Çok büyük bir süpermarket. Her türlü yiyecek ve alkolden oluşan geniş bir seçim. Ama en iyi yanı, hazır ve lezzetli yemeklerin gerçekçi olmayan miktarıdır!🙂 Orada kesinlikle her şey var. Ve kebaplar, pilavlar ve çorbalar, dövülmüş her türlü seçim. Salatalar ve hatta suşi. Ağırlık için balık, çeşitli peynirler ve sosisler var. Fiyatlar genel olarak makul. Orada her zaman çok insan olan tek şey. Ancak bunun nedeni şehrin tam merkezindeki konumdur))) Oradaki trafiğin geceye kadar bile büyük olması şaşırtıcı değildir. Genel olarak tavsiye ederim
Çok iyi bir mağaza harika süt ürünleri iyi şarküteri ürünleri tatiller için mükemmel alkol ve bira için atıştırmalıklar-kuru meyveler harikadır çok çeşitli tütünler elektronik sigaralar sıvılar nargile ve nargile tütünü nargile kömürleri kartuşlar ve buharlaştırıcılar. Magozin'deki en özgün ürünler ve kalite derecesi de harikadır
Büyük bir dükkan, farklı şekillerde kendi yemeklerinin çoğu. Özellikle de yakınlarda çalışıyorsanız evde hazır yiyecekleri unuttuğunuzda. Banklar ve masalar var, hızlı bir atıştırmalık yiyebilirsiniz. Herhangi bir satın alma işleminden çek üzerindeki kodla tuvalet. Evsizleri büyütmemek için. Yoğun saatlerde her zaman birçok insan vardır.
Ancak fiyat etiketleri genellikle doğru değildir. Ayrıca meyve ve sebzelerin de fiyatı yoktur. Dikkatlice kontrol etmemiz gerekiyor. Her köşede self servis kasalar var. Bir gün gardiyan, parasını ödediğime inanmadan beni durdurdu. Ona çevrimiçi bir çek gösterdim. Mağaza uygulamasına kayıtlıysanız, çekleri postaneye aktarabilir ve kağıdı bozmayabilirsiniz. Yani alınma, bu onların işi.
Harika süpermarket!İhtiyacın olan her şey var. Uygun konum. Güler yüzlü personel, her zaman taze ürünler, yemek pişirme birinci sınıftır. Self servis kasalar var. Sık sık oraya giderim, mağazanın temiz olmasını gerçekten çok severim, yabancı koku yoktur. Benim puanım 10 üzerinden 10. Böyle devam et. Çıtayı düşürmeyin
Sevgili dükkanım, kalbimi fethetti 💓 her zaman mevcudiyete göre her şey var, ayrıca her zevke uygun çok sayıda hamur işi ve hazır yemek var! Yerinde yanınıza alabilir veya yiyebilirsiniz, tek kullanımlık cihazlar, masalar, mikrodalga fırın ve yemekten önce ellerinizi yıkamak için bir yer vardır.
Şehir merkezinde güzel bir bakkal. Fiyatlar makul, ürün yelpazesi geniş.
Masalarda hemen yenebilecek birçok farklı hazır yemek var.
Bitmiş yiyecekler her zaman tazedir - müşteri akışı büyüktür, bu nedenle zayıf değildir.
Çok atmosferik)). Her zaman salonda bir şeyler atıştırmak için bir şeyler bulabilirsiniz - çay / kahve ve çeşitli turtalar, kekler vardır. Kasada kuyruklar var, ancak self servis hizmeti seçebilirsiniz. Eksilerden, et hazır yemeklerinin seçimi sınırlıdır, esas olarak gençler için tasarlanmıştır, bu nedenle birçok suşi / rulo, farklı tavuk kanadı vardır. İyi sebze ve meyve seçimi.
