"Peki neden buraya daha önce gelmedim?». Mükemmel. Düzey. Çok havalı. Mutfağı gerçekten beğendim, malzemelerin mükemmel kalitesi, tazeliği ve harika kombinasyonları doğrudan beğendim. Beceri. Hizmet ve durum da aynı seviyede. Çok hoşuma gitti.
Şimdi buraya daha sık gitmeniz ve menüyü daha fazla incelemeniz gerekecek, bir sonraki hedef rulolar ve hepsi bu.
Eksilerden: Orada bir nargile barı varmış gibi görünüyorlar ve sigara içmeyenler için salonda koku hissediliyordu, kritik değil, ama dikkate alınması gerekiyor. Ve hala arka planda çok fazla koku olmayan bir koku vardı. Havalandırma ile genel olarak iyileştirilecek çok şey var.
Ama her şey o kadar havalı ki, bu yıldızı çıkarmak için bir neden değil. Burada dürüst 5 tane var.
Muhteşem! 🤩
Restoranın kendisi şık.
Yemek güzeldir!
Karidesli ve kalamarlı pad tay'ı gerçekten beğendim, Tayland'dakinden bile daha lezzetli, ama burada biraz farklı erişteler vardı - daha tagliatelle, orijinalinde farklı erişteler vardı, ama bu bence yemeğin tadını hiç bozmadı. Ve küçük bir eksi daha - tabakta bildirilmemiş deniz ürünlerinden bir parça kabuk dişe düştü. Ancak yine deniz ürünleri yemekleri için bu mümkündür.
Ayrıca füme somonlu ruloları da denedik - harika!
Tavuklu Pad tay - süper.
Shiitake ile Pak-choi, mermer sığır eti tartar-tartar da harika.
İlk kez mochi'yi tatmayı başardım, mango-tutku meyvesinin tadına baktım ve bu ilk görüşte aşk
Kesinlikle harika bir yer
Мы как-будто оказались на тропическом острове Тихого океана, где безумно вкусная азиатская еда в авторском прочтении шефа, райская, расслабляющая, уютная атмосфера.
Интерьер в каждой детали отдельная похвала и сплошная услада для глаза, хочется разглядывать бесконечно.
Нас обслуживал Евгений и благодаря его любви к искусству еды, мы познакомились с шестым вкусом современной кулинарии - умами. Сталкиваемся с этим вкусом часто, но мало кто об этом знает).
Для меня познание чего-то нового и необычного это всегда восторг и настроение!
Теперь я точно знаю, где самый вкусный Том ям, Фо бо, Рамен и обалденный салат с нежным копченым угрем и хрустящими баклажанами.
Сдаю пароли явки).
Тот случай, когда вечер идеальный и гастрономическое место Петербурга попадает в список нашим любимых 🤍