Moskova'nın tam merkezindeki Frank by Basta restoranı kimseyi kayıtsız bırakmıyor. İçi rahat ve şıktır. Hizmet üst düzeydedir. Garsonlar kibar ve özenlidir. Burada gerçek bir tat yanardağı var! En sevdiğim kaburgaları pişiriyorlar. Şef bir şaheser yarattı - ağızda eriyen yumuşak ve hoş kokulu et parçaları. Güzel içeceklerle birlikte eşsiz bir gastronomik zevk akşamı yaşadık.
Kendi adıma Nagornaya sanat galerisini tavsiye ederim (Moskova, Remizova Caddesi, 10). Her ay yeni bir sergi ve Rusya bölgelerinden ustaların resimlerinin yer aldığı büyük bir sanat salonu. 👍 Geliyorsunuz.
Kurumu çok beğendim. İlginç menü, geniş seçim. Çeşitli kaburgaları, mermer dana kaburgalarını ve burgerleri denedik - tadı her şey yolunda, servisi de beğendim. Ayrı ayrı, çok sıradışı olan farklı sos seçeneklerine dikkat çekmek istiyorum, ancak hemen hemen her şeyi beğendim. Siparişi çabucak getirdiler, ziyaretten çok memnun kaldık, tekrar döneceğiz. Üzücü olan tek şey, kuruma olan talebin yüksek olmasıdır, önceden kayıt yaptırmanız gerekir, şu anda bir hafta sonu veya tatilde böyle bir şeye giremezsiniz. Anlaşılabilir - lezzetli besleniyorlar :)
Frank by Bast'ın restoranını ziyaret etmek beni kalıcı bir izlenim bıraktı. Hoş müziğin eşlik ettiği rahat atmosfer, eşsiz bir ruh hali yaratır.
Restoranda servis birinci sınıftır: personel özenli ve naziktir. Menü, sadece lezzetli değil, aynı zamanda zarif bir şekilde dekore edilmiş çeşitli yemeklerden memnun. Fiyatlar, sunulan hizmetlerin kalitesine karşılık gelir.
Frank by Basta, dinlenmek ve arkadaşlarla buluşmak için mükemmel bir yerdir. Onu ziyarete şiddetle tavsiye ederim.
Bu ağa ilk defa katılmıyoruz, her zaman olduğu gibi, her şey çok lezzetli! Garson Vladlen'i sevdi, kibar, cana yakın, yemeklere iyi eklemeler tavsiye etti, teşekkür ederim!
Şimdi akşamın başında ruh halini bozan tatsız bir ana. Tanıdık çiftlerle yürüdük ve sonra Basta'da ayrı ayrı oturmak istedik - kocam ve ben ikimiz ve ikisi, tatili ruh eşlerimizle kutlamak için kutluyoruz) 40 dakika boyunca sıraya girdik, sonra hostes çıkıyor ve şöyle diyor: "iki kişilik masa boşaldı«, geçeceğiz ama o bize izin vermiyor »siz bir şirketsiniz, birlikte oturacaksınız" bahanesiyle. İkişer ikişer istediğimizi söylüyoruz ama o içeri girmesine izin vermiyor ve hepsi bu. Sonra ayrıldım, ikinci kıza danıştım, geri döndüm ve «dört kişilik serbest kalana kadar bekleyin» dedi ve devam etti. Onu yarı yolda durdurduk, birlikte oturmak istemediğimizi açıklamaya başladık, bu yüzden neredeyse kapıları kapattı: bu tür kurallar hiçbir yerde belirtilmese de »şirketi paylaşmıyoruz". Yan yana masalar talep etmeyeceğimizi veya ortak bir hesap talep etmeyeceğimizi not edeceğim (belki de sorunun tam olarak bu olduğunu düşündük, bize bu konuda soru sorulmamış ve hiçbir şey belirtmemiş olsak da, izin verilmemiş olsak da; bu arada iki kişilik masa hala boştu ve 40 dakika daha arkamızda bir sıra vardı).
Genel olarak, daha sonra gelen kıza teşekkürler (yönetici veya yönetici; kısa saçlı güzel) ve duruma karar verdi, 10 dakika sonra bizi hapse attılar.