Mükemmel ürün yelpazesi ve iyi fiyatlar. Bir sürü hazır yemek. İsterseniz lezzetli balık ve et lezzetleri kesilebilir. Pek çok salata, servis, ızgara, ucuzdan lükse kadar çeşitli içecekler. Favori mağaza zinciri. Günün her saati çalışıyor, bu da bazen çok yardımcı oluyor
Merkezdeki neredeyse tek bakkal hipermarketi - fiyatlar her yerden daha pahalı, özellikle öğle yemeğinde çok insan var. Kahve makineleri çok sık çalışmıyor ve personelin hiçbiri bunu umursamıyor. Aralık, prensip olarak, oldukça geniştir, genellikle promosyonlar vardır. Kazanan konum, mağazada bu kadar çok insanın bulunmasının ana rolünü oynar. Genel olarak, ortalama.
Ben St. Petersburg'un konuğuyum. Çiftlere bayılıyorum. St. Petersburg'a yemek için geldiğimi sanmayın. Hayır ama spar sadece Yunanistan'dır. Burada her zevke uygun her servet için her şey her zaman tazedir. Her halükarda, hiçbir zaman gecikmeyle karşılaşmadım. Güzel. Temiz. Parlak. Egzotik meyveler atıştırmalıklar Et balık hamur işleri. Şaşkınlık basit. Tabii ki, bazı fiyatlara bakarak kilisenin dilenci faresi gibi hissediyorsunuz. Ama bir insanın hayali olmalı. Şüpheciler için İnziva yerindeydim. Bronz Süvari'yi de gördüm. Ve kara nehri ziyaret ettim. Eğer Puşkin bizim zamanımızda yaşasaydı. Eğer Spar'a girerse, ateş etme fikrini kesinlikle değiştirirdi.
Harika bir mağaza, biraz daha geniş olurdu.
Çok çeşitli ürünler, lezzetli yemek pişirme bölümleri, hamur işleri, salatalar, etler.
Konumu tam merkezde mükemmel.
Kasiyerin mallarının kırıldığı kasiyerin alanını biraz artırmak olacaktır. Personel kibar
Görünüşe göre bu küçük mağazada muhtemelen her şey var. Çiğden hazır olana kadar. Çok geniş bir seçim ve çok sayıda insan var. Patlamış mısıra ihtiyacımız vardı, bu yüzden doğru rafa zar zor ittik. Ama acele etmezseniz, ihtiyacınız olan her şeyi zevkle satın alabilirsiniz. 2 çıkış yolu var: biri Nevsky'ye, diğeri karşı tarafa.
Çok çeşitli seçeneklerle tam merkezde büyük bir mağaza! Fiyatlar tüm ağdaki ile aynıdır. Çok sayıda taze hazırlanmış çeşitli yiyecekler. Merkezde yürürken uğrayabilir ve lezzetli bir atıştırmalık yiyebilirsiniz. Masalar, mikrodalgalar, tek kullanımlık tabaklar var. Çok uygun
Olumlu bir inceleme yazmak istiyorum, çünkü burayı periyodik olarak ziyaret ederken, burada bir şeyler atıştırma fırsatı ile içinde zengin bir hazır yemek seçeneği buluyorum. Ancak bu sefer olumsuzluktan ağır bastı: ikinci kez yerel mutfakla zehirlendi. Görünüşe göre yemeklerin tazeliğinin kontrolü yok ve akşamları bazıları ekşi oluyor. Şimdi midemle acı çekiyorum, ancak reklamlarda bu mağaza ürünlerinin tazeliğine tam olarak odaklanıyor. Ayrıca satışa sundukları yemekleri daha sıkı paketlemenizi tavsiye ederim. Kötü ambalaj nedeniyle, pilavlarının gresi ve yağı, içine koyduğum ek pakete rağmen, bir dizüstü bilgisayarla birlikte tüm sırt çantamı doldurdu. Bu bakımdan müşterilere karşı bir tür sorumsuzluk ortaya çıkıyor.
Bu zincirin süpermarketi için büyük bir mağaza değil.
İçi oldukça temiz. Ürün yelpazesi fena değil.
Metroya yakın, biri Nevsky'ye olmak üzere iki çıkış var.
Girişte hem çıkış hem de bilet gişesinin bulunduğu küçük alan için eksi yıldız... Sonuç olarak, saçmalık. Ayrıca mağazanın kendisinde sıralar halinde dar koridorlar var.
