir seçim, her şey çok modern. Tadilattan sonra iç tasarımdan özellikle memnunum! self servis kasalar çok güzel.
10/10. mahalledeki en sevdiğim dükkan!
Fiyatlar her yerden çok daha yüksek olduğu için bu evrensele sık sık gelmiyorum. Ancak burada her zaman çok temiz, geniş bir ürün yelpazesi var, gecikme olmuyor.Hazır yemek departmanı, iyi bir ürün yelpazesine sahip, haklıdır. Taze hamur işleri var, çok lezzetli.
Mağazanın kendisinde ürün çeşitliliği ve kaba personel ile ilgili sorun her zaman olmuştur. Onarımlar yaptılar, kafelerini açtılar, ilk başta her şey aşağı yukarı oldu, son altı aydır aynıydı - geliyorsun, barista yok. Herhangi bir günün sabahı. Öğleden sonra, birisini lambaya kadar çağırmasını istediğinizde barista genellikle 15-20 dakika (kontrol edildi) bekleyebilir. «Makineye kahve dökün» diyorlar, 3 vakadan 2'sinde makineye yaklaşıyorsunuz ya süt yok ya da bardak yok. Pişirme bölümündeki kahveye bir şeyler götürmek istiyorsunuz (kafede barista olmadan kimse tatlıyı kıramaz, görünüşe göre bu çok büyük bir sorundur), hamur işleri hafta içi bir şekilde çalışıyor, hafta sonları en az sabah 10'a kadar boş, birkaç yalnız ekmek yatıyor ve hepsi bu.
Her şeyin yolunda gittiği tek şey, kontrol onlara geldiğinde, aynı anda iki barista var ve rafların hepsi mümkün olan her şeyle dolu.
İyi bir kavşak temiz, sebzeler taze, satıcılar cana yakın. Doğru, balıkları tartmak için genellikle hızlı bir satıcı bulamazsınız, ancak mükemmel bir ürün yelpazesi vardır. Haftada birkaç kez geliyorum.
Düzenli olarak spor ve sağlıklı beslenmeye gidiyorum. Burada bu tür birçok ürün var.
Genel olarak, mağaza popüler, seçim büyük. Kendi kendine ödeme kasaları var, bu yüzden bir kez bile sıraya girmedim.
1500 ruble'den satın alırken ağda alınan indirim kuponu kavşağı, yalnızca kasiyerli kasada ve yalnızca ağ kartından toplar yazılmadan geçerlidir - burada hiç çalışmaz. Raflara konulan malların ambalajının tamamı bir tür kir içinde, kirli bir zemini sildikleri anlaşılıyor. Sonuç olarak, kasiyer kasetten ürünleri yere düşürdü ve ardından kızdı.
Korkunç kavşak, korkunç personel.
Genç bir adamla alkollü içecek almaya geldiler, pasaportum sadece bende vardı, ama acil durum maaşımı ödemek zorunda kaldım, yaşlı bir kadın kasiyer bize self servis kasaya geldiler ve acil durum kartını aldığım kişinin belgeleri ödediğini söyledi, satın almamızı reddetti ve kaba durdu. Çalışmaktan yorulduğumu (çalışmaktan yorulduğumu - işten ayrılıp evde oturduğumu), buraya bir daha gelmemeyi söyledim - sevinçle bu mağazaya geri dönmeyeceğiz ve umarım bir daha size gelmeyeceğiz. Beceriksiz çalışan. Self servis kasada bile satın almaya erişime izin verdiğinde, kendisi tökezledi ve ödemenin QR koduyla yapılmasını sağladı ve eğer böyle ödeme yapma fırsatım olmasaydı, aynı şekilde bağırmaya devam ederdi, korkunç kadın, müşterilerle nasıl iletişim kuracağını bilmiyor, insanlarla hiç çalışmayın, evde oturun. Ayrıca güvenlik görevlisi, saat 23: 55 olmasına rağmen mağazanın kapanmasına 2 dakika kaldığını söylemek için acele etmeye başladı.
Bu mağazaya gitmenizi tavsiye etmiyorum.
