Dikkat etmek lazım, ederinin üzerinde mal satmaya çalışan esnaflar var, kazık yemeyin. Tabi ki her esnaf için söylemiyorum. Sıfırı 800-1000 TL olan oyuncak çatapat tabancasının çıkmasını 1.300 e satmaya çalışan amcaya da selam olsun. Ayrıca tabancanın kondisyonu 10 üzerinden 4
Etraf çok pis. Belediye burası için hergün bir pazar olmasına rağmen temizliğine ve hijyene hiç dikkat etmiyor. Büyükşehir buraya güzel bir konteyner ücretli (3₺) tuvalet koymuş ama sonra bakımını ve temizliğini unutmuş. Çok kullanılan bir yer fakat bakımsızlıktan kırılıyor.
İçinde çok çeşitli antika veya güncel ürün bulabileceğiniz bir pazar, bazı ürünleri görünce çocukluğum aklıma geliyor gözlerim doluyor engel olamıyorum
Yani her zaman aradığını bulamasanda dolaşmasi eğlenceli.Çok anlam yüklenmemeli.Farklı günlerde farklı satışlar yapılıyor pazarda.Arastirmayi unutmayın.
Fiyatlar uçmuş durumda, eskiden iki poşet doldurur çıkardık malesef şimdi iki gitme bir iki ürün alıyoruz. Tipe göre fiyat çeken esnaflar maelsef buraya zarar veriyor.
Güzel bir yer. Moskova'ya kıyasla seçim çok büyük değildi, ancak yürüyüşe çıkıp yakından bakmak oldukça mümkün.
Az sayıda Avrupa ürünü, ancak yerel lezzet ve çeşitlilik, bana öyle geliyor ki bu açığı kapatıyor.
Kısacası, antik çağ sevenler için hafta sonu sabahından itibaren yürümek için harika bir yer. )