Çok geniş bir yemek pişirme, salata ve sıcak hazır yemek yelpazesi. Fiyatlar normal. Talep görüyor. İyi konum. Personel güler yüzlü ve yardımseverdir.
Ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Şehir merkezi. Nispeten ucuzdur. Çok fazla insan olduğu için koridor için çok az yer var. Gişede büyük kuyruklar var. İşçiler kibardır. Çeşit var gibi görünüyor ama aradığımı bulamadım. Taze fesleğen ve karanfil baharatlayın. Doğruyu söylediğim için özür dilerim.
Хороший большой магазин в центре Питера с большим выбором. Цены приемлемые средние не завышенные. Огромный ассортимент разнообразной готовой еды, покупали и салаты, и курицу, креветки и роллы, всё очень вкусное, свежее не обветренное. Внутри магазина очень чисто и прибрано, полки постоянно полные, несмотря на огромный поток людей постоянно. Так же в магазине можно купить товары по акциям, с очень хорошими ценами.
Что не понравилось, слегка уставшие работники, кассы, не приветливо и недовольно отвечала, а в конце сказала что вы меня достаете, вы попробуйте с потоком посетителей совладать как у нас и посмотрим на Вас. Но на отношение к магазину это не повлияло, всё равно очень понравился. Касс очень много, очередей не встретили.
Отдельное спасибо за выпечку из магазина, торт превосходен, а что удобно, то что можно купить торт кусочками, сколько нужно, свечи и шампанское также нашлось в магазине. ( вот так и отпраздновали день рождение который был в командировке)
Eurospar süpermarket zinciri uzun zamandır çok beğeniliyor. Seçim büyük, fiyatlar normal. İndirim sistemi var. İyi ve çeşitli yemek pişirme.
Bu adrese gelince - sorun çok dar bir geçittir, özellikle arabalı insanlar varsa, ayrılmak zordur (. Ve konum nedeniyle katılım çok yüksek.
Bütçeye uygun bir atıştırmalık yemek için fena bir yer değil, sık sık çiftler arasında buraya geliyorum. Burada çok lezzetli rulolar var. Oturup yemek yiyeceğiniz yerler ve yiyecekleri ısıtmak için mikrodalgalar var. Ancak bazı günlerde çok fazla insan oluyor ve boş yer bulmak zor, bazen çubuklar hala bitiyor ama her zaman bedava çatallar var.
Отличный супермаркет! Большой, есть все, что надо по вполне гуманным ценам. Пиццы вкусные👍 Есть места, чтобы быстро перекусить.
Единственное "но" - отдел с водой спрятали в самой глубине и быстро забежать за бутылочкой воды не удастся, нужно будет пройти почти весь супермаркет.
Пожалуйста, вынесите в прикассовую зону простые бутылочки с водой🙏
Прекрасный магазин с широким ассортиментом и вкусной и разнообразной кулинарией. Можно сразу покушать в оборудованном месте прямо в магазине. Есть, где помыть руки и подогреть еду.
Hazır yiyecekleri severim, öğle yemeği için seçilecek çok şey vardır, fiyatı lezzetli ve kabul edilebilir. Dilerseniz mağazada yemek yiyebilirsiniz, özel donanımlı yerler vardır.
Sık sık barbekü için fileto, küvet ve marine edilmiş tavuk alırım, et her zaman sulu ve lezzetlidir.
İyi bir mağaza, birçok ilginç ürün, yemek pişirmek genellikle bir zevk, elverişli bir konumda, metroya yakın, yürüme mesafesinde, her zaman taze ürünler, teslimat var, tavsiye ederim
İyi ev yemekleri, çok çeşitli yemekler, farklı tat tercihlerine sahip insanlar için oldukça lezzetlidir. Hemen hazırlanıyorlar. İsterseniz doğrudan mağazada yiyebilirsiniz, koşullar yaratılmıştır.
