Bugün ilk kez bu harika yeri ziyaret edecek kadar şanslıydım✨✨ daha önce Morton'da prosedürlerden geçtim) Not etmek istediğim ilk şey: çok rahat ve rahat, bu bizim için önemli olan kızlarРук️ İğne işçisi Olga akrabası olarak tanıştı: kibar, yardımsever, girişken - hemen kendine fayda sağladı) Ve burada her şey açıktı - korkacak hiçbir şey yoktuПроцедура Prosedür rahat, hızlı geçti, konuşup şaka yapmayı başardık качества Bu yeri kalite, hizmet ve tasarrufları birleştirmenin bir örneği olarak önerebilirim ( kızların sadakat sistemi vardır, genellikle ilginç promosyonlar ve çekilişler yapılır) Ben de onlara uzun bir refah diliyorum!!! Aferin 💞💞💞
İlk defa lazer epilasyon yaptım. Bu stüdyoya bir arkadaşım tavsiye etti. Bu prosedür hakkında çok fazla şüphe vardı, ama yine de karar verdim. Zoom ustası tüm sorularımı yanıtladı, bir anket yaptı, her şeyi ayrıntılı olarak anlattı, prosedürün kendisi balmumu veya şekerlemeden daha acı verici değildi. Tahriş yereldi ve duştan sonraki 1 gün içindeydi. İlk işlemden sonra etkisini fark ettim (yaklaşık 2 hafta sonra): tıraştan 3-4 gün sonra bile cilt yumuşaktır (beni şaşırtan bikini bölgesinde bile), saçlar daha yavaş büyüyor gibi görünüyor. Zuma ustasını kesinlikle tavsiye ederim, prosedürün kalitesine çok dikkat ettim.
Burası en iyi epilasyon stüdyosu! Her şey birinci sınıf! Estetik, temizlik, kalite, hizmet seviyesi. Düşünceli bir indirim ve promosyon sistemi. Sonuç, diğer birçok stüdyonun aksine gerçekten orada. Ayrıca evin yanında. Ve usta Anastasia genel olarak benim aşkım!
Böylesine harika bir stüdyo için teşekkür ederim!