Yandex kullanıcılarının değerlendirme ve yorumlarına göre favori sayılan kurumlar
Ultima Guide'ın bir parçasıdır
Yandex sinir ağının yardımıyla oluşturulan ilk restoran rehberi
Değerlendirme 4,9
2789 puan
Burayı değerlendirin
1166 yorum
Varsayılan
Айше Озтюрк
9. seviye şehir uzmanı
18 Ocak
Michelin yıldızlı harika bir restoran ✨
Kremlin manzarasına karşı keyifli bir yemek yiyebileceğiniz mekan
Hizmet harika yemekler lezzetliydi 💯👌
Yolu düşen herkese tavsiye ederim
(Walkwithmemoscow)
Beluga restoranı , burası kocam ve ben periyodik olarak romantik akşam yemekleri düzenlediğimiz yerdir
Beluga Restaurant, hoş bir atmosfere sahip rahat bir yerdir. Burası, aileyle buluşmak ve buluşmak için mükemmel olan sakin ve dinlendirici bir ortama sahiptir.
Buradaki hizmet birinci sınıftır. Garsonlar her zaman kibar ve özenlidirler, yemek seçiminde yardımcı olmaya ve tüm sorularınızı yanıtlamaya isteklidirler.
Menüde her zevke uygun yemekler sunulmaktadır.
Restoranda çok çeşitli içecekler sunulmaktadır. Burada şarap, kokteyl veya alkolsüz içeceklerin tadını çıkarabilirsiniz.
Beluga Restaurant, romantik akşam yemekleri, dostane toplantılar veya aile tatilleri için harika bir yerdir. Rahat bir atmosfere, lezzetli menüye ve mükemmel hizmete sahiptir.
Güzel bir iç mekana ve özenli personele sahip hoş bir restoran.
Garsonlar menüde size her şeyi anlatacak ve seçim konusunda size yardımcı olacak.
Gittiğim hemen hemen tüm restoranlardan aldığım bir tar-tar sipariş ettim. Tartar lezzetliydi ama sıradan görünüyordu.
Ama morina sadece en hassas olanıydı! Tuzlu veya taze değil - tadı mükemmel dengelidir.
Ayrıca porcini mantarı köpüğü ve malt dondurması ile çok ilginç bir tatlı sipariş ettim. Olağandışı) Ve - önemli - rahatsız edici değil! Çok beğendim çünkü bu tür standart dışı tatlıları seviyorum. Ama daha doğrusu, bu amatör içindir.
Garson, ekşiliği olan mükemmel bir kokteyl önerdi. Maalesef artık adını hatırlamıyorum.
Akşam yemeği güzel çıktı) Buraya daha öğle yemeği için geleceğiz!
En iyi yer. Özellikle pencerenin yanında oturursanız muhteşem bir görünüm.
Prensip olarak, bu seviyedeki bir restoran için uygun fiyatlar.
WRF ailesinin restoranlarına kıyasla burada daha çok keyif aldım.
Yemekler çok lezzetli, hızlı servis edildiler ve aynı zamanda en iyi yemekleri empoze etmeden tavsiye ettiler.
Garsona özel teşekkürler - Sergey Kaplunov. Çok özenli, sempatik, yemekler hakkında tavsiyelerde bulundu, yer hakkında konuştu.
Tek küçük nüans, çok gürültülü, sarhoş konuklar yakındaki bir masada oturuyorlardı, ama bu 2 Ocak akşamıydı, bu yüzden şaşırtıcı bir şey yoktu...
