Güzel bir yer! İçinde birkaç kez yediler, her şey doyurucu ve lezzetli)
Servis muhteşem. İlk geldiğimizde bize Tsoy'u açtılar))) Havaalanının önündeki son ziyarette öğle yemeğine gittiler, çok insan vardı, ama çok sayıda personel vardı, hem garsonlar hem de mutfak gayet iyi iş çıkardılar - her şeyi hızlı ve lezzetli bir şekilde yaptılar ve getirdiler)) yanlarında yiyecek aldılar - garson, öğle yemeğimizden sonra daha taze hale getirip getirirlerse uygun olup olmayacağını sordu ve sonra beklerken bize ücretsiz çay getirdiler. Cömertçe bahşiş bıraktılar - bize ayran'ı da yolumuza verdiler!
Buradaki en iyi lakhmajun ve hafta sonu kafelerin geri kalanında aşçılar varken o her zaman hazır durumda. Ayrıca burada çok hoş sahipler, her zaman çay dökecekler ve Rusça / ingilizce / Arapça / vb. Sohbet edecekler. Akşam yemeğine buraya gidiyoruz!
Bilgili insanlar akşam yemeğine buraya giderler. Fiyat-kalite diğerlerinden daha iyidir. Ağustos 2024'te birçok yeri ziyaret ettik. Hem fiyat hem de kalite onu sevdi. İkimiz için bahşiş ile 800 lira. Kızarmış balık ve pilav tavsiye ederim. Münhasıran.