Her zaman ki gibi bu tür atalardan miras kalan tarihi mekanları biz yerliler değil de , turistler kullanıyor. Oto park fahiş fiyat , girişler fahiş fiyat . İçerideki yiyecek içecek oldukça fahiş fiyat . Ülke vatandaşlarına göre bir ziyaret edilecek mekanlar değiller . Yöneticiler ücretleri gözden geçirmeleri ümidiyle .
Harika ve bir yer. Tarihin bizlere bırakmış olduğu nadide eserlerden bir tanesidir. Giriş kısmında ücretli otopark mevcuttur. Otopark ücreti saatlik 100 tl idi.
İstanbul’un en güzel saraylarından biri. Anadolu yakasında Üsküdar’da boğaza sıfır bir konuma sahip. Boğaziçi köprüsünün hemen altında bulunuyor diyebilirim.
Çok güzel bir bahçeye sahip.
Saray tam anlamıyla muhteşem, bahçesindeki kafeterya da fiyatlar gayet makul, temiz ve lezzetliydi. Otoparkı olması ve otopark ücretinin de fazla olmaması güzeldi.
Çok güzel bir yer.
Kıyıdan Boğaz'ın inanılmaz manzarası.
Оооочеень bir sürü kedi tesis içi, wi-fi erişimi ücretsizdir.
400 liraya içeriye bilet aldık, şimdi daha pahalı.
Girişte sesli rehber aldılar, pasaportu kefaletle bıraktılar.
Dinlemek ilginç, rehber otomatik olarak oynuyor, her serginin kendi numarası var, konuşmaya başlıyor.
İçeriye dokunup fotoğraf çekemezsiniz!
Ziyaret etmek için güzel bir yer. 10 dilde sesli rehber var. Küçük saray. Ama biz onu seviyoruz. En az 5 kez oradaydık. Yakınlarda otopark var. Denize erişim. Oturabileceğiniz, kahve içebileceğiniz veya atıştırmalık yiyebileceğiniz bir kafe. Tavsiye ederim!
Sarayın önünde hoş bir avlu. Görkemli kapılardan sahile erişim. Sarayın kendisi küçük, iç mekanlar ilginç ama biraz tozlu. Fotoğraf çekemezsiniz. Büyük artı: ucuz.
Herkes ziyaret etmeli!
Padişahların muhteşem yaz rezedansı, dışı güzel ve içi inanılmaz (sarayı kiralamak üzücü, tüm odalar harika bir şekilde restore edilmiş)!
Sarayın etrafında harika bir park var. Denize erişim var. Deniz, Boğaziçi Köprüsü'nün mükemmel manzarasını sunmaktadır. Saray binasının kendisi kısmen tadilatta. Parkın içinde bir kafe var. Sarayın arazisinden çıkarken hediyelik eşya dükkanı var.
Türk kültürünü ve tarihini ziyaret etmek ve dalmak için güzel bir yer. İç mekan ve tarihin nesneleri neyse ki korunmuştur. İçeride fotoğraf çekemezsiniz. Ancak sarayın topraklarında ve rıhtımda çok güzel fotoğraflar çekebilirsiniz.
Yarım kapı şimdi asıldı, dış cephenin yeniden inşası. Giriş ücreti kişi başı 25 liradır. Yeniden yapılanma ve üst bahçenin tamamen kapalı olması göz önüne alındığında çok pahalıdır. Yazdan bu yana fiyatı ne için yükselttikleri belli değil. İlk kapıda insanlar olmadan fotoğraf çekmek çok zor. Ancak burada dünya toplumunun sorunu (birçok ülkenin temsilcileri olduğu için), herkes başkalarını umursamıyor. Kapıdan çıkıp köprüyü ve Boğaz'ı bir kerede fotoğraflıyorlar, setin iki metre aşağısında sola doğru yürüyemiyorsunuz. Her ne kadar birisinin sürekli kapıyla fotoğraf çektiğini görseler de. Ve hasta bir kaplumbağanın hızıyla geçerler.
Kapının ve bahçenin fotoğrafı yüzünden seyahat ediyorduk. Tamam, en azından bir kısmı başarılı oldu.
Güzel, lüks, görünüşe göre saray Boğaz'da çok zarif bir şekilde yüzüyor))). İçeride çok lüks bir ortam var, gördükleriniz hakkında oldukça ayrıntılı olarak anlatılan uzak bir rehber satın alabilirsiniz. Halılar, mobilyalar, tabaklar, kişisel eşyalar. Padişahın, padişahın annesinin ve eşlerinin odalarında sergileme özenle korunmuştur.
Kesinlikle sarayı ziyaret etmeye değer. Kırım sarayları ve Ekaterinsky'nin birleşimi. Avizeler, duvarlar, mobilyalar, heykeller. Boğaziçi kıyısında.
45 dakikalık sesli rehber
Sarayın kendisinde değillerdi, sadece sarayın bahçesindeydiler. Aralık 2024'te kişi başı 25 lira. Sarayın kendisi ya 600, ya da 400 lira olup olmadığını söylemeyeceğim. Bölgede bir kafe, tuvalet, rıhtım var. İlk kapıdan içeri girin ve orada bir sonraki kapıya giden tahta kaldırımdır ve sarayın bahçesine girersiniz. Güzel
Boğaz'ın mükemmel manzaraları. Şık park / bahçe. Bölgede lezzetli bir atıştırmalık yiyebilirsiniz, sarayın kendisi çok Avrupalıdır, ancak geleneksel Türk konaklama yerlerine sahiptir. Sarayı içeriden inceleme arzusu yoksa, kendinizi çok turistik bir zamanda bulursanız, yalnızca bölgeye erişimi olan bir bilet satın alabilirsiniz - içerideki kalabalığın içinde itilmemek için iyi bir seçenek. Türk okul çocuklarının büyük gezi akışı.
