Güzel mağaza. Girişte Rusça'yı anlayan bir adamla tanışıyor. Annemin Özbek, babamın Türk olduğunu söylüyor. Mağazada hem yemek hem de günlük yaşam için ihtiyacınız olan her şey var. Ürünler taze, alkol pahalı değil, orijinal. Kendim kontrol ettim.😜
В целом неплохой магазин (которых не много в округе), можно купить всё необходимое, купили вкусное гранатовое вино. И огромный плюс-везде есть цены!!! За день до этого зашли в ларёк и купили пиво в два раза дороже, чем в этом магазине. Надеюсь отзыв кому-то будет полезен)
Fiyatlar uygun, tezgahlarda% 200 fazla fiyatlandırılıyor, malların mevcudiyeti dik, ihtiyacınız olan her şeyi alabilirsiniz, alkol (bira) küçük mağazalardan 1,5 kat daha ucuzdur. Her şeyi uygun fiyata seçebilirsiniz.
Temel ihtiyaçlardan hediyelik eşyalara kadar şehir merkezinde ihtiyacınız olan her şeyin bulunduğu süpermarket. İyi meyve ve sebzeler. Fiyatlar ilçedekinden daha düşük. Tavsiye ederim.
Mağazadaki fiyatlar diğer yerlere göre 2-3 kat daha ucuz. Örneğin, Ay Sofya yakınlarındaki tezgahlardan birinden 300 liraya bir kutu kahve aldım ve sonra bu mağazaya gittim ve burada aynı kahvenin 110 liraya mal olduğu için şok oldum (((ve böylece diğer her şeyle.. su, sigara vb.