Beluga Restoranı - ziyaret etmeniz önerilir ve bir kereden fazla)
İlk adımdan itibaren unutulmaz bir izlenim bırakan harika bir restoran. Sofistike ambiyans, zarif iç mekan ve birinci sınıf hizmet, her anın tadını çıkarmak için ideal koşulları yaratır. Şefin mutfak şaheserleri Her malzemenin sevgiyle seçildiği ve yemeklerin derin ve çok yönlü lezzetleri ortaya çıkardığı gerçek bir sanat eseridir. Şarap listesi özel ilgiyi hak ediyor: Burada herhangi bir yemek için mükemmel kombinasyonu bulmak kolaydır. Beluga'da sadece lezzetli yemeklerin değil, aynı zamanda sevdiklerinizle veya meslektaşlarınızla rahat ama zarif bir ortamda vakit geçirebileceğiniz sakin bir lüks atmosferi var.
Ziyarete tavsiye ederim.
Sıradışı yazarın mutfağına sahip ayakta duran restoran. Ürünlerin kombinasyonu standart değildir, çoğu deniz ürünü yemeği. Her şey lezzetli ama porsiyonlar çok küçük. 46 kg'lık yapımla güvenle 3-4 yemek yiyebilirsiniz. Sipariş verirken düşünün))
Aynı zamanda, uygun seviyedeki fiyatlar «Michelin yıldızlı restoran» dır. Restoranın kendisi güzel, atmosferi ve servisi mükemmel. Kızıl Meydan'ın görünümü. Akşamı şıklıkla geçirmek ya da lüks bir kahvaltı yapmak istiyorsanız, buraya geldiniz. Daha mütevazı ve daha bütçeli bir şey tercih ederseniz, Beluga tam olarak uygun bir seçenek değildir
Güzel, zengin. Altın, kristal, yağlı boya tablolar. Giyinme odasında ve diğer yardımcı alanlarda sıkışık. İş görüşmeleri için uygundur, ancak bir şirket yürüyorsa, ses salonun her yerine yayılırsa dikkati dağıtır. Manzara ve iç mekan, ne yazık ki, sesleri söndürmüyor. Yemekler oldukça pahalı ama beklediğimden daha ucuz. Dört kişilik kalite. Canlı izlenimler bırakmadım. Balık ve et yemeklerini denedim. Hizmet normdur. Onların imzası olan Beluga votkasını denemek bile istemedim - eğer kendileri bana gevrek mantarlar veya taze tuzlu salatalıklar teklif etselerdi, votkayı da yakardım. Hayır, onlar nasıl baştan çıkaracaklarını bilmiyorlar
En sevilen restoranlardan biri. Buraya genellikle yılda bir kez, bazen 2 kez arkadaşımla gelmeme rağmen. Harika mutfağı, iyi hizmeti, harika manzarası olan en iyi restoran.
Alakart, üstümde atıştırmalıklarım var: ekşi kremada mantarlar, dişçiden yağ. Salatalardan ve atıştırmalıklardan: olivier (üst) ahtapot kötü değildir, taraklar, sıcak atıştırmalıklardan yapılır. Benim favorim Beluga'dan lahana dolması. Kızlar tatlıları aldılar ama ben ziyaret etmedim, masanın erkek kısmı votkalı göğüslere sadık kaldı.
Güzel restoran!!!👍👍👍Çok güzel bir iç mekan ve manzara Kremlin🤩🤩🤩bir Atmosfer, rahat, konforlu, keyifli bir👍Güzel müzik👍Personel güler yüzlü, kibar, yardımsever👍Hızlı hizmet👍İçecek her zevke👍Dosyalama yemekler güzel👍çok lezzetli😋😋😋Mutfak zirvesi👍Saf👍Fiyat normal👍çok sevdim👍🤩Herkese tavsiye👍👍👍❤resmin❤resmin❤süslemek için
Açıkçası, bu kurum beni etkilemedi. Evet, güzel, zarif iç mekan, Kızıl Meydan'ın muhteşem manzarası, kibar personel, menü oldukça ilginç ve en önemlisi anlaşılabilir) ancak Moskova'nın kalbindeki başkentin kuruluşu için neyin önemli olduğunu restoranda özel bir özellik fark etmedim. Ben Krasnoyarsk'lıyım ve şehrimizde şahsen benim için çok daha etkileyici olan birçok kurum var.Ve en üzücü olan şey, arkama yerleştirildiğim masanın beyaz masa örtüsüne birinin saçının çıkmasıydı, izlenim bir şekilde hemen bozuldu…
Хочу выразить ресторану «Белуга» огромную благодарность за приятно проведенный вечер. Ходили с подругой поужинать в необычной обстановке. Приятная обстановка, замечательная музыка, прекрасная кухня, вежливое обслуживание.
