Uçuşlar arasında dinlendirici bir tatil için tavsiye ederim!!! Havaalanından otobüsle 10 dakika! OZON yoluyla rezervasyon yapmak daha ucuzdur. Tavluk kafesinin ve Starbucks Kahvehanesinin yanında. Güzel kahvaltılar.
Bir geceyi otelde kalkmayı bekleyerek geçirdiler. Sabiha Havalimanı'na beş dakika uzaklıkta oldukça uygun bir konum. Temiz, uyumak rahat, normal kahvaltı.
Sabiha havaalanından çok uzak değil. Sessiz, geniş oda, konforlu yatak. Her gün temizlik yapıyorlar, ancak iki kişi için sadece küçük bir şişe şampuan ve duş jeli koyuyorlar. Saç kremi, diş malzemeleri, bornozlar - hayır. Kahvaltılar çok mütevazı ve monoton. Kahve berbat. Genel olarak, otel fena değil.
Uçuşlar arasında geceleme için çok uygun bir otel! Geniş odalar, güzel kahvaltılar, çok misafirperver personel! Odalarda su ve çay-kahve için her şey mevcuttur. Akşamları dışarı çıkacağınız ve akşam yemeği yiyeceğiniz yerler var.
Orijinalini göster · Русский
Юрий Кудрявцев
25. seviye şehir uzmanı
21 Ocak 2024
Uçuşlar arasında iyi bir ıntercept oteli. Oraya ulaşmak basit: tarama alanından çıkıp metroya doğru sola gidiyorsunuz. Aşağı iniyorsunuz ve 2. çıkıştan sağa geçiyorsunuz. Virajda büyük bir ATM grubu var.Sağdan da yukarı çıkıyorsunuz otel binası. Resepsiyonda her zaman Rusça anlamıyorlar. Odada Wi-Fi, TV (Rusça konuşan kanallar bulamadım), duş, elektrikli su ısıtıcısı ve çay poşetleri bulunmaktadır. 04.30'dan itibaren kahvaltı "her şey dahil" ama oldukça mütevazı.
Genel olarak para için iyi bir değer, kahvaltı Tamam, memnun kaldım. Lobi bar yok, 5 değil 4 yıldızın tek nedeni bu.
Orijinalini göster · English
Лекс Б
23. seviye şehir uzmanı
27 Şubat 2023
Otelde hoşuma gitti. Kahvaltılar çok lezzetli, doyurucu, her gün yeni bir şeyler içerdi, kahve lezzetli.
3 dakikada düzinelerce kafe ve restoranın, mağazaların bulunduğu bir blok.
Metro - 20 dakikalık yürüme mesafesinde, merkeze ulaşabilirsiniz. Havaalanından arabayla 6 dakika uzaklıktadır.
Otel sessiz. Oda geniştir. İyi temizledik.
Bir gece yatmak harikadır. İyi konum! Ama odaya sigara içildi ... ve belirtildiği gibi iki yatak ve bir kanepe değil, bir yatak ve bir kanepe geldi. Kahvaltı harika!