ENTREE Cafe'yi ziyaret ettim ve izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. İyiyle başlayacağım: Kahve gerçekten lezzetli, aromatik ve yüksek seviyede hazırlandı. Yemekler de memnun oldu – yemekler taze, güzel tasarlanmış ve tadı güzel. Ancak bu avantajlara rağmen, ziyaretin genel deneyimini bozan birkaç nokta var.En büyük hayal kırıklığı hizmet oldu. Salonda çok fazla ziyaretçi olmamasına rağmen, yemek bittikten sonra faturayı uzun süre bekledik. Garson başka işlerle meşguldü ve dikkat çekme girişimlerimize hiçbir şekilde tepki göstermedi. Sonunda faturayı aldığımızda, gecikme için herhangi bir özür dilemeden teslim edildi. Bu, orada geçirdiğimiz zamana değer verilmiyormuş gibi hoş olmayan bir his bıraktı.Personelin tutumu da arzulanan çok şey bırakıyor. Garson rahatsız görünüyordu ve isteklerimize veya isteklerimize hiç ilgi göstermedi. Bu davranış kesinlikle bu kuruma tekrar dönme arzusuna katkıda bulunmaz.Genel olarak, ENTREE CAFÉ kaliteli kahve ve yemek sunabilir, ancak hizmet seviyesi deneyimi gözle görülür şekilde bozar. Umarım yönetim bu soruna dikkat eder ve konukların ziyaretten tam anlamıyla keyif alabilmeleri için personelinin çalışmalarını iyileştirir.
Отличное уютное местечко в историческом месте в центре Тулы, где повара очень вкусно готовят, а официнты отзывчивы и внимательны к гостям. Душевная, теплая атмосфера и любовь к своему делу прослеживается во всем и во всех людях этого чудесного заведения! Успехов, процветания, роста и благодарных клиентов!
Шикарное место:приятная атмосфера, доброжелательные и вежливые официанты, а еда просто объедение. Каши очень вкусные и красиво поданные, но особенно понравились оладьи из кабачков с лососем👍👍👍-поварам отдельное спасибо. Будем в Туле-обязательно ещё посетим это классное место. Удачи Вам и процветания!
Bugün muhteşem bir yeri ziyaret ettim. Muhtemelen hizmetle başlayacağım, garsonlar çok tatlı ve arkadaş canlısı, girişken ve her zaman gülümsüyorlar, sadece onlarla iletişimden iyi bir ruh hali ile ayrıldım. Yemekler de harika, servis çok değerli, her şey çok güzel bir şekilde dekore edilmiş. Genel olarak, bu yere gelmek istiyorsanız tereddüt etmeden gelin, eminim her şeyi çok beğeneceksiniz.
Замечательное место! Очень приятные сотрудники. При входе приветливо улыбаются, здороваются. Сразу чувствуешь атмосферу уюта. Еда просто потрясающая! Повара действительно мастера своего дела. Круассаны невероятные, как и все десерты в целом. Заведение супер! Рекомендую всем к посещению.
Güzel kafe
Neredeyse her gün bütün aile ile oraya gidiyoruz!
Mükemmel hizmet , mükemmel ekip, herkes güler yüzlü
Çok lezzetli, hamur işleri her zaman taze ve gerçekçi olmayan bir şekilde lezzetli. Zencefilli kurabiye başkentinin Tulyalılarına ve Misafirlerine bu kurumu ziyaret etmelerini tavsiye ederim.
Bir keresinde bir arkadaşımızla uğradık, pencerenin yanına oturduk, salondaki bitki için saksıyı beğendik, bu konuda bir erkekle konuştuk, her şeyi lezzetliydi yedik, ayrılırken yanımızda 2 bedava çayımız olduğu söylendi, muhtemelen konuştukları adam yönetici veya sahibiydi ve bu nedenle iç mekanla ilgili hoş sözler için teşekkür etti. Görünüşe göre önemsiz şeyler yüzünden bütün gün için çok güzel, harika bir ruh haliydi - çay
Ayrı ayrı kruvasanları tavsiye ederim, çok lezzetli, gözleriniz dağılırsa garson seçime yardımcı olacaktır
Люблю данное заведение всем сердцем и душой! За прекрасный персонал, ребята невероятно искренние и доброжелательные. Атмосфера заведения максимально располагает, вплоть до музыки. Можно прекрасно отдохнуть! А еда...новым посетителям очень советую попробовать круассаны, они великолепны...Моими фаворитами стали: шоколадный и круассан красный бархат. Кофе очень вкусный, +широкий ассортимент сиропов. Собственно и цены очень приемлемые! И смело готова назвать Entree своим одним из самых любимых заведений Тулы!