Ayrıca her zevke uygun gastronomik zevk için alışveriş yapın. Dünyanın birçok mutfağından yine uygun fiyatlarla en iyi yemekler. Bu yemekleri orada, mikrodalga fırınlı ve peçeteli özel olarak belirlenmiş yerlerde tadabilirsiniz
"Güzel mağaza. Evde olduğu gibi her zaman taze hamur işleri ve lezzetli bitmiş ürünler. Çok çeşitli günlük talep ürünleri. Uygun fiyata. Herkese tavsiye ederim!
Olumsuz eleştirilere katılmak istiyorum!! İlk bakışta her şey sevimli, ürün yelpazesi, yemek pişirme, atıştırmalık için bir yer, ancak 02/10/2025 tarihinde bir sonraki yürüyüş bu ofisin özünü gösterdi.. Dükkan günün her saatinde, her zamanki gibi bir şeyler atıştırmaya, kahve içmeye, saat 22.00 civarında uğradım, malları bıraktılar, oturdum ve bundan sonra çalışanlar tek tek yaklaşmaya ve kaba bir tonda çıkışa işaret etmeye başladılar, daha önce tuvaletin yanında duran ve kasanın önünden ödemeyi tek başına kırmaya çalışan bir gardiyan geldi, aynı zamanda hamsktm tonunda, sonra görünüşe göre müdür geldi, zaten savaşmak zorunda kaldım, yerine koymak zorunda kaldım, peki, hamla için bir neden var mı?.. bağırdılar ama yine de gittiler.. Soru, ziyaretçilere karşı ne tür bir tutumumuz var, biz müşteriyiz ve astlarımızla böyle bir örnek teşkil ediyoruz, size para bırakıyoruz, hizmet ve mal almayı umuyoruz, oyun nedir? Sonuçta, aynı bilgiler başka türlü iletilebilirdi ve gardiyana tabi olarak kapıyı kapatıp kalan müşterileri biraz sonra serbest bırakmak, soru 5-10 dakikadır, önemli olan bu, dün mağaza yeniden kayıt nedeniyle saat 22.00'de kapanıyordu, biz düzenli müşterileriz, makineyle gidiyoruz, kasadaki hiç kimse 5 dakika sonra kapanması konusunda uyarmadı, yukarıda adam çarşıdaymış gibi nasıl azarlandığını yazdı!!!
Beyler, siz hizmet sektöründe çalışıyorsunuz, iletişim kurabilmelisiniz ve ben kızgın bir insan değilim, ama aç ve yorgun olduğumda ve param için bu kadar kabalık olduğunda, kızgınlığım nesnel değil mi? Her şey kendiliğinden oldu, çalışanların adını belirtmedi... Oraya bir daha gelmeyeceğim, tortu aşağılık, ideal olan çalışanların ne olduğunu bulmak ve iş Kanunu'nun Yönetimine şikayette bulunmak olacaktır..
Mağazada sadece birkaç kez bulundum.Yemek pişirme yelpazesi şıktır.Fırında çıtır patlıcan salatası ile tavuk pirzola aldım.Mükemmel.En son 12/13/24, yaklaşık 22/30'da ziyaret ettim.Tabii ki başka seçenek yoktu, ama bu göstergeyi her şeyi analiz ediyorlar, bu yüzden birçok insan hoşuna gidiyor.Sezar salatasını aldım, aşçılara çok teşekkür ederim, çok lezzetli ve taze.Soğan halkaları biraz kauçuktur. Ama yıldızı çıkardığım için.Hizmet veren satıcının tavrı için (doğulu bir görünüme sahip genç bir adam). İlk başta fark etmemiş gibi servise başladım, son yemek kaldı, burada genç adam geliyor ve satıcı siparişimi sonuna kadar vermeden ona geçiyor. Bir yorum yaptım, cihazlar kaselere uçtu. Lütfen personele güler yüzlü hizmet vermeyi öğretin, herkesin yorulduğunu ve büyük olasılıkla alıcılardan nefret ettiğini anlıyorum. Ama bu bir iş. Böyle bir hizmet bir daha olursa, o mağazaya geri dönmeyeceğim.
Harika bir süpermarket, çok şey aldığımız için rolov'a bayılıyorum, hamur işleri harika yiyecekler, içecekler onları markayla hazırlıyor. Oraya gitmek bir zevktir. fiyatlar her zaman makul. Şişirilmiş fiyat pahasına, ama burada ne diyorsunuz, her yerde büyüdüler.