Saray Dolmabahçe kadar büyük değil ama aynı derecede muhteşem. Geziyi almadık, hop on hop off adlı çift katlı bir turist otobüsüne bindik. Parkın girişinde belgenin kefaleti ile sesli rehber veriliyor, onunla saraydaki rotayı acele etmeden ve itmeden yürümek çok uygun, ancak orada görülecek bir şey var.
Güzel. Ama - kapalı olan çok şey vardı. Park yarı kapalı. İçeride fotoğraf/ video çekemezsiniz
Çok daha güzel saraylar var ama Türkiye'de daha önce nasıl yaşadıklarına bakarsanız evet
Ve burası tüm İstanbul'daki en ucuz saraydı.
Fena bir saray değil, ancak İstanbul'un diğer saraylarında olduğu gibi, örneğin Peterhof veya Catherine Sarayı'nda olduğu gibi gerçek bir lüks beklememelisiniz.
Dolmabahçe'den sonra mütevazı görünüyor ). Ama yine de etkileyici. Ve eğer İstanbul'un Asya yakasındaysanız, kesinlikle ziyaret etmelisiniz. Müzeyi ziyaret etmek kişi başı 350 liraya mal oluyor (Mart 2024). Sesli rehber bilet fiyatına dahildir. Oradan Manolyalar ).
Üsküdar'dan 15 otobüsle veya Kadıköy'den 14 otobüsle ulaşabilirsiniz.
Aynı şekilde geri dönün.
Boğaz'a bakan çok güzel bir yer,Ermeni mimarların harika bir eseri
Balyanov,Sultan Abdülaziz yönetiminde,1865 .Bahçede yürüyüş 20 liraya mal oluyor, kahve içebileceğiniz, manzaranın tadını çıkarabileceğiniz rahat bir kafe var
Kalenin yarısı restorasyonda, bakılacak neredeyse hiçbir şey yok, bariz nedenlerden dolayı fotoğraflara izin verilmiyor, maliyet için 3 yıldız, ruble cinsinden 4,5 bin çıktı
Yer, Topkapı'ya kıyasla daha modern. İç kısmın bir kısmında daha fazlası korunmuştur, bu nedenle o zamanın atmosferine daha iyi nüfuz edersiniz.
Eksilerden: Merkezden kendi gücünüzle gitmek daha zordur.
Korkunç bir yer! Fiyat makul değil, sarayda fotoğraf çekemezsiniz, ancak iki kanepe ve üç sandalyenin yanı sıra fotoğraf çekecek kesinlikle hiçbir şey yok. Boşa harcanan para boşuna!
Padişahların güzel yazlık konutu! Çok güzel ve zengin. Pasaport depozitosu ile Rusça olarak ücretsiz bir sesli rehber bulunmaktadır.
İçerideki fotoğrafı çekemezsiniz, ancak direnemedim ve hatıra olarak bir tane yaptım)
Bilet aklı başında 200 liraya mal oluyor. Ziyaret etmek zorunludur!
Giriş 350 lira, bahçe 20 liradır.
Köprünün ve Boğaz'ın fena manzarası yok. Türkiye'deki her şey pahalı olduğu gibi saray da İstanbul'daki diğerlerine benziyor... Eğer varsa, o zaman sadece fotoğraflar için bahçeye.
Feribot ve otobüse binmek daha iyidir.
Sarayın salonlarının fotoğrafını çekemezsiniz. Bu ana dezavantajdır. Eksi ayrıca parkın hemen üzerindeki devasa köprüdür.
Gerisi için her şeyi çok beğendim. Güzel, pitoresk, Biletler ucuz değil.
Saray mutlaka ziyaret edilmelidir! Fiyat minimum, maksimum zevk. Oraya ulaşmak uygun. Sabah erkenden ziyaret etmek daha iyidir, daha az insan vardır. Fotoğraf ve video çekimi yasaktır, ancak izlenmesi muhtemelen Dolmabahçe'den daha kolay olan ama aynı zamanda etkileyici olan bir şey vardır.
Çok güzel bir saray! Güzel duvar resimleri nedeniyle bazen Dolmabahçe'den bile daha muhteşem. Mobilyalar ve neredeyse tüm iç mekan korunmuştur
Saray hakkında ayrıntılı ve ilginç bir şekilde konuşacak ücretsiz bir sesli rehber var. İçeride fotoğraf çekemezsiniz, çok az ziyaretçi vardır (en azından kışın)
19. ve 20. yüzyıllarda padişahların yazlık sarayı. Doğu Avrupa tarzında saray. Ama daha çok o dönemin mobilya sergisine benziyor. Sesli rehber, sarayın odaları ve mobilyaların yapıldığı malzemeler hakkında sıkıcı bir şekilde konuşuyor. Pek ilginç değil. Ama görülecek çok şey var - avizeler, seramikler, tavanlar, merdivenler. İç mekanı canlandırmak istiyorum. Boğaz'a erişimi olan avlu, güzel manzaralar, yakınlardaki modern köprü özellikle büyüleyicidir.