Burada belirli bir eurodvushka'yı satın aldılar, renderlara göre her şey çok güzel görünüyor, geriye sadece geliştiricinin onları gerçeğe dönüştürmesi kalıyor)) Metroya kadar evin konumu ve metroya, merkeze kısa bir mesafede, araba ve metroyla (Marksist'e sadece 8 dakika). Hayatım boyunca bu bölgenin yakınında kendim yaşıyorum. Restoranlar, kahvehaneler, süpermarketler şeklindeki altyapıdan çok olduğunu söyleyemem ama oradalar. Katta toplam kaç apartmanın olacağı tam olarak belli değil, çünkü geliştirici henüz bazı platformları parçalara ayırmadı, şu anda maksimum alan ~ 50 m2, ancak kat planına bakılırsa 80 m2'lik lotlar olabilir.
Evin mümkün olan en kısa sürede teslim edilmesini, sitenin yeşil iyileştirilmesini, kapalı alanları ve kendimiz için iyi bir mahalle edinmeyi dört gözle bekliyoruz.
Uzun süre seçmediler, projeyi hemen beğendiler. Parkın karşısında yer alan şık mimari, birinci katlarda ticaret, "akıllı ev". Düzenlerle ilgili ilginç öneriler yeterli. İki odalı bir oda seçtiler. Dün bankaya başvuruda bulundular, beklerken
Geçen hafta LCD gösterimindeydim, hoş bir kompleks. Moskova standartlarına göre oldukça geniş ve alçak bir proje. İşletme sınıfı, yer altı otoparkı, iyi ulaşım erişilebilirliği.