Her zaman Oturma odasındaki bu mağazaya, mükemmel mutfağa, kebap / pilav dağıtımında ve tüm ızgara ürünlerinde genç, uzun boylu, ince bir Slav erkeğine gidiyorum, her zaman kibar, nazik ve özenli - bunu artık satıcılar arasında nadiren bulacaksınız
Çok güzel bir yer. Lezzetli ve en önemlisi her zaman taze ürünler ve hazır yemekler. Ve sevgilim için sushi'yi kutlamak istiyorum - SPAR süpermarket zincirinde mükemmel bir hazır yemek seçimi
Harika bir mağaza, rahat bir atmosfer, satıcılar çok cana yakın, her zaman yardım edecek ve size söyleyecekler. Çok geniş bir bitmiş ürün yelpazesi, hatta atıştırabileceğiniz yerler bile var.
Kesinlikle her şeyi seviyorum ve bunlar kibar ve arkadaş canlısı satıcılardır.gurme yemekler .ve tabii ki, benim ve birçok spar müşterisi için en lezzetli olan eşsiz suşi.çalışmanız için çok teşekkür ederim!
Süpermarketin en sevdiği merkez, hazır yemek mutfağı için çeşitli seçeneklere kadar ihtiyacınız olan her şeye sahip olmaktır. Bilet gişesinin salonun her iki ucunda da bulunabilmesi harika: örneğin İtalyancaya uğrayın, Nevsky'ye gidin
Mükemmel konum. Her şey her zaman tazedir. Büyük arazi kabiliyeti ve çok çeşitli ürünler. Ziyaret için herkese tavsiye ederim. Ayrıca lezzetli bir atıştırmalık da yiyebilirsiniz.
İyi mağaza, ürün seçimi çok büyük.Ne satın almak istediklerinizi, her şeyi bulduk, ürünler taze.Self servis bilet gişesi yeterlidir.Tek dezavantajı, birçok alıcının koridorda dar olması, ancak bunun mimari yapıdan kaynaklanmasıdır.
Bu yere şaşırdım, çünkü uzun yıllar Avrupa'da yaşadım ve spar her zamanki gibi evde güzel bir dükkandı. ve burada uzun bir geçit var, yerinde yemek yiyebilirsiniz, çeşitli hamur işleri yapabilirsiniz. Bir şeyler atıştırmak, birini beklemek ve sadece yiyecek almak için harika bir yer
Была в магазине 21.04!
Дорогие друзья!!!! ❤️❤️❤️❤️
Восторг от обилия еды и товаров в центре города!
Прекрасный вежливый персонал!
При таком обилии покупателей, сотрудники корректно отвечают на все вопросы, вежливо рассказывают о содержимом в блюдах.
Поразил супчик с фрикадельками из индейки!!!! Как у мамы дома, насыщенный, бульон восхитительный. Вернусь за ним обязательно. Свежейшая селедочка под шубой и прекрасная пицца 🍕!
Порадовало свежее мясо (купила шею говядины, которую посоветовал рубщик Борис) спасибо что посоветовали то что нужно.
Администратор, чудо, помог сориентироваться на местности и пробраться сквозь толпу к кассам.
Благодарю, что есть такой магазин в центре в самом сердце Петербурга!
Пожелание: в наше время очень важно здоровое питание, сделайте шире ассортимент из индейки. Курица ведь дело такое, в ней много химии и аллергенов.
Регулярно посещал магазин, все было отлично. В очередной раз зашел за стиками, шкаф с ними стоит среди касс самообслуживания, персонала рядом нет, надписей никаких, взял пачку и пошел пробивать на кассу - подбежала продавец, начала говорить что нельзя самостоятельно его открывать, это я у себя дома могу по шкафам лазить, а не здесь и около минуты меня отчитывала.
Очень неприятно в центре города с таким столкнуться, будто в поселковом ларьке. Пришлось просто уйти.