Bu kız için Vladlena'ya 2 yıldız atıyorum, hosteslerin aptallığı için (iki kız) sadece 0 yıldız atıyorum.
Yeni Yıl tatilleri için Moskova'da dinlendik, Bast by Frank'i gerçekten ziyaret etmek istedim, iki yeri ziyaret ettik, her ikisinde de barda oturduk.
Çok sempatik barmenler ve personel size söyleyecekler, seçim konusunda yardımcı olacaklar, yemeklerle ilgili tüm soruları cevaplayacaklar, her şeyi beğenip beğenmediklerini soracaklar, bu çok çekici🫶🏼
Kaburgalar sadece lezzetli 🔥
Hiçbir yerde böyle lezzetli kaburga ve burger yemedim
Çok geniş bir bira seçimi, neye ihtiyacınız var bar kartı, gözler çoktan dağılıyor
Ve bu arada, bir diğer önemli artı, çok fazla insan olmasına rağmen, sokakta sıra vardı ve biz de insanlara çabucak oturduk ve çok hızlı bir şekilde sıcak yemekler servis ettik
Peter'a gidiyoruz ve kesinlikle oraya da gideceğiz.
Eyvallah😍
Frank by Basta restoranını ilk defa ziyaret etmiyorum ve her zaman çok etkilendim! Kurumdaki atmosfer çok rahat ve iç mekan şık ve modern, girişten farkedilir ve bu gelecekte keyifli bir eğlenceye ev sahipliği yapıyor.
Hizmet her zaman en üst düzeydedir: garsonlar kibar ve özenlidir, taleplere hızlı bir şekilde yanıt verirler, özellikle garson Elizabeth'i not edeceğim. O, işinde gerçek bir profesyonel!
Yiyecek ve içecekler genellikle otel tartışmasını hak ediyor. Her şey inanılmaz derecede lezzetli ve iştah açıcı görünüyor.
Frank by Basta'yı havalı ve güzel mekanları sevenlere% 100 tavsiye ederim!
Moskova'nın tam merkezi, uygun erişilebilirlik, çünkü yakınlarda birkaç metro hattı var. Burası büyük zincirdeki restoranlardan biri. Arkadaşlarınızla ve iş arkadaşlarınızla buluşmak için harika bir yer. Menüde kaburgalar, salatalar, atıştırmalıklar, yazarın kokteylleri ve özel içecekler bulunmaktadır. Porsiyonlar büyük, kaburgalar muhteşem. Moskova'da ve bölgede en az 16 nokta var. Bölgelerde de var, ancak büyük şehirlerde. Herkesin bu restoran zincirini ziyaret etmesi zorunludur. Öneriyorum.
BAYILIYORUM! Tüm Moskova köşelerinin en iyi hizmeti, servis süresi her zaman minimumdur, bar her zaman idealdir, salon ve tuvaletler temizdir, personel özenli ve cana yakın, her zaman kuyruklar olmasına rağmen hostesler bile yeterlidir. Yemeğe göre: Hayatımın geri kalanında aynı şeyi yemem gerekseydi, her zaman bir numaralı çeşitli kaburgaları yerdim. şey, sadece bir top!
Я посетила ресторан Frank by Basta и осталась под большим впечатлением! Атмосфера здесь очень уютная и стильная, что создает отличное настроение с самого входа. Обслуживание на высоком уровне: официанты вежливые и внимательные, особенно хочу отметить официантку по имени Александра. Она настоящий профессионал своего дела, очень приятная и прекрасно обслужила нас!
Что касается еды, то это настоящая феерия вкусов! Особое внимание хочу уделить ребрам – они были невероятно нежными и ароматными, просто таяли во рту! Идеально дополнили их бокалом местного пива, которое прекрасно сочеталось с мясными блюдами.
Я определенно рекомендую Frank by Basta тем, кто ищет отличный ужин в приятной обстановке. Обязательно загляну снова!
Moskova'nın merkezinde harika bir yer, lezzetli yemekler, bol içecekler, özenli personel, temiz, lezzetli, güzel, her zaman yer yok, özellikle hafta sonu erken rezervasyon yaptırmanız veya erken gelmeniz gerekiyor, tavsiye ederim, kesinlikle tekrar ziyaret edeceğiz!)
