Rahat ve güzel bir otel. Odalar temiz ve temizdir. Mükemmel konum, tramvaya 5 dakika, Sultan Ahmet'e yürüyerek 10-15 dakika uzaklıktadır. Personel çok cana yakın, hiçbir şeyi reddetmiyorlar. Çok havalı Muksen çalışanı, her zaman gülümsüyor ve yardım ediyor.
Buna eksi denilebilirse tek dezavantajı, odadaki wi-fi'nin iyi yakalamamasıdır. Ve böylece daha fazla eksi gözlemlemediler, her şeyi çok beğendim, keyifli bir tatil için çok teşekkür ederim.
İnanılmaz manzaralar, güzel mimari, tarihi bir yer. Her yerde her şey çok dikkatli bir şekilde bakılıyor. Tabletler ve gönüllüler şeklinde mükemmel eşlik. Ailemdeki herkes hoşuna gitti. Yazık, bölgede çalışan iyi bir kafe yok (en azından kışın)
Odada üç kişilik kaldık. Çok iyi izlenimler. Temiz, rahat, sıcak, hiçbir şey kokmuyor, üçüncü yatak için ayrı bir atıştırmalık. Elverişli konumu, hem denize hem de ilgi çekici yerlere yakın.
Sağlam bir dört kişilik güzel bir otel. Resepsiyondaki kızlar yerleşimle ilgili tüm sorunları çözdüler. Uygun konum, tüm ilgi çekici yerlere yürüme mesafesindedir. Tek şey çok yetersiz bir kahvaltı .
Otel eski şehirde yer almaktadır ve çok başarılıdır. Ayasofya ve Kapalıçarşı'nın yanı sıra diğer birçok ilgi çekici yer de yakındadır. Her şey yürüme mesafesinde. Tramvay durağı da çok uzak değil. Otelde kahvaltılar öyle, kafede kahvaltı yapmak daha iyidir. Otel temiz, rahat. İyi personel. Ana eksi: geceleri çok gürültülü. Uyumak mümkün değil.
Samimi atmosferi, samimi bakımı, düzeni, estetiği seviyorsanız kesinlikle bu oteli seveceksiniz. 20-23 Şubat tarihleri arasında kaldığımız süre boyunca ekibe çok teşekkür ederiz! Sen inanılmaz derecede çekici ve sevecensin. Konumu mükemmel, sokak kargaşası yok, üçüncü kattan gün batımlarını ve martıları görebilirsiniz :) Binada asansör var. Ve ne kadar rahat bir lobi! Kahvaltıları çok özlüyorum - bireysel olarak doldurulmuş bir masa konseptini çok beğendim.
Harika bir yer. Sürprizler olmadan, her şey tarifteki gibidir ve Kesinlikle buraya geri döneceğim. Hizmet birinci sınıftır. Çok hoş geldiniz resepsiyonu
İstanbul'un merkezinde çok elverişli bir konuma sahip hoş ve misafirperver bir otel. Temiz, sessiz, sakin, konforlu yataklar. Havada kapalı bir bahçe var. Lezzetli kahvaltılar. Kibar personel.
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Kubra Sen
3. seviye şehir uzmanı
10 Aralık 2024
Bu oteli kesinlikle tavsiye ederim! Her şey için teşekkürler!
Sakin bir sokakta yer alan otel, önemli turistik mekanlara sadece kısa bir yürüyüş mesafesinde, Sultanahmet'e ve yerel çarşılara yakındır. Check-in işleminden itibaren hoş bir sürpriz yaşadık, bizi lezzetli bir Türk kahvesi ile karşıladılar ve hamamlı deluxe çift kişilik oda için odamızı yenilediler. Otel yeni, modern bir tasarıma sahip, çok temiz ve rahat. Yönetim ve personel çok müşteri odaklıdır, yardıma hazırdır, bu nedenle herhangi bir isteğiniz veya geri bildiriminiz varsa, konaklamanız sırasında onlara verin ve isteğinizi desteklemek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. Check-out işlemini saat 2'de ekstra bir ücret ödemeden yaptık ve proaktif olarak bize Havaist otobüsüne ücretsiz bir araba asansörü sağladılar.
Güzel otel. Güzel personel. Odalar güzel, temizliğin özellikleri var: nevresimler 5 günde değiştirilmedi, havlular son gün değiştirildi, su ve şampuanlar-jeller de son gün rapor edildi. Kahvaltılar çok ilginç - 15 dakika içinde uyarmanız gerekiyor, masayı sizin için özel olarak hazırlıyorlar: atıştırmalıklar ve soslar, meyveler, taze sıkılmış meyve suyu, hamur işleri ve krepler, sütlü tahıllar içeren birçok tabak. Yanınızda peynirli veya peynirsiz omlet veya scramble, çay veya kahve arasından seçim yapabilirsiniz. Kahve öyle ama genel olarak kahvaltı çok hoş ve lezzetli. Garson bizi çok fethetti) İstanbul'un her yerinde olduğu gibi çocukları çok seviyorlar. Otelin konumu idealdir - Sofya ve Sultanahmet Camii, Boğaziçi ve Marmara Denizi'ne yürüme mesafesindedir. Tavsiye ediyoruz!!!
Kahvaltıları güzel olan yeni şık otel! Konumu, birçok cazibe merkezini ziyaret ederken taksi kullanmamanıza izin veriyor! Resepsiyondaki kız duyarlı, ek ücret ödemeden odamızı daha konforlu bir odayla değiştirdi!