Супермаркет. То есть есть все. Но он тесноват (сравниваю со своим нижегородским) Скорее всего обусловлено расположением. Историческая часть города, особо не разгуляешься. Народу много. По качеству товаров. Сроки вроде свежие, но купленный лаваш (Рижский хлеб, который всегда предпочитаю в нижнем) не сворачивался, а ломался и крошился. Упаковка с морепродуктами была вскрыта. Обнаружила уже в гостинице, что защитный язычок отломан. Не ожидала подвоха такого. В следующий раз буду тщательнее смотреть. Не только сроки. В общем не совсем удачный опыт. Плэтому четыре звезды
Ну очень удобное место. Можно очень вкусно на любой вкус пообедать и поужинать. Готовят отлично! Всё! Особенно плов! Есть места столики где можно уютно перекусить. Продукты всегда свежие. Есть все необходимое. Продукты, необходимая косметика и правильный акцент на кулинарию!!!! Всегда много народу. Вежливый персонал
Зашла перекусить в воскресенье в 9 утра. Ассортимент блюд собственного производства довольно разнообразный, на любой вкус. Все выглядит очень свежим. Взяла Гратен картофельный и оладьи из капустных овощей. Вкусно и приемлемо по цене. При мне одна из покупателей жаловалась повару на кисловатый вкус куриных котлет, не думаю что это залежалое блюдо, возможно кислоту дал продукт добавленный к фаршу при изготовлении, типо хлеба или сыра. Лично мне еда понравилась.
Главная фишка этого магазина – большой и недорогой отдел кулинарии. Шаурма от 170₽, суши от 300₽, выпечка от 30₽, кофе от 70₽. Много столиков, чтобы поесть, микроволновки. Магазин занимает огромную часть подвала Пассажа. Есть возможность подняться на основной уровень галереи Пассажа. В самом магазине большой выбор продуктов и алкоголя, есть кассы самообслуживания. Цены выше, чем в бюджетных супермаркетах, но бывают хорошие скидки. В целом – отличная находка для центра города.
Harika bir mağaza, kalbinizin istediği her şeyi satın alabilir, hemen hemen her şeyi bulabilirsiniz ve yemek pişirmekle uğraşmak istemiyorsanız, herhangi bir yemeği oldukça normal bir fiyata ve mükemmel kalitede satın alabilirsiniz.
Çok çeşitli yiyecekler, pratik her zevke hitap edebilir, paket servis satabilir, içeride yemek yiyebilir, yemeklerden önce masalar olabilir, ellerinizi yıkama imkanı vardır, tuvalet vardır, ancak ücretli, öğle yemeğinde sıkışık ve kuyruklar vardır.
Всегда свежие зелень, фрукты, овощи. Мясо и рыба в широком ассортименте. А главное, здесь можно перекусить очень вкусно, любого вида приготовленную пищу (жареную, пропаренную, запеченную) из разных кухонь мира. Очень впечатляет изобилие сыра с огромным ассортиментом вин.
Ürün yelpazesi bu ağ için olağandır. Ancak personel için büyük bir tane var - ürünler ilk tazelik değil (özellikle yemek pişirme açısından) Mutfak açık ve yemek hazırlığının nasıl gittiğini görebilirsiniz. Bence sanitasyonda usulsüzlükler var (örneğin krepleri çevirirken aşçı onları çıplak elleriyle - eldivensiz alıyor)
Çok çeşitli yiyecek (ve sadece değil) ürünleri olan bir mağaza. Her zevke ve bütçeye uygun hazır yiyecekler. Herkes kendileri için kabul edilebilir bir şey bulacak ve kesinlikle aç kalmayacak.
Добрый день. Нам этот магазин посоветовал арендодатель, он сам очень часто здесь питается всей семьёй.
В магазине есть всё., от батона до ....
Очень много разной еды , роллы, шашлык, салаты, супы. Можно покушать прям там.
Работает круглосуточно, но лучше закупаться с утра, всё наисвежайшее.
Мы жили на Итальянской улице. Через магазин или Пассаж, можно пройти на Невский с Итальянской улицы..
По мнению местных жителей именно этот магазин один из самых лучших. К чему и я присоединяюсь.