Çok rahat bir yer, lezzetli hamur işleri, harika kahve, yüksek düzeyde hizmet, garsonlar - sevimli kızlar, menüyü çabucak getirdiler, yiyecek ve içeceklerden açıkladılar. Her şey birinci sınıf, tavsiye ederim!
Bu kahvehaneyi seviyorum. Yemek, kahve, iç mekan yerinde! Ancak tüm izlenim hizmeti bozuyor. Her seferinde daha da kötüleşiyor... Özellikle son zamanlarda, personelden biriyle sürekli dilini kaşıyan, telefonda oturan, bazen boş boş müşterileri fark etmeyen ve yemek siparişinizi vermeyi unutabilen bir garsonla sık sık karşılaşıyorum. Sadece yanımda yarım saat içinde hizmetinden iki müşteri kaçtı ve ben onun vardiyasında kahve içmek için komşulara gitmenin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
(Bu kahvehanenin yönetimi bu yorumu okuyorsa, bu kızla brifing verin veya değiştirin. 25 Şubat kahvehanedeydim. Bir topuzda toplanmış koyu saçlı kız, burnunda küpe)
Kremlin yakınlarında kahve içmek için Tule'ye gittik. Seçici zevkimize bile hoş bir şekilde şaşırdık! Restoran menüsü, "göbekten" porsiyon büyüklüğü, muhteşem kahve, narin ve şaşırtıcı derecede lezzetli tatlılar. Personel övgülerin ötesinde! Çok rahat ve sıcak bir yer. Herkese tavsiye ediyoruz!
Одно из лучших мест в городе с действительно европейским стилем, кухней, посудой и персоналом, который умеет правильно работать в сфере обслуживания. Очень вкусно! Завтраки - весь день. Желаете бокальчик игристого? Силь ву пле! А может быть кулич к Пасхе? Восхитительные паннетоне с шоколадом или цукатами к вашим услугам!
Tula Kremlin'de yürüdükten sonra dinlenmek ve ısınmak istedim, arkadaşımla kahve içmek için uğramaya karar verdik, kahve lezzetliydi, servis hızlı, mobilyalar uygun, kafede dinlenmek çok güzeldi
Artılarla başlayalım, hamur işleri gerçekten lezzetli ve kahve de öyle. Bundan sonra sevmediğim şeylere..Biz şehrinizin misafirleriyiz ve kruvasanlarla kahve içmek için koştuk. 20 dakikaya kadar kahve ve milkshake beklememiz konusunda uyarıldık. Peki, tamam. Ne 20, ne 30, ne 40 sonra - bizi unuttular mı?- Birkaç kez yaklaştım.. Beklerken, yan masadaki konuklar zaten sıcak sipariş vermeyi, şarap içmeyi ve tatlıların tadını çıkarmayı başardılar, daha sonra başka bir masada gelen konuklar bizi çoktan yemiş ve kahve içmişlerdi.. işte böyle bir müşteri odaklılığı. Sonunda sadece bir tane bekledik (!) Tüm siparişten bir fincan kahve. Bu da ne demek, çocuklar???? 50 dakika sonra
Замечательное место для отдыха и перекуса! Меню от супчиков и бутербродов до десертов с чаем и кофе! Отличный интерьер и расположение рядом с кремлём! Брали пиццу сырную, попросил добавить в неё ветчину, нам понравилось, отличный кофе и эклеры и вообще выпечка, не доели, попросили упаковать с собой! Отлично, доели при прогулке по кремлю! Столик у окна зачётный!