Nadiren olumsuz yorumlar bırakıyorum, ancak bugünün mağazaya yaptığı gezi bunu yapmaya teşvik etti... Kasada duruyorum, önümde bir adam yiyecek satın alıyor, indirim için bir "Kavşak" kuponu veriyor, bunun için kasiyerden kaba bir tonda yaklaşık içerikli bir cevap alıyor: "size hangi Kavşakta verdiler - işte oraya gidiyorsunuz, bugün böyle bir kuponla dördüncü sizsiniz, mağazamızda kupon kabul etmiyoruz", tamam, belki de öyledir... Ama ton sanki kralın doğmamış tebaasıyla konuşuyormuş gibiydi... Sonra kasiyer kasetten kola şişesini alıp yere düşürür, çıkarır, adam "şişeyi ver, ben değiştireceğim" der, kasiyer atar, koymaz, şişeyi kasete geri atar ve komuta sesiyle "git değiştir" der... Adam değişmeye gidiyor, olanlardan şok oldum, elimde alışverişle duruyorum ve kasiyerin sinirlenmiş sesiyle şu "ne duruyorsunuz, kasete koyuyorsunuz" hakkında bir şeyler duyuyorum, özel bir şey yok gibi görünüyor, olanlara şaşırdım, ama tondan ona küfretmemenin daha iyi olduğunu anladım... Daha sonra, aşağıdaki içerikle ilgili olarak memnuniyetsizliğini kulaktan kulağa ifade etmeye başladı, itiraf etmeye değer, hakaret etmeden: "Peki, ne tür insanlar, şişeleri neden ayakta dururken kasete koyuyorlar, tüm normal insanlar yatıyorlar", dönüşünde erkeğe de aynısı söylendi. Ve burada anladığım kadarıyla şişeyi ayakta tuttum... Ama benimki düşmedi, şanslıydım, daha sonra maceralar ve sözlü çatışmalar olmadan her şey kırıldı. Bazı nedenlerden dolayı, en az X5 Perakende müdürünün kasaya konulduğu sonucuna vardım, bundan sonra bu mağazaya girmekten korkacağım (elbette şaka, ama oraya geri dönmek istemiyorum), mağazadaki diğer her şey yolunda
Шикарный магазин с хорошим выбором товаров. Есть кафе, где можно не просто купить кофе на вынос, но и спокойно посидеть за столиком. Кофе от бариста оказался намного лучше, чем купленный в автомате.
Магазин понравился по расположению. Много акций на продукты каждый день. Особенно понравились ежедневные скидки на разные деликатесы. Большой выбор готовой продукции.
Temiz, temiz, ancak fiyat etiketleriyle karıştırıyorlar. Onlardan sadece parça mal satın alıyorum, böylece aldatmasalardı))) Şimdi teslimatı kullanıyorum. Orada fiyat etiketleriyle her şey şeffaftır)
Отличный магазин продуктов, просторный и при этом чистый, свежие фрукты и овощи, широкий ассортимент напитков, персонал вежливый, отзывчивый, приветливый и улыбчивый)
Очень хороший магазин, с большим ассортиментом. Очень нравится отдел фруктов и овощей. Никогда не сталкивалась с какими-то проблемами. Персонал вежливый и всегда откликнется, если нужна помощь.
Но сегодня все вышло по-другому. Охранник решил, что у меня слишком хороший день. Я всегда пользуюсь кассой самообслуживания, а в этот раз там не пробивалась одна товарная позиция и пришлось идти на кассу. Подошёл охранник к кассиру со словами: «девушка там 2 экрана испортила», хотя я стою рядом. То есть, я виновата в том, что товар не пробивается и на экране высвечивается, что «позиция не найдена». Затем охранник отошел и вернулся с фразой, что он починил экран и девушка может спокойно идти. А в любом другом случае я не могла идти спокойно?)
В след мне донеслась фраза про попить валерьянки. Жаль, конечно, что я очень спешила и мне было не до вступления в какие-то диалоги. Теперь я думаю стоит ли вообще ходить в этот магазин, если я перестала чувствовать себя там в безопасности и спокойствии.
P. S. Девушка, которая пробила товар чудесная и очень корректная.
P. P. S. Потрясающе вкусная голубика и оч крупная
Korkunç hizmet, Rusça konuşmuyorlar
İşyerinde çalışan yok, servis sırasında telefonda diyorlar.
İncelemeyi tamamlamak! 20 dakika boyunca yiyemediğim balıkları beklediğim balığın, kafasının kesilmesinin başlangıcından itibaren dayanılmaz bir çürük kokusu olduğu ortaya çıktı. Son derece üzgün! Et balık bölümünde ağırlıkça bir şey satın almanızı önermiyorum!
İş günlerinde sosyal kartları kabul etmiyorlar (hafta sonları düşüyor).
Bu yasal mı?
Destek için aradım. Bana, kavşak yönetiminin iş günlerini (28 Aralık) hafta içi günleri saymadığını ve sosyal kartlarda indirim sunmadığını söylediler.
Очень хороший магазин, всё понятно, чисто, аккуратно. Сотрудники доброжелательные. Большой выбор овощей, фруктов, свежая мясная продукция. Цены разные, бывают скидки. Мне нравится, я живу недалеко, и часто бываю там...
Оставил у них 550₽ почти с оплатой по сбп, работница отвечающая за самообслуживание, в итоге выставила дураком , т к у них оплата не прошла. В итоге я застрял у них там на целый час, пока дошла сотрудница выше, дала заявление на возврат средств , а деньги мне так и не вернули. Сейчас поражаюсь самому себе, как я там не нагрубил, не взял книгу жалоб.