Шикарный ресторан с уникальными видами, кухней и сервисом. Место просто невероятное. Зашли сюда в первый раз и с порога окунулись в теплую уютную атмосферу.
Меню на любой вкус – от классических блюд до гастрономических экспериментов, где смешивают, казалось бы, несовместимые вкусы. Готовят здесь не на поток, а уделяют внимание каждой детали.
Персонал под стать заведению – внимательный, элегантный, приветливый. Настоящие профессионалы!
Возникает желание снова Вас посетить. Процветания Вам! И удачи! Огромное спасибо!
Недавно посетила с подругой ресторан Белуга и осталась максимально довольна.
Несомненно, само заведение потрясающе красиво! Интерьер создает атмосферу великолепия,а панорамный вид на Красную площадь оставляет максимально позитивные впечатления. Обстановка соответствует кухне,которую представляет ресторан,а именно современная русская.
Далее хочется отметить персонал,который обслуживает гостей на высшем уровне. Изначально нас встретила девушка-администратор и провела к столику у панорамного окна. В кратчайшие сроки к нам подошел официант. Сами официанты максимально вежливы и доброжелательны,могут помочь с выбором блюд и рассказать подробно про каждое. Заказы готовятся достаточно быстро,так что вы не успеете заскучать.
Само меню очень разнообразно. Традиционные блюда русской кухни обыгрываются по-современному,что делает их красивыми,необычными и вкусными. Я попробовала бутерброд с черной икрой, голубец с астраханской белугой и еловую Павлову. Всем осталась максимально довольна.
Рекомендую к посещению!
Harika bir yer, ziyaretten sonra tamamen memnun kaldık. Bu gerçekten 10/10. Sonunda sadece gösterişlerin değil, gerçek kalitenin ve iyi hizmetin olduğu bir restoran bulmayı başardım. Tüm personel çok kibar ve naziktir, aynı zamanda kuru ve kibirli bir şekilde iletişim kurmazlar, ancak gerçekten hoş ve nezaketle iletişim kurarlar. Pek çok yerde garsonlar, dolaylı olarak nasıl «doğru» yemek yemeniz gerektiğini çok dikkatli bir şekilde öğretme veya ziyaretçinin genç görünmesi durumunda restoranlarına layık olmayan Pleb kökeninizi tüm görünümleriyle gösterme alışkanlığına sahiptir - bunların hepsi Beluga'yla ilgili değildir. Genel olarak, hizmet hakkında düşünmeye devam etmemek için, sadece burada aynı seviyede olduğunu söyleyeceğim.
Yiyecekleri de ayrı ayrı kutlamak istiyorum. Burada garip yemekler hakkında kötü yorumlar okudum, lezzetli olmadıklarını söylüyorlar - bu yüzden garip yemekler sipariş etmeyin. En olağan sıcağı (balığı), pancar çorbasını, atıştırmalıkları aldık - her şey harikaydı. Kendimi çok nadiren yemek pişirdiğim yerlere götürüyorum, böylece her yemek dilimi tekrar tekrar inanılmaz bir zevk getiriyor. Burada aynen böyleydi.
Bütün bunlarla birlikte, buradaki fiyatlar gerçekten yeterli. Ve evet, porsiyonların kendileri için oldukça normal olduğunu eklemeyi unuttum, genel olarak doyurucu bir yemek yemeyi severiz ve restorandan hafif bir açlıkla ayrılacağımızı düşündük, ama hayır, gerçekten yedik.
Genel olarak, burası gerçekten Moskova'nın tam merkezinde olmayı hak eden bir yer. Ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederim!