Tula "Arbat"... Çok sayıda rahat kafe ve restoran, çeşitli mağazalar. Zencefilli kurabiye boyama üzerine bir ana sınıfa gitmekten zevk aldık, çeşitli güzellikler satın aldık ve... Moskova Ana'ya geri döndüler.
Şehir merkezinde. Park etmek çok zor. Kafede çok insan var.
Kışlık eşyaların kül dolu bir askıya asılması zordur.
Biz ikinci odadaydık. Salon yeni yıl için dekore edilmemişti.
Böyle bir fiyat etiketi için güzel bir dekorasyon istiyorum.
Garsonlar çok meşgul.
İyi hizmet verecek zamanları yoktu..
Menüde biri ya da diğeri yoktu.
Salatalar çok pahalı ama lezzetli.
İddiasız misafirlerim sebzelerle yatmaktan hoşlandı.
Kahve ve çayın lezzetli olduğu yerlerde.
Kafe rahat, şehir merkezinde, oldukça geniş bir menü. Ama!
Yöneticinin garsonları umursamadığı hissine kapılıyor.
Garsonlar siparişi tekrarlamazlar, farklı zamanlarda iki kişiye yemek getirirler (biri yemek yer, diğeri oturur bakar), tabakları çıkarmazlar. Tabii ki, bir yemeği unuttular ve getirmediler. Peki neden siparişi tekrarlayalım ya da en azından bir kez gelip masaya soralım: 'Her şey yolunda mı?’
Evet, Pazar günüydü, tüm masalar meşgul, ama bu iddialara sahip tek masamız değildi.
Kasada tüm iddiaları çözen bir çalışan vardı - ona saygı duyuyor.
Antre, lezzetlisiniz! Ve gerçekten garsonların işiyle tadı bozmak istemiyorum))
Not: Üç yıldız koymak istedim ama beş kişilik kruvasanınız var. Personel eğitimi için eksi yıldız.
Самое крутое кафе!!! Все очень понравилось, особое впечатление произвела Алёнка!!! Замечательная девчонка!!! Очень гостеприимная и душевная девушка!!! Сделала наш вечер атмосферным, создав дружелюбную обстановку!!! Всем гостям этого чудесного города желаем обязательно посетить это уютное кафе и насладиться вкуснейшими десертами и общением с Алёной!!!
Şehir merkezinde bir kafe. Güzel tasarlanmış, temiz. Ucuz çay, 400 ml - 200 ruble. Tatlılar çok büyük bir seçim değil, ama bizim için yeterliydi (ya günün sonundaydık, çok şey bitti). öneriyoruz.
Şehrin kalbinde!
Güzel kahve dükkanı.
Tasarım Fransız tarzında bir şey, çeşitli tatlılar ve kurumun özelliği kruvasan sandviçleridir.
Onların eklerini çok severim. Muhteşem Raf!
Merkezde harika bir kafe, sürekli üçüncü yıla gidiyorum, her şey çok lezzetli. Son zamanlarda yeni bir menü ortaya çıktı.
Tüm garsonlar çok özenli, Daria son birkaç kez garsondu.
Ziyarete tavsiye ederim
Birkaç kez bu kuruluşa gitmiştim. Çok atmosferik bir yer ve mutfak genellikle zirvede! Pişmiş pancarlı salata iştah açıcı ve lezzetlidir, tavuklu ve pestolu makarna bir zevktir! Peki, peynirli kekleri sadece parmaklarını yalayacaksın! Ayrı olarak, kruvasanlı vitrinin estetik açıdan ne kadar hoş ve çekici göründüğünü belirtmek isterim, bu yüzden her şeyi ve her şeyi denemeye çağırıyor!
Orijinalini göster · Русский
Александра
9. seviye şehir uzmanı
5 Ocak
Yanlışlıkla bu kahvehaneye girdik, çok beğendik! Tula'nın başka yerlerindeydik ama burada en uygun fiyatların ve şimdiye kadar en lezzetli kahvaltıların olduğunu söyleyebilirim.
Kahve lezzetli, tadı zengin.