Bu noktada tüm ağdan çok beğendim! Burası gerçekten çok lezzetli.
Garsonla mutfak pahasına konuştuk, bu noktada mutfağın her zaman düzenli olduğunu ve iyi bir ekibin çalıştığını doğruladı.
Her şeyin delicesine lezzetli olduğunu söyledim, sadece salataya daha fazla sos ekleyebilirsin. Hemen eklemeyi teklif etti
Servis de zirvede (pembe saçlı garson, adı Sonya, çok hoş).
Fiyatlar yeterli. Merkezde oturmak için lezzetli bir yemek yemek için iyi bir seçim.
Verandada oturuyorduk, genel olarak fena değil, sadece sokağın görünümü farklı yönlerden heterojen müzikle karıştırılıyordu, ancak bu restoran kontrol etmiyor)
Bu ızgarayı çok seviyorum, her zaman her şey seviyedeydi ama hoş olmayan bir olay oldu, 26.05.25 tarihinde teriyaki'de en sevdiğim kaburgalara sipariş verdim. Her şey yolunda, pişirdiler, getirdiler. Yemeye başladım ve patateslerde çürüme buldum. Garsona söyledim ve önce uçurumda olduğu gibi, sonra hatırlattığımda gerçekten ayrıldı ve tatlı şeklinde bir iltifat teklifiyle geldi. Teklifi kabul ettim ama ızgara için endişeleniyorum, buraya gitmeye karar verirsem her şeyin aynı seviyede olacağını bilmek istiyorum. Sana inanıyorum ve yemek örneğini izleyerek en sevdiğim yeri değiştirmeyeceğim, ama çocuklar düzelsin.
Yeri çok beğendim, mükemmel ve özenli personel (özellikle garson Sonya)) Çok lezzetli yemekler: markalı bir burger, biberiyeli patates ve kaburga aldık. Limonataların, elma şarabının çarpıcı ve sıradışı lezzetleri. Hızlı servis. Tavsiye ediyoruz!
Kuznetsky Most metro istasyonunun yanındaki restoran, delicesine lezzetli, mükemmel iç mekan, çok lezzetli içecekler, yemeklerin hızlı servisi ve garsonlar sadece yüksekte, çok kibar, yiyecek ve içecek seçiminde yardımcı oluyorlar))
Güzel akşam için çok teşekkür ederim))
Restoran açıkça abartılıyor, çok insan var ama asıl mesele bu değil. Yaklaşık 8 yemek sipariş ettiler. En lezzetli ve yeterli çay, iyiydi. Kaburgalar sıradan, fena değil, iyi değil, ama sosların hepsi kimyasal, yemek için kaburgaları onlardan temizlemek zorunda kaldım. Buradaki lezzetin ve herkesin kendi zevkine sahip olduğu açıktır, ancak sosları hiç sevmedim, hatta onlara iğrenç diyebilirsiniz. Parmesan peynirli patates kızartması. İlk defa böyle bir parmesan yedim, neredeyse hiç lezzetsizdi. Berry soslu pişmiş peynir. Peynirin kendisi normaldir, sos reçeldir. Açıkça farklı bir şey bekliyorlardı. peynir çorbası normal görünüyor. Gerisi aynı 50'ye 50. Yemek yiyebilirsiniz, ancak reklamdan vay canına beklendiği gibi, böyle bir şey olmadı. Boşuna gittik, lezzetli beslendikleri başka bir restoran seçmemiz gerekiyordu.
Burayı ziyaret etmek hayatınızın en iyi kararı ve nedenini açıklayacağım.
Buraya ilk kez 2023'te geldik ve her şeyden çok memnun kaldık: tasarım, müzik, menü, yemek, tek kelimeyle — yağma.
Her şey fevkalade lezzetli, kaliteli ve temiz. Personel senaryolarla eğitilmemiştir, ancak tercihleriniz ve ruh haliniz konusunda tavsiyede bulunarak sizinle eşit şartlarda durmaktadır.
Kendimden tavsiye ederim:
- Biberli kola soslu kaburgalar (büyük boy) x2;
- Karidesli Tacos;
- Yan biftek.
