Магазин хороший, ассортимент большой, продукты вкусные,дороговато.Но большой минус - обвес. Особенно там есть одна продавец, которую я поймала на обвесе. Всех подряд обвешивает, очень наглая.
Kaliteli ürünler, çok uzun zaman önce satın alıyorum, personel için 1 bahse giriyorum, çok kaba, her zaman asılıyorlar, vücut kitinin fotoğrafını çektim, bu yüzden satıcı benimle savaşmak için acele etti, elbette başa çıkamadım, telefonu cebimden zorla çıkardım ve onunla arka odaya gittim, sonra onu attım, orada onunla ne yaptığını söyleyemem Lütfen uygun personeli arayın
Genel olarak mağaza zincirini severdim, her zaman Gorky'ye uğrayıp ürün satın alırdım, ama! Leninsky alışveriş merkezindeki bir satış noktasında kocasına üretim tarihi kopmuş, çürümüş, yıkanmış, kaygan Krakov sosisi satıldı, yönetim bu noktaya dikkat edin!