Kahvaltıda çiğdem hanımefendi, tavuklu kruvasan ve jambonlu omlet aldılar. Çiğdem hanımefendi dürüstçe diğer iki yemekten daha kötü görünüyordu, ama genel olarak çok lezzetliydi!) tek şey, kruvasan biraz kuru görünüyordu.
Öğle yemeğinde kremalı mantar çorbası, tavuk çorbası, özellikle mantar çorbası çok fena değil.
Carbonara - sos yağlı görünüyordu, bana öyle geliyor ki, yemeği aşırı yükleyen% 33 krema var, ama sıkıca yemek istiyorsanız, ihtiyacınız olan şey bu.
püreli yanaklar çok lezzetlidir, et yumuşaktır, ağzınızda erir, ancak yanaklar yeterli değildir: (
Yandaki masaların pizza aldığını gördüler ve çok iştah açıcı ve sulu görünüyordu, bu yüzden tadı da harika olduğunu düşünüyorum)
Evet, servis uzun sürüyor.
Öğle yemeğimiz 45 dakika sürdü, yemekleri uzun bir süre taşıdılar ama her şey sıcak ve tazeydi. Garsonlar sevimli adamlar, çok gülümseyen ve cana yakın)
Очень вкусно! Зашли с подругой позавтракать и были в восторге от вкусного кофе! Завтрак очень нам понравился! Вкусный, полезный и сытный! Десерты объедение! Круассан огромный, нежный и вкусный! Цены не кусаются
Kahvehaneyi çok beğendim, başka bir şehirden geldik ve hemen kahvaltıya geldik! Servis zirvede, garsonlar çok cana yakın kızlar, bir dahaki sefere Tule'ye gittiğimizde 100/10 omlet sipariş ettiler, hemen oraya!
Были несколько дней в Туле, случайно зашли позавтракать в это замечательное кафе. Было невероятно вкусно и изыскано всё. Раф, круассаны, макаронс (любимейший десерт, в нем знаю толк ), мужчины в восторге от омлета, дочь от Крок-мадам. Однозначно рекомендую.
Skoru çekmek istemedim ama zorunda kaldım, Shrovetide'nin son gününde kreplerin tadını çıkarmaya gittim, nasıl kusursuz bir yer olduğunu düşündüm!) Sonuç olarak, her şey güzel olurdu, ama işte krepler kuru!!!
Kahretsin, tereyağını bozamazsın, değil mi???
Hayal kırıklığına uğradım...
Beklentiler kendilerini karşılamadı!
Doğrudan öznel olarak değerlendirirseniz, 2 yıldız çekmeye değer!
Hadi ama, umarım aşçı bir dahaki sefere krepleri yağlamayı unutmaz!)
Çok güzel bir yer: yemekler lezzetli, hızlı ve keyifli bir şekilde servis ediliyor. Sadece kahve ve tatlılar değil, alakart yemekler de var. İki kez vardı, zırhsız yerler boştu.
Birkaç kez Tulu'ya geldiklerinde bu yeri ziyaret ettiler. Harika personel, lezzetli yemekler, hızlı hazırlık ve hoş bir izlenim. Böylesine samimi bir karşılama için teşekkür ederim!
Bu kurumdaki hizmet konusundaki üzüntümü paylaşmak istiyorum. Bu akşam oğlum Ivan ve ben 8 yaşındayız yandaki berberdeydik ve geleneklere göre saç kesiminden sonra bu kuruma lezzetli çörekler almaya gittik. Böylece rüzgarda çok fazla çörek kalmadığını gördük, son fıstıklı kruvasanı, kuru üzümlü salyangozu ve hediye olarak peynirli kruvasanı seçtik. Seçimimizi kasadaki garsona söylediler ve satın alma işlemimizi ödemek için kasaya gittiler. Burada başka bir garson nereden kaçmadan koşuyor, daha sonra adının Eva olduğu ortaya çıktı, fıstıklı kruvasanımızı kapıyor ve artık kruvasan olmadığını söylüyor ve kaçıyor. Oğlumla ben bu tavırdan çok üzüldük, geldiğimiz için seçtik ve başka bir garson koşmadan önce kasadaki garsona bunu bildirdik. Geriye kalanlarla yetinmeye devam ediyor…
Belirli bir garson Eva'nın müşterilere karşı tutumundan çok memnun değiller. Ve bu kurumdaki çörekler lezzetli!!! Çeki ekliyorum
Bugünkü ziyaretten çok memnun değilim. Önceden bir yer ayırttım ve geldiğimde rezervasyonumun kaybolduğu ortaya çıktı. Oturacak bir yer olması güzel, ama sonuçta olmayabilirdi (çalışan rezervasyon sırasında inişin kesinlikle tamamlanacağından bahsetti). Aynı zamanda, çalışanlar deneyimi iyileştirmede hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Genellikle olaylarda bir iltifat veya temel bir özür sunulur, ancak bunu takip etmedi.