В поддержке приложения тоже не помогли, только сказали брать дубликат этого самого заявления, который мне не дали. А самое поразительное, у другой женщины на 1400₽ вообще оплата, и тоже не прошла. Вместе заполняли их бланки , а деньги где ?
Gardiyan geldi ve ödediğim meyve suyumu aldı. Ödemediğimi söyledim ve tekrar ödememi söyledim. Sadece bu da değil, çalışan herhangi bir üniformasız değildi. Doğrudan masadan aldım, açık suyumu, bilgim olmadan. Korku
Çok kaba çalışanlar, bu kadar korkunç çalışanlar özellikle gardiyanlar, onlarla konuşmak ve tartışmak işe yaramaz, bu kavşağı ziyaret ettikten sonra çok hayal kırıklığına uğradım, hayatımda asla bu mağazaya gitmeyeceğim.
Lütfen dikkat edin ! 12 Nisan 2025 , saat 14: 30 civarında, Volgogradsky Prospect 1'in kavşağı mağazası, et bölümünde kirli toprak tırnakları olan, kirli olimpika'da, bornozsuz, başlıksız bir kasap, bu yarı satıcının dediği gibi, etini tezgahta olmayan bize satacaktı - yeraltından.
Большой выбор продктов...Неплохой магазин...Но рядом на сквере была качели и лавочки.....Теперь лавочка убрали.....Родителям приходится стоймя ожидать пока детки накачаются....Тяжело....яВерните скамейки на сквер.
Отличный магазин с большим ассортиментом, чисто, аккуратно, удобная раскладка продуктов, и расположение магазина, есть практически всё, часто проходят акции, народу не много. Цены адекватные. Рекомендую к посещению
Хороший Перекресток!всегда приятные продавцы,много разнообразных товаров,хорошие скидки,много овощей,фруктов,молочных продуктов,хотелось ,чтобы больше было хозяйственных товаров, как было раньше!
Продовец из колбасного отдела отсустовал на рабочем месте длительнное время, после того как два других продовца из других отделов пошли ее искать, через долгое время она вернулась, и была не довольна, что ее попросили занятся посредственно своими прямыми обязаностями, грубила и вела себя похамски.
Цены в колбасном отделе в даном магазине не соотвествуют ценикам и номенклатуре товара, товар лежит не пополкам и не потеми цениками, цена на кассе не соответствует ценикам которые сделала продовец колбасного отдела. Просим принять меры по наказанию данного сотрудника.
17.08.24
Хороший магазин у дома, в силу расположения, достаточно популярный. Хлебобулочная продукция и овощи, всегда достаточно свежие, магазин держат в чистоте, кассиры вежливы.
Любимый магазин сети. Удобно расположен, посещаю ежедневно. Вежливый персонал, весь товар выставляется сразу на полки, в магазине чистота и приятная атмосфера
Вторую неделю не проходят акции по комбо обеду «перекресток». Вопрос старший кассир так и не решил 🫤
Бариста в кафе часто не бывает, приходится просить охранника вызвать по рации… Когда приходит, руки моет только после замечания, посуда для молока грязная стоит в холодильнике… ☹️
Nazik ve yardımsever çalışanlarıyla çok güzel bir mağaza
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Evgenii
17. seviye şehir uzmanı
29 Nisan
Self servis kasiyer alanındaki bir çalışanın iğrenç davranışı (Emin'in adı gibi görünüyor). Sürekli bazı öfke nöbetleri ve sorunlar var. Herhangi bir itaat normuna uymuyor, kaba davranıyor, kavgalara giriyor, konuşmamaları ve geri çekilmemeleri istenirse sessiz bile kalamıyor - arkasından kalkacak ve bazı saçmalıkları çalacak. Bu sosyal açıdan tehlikeli bir insan. Adını taşıyan rozet göstermeyi reddediyor, bu sırada bir şey haykırarak kaçmaya başlıyor. Tam bir sirk. Ve böylece her seferinde tımarhaneye benzer. Yönetim harekete geçtiğinde.
Магазин хороший большой выбор, пока не доберешься до кассы: много кассиров не додают сдачу, обманывают на деньги. Так что лучше пользоваться только кассами самообслуживания.
Магазин удобно расположен. Продукты свежие, есть выбор фруктов, ягод, овощей.хорошая кулинария. При небольшой площади все расположено удобно. Давно не сталкиваюсь с разницей цены на ценнике и на кассе. Персонал следит за этим, вежливый и доброжелательный. Пользуюсь скидками и акциями, что экономит бюджет. Рекомендую
Удобно расположенный магазин на волгоградском проспекте, в пешей доступности от жилого массива и от станции метро Пролетарская.
Всегда чисто, и порядок в магазине на полках.
Спасибо рукаводству за Вашу работу.
Магазин нравится. Наконец появились нормальные тележки для набора продуктов. Очень удобно на кассе не нырять к полу чтобы достать товар. Чисто. Ассортимент не вызывает нареканий по качеству.