Moskova'nın en iyi restoranlarından biri. Onda her şey güzel! Rus mutfağının yemekleri muhteşem! Ve iç mekanın şaheser resimleri olağanüstü Rus kültürünü hatırlatıyor. Kremlin manzarasından bahsetmiyorum bile) Bu restoranda kaldığım son sefer garson Artyom tarafından servis edildi. Çok yardımsever, nazik ve en önemlisi müdahaleci değil. 10 toptandan bu yere bir artı ile sağlam bir on!
Отличный ресторан! Красиво, вкусно, прекрасное обслуживание! Исторический центр столицы с видом на Кремль. Особенно люблю вид из окон на украшенную Новогоднюю Москву! Очень интересное меню с авторской подачей от шефа. Все, что пробовали, очень понравилось. Браво Шефу и всей команде!👏👏👏
Restoran hoş bir sürpriz yaptı. İlginç menü ve çok lezzetli. Lüks iç mekan ve pencereden görünüm . Mükemmel hizmet. Bir seçim olarak tüm garsonlar profesyoneldir ve bu yere layıktır. Gerçekten estetik ve "gurme" zevk alabileceğiniz bir yer. Teşekkür ederiz!
Michelin yıldızlı çok popüler bir restoranı ziyaret ettik.
İzlenimler karışık…
Girişte çok kibar, hoş kızlarla tanıştılar. Gardıroptan önce geçirdiler, ancak çalışan yoktu, beklemeleri istendi. Atmosfer harika ... manzara, tasarım 10/10, odadaki koku tuhaf ( yaşlılık gibi kokuyor).
Ve şimdi dezavantajlara göre, yeterli olmadıkları ortaya çıktı.
Garsonlar yorgun, çalışmak istemiyorlar. Şampanyayı ikinci defadan getirdiler, üçüncüden su döktüler, 15 dakika bekledikten sonra faturayı getirdiler. Savunmada - menü hakkında çok iyi bilgi.
Yemeklerle ilgili olarak (garip, ürün yelpazesinden her şey yok).Havyarlı setler -10 / 10'dur. Borsch - 10/10. Kulebyak ( garsonun tavsiyesi) 2/10. Köfte ( garson tarafından en iyi yemek olarak ilan edildi) - tuzlandı, yemek imkansızdı. Kan portakallı tatlı genellikle şaşırtıcıydı. Portakallı bir tabağa yayılmış çikolata ve tatsız şerbet ... 1/10. Porcini mantarları 10/10. Ve programın çivisi - kulebyak'ta bir parça yengeç zırhı bulundu, kocam diş etini kaşıdı ... vurgu yapmadık ama bence bu seviyedeki bir restoranda buna izin verilmiyor.
Sadece havyar, krep ve atmosfer için geri döneceğiz. Restoranları sık sık ziyaret ediyoruz, karşılaştırılacak çok şey var.
Kremlin'in güzel manzaraları, her zaman yer yoktur. Ama çok ilginç, zengin. Bence benim ortalamam daha yüksek. Evet, otantik Rus mutfağı , ancak çeşitlilik eklemek mümkündü, özellikle Rus mutfağının seçimi izin veriyorsa. 1 kg siyah havyar ve farklı havyar servis türleri ile bir Burlak kahvaltısı denemenizi tavsiye ederim. Notu daha yükseğe koydum. Ancak yer artı puan verir.
3 Aralık'ta restoranı ziyaret ettiler. Evgeny Vikentiev'in setini ve şarap eskortunu sipariş ettiler.
Tüm yemekler iyi bir izlenim bıraktı. Kendimiz için birçok yeni alışılmadık tat keşfettik.
Hizmet birinci sınıftı. Tüm yemekler zamanında ve gerekli açıklamalarla servis edildi.
