Harika bir yer! Ev yapımı gibi çok lezzetli köfte, ince hamur ve iyi kıyma, lezzetli et suyu. Et suyu, dereotu ve ekşi krema ile sığır eti ile köfte denedim, beğendim. Sovyet yemek odasının atmosferi. Fiyat için porsiyon yaklaşık 500 ruble çıktı. Ürün yelpazesinde ucuz bira, aynı zamanda kaliteli ve yerel bal likörü de fena değil, fiyatlar için çok uygun.
Turizm merkezine ve otobüs durağına yakın, iyi konum. İki salon. Özellikle hafta sonları oldukça fazla ziyaretçi var. Menü yemek odasındaki gibi, bence fiyatlar kurum seviyesi için biraz yüksek. Yemek kalitesi katlanılabilir. Sipariş için bekleme süresi yaklaşık 15 dakikaydı.
Мне понравилось. Антураж советской пельменной, словно вернулась в детство. Если вы хотите изысков, то лучше не приходите. А если хотите вкусно и по-домашнему пообедать без переплат, то вам- сюда. Чисто, вежливый персонал, ценник низкий, еда - вкусная. Однозначно рекомендую.