Restoranı çok beğendim. Küçük şirketler için canlı müzik ve masaların bulunduğu bir salon, daha geniş şirketler için sıcak bir veranda bulunmaktadır. Aydınlık ve temiz! Farklı kategorilerden farklı şeyler sipariş ettiler, her şey çok lezzetliydi (özellikle kebaplar). Elbette sunum da etkileyici, ancak bu konuda hiç emin olmadım.
Ancak bir dezavantajı var: UZUN süre bekledik (yarı boş bir odada) - neden net değil.
Fiyatlar: ortalamanın üzerinde. 4 yetişkin ve 4 çocuğa 15.000 verildi. Aynı restoranda, "arkadaşların evinde", yaklaşık aynı yemek seti için 10.000'den fazla veremezsiniz
Şubat 2025'teydik
2 Ocak'ta öğle yemeğine geldiler ve seçimlerinden pişman olmadılar! Verandada hoş bir ortam ve Yeni Yıl havası var. Servis personeli arasındaki adamlar kibardır. Garson çeşitliliği çok iyi biliyor, ziyaretçilerin özelliklerini ve tercihlerini anladı, istek üzerine yemek seçiminde önerilerde bulundu. Sonuç olarak: Üç yetişkin ve bir genç dolu ve memnun! Baltık ringa balığı, ahududu halkaları salamura soğanlı, yuvarlak ılık pişmiş altın patatesler ve çıtır çıtır kahverengi ekmek krutonları ile yoğun, zengin bir tada sahiptir...mmm...Peynir fondü substratı üzerindeki patlıcanlar tanınamazdı. İnce karamelli tatlı ve ekşi bir kabukla kaplanmış, hamurla beklenmedik bir şekilde sufle hassasiyetine açılırlar! Ve sonra tadın havai fişekleri, sır biberinin keskinliğini yakalar... Kıyaslanamaz! Salata olarak Yunan salatası. Peki, tavuk suyu o et suyudur. Ama hecelenmiş tavşan ve yaban mersini sosu!... Gurme cenneti! Püre ve mantar soslu iyi pozhar pirzola,
Yıldönümünü burada kutluyordum.
Ziyafeti çok önceden sipariş ettim. Mutfak övgüye değer, aşçılar aferin - her şey çok lezzetli ve markalı meze Peynirli fondü içindeki patlıcan genellikle bir şaheserdir! Ancak hizmet çok hayal kırıklığına uğradı.. 12 kişilik masamıza 1 garson Natalya atandı, bu yüzden her seferinde masadan kendim kalkmak, misafirleri terk etmek, onu bulmak ve bize gelmesini istemek zorunda kaldım. Vazoyu çiçeklerin altına getirmek için bile iki kez sormam gerekti ve sonra tekrar istekle neredeyse mutfağa gitmem gerekiyordu. Kirli bulaşıkları da kendileri temizlediler - yandaki boş masaya. Aynı zamanda Pazar günü öğleden sonra çok az misafir vardı, verandada sadece birkaç masa doluydu, ana salonda hiç ziyaretçi yoktu. Yöneticiden hizmet ve hizmet kalitesine ve personel ile çalışmaya özellikle dikkat etmesini rica ediyorum.