Arama
Rotalar

Каравай-СВ

Genel bakış
Menü
Fotoğraf
20
Yorumlar
21
Şubeler
Özellikler
Değerlendirme 4,5
43 puan
Burayı değerlendirin

21 yorum

Varsayılan
жора одинцов
4. seviye şehir uzmanı
21 Mart
Ürünler esas olarak ekmek alıyorum, çünkü gerisi Astronotlar için, fiyatı kozmik ve ekmeğin "mayalarla" dedikleri gibi fiyatı ucuzlaşmıyor, ancak bu sorunun zemini, pazarlamacılar onu filme sararak iyi ekmeği bozmayı başarıyorlar, ekmek boğuluyor ve tadı bozuluyor, çünkü iyi ekmeğin dışarıdan gevrek bir kabuğa sahip olması ve içi yumuşak olması gerekiyor, aslında 173 ruble için olgunlaşmış ekmek "Süt" satın alıyorum, bu nedenle filmdeki ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek, ekmek Pyaterochka'nın maliyeti 43 ruble, benim soruma göre bunu neden yapıyorsunuz?,cevap tozdan korunmadır, soruma, tozun sadece belirli hamur işlerine oturduğunu, o zaman neden tüm ekmeği sarmıyorsunuz?cevap gelmedi, cevap açık, satıcılar satılmayan ekmekler için yemliklerinden ödeme yapmak istemiyorlar, kalitenin zararına bu şekilde kurnazlar, ofise malların kabulü hakkında yazdılar, malları getirdiler, sabahın erken saatlerinde ekmekler, paletleri doğrudan hayvanların yürüdüğü yere koydular ve geceleri fareler, çünkü et departmanının bir metre ötesindeki ekmek, taşra ürünleri zemindeki tepsilerde yatar, zemine en yakın olanı daha sonra doğal olarak tüm kirlerin üstüne konur ve zararlı mikroorganizmalar ürüne düşer, standartlara göre tepsiler yere düşer. Ofise ilk başvurumdan sonra kendilerini yere değil masalara koymalılar, geri döneceklerini sürdüler, getirdiler, köşeye bir oda eklediler ve oradaki paspasları ve zemin bezlerini kronikleştirdiler, iyi bir başlangıç ve lezzetli ekmeğin kozmik bir fiyata sıradanlığa dönüşmesi üzücü.
Orijinalini göster · Русский
1
2
Kurumun yanıtını göster
Настасия
13. seviye şehir uzmanı
1 Nisan
Üç çeşit ekmek tavsiye ederim: amaranth, Sergeyevsky ve esnaf, üçü de bju'da iyidir. Satıcı Sobolev Alexander'ın kabalığı için 3 yıldız, hiç bir zaman, alıcıya karşı nahoş olmamak için korkunç bir tavır olmadı ve her zaman 500-600 ruble ekmek alıyorum çünkü kesip donduruyorum ... ama ne kadar olursa olsun.. Bu şekilde davranmak çok yanlış. Satıcıların geri kalanı için soru yok
Orijinalini göster · Русский
Алексей Емельянов
5. seviye şehir uzmanı
3 Nisan
Ekmeği alırdık, sadece lezzetliydi. Büyükannesinin çocukluğunda olduğu gibi Satıcı kibar, yardımseverdir! Denemek için birkaç ekmeği kestim. Hemen hemen her şeyi beğendim! 😁
Orijinalini göster · Русский
Оксана Федорова
14. seviye şehir uzmanı
2 Nisan
Ekmek, gerçekten, çok lezzetli ve kalitelidir. Kendim pişiriyorum, bu yüzden bunu biraz anlıyorum. Sık sık satın alıyorum ve her zaman zevkle yiyorum!
Orijinalini göster · Русский
Таня
6. seviye şehir uzmanı
31 Ocak
İnanılmaz lezzetli ve kaliteli hamur işleri! Satıcıların ellerini asla yıkamaması her zaman şaşırtıcıdır!!! Bir kollarında eldiven olduğu için bahaneler uydurarak... Ya diğer kollarında???? Sadece bizde böyle bir şey olabilir.
Orijinalini göster · Русский
2
Kurumun yanıtını göster
Марина Р.
6. seviye şehir uzmanı
24 Nisan 2024
Чудесный магазинчик, всегда свежий хлеб, огромный выбор выпечки, очень вежливая и доброжелательная девушка, люблю к ней ходить, подскажет, поможет, благодарю за магазин и правильно подобранный персонал 🌸
2
Kurumun yanıtını göster
Анастасия
16. seviye şehir uzmanı
10 Aralık 2024
Ürünlerin tadı ortalama, genellikle bayattır. Turtalar için fiyatlar çok yüksek. Aksine, somun sipariş etmek veya ekmek satın almak için bir yer olan kek, ailenin hiçbirinden etkilenmedi.
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Sherry Sherry
3. seviye şehir uzmanı
12 Nisan 2024
Мой любимый магазинчик! Много вкусняшек, без покупки не уйти,всегда всё свежее,вкусное и постоянно удивляю новинками! Есть из чего выбрать! Хлебушек мягкий,хрустящий!
1
Kurumun yanıtını göster
Юрий Гранников
6. seviye şehir uzmanı
24 Nisan 2024
Очень вкусный хлеб,но ещё очень отзывчивый и приятный продавец Елена,всегда поможет и подскажит. Поставил бы оченку не 5 звезд , а 💯.
2
Kurumun yanıtını göster
Алексей
20. seviye şehir uzmanı
20 Kasım 2023
Отличный хлеб, недорого. Хороший ассортимент. 5/5. Всегда покупаю только тут. Особенно люблю крестьянский.
1
Kurumun yanıtını göster
М
Мосалева К.
10. seviye şehir uzmanı
4 Şubat
Lezzetli, peki, çok pahalı 1 turta 216r
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Александр Миляев
15. seviye şehir uzmanı
20 Mart 2024
Лучший ассортимент. Пожелание - добавить больше видов хлеба БЕЗ пшеничной муки высшего сорта в составе.
2
Kurumun yanıtını göster
М. И.
16. seviye şehir uzmanı
7 Ocak 2024
Лучшая пекарня. Вкусные хлеба и сдобные изделия. Почти каждый день заходим сюда.
1
Kurumun yanıtını göster
Gylя Gylя
3. seviye şehir uzmanı
27 Temmuz 2023
Каждый день свежая выпечка и хлеб. Вежливый персонал Чисто и красиво Всем советую
1
A L M
9. seviye şehir uzmanı
26 Mart
1600 için bayat kek, süzme peynirli şekerli tatlı bir topuz.
Orijinalini göster · Русский
Ольга Ш.
7. seviye şehir uzmanı
29 Mart 2024
Приветливый персонал, вкусный хлеб
1
Kurumun yanıtını göster
Вячеслав
9. seviye şehir uzmanı
17 Ağustos 2023
Продукция может и качественная. Но цены очень завышены. Не для простого покупателя
1
Kurumun yanıtını göster
Андрей ....
9. seviye şehir uzmanı
30 Haziran 2023
Не большая полатка, проходное место. Для парковки авто мало места.
Kurumun yanıtını göster
Елена Малышева
8. seviye şehir uzmanı
24 Kasım 2023
Очень вкусный хлеб
Kurumun yanıtını göster
Татьяна
8. seviye şehir uzmanı
18 Eylül 2023
Очень вкусный хлеб.
1
Kurumun yanıtını göster
Наталья Титова
9. seviye şehir uzmanı
9 Ağustos 2023
Норм
1
  1. 1
  2. 2