Tekrar tekrar gidiyoruz, şimdiden tüm arkadaşlarımızı sıktık, hatta Frank'teki doğum günlerini kutluyoruz. Genel olarak 11/10
Otelimiz yandaki binadaydı, bu yüzden sizi ziyaret etmek bizim için çok uygundu. İniş neredeyse tamamlandı, hava ılıktı ve terasta bir masa seçtik.
Menü çeşitlidir, iyi bir bira seçimi, fiyatlar oldukça kabul edilebilir ve en önemlisi lezzetlidir!
Garson Anastasia çok cana yakın ve yardımseverdir :) şehirdeyiz, kesinlikle tekrar geleceğiz!
Lezzetli, modaya uygun, gençlik! Kaburgalar ve burgerler güzel ve lezzetlidir. Shawarma da fena değil. Çeşitli içecekler.Personel ziyaretçilere karşı özenlidir, hızlı ve kolay çalışırlar. Umarım bozulmazlar! Aferin beyler!)
Sık sık içeri giriyorum, lezzetli yiyorum, çok fazla oturmuyorum. Yer iyi bir vibe ile harika. Oturmak için sık sık kuyruklar vardır. Görünüşe göre fiyatı dolduruyorlar ve fiyatlar ortalamanın üzerinde. Yemeklerden kanıtlanmış bir klasik olmasını seviyorum, ancak kaburga eti ile doshik servis eden frenkşirak gibi her türlü meme şakasını unutmuyorlar. Genel olarak, bu tür yerlerden daha fazlasına ihtiyaç duyulacaktı))
Harika mutfak, süper bar! Garson Alexander Belyaev özel teşekkürleriyle - pozisyon seçiminde mükemmel bir şekilde yardımcı oldu ve çok kibar! Yerden hoş bir izlenim bıraktık ve kesinlikle tekrar döneceğiz
Çok lezzetli ve atmosferik bir kurum, odun mantarlı kaburgalar lezzetlidir, kirazlı Napolyon ilahidir
Garson Vladlen'e özel teşekkürler, çok kibar ve hoş bir genç adam)
Ziyarete tavsiye ederim)
Çok lezzetli ve basit yemeklerle harika bir yer! Real Madrid dünyanın en iyisi) Çok çeşitli içecekler, en lezzetli cheesecake! Profesyonel servis personeli, özellikle kız Sonya, çok cana yakın) daha sık uğrayacağız)))
Harika bir yer! Yeterli para için. Her zevke uygun harika bir menü, bira için çok çeşitli atıştırmalıklar - kaburgalar ve kanatlar harika! İyi biralar, çok sayıda kokteyl var. Samimi bir atmosfer ve hızlı servis.
Frank'ı tüm kalbimle seviyorum - Moskova'daki en lezzetli kaburgalar, ama her şeyden önce, nedense bu noktada her zaman çok hoş olmayan durumlar oluyor. Son ziyaretimde, işyerinin tam anlamıyla yarısında duran (bir ayağı içeride, diğeri sokakta) ve koridorda kapısı açıkken sigara içen, bir kutu bira içip, tamam, kiminle birlikte olamayacağı korkunç derecede sarhoş bir adam yolumu kapatmıştı. Masaya oturduk, her şeyi çabucak getirdiler: salata, kaburgalar, limonata, ama sorum şu: limonata ne olacak? Neden böyle bir kurumda, bu bir yemek odası olmasa da, tozdan yapılmış limonata ve tadı yok? Salata da sossuz getirildi, sadece otlar ve karidesler. Çok hayal kırıklığına uğradım
İyi bir yer, mükemmel hizmet, atmosferik, garsonlar hışırdıyor, kaburgaları farklı, çok lezzetli aldılar, ancak üstüne çok fazla sos dökülüyor, etin tadı kesiliyor, bu yüzden herkes karar verdi. Bu nedenle yıldızı kaldırıyorum, gelecek için ayrı ayrı sos isteyeceğiz. Lezzetli tatlı - Napolyon, çok lezzetli limonata ve infüzyonlar. Genel olarak, ziyaret etmenizi tavsiye ederim!!!