Şarap eşliğinde bir setin mükemmel seçimi için şef sommelier Alexei'ye özel teşekkürler. Alexei, yemek ve şarabın lezzetlerinin enfes bir uyumunu yarattı. Ayrıca Alexei sayesinde modern Rusya'da şarap yapımının gelişimi ve incelikleri hakkında çok ilginç şeyler öğrendik.
Kesinlikle bir kez daha Beluga'ya döneceğiz.
O çok güzel. Tuzdaki sterlet çok lezzetlidir. Harika porcini peynirli kek🥰 ve servis mükemmel.
Her şey kültürel, masa örtüleri, kostümlü halk, aynı adı taşıyan votka çeşitleri. İniş ücretsiz, pencerenin yanında muhteşem bir manzara, oraya tavsiye ederim. Dosyalama karmaşıktır, size bu kadar tuhaf olanı getirdiklerini sormaktan çekinmeyin. Doktor Zhivago'nun dolu bir ev olduğu gerçeğine bakılırsa, ancak burada yerler var - fiyat etiketi daha yüksek, çünkü Zhivago'nun görünümü daha kötü değil.
Çok hoş bir atmosfer, harika bir mutfak. İyi yemek seçimi. Güzel servis. Muhteşem iç mekan ve pencereden manzara da muhteşem. Personel cana yakın, kibar. Her şey birinci sınıf. Oğlumla birlikteydik. Takdir ettiler. Kesinlikle geri döneceğiz.
Dün Kremlin yakınlarındaki Beluga restoranını ziyaret ettiler. Konum kesinlikle etkileyici – güzel manzaralar, lüks ve tarih havası havada. İç mekan şık ve zariftir, kurumun yüksek seviyesine karşılık gelir.
Hizmet kusursuzdu - özenli ve kibar garsonlar, hızlı yiyecek ve içecek servisi– Sipariş verdik [ne sipariş ettiğinizi belirtmek için, örneğin: deniz ürünleri tadım seti ve mersin balığı spesiyalitesi]. Deniz ürünleri en tazeydi, enfes bir tada sahipti ve mersin balığı ağzında eridi. Seçtiğimiz şarap akşam yemeğini mükemmel bir şekilde tamamladı.
Ancak, fiyat buna göre yüksektir. İki kişilik akşam yemeği için 5640 TL ödedik, Ziyareti planlarken bu dikkate alınmalıdır. Ancak mutfağın, hizmetin ve prestijli konumun kalitesi göz önüne alındığında, fiyat belki de özel bir fırsat veya kutlama için haklıdır.
Genel olarak, kaliteli mutfağı, kusursuz hizmeti takdir eden ve lüks atmosferin tadını çıkarmak isteyenler için Beluga Restoranını tavsiye ederim. Ancak yüksek maliyete hazırlıklı olun.
29 Kasım 2024'te, bir aile bayramının olduğu gün, böylesine saygıdeğer bir yeri ziyaret ettik!
Tanıdık yemekler - forshmak, Pavlova o kadar özgün bir şekilde pişirildi ve servis edildi ki, kesinlikle incelememi gerektirdi)!
İç mekanla başlayalım
2017yılında National Hotel'in alanında açılan restoranın kendisi / yapım yılı 1901-1903, mimar A. I. Ivanov-Shits / ilginç panel detayları, muhteşem avizeler ve dikkat çekici resimlerle pahalı bir prens tabutuna benziyor
Masa örtüleri kusursuz beyaz, cihazlar mükemmel durumda.
5 top!
Arkadaşlarımın aksine salata sipariş etmedim :) ama hemen bir ön sipariş verdim
- beklenmedik bir toplantı:)
Özet - ilginç kombinasyona ve servise rağmen, bence yemek yeniyor. Eklenen ceviz duyumları tamamen üzdü - yemeğin kendine özgü ve içsel bir yapısı yoktu, balıklar hissedilmedi ve tadı duyumlarında fındıkta ana iz olduğu ortaya çıktı.
Belki şef kadar görmüyorum ama ben öyle hissediyorum. Her neyse, yeni izlenimleriniz için teşekkür ederim
Sonra ördekli pancar çorbası vardı!!!