Sonra iki cümleyi birbirine bağlayamayan garson bize hizmet etti, kendisine birkaç kez adı verilen yemekleri karıştırdı, menüyü bırakmak istediğinde onu aldı. 10 dakika bekledikten sonra gelip «söylemeyi unuttum, bekleme süresi 30 dakikadan itibaren» dediklerini söyledi. Aynı zamanda, garsonun tanıdıkları yanımızdaki masaya oturdu ve bizimkinden çok önce onlara yiyecek getirdiler.
Garson, yemeğin yattığı tabağın yerini parmağıyla tutarak yemekleri getirdi, bu da iştah açmadı.
Bu kurumu çok seviyorum ve bu konuda yardımcı olmanızı, çalışanlarla sohbet etmenizi rica ediyorum çünkü size daha fazla gelmek isterim
Uzun bir hizmet için bir yıldız kiralıyorum, ancak burada genel olarak, kasada sorun olduğu gerçeğine atıfta bulunarak siparişimizi mutfağa teslim etmeyi unutmuş olan garsonun suçu, siparişin çıkmadı, vb. Elbette kıvrandı, ancak daha sonra gelen diğer tüm masalar bizi çoktan yedi ve 40 dakika bekledik, cihazları da üçüncü sefer getirdik. Kremlin'in tam merkezinde, karşısındaki kafe, akış büyük, fiyatlar ortalamanın üzerinde.
Servis muhteşem, yemeklerin hepsi çok kaliteli ve tatlıdır, kahveye layıktır, ancak insan faktörünü kaldıramazsınız....
Хорошее место. Заходили утром позавтракать, почти все столики были заняты. Девочки официанты очень стараются быстро обслужить всех гостей. Спасибо за вкусный кофе )
Yemekler yeterince lezzetli. İç mekan güzel, şık. Ancak bakım hiç de iyi bir seviyeye ulaşmıyor. Görünüşe göre belirli bir özel kadın döneminde histerik bir garson, müşterilere bir siparişte üç kez yemek getirmeyecek.....
Yanımızda içecek almaya geldik, dış giysilerde sipariş vermeyi beklediğimizi ve şimdiden ısındığını anlamalıyız, ancak her şey içeceklerin hazırlandığını ve 3 kişinin üzerlerine büyü yaptığını anlamalıyız! Sonuç olarak, 20 dakika geçti ve tadam! Çay ve latte hazır! Eh, çocuklar şaşırdılar: Performansınızda çikolatalı ve portakallı latte tatlı kakaodur ve kızılcık ve yaban mersini ile çay kaynar su ile doldurulmuş donmuş meyvelerden başka bir şey değildir. Lezzetliler, ne diyorsunuz))) lattede kahve notalarını yakalamaya çalıştım, ama ne yazık ki ... hayatımın en pahalı kakaosu
Yemekler lezzetli, her şey etkilendi , ancak servis sadece iğrenç.
Burnunda küpeli kız, sanki zorluyormuş gibi isteyerek çalışmıyor, iyi hakkında tek bir bilgi yok hizmet , 22 Mart'ta kocasıyla birlikte iyi bir ruh hali içinde geldiler, çok hayal kırıklığına uğradılar, izlenim bozuldu. Bu kurumun yönetiminden personelin çalışmalarına dikkat etmesini rica ediyorum, bunu ilk kez fark etmiyoruz.