En lezzetli kaburgalar! Atmosferik ve çok iç açıcı bir yer ve garson Mark akşamı daha da iyi hale getirdi, cana yakın, memnuniyetle bir seçim önermişti ve tavsiye ettiği her şeyin 100/10 olduğu ortaya çıktı. Kesinlikle geri döneceğiz
Yerin kendisi çok rahat değil, yabancılarla oturacağınız birçok büyük «ortak» masa var. Ayrı oturmak istiyorsanız, bir masa ayırtmak daha iyidir. Menü inanılmaz lezzetli, et ağzımda eriyor, her şey çok hoş kokulu, baharatlar tadı kesmiyor, her şey sevdiğim gibi. Alkolsüz içecekler için bar haritası çok büyük değil ama her şey çok lezzetli. Buraya yalnız ve çocuklarla geliyoruz, çocuklar da zevklerine göre yemekleri bulmakta sorun yaşamıyorlar. Garsonlar çok özenlidir, yiyecek veya içecek seçiminde her zaman yardımcı olacaktır.
Lezzetli ve doyurucu. Porsiyonlar büyüktür, bol miktarda yeşillik ve et vardır. Servis hızlı, beyler garsonlar kibar. Siparişi uzun süre beklemek zorunda kalmadım. Beğendik. Lezzetli ve yağlı bir yemek yemek istiyorsanız, buradasınız!!
Burayı çok seviyorum!
Her şeyi seviyorum: renk, tasarım, konum, personelin yaklaşımı, yemek.
Özellikle kaburga etli Frankburgere bayılıyorum.
Birçok kez buradaydım ve tekrar döneceğim. Herkese tavsiye ederim!
Alan ve Mikhail'e mükemmel hizmet, çok lezzetli yemekler, yemeklerin yıldırım hızında hazırlanması, her şey açık.Lezzetli tatlılar için özel teşekkürler) Beklentilerimiz karşılandı ve daha da fazlası vıp masasına hoş bir şekilde şaşırdık!Siz -
en iyileri!
Pekala, çok havalı bir kurum! Basta'daki diğer tüm restoranlar gibi burası da lezzetlidir. Çılgınca Arkadaş canlısı bir ortam. Yemeği çabucak çıkardılar, garsonlar tarzda. Kaburga etli shawarma denediğinizden emin olun)
Et (gov. biftekler) -lezzetli, sıradışı kokteyller, orijinal - hoş, yemeğin sunumu hızlı, atmosfer insana ve köpeğe dostça), fiyatı makul. Memnun ve doygun olanlar gitti!
Harika garson Chubar Maksim Nikolaevich'e ve bu mükemmel kurumun tüm ekibine minnettarlığımı ifade etmek istiyorum!!! Kızım ve oğlum çocuk menüsünü çok sevdi!!! Çocuklar için tavsiye ederim
Bu ağın kurumlarını ilk kez ziyaret etmiyorum. Lezzetli mutfağı (özellikle kaburgaları), atmosferi ve iyi hizmeti çok memnun ediyor! Menüdeki öneriler ve harika bir ruh hali için Mikhail'e özel teşekkürler :)
Çok havalı bir yer, lezzetli ve anlaşılır bir mutfak, olumlu bir atmosfer ve dört ayaklı arkadaşlar için menü genellikle bir toptur
Kesinlikle arkadaşlarımızla tekrar döneceğiz, tüm ekibe teşekkürler!🫶🏻
Классное место! В заведении чисто и уютно. На фоне играет современная музыка со вкусом 👌🏻 Персонал опрятен и приветлив . Как было приятно почувствовать запах свеженапечатаной газеты,когда нам принесли меню) задумка 🔥
Ребра просто абалденские! Брали два разных Ассорти из свиных рёбер в трех соусах ,здорово ,что можно попробовать разные вкусы и определиться ,что тебе нравится больше ❤️ Бургер Cheesy Killer конечно баловство))) эффект вау конечно был,но вряд ли еще раз его закажем ( сам по себе не особо вкусный) в отличии от френкбургера с рёберным мясом🙂 Впечатление от данного заведения отличное ! Обязательно вернемся снова.