Bunun doğru olmadığını söylüyorsunuz, bu yüzden şenlikli akşam yemeğine yaklaşın :), ama önemli değil, bunun çok doğru bir karar olduğu ortaya çıktı!
Zengin, pancar tatlısı, yumuşak bir ördek, bir parça kızarmış Borodino ekmeği ve yağlı ekşi krema ile... Eh... 100 gram daha votka sipariş ettim:)
Dayanamadım)
Çok düzgün pişirilmiş, lezzetli ve hoş kokulu pancar çorbası için çok teşekkür ederim!
5 puan!
Sonra kuzukulağı, ıspanak ve sütlü oolong soslu pişmiş patlıcan!
İnanılmaz!
Kuzukulağı ve ıspanak sayesinde sıradan, görünüşte ve tadı dikkat çekici olmayan patlıcan tamamen farklı bir taraftan açıldı.
Süzülmüş Borodino ekmeği kırıntıları ile serpilmiş, ek bir yapı da kazanmış, bu da onu restoran menülerinde değerli bir ana yemek haline getirmiştir!
Ladin Pavlova...
Mükemmel bizet , nane köpüğü ve kakaolu ladin dallarının tadı ve kokusu, marshmellow bu akşam yemeğinde en güçlü kapanış akoru haline geldi
Restoranınıza davet ettiğiniz ve akşamımızı keyifli ve çok lezzetli kıldığınız için çok teşekkür ederim!
Not: Lütfen pancar çorbasını sıcak olarak servis edin :) ve biraz daha az tuz :)
5 üzerinden 5 top
Beluga restoranı gerçek bir gastronomik cennettir! Rahat iç mekanı, güler yüzlü personeli ve muhteşem mutfağı unutulmaz bir izlenim bıraktı. Taze deniz ürünleri yemekleri ve yazarın tatlıları övgülerin ötesindedir. Şarap listesi herhangi bir gurmeyi memnun edecektir. Kesinlikle buraya tekrar döneceğim!
Были на дегустационном сете Евгения Викентьева "НОВЕЛЛЫ АКТУАЛЬНОГО ИСКУССТВА" с винным сопровождением. В целом понравилось. Некоторые блюда действительно удивили. Что не понравилось. Показалось, что вина наливали как кот наплакал, проще было купить отдельно бутылку вина или шампанского, но сет есть сет. Первые две позиции сопровождения просто супер, но далее некоторые позиции вина подобраны неудачно.
Но это конечно все придирки и вкусовщина, кому то может все это понравится полностью.
Что не понравилось совсем. За соседним столиком сидела группа мужчин, которые ну очень громко разговаривали, ржали на весь ресторан (не могу подобрать другого слова, т.к. смехом здесь не пахнет), и матерились. Я никак не ожидал, что в таком вроде бы дорогом ресторане будут такие посетители. Хотя, судя по их речи, они люди зажиточные, что не добавило им такта. Из-за того, что туда ходят такие люди, вряд ли приду еще.
Öyleyse sürdüler.
- tartar mükemmel, sipariş verdiğinizden emin olun
- Şarküteri etleri (ördek - mükemmel, geyik eti - hiçbir şey hakkında değil, yaban domuzu - kavşaktan sıradan salchichon, ayı - mükemmel)
- Kral yengeç püresi - bir kereliğine denemeye değer
- Voronezh Bavet sığır eti - yemeğin soğuk olması nedeniyle yemedim. Yeniden yapmayı teklif ettiler mi? Hayır, yemeği ısıtmayı önerdiler))). Yemek 2700 maliyeti )))
- Tatlılar hiçbir şeyle ilgili değil. Sadece zayıf.
Sonra:
- Çayı en başında çıkardılar. Her şeyi bir kerede tatlıyla birlikte sipariş etmeme rağmen. Muhtemelen, martıyı ana martıdan önce pek istemediğini tahmin edebilirdiniz ... soğursa neden başlangıçta çayı çıkarasınız?