+Очень хороший ресторан, интерьер, музыка, обслуживание, быстро приносят, завтракаю здесь второй раз, очень вкусная выпечка, кофе, спасибо за такое уютное местечко!😍
- минусов нет)
Отличная кофейня с разнообразным меню. Находится в самом туристическом центре. Вежливый персонал. Единственное в обеденное время ожидание напитков чуть дольше, чем хотелось бы. От себя рекоменд сэндвичи на круассане, меренговый рулет и пасту
Замечательное кафе! Прекрасный обслуживающий персонал! Особый французский колорит(французская музыка, меню, атмосфера), всё соответствует названию. Спасибо, что есть это уютное местечко! ❤️🙏🌹
Замечательное место посидеть в самом сердце Тулы. Мы уже привыкли сюда приходить на кофе с круассанами. Интерьер кафе лично нам нравится и даже как то навевает такой нуар, что вся идея этого места немного добавляет ностальгии. Особенно доставляет именно , что это место для легкого перекуса и отдыха. Меню не буду перечислять, но скажу, жена предпочитает здесь брать салаты, я же больше по выпечке и кофе. Отдельно скажу, очень чистые туалеты и это огромный плюс этому заведению. И да, видел небольшой холодильник с вином, надо придти в июньский зной и заказать охлаждённое для вдохновения.
Müthiş garsonlar.
Hiç yer yoktu, gerçekten yemek yemek istediler, garsonla tanıştım, tam binişte bile anımızı çözmek için zaman ayırdım. Yer boşalır boşalmaz ekildiler, hoş bir şekilde hizmet ettiler. Her şey birinci sınıf, çok teşekkür ederim. İpucu - önceden rezervasyon yaptırın, yer ateştir! Kafe değil, restoran)
Одно из атмосферных мест, с очень вкусным кофе , бомбическими завтраками и круассанами! Не смотря на модой коллектив Елена бармен очень вежливая , приятная , тактичная , просто умница . 06.09.24
Зашли с сыном в это кафе позавтракать перед играми. Заказали омлет с ветчиной, брусскетту с лососем, кофе, игристое, дессерты. Очень вкусно!! По сравнению с московскими ценами недорого, для Тулы, возможно, не самое дешевое кафе. Но атмосфера, доброжелательность, интерьер, вкусная еда - это то, за что стоит платить! Мы очень рады, что узнали об этом месте, приедем еще раз в Тулу, завтракать только там!
Были здесь месяц назад! Моё восхищение и восторг! Кафе располагается рядом с набережной и Кремлем и обязательно в посещению! Еда - произведение искусства во всех кулинарных смыслах, изумительные подача и вкус. Заказывали несколько разных блюд и напитков, всё было просто совершенно. У меня очень придирчивое отношение к подобным заведениям, здесь бы я добавила еще звезду если бы была такая опция. Ушли сытые и оооочень довольные. Персонал тоже на высоте! Спасибо вам. )))
А, и цены у них очень демократичные.
İncelemeleri kim yazıyor??
Öğleden sonra ikimiz girdik, sadece 2 masa meşgul. Sipariş minimumdu: pişmiş patlıcan, 2 içecek ve kruvasan.
Bunun iğrenç olduğunu söylemek hiçbir şey söylememektir!
Patlıcanı 30 dakika beklediler, «daha ucuz değildi" peynir baharatı ile tamamen kusmuk bir yemek getirdiler, plastik kruvasan, soğuk kahve ... zencefil / limon çayını bozmak zordu)))
Tuvalette sallanan bir musluk var, salonda dayanılmaz bir şekilde kavrulmuş sarımsak kokuyor. Yani kahve dükkanı gibi mi?? Dışarı çıktıktan sonra neden tüm giysiler ucuz kantini sallıyor??
Sadece vay canına ve başka bir şey yok.
Lezzetli, lezzetli, lezzetli ve bu adil!!! İyi yemekleri olan çok ilginç bir yer. Kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ve tabii ki sadece muhteşem bir tatlı!