Harika bir burger dükkanı, gerçekten iyi olduğu birkaç yıldız kuruluştan biri. Üst kaburgalar ve ızgaradaki diğer yemekler, fiyat etiketi oldukça yükseliyor, arkadaşlarla ve kolegammi ile birçok kez bulundular, eksi bulamadılar.
Harika bir yer, Moskova'daki en rahat Frank, atmosfer, yemek, servis - her şey birinci sınıf! Garson Andrei Legend, içecek seçimine yardım etti, akşama iyi bir vibe verdi
Dün harika bir yer olan Basta'yı ziyaret ettik, kaburgalar çok lezzetli, aşçılara teşekkürler) garson Anisimov Dana'ya özel teşekkürler, profesyonel ve hızlı bir şekilde hizmet verdim, yiyecek ve içecekleri tavsiye ettim, bu da kafenin derecesini yükseltiyor, hepinize teşekkür ederim!
Frank'i 21 Glory Ave'deki yeni adreste otele çok yakın bir şekilde ziyaret ettik. Mükemmel hizmet, en iyi, yetkin, sevimli garsonlar -Alan ve Mikhail!!! Delicesine lezzetli yemekler. Çok çabuk sıcak getirdiler. Kesinlikle tekrar döneceğiz.
Pazartesi günü bile burası kalabalık! Bu zaten çok şey söylüyor.
Kaburgalar her zamanki gibi mükemmel, Moskova'daki en iyi cole slow, çilek-muz-tutku meyvesi limonata benim favorim, tatlılık ve ekşiliğin mükemmel dengesi. Trüf soslu tartar-tartar da lezzetlidir, tavsiye ederim. Hizmet, fırsatlar dahilinde hızlıdır. Uygunluk fiyat-kalite% 100'dür. Tekrar döneceğim!
**Frank by Basta** - buradaki atmosfer sallanıyor: loş ışıklar, acımasız iç mekan ve adrenalinle enerji veren fon müziği. Burgerler sulu, porsiyonlar cömert ve zanaat biraları tüm bunları acıklı girişimler olmadan tamamlıyor. Personel, İsviçre saatleri gibi net bir şekilde çalışıyor — ilk kez uğrasanız bile kendinize ait hissediyorsunuz. 🍔🔧
Çok iyi, oldukça popüler bir et restoranı. İyi kaburgalar, biftekler. Bira seçimi. Her şey orijinal, kaliteli, bence lezzetli ve lezzetli.. Görülmeye değer. Ağa bağlı.
С подругой решили посетить данное заведение. Впечатление осталось положительное. Отличная кухня (рёбра очень вкусные), интересный бар, хорошее обслуживание. Хотим поблагодарить Максима, был нашим официантом 31.10. Доброжелательный молодой человек, который знает свое дело, уделяет внимание, хорошо разбирается в меню и барной карте - давал отличные рекомендации по бару. Спасибо!
Atmosferik bir kurum, çok sayıda olumlu duygu aldım, personeli ve lezzetli mutfağı beğendim, akşam olumlu bir şekilde geçti.
Eksiklikler
Fark edilmedi
Yorum
Çok iyi dinlendik, ziyaretten çok keyif aldık.
Et ve bira severler için iyi bir restoran. Hafta içi öğleden sonraları, hafta sonları ve akşamları çok fazla insan yok.Salon çok büyük değil.Emirler hızlı bir şekilde verilir.Yemeklerin fiyatı Moskova'da ortalama.Geniş köpük seçimini beğendim.
İyi bir şirket için harika bir yer. Servis özenli, yemekler hızlı bir şekilde sunuldu. Her zevke uygun iyi ve ilginç bir bira seçimi. Atıştırmalıklar da hayal kırıklığına uğratmadı. Yer ve kalite için fiyat etiketi uygundur.
Bu kuruma bir kızla birlikte geldik, her şey çok havalı ve lezzetliydi, seçimdeki yardımları için mark'a özel teşekkürler, içecekler ve yemekler hakkında havalı konuştu. basta top'un büyükannesinin tarifine göre waffle tüpleri!
Moskova'da her zaman bu kurumları ziyaret ediyoruz. Çok lezzetli, burgerler ve kaburgalar zirvede, çalışanlar her zaman misafirperver, atmosfer harika! Bu kalite ve tat için fiyat etiketi kabul edilebilir!