- Başlangıçta ekmeği tereyağıyla çıkardılar ama çatalları, bıçakları çıkaramadılar.. Hatırlatmam gerekti.
- ahtapot sipariş ettiler ama ... ona dayanamadılar çünkü garson onu unutmuştu…
- bulaşıkları çıkarıyorlar ve onunla ilgili bir hikaye var. Neden uzun bir hikaye anlatsın? Dahası, menüde yazılanların tekrarı. Sonuç olarak, yemeğe başlamak için önsözün bitmesini yakında bekliyorsunuz.
- Fotoğrafa çay servisi ekledim. Çay eklemek için ona nasıl ulaşmanız gerekiyor? Och davranışların zayıf bir şekilde anlaşılması
«Bir defaya mahsus» yerler var, «tekrar döneceğim" yerler var. Burada - yanından geçiyorum. Sadece yanından geçiyorum.
Evet, tatlılar hesaptan silindi ve hesapta% 10 indirim yapıldı, ancak bu garsonla ilgili değil, genel olarak eğitim, yemek pişirme ile ilgili. Her şey çok vasat bir seviyede.
Harika! Her şey mükemmel ve lezzetlidir ve öğle ve akşam yemekleri ile yaşlı akrabalarla yıldönümü için uygundur. Mükemmel hizmet, her şey lezzetli - mersin balığı ile lahana ruloları, fıstıklı uskumru - özellikle iç mekan şık, güzel, "pahalı, zengin", ancak kitsch olmadan
Lezzetli havyarın iyi seçimi.
Ünlü "burlak kahvaltısı" lezzetli, çeşitlidir, ancak altıda pek tatmin edici değildir. Her biri ek olarak bir yemek aldı. Pancar çorbası harikaydı.
Servise hiç soru yok, her şey çok hızlı ve net.
Ziyaret etmenizi tavsiye ederim, sadece pencerenin yanında önceden bir masa ayırtın.
Harika restoran!!! Muhtemelen Moskova'daki en iyisi. Bahar bayramını harika bir şekilde kutladılar! Güzel iç mekan, çok lezzetli yemekler, güler yüzlü personel. Masayı önceden rezerve ettiler. Böyle romantik bir akşam yemeğini tekrarlamak isterim!
Камерный ресторанчик на втором этаже в отеле Националь, по соседству с доктором Живаго, русская кухня, позиции отличные, особенно борщик под рюмочку водки с трюфелем, в осеннюю погоду - хорошо согревает душу. Обслуживание на высоком уровне, лучше всего ехать на такси, поехали на машине - как итог прошли 3 или 4 квартала от места стоянки до ресторана:)
Restoranı çok beğendim. Güzel iç mekan zamansız, güzel tabaklar ve iyi eğitimli personel. Garson, menüyü her malzemeye kadar bilir ve kır evinde her yemek hakkında her şeyi ayrıntılı olarak anlatır, ancak anlatacak bir şey vardır, yemekler orijinal yorumda çeşitli, lezzetlidir.
📍 «Белуга» | ресторан с потрясающим видом на Красную площадь
Меня приятно удивило сочетание роскоши и простоты в этом месте, а вид на миллион добавил особого шарма нашему вечеру.
Мы попробовали:
· Дальневосточный морской гребешок с морошкой, щучья икра, крем из хрена — 1420₽. Блюдо просто великолепное, вкусовые сочетания идеально подобраны.
· Мурманский лосось, лисички, крем из цуккини, кервель — 2430₽. Нежно и сочно 🔝
· Палтус, соус из копчёной свиной грудинки, цветная капуста, грибы — 1940₽. Единственное блюдо, которое мне не очень понравилось. Показалось слишком солёным, но ресторан исправил ситуацию, подарив комплимент — десерт.
Десерт:
· Фисташковая меренга, сливочный крем, малина — 750₽. Этот десерт был просто невероятным! Я не планировала есть сладкое, но не