Her zevke uygun bir konaklama yeri seçimine sahip en rahat lamba atmosferi (aynı seçime sahip ortalama çek gibi) - ana veya mutfak (bu arada sigara içebileceğiniz, kanepeler ve setlere eşlik eden harika bir görsel var), her zaman olumlu ve hoş bir seyirci ve yazlık veranda sadece çatıya katlanılabilir! Buranın onu seven ve misafirleriyle paylaşmak isteyenler tarafından yapıldığı hemen anlaşılıyor ☺️
Zaten Tverskaya için ikonik bir yer, son 10 yılda burada kaç tane kokteyl içtiğimi sayamıyorum. Beğendiğiniz veya artık beğenmediğiniz birkaç bardan biri
Bu cumartesi hafif sarhoş bir ziyaretçiye karşı gardiyanın uygunsuz davranışına tanık olduktan sonra bu kurumu kalıcı olarak kapattı.
(Bir bar için bu biraz sarhoş bir insan normaldir, burada görüşte başkaları yoktur, bu yüzden sabırlı olmanız ve dengesiz pislikleri güvenliğe almamanız gerekir)
Aşağıdakiler oldu, gardiyan ziyaretçiyi merdivenlerden baş aşağı attı, aslında baltayla baş aşağı uçtu, kafasını nasıl kırmadığını bilmiyorum ve hayatta kaldı, muhtemelen gömleğiyle doğdu. (manzara ürkütücü) Ve eğer tanrı onun için böyle olsaydı, kurum IC tarafından çoktan kapatılmış olurdu ve gardiyan hapiste oturuyordu, ağlıyordu ve sonuna kadar oturmamak için avukat için para arıyordu. Bu yüzden ne yaptığınızı düşünmenizi tavsiye ederim ve bu zaten aşırıya kaçıyor, yine de sağlam bir kurum.
Ve kuruluşa göre
Müzik, yemek ve kokteyller en iyisidir.
Birlik çok iyi, onlarca yıldır yürüyen pek çok insan var, sık sık aynı yüzleri görüyorum!
Ziyarete tavsiye etmiyorum!
Moskova'nın en sevilen yerlerinden biri! İnanılmaz bir atmosfer! Havalı seyirci! Her seferinde buraya geri dönmekten zevk alıyorum ve birçok kez daha döneceğim! Kesinlikle ilk ziyaretten aşk!!!
İyileştirme alanlarından - bu elbette nakit ödemedir! Ama ben zaten alıştım ve önceden para çekiyorum.