Bu rahat kurumu arkadaşlarla ziyaret ettik. Hızlı hizmetten, lezzetli yemeklerden ve hoş, güler yüzlü garson Vlad'dan çok memnun kaldık. Khachapuri suluydu, lüksdü, sığır eti ile khinkali'yi beğendim, limonata süperdi!!! Hesabı bölüp bölmeyeceğimizi hemen belirledik) bu yeri ziyaret etmenizi tavsiye ederim! Kapanmaya yaklaşmamıza rağmen hızlı bir şekilde hizmet aldık ve yemeğimizi bitirmek için acele etmedik. Nazikçe kasayı kapatmak için faturayı ödemelerini istediler ve hepsi bu, tadını çıkarın. servis ve yemek zirvede, tavsiye ederim!
Ağın en iyi noktalarından biri, her zaman taze et, her zaman, yıllarca mükemmel tadı, özenli garson kızlar, isteklerine göre menüyü yetkin bir şekilde söyleyecekler, sığır eti ve kişnişle khinkali ve kharcho çorbasıyla Ajar usulü khachapuri'yi - sanki kurumun en önemli noktası gibi! İş gününün ortasında bir fincan çay içmek, öğle yemeği yemek ve akşamları arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için harika bir yer!
Geçenlerde Khinkalnya kafesini ziyaret ettim ve memnun kaldım, bu sadece ilahiydi! Hamur mükemmel bir şekilde hazırlandı ve dolgusu zengin ve lezzetliydi.
Garsonlar çok kibar ve misafirperverdi. Siparişleri çabucak kabul ettiler ve yemek seçimine her zaman yardım etmeye hazırdılar. Arkadaşlarımın çevresindeymişim izlenimi veriyordu.Bu kafeyi lezzetli mutfağı ve iyi hizmeti takdir eden herkese tavsiye ederim. Kesinlikle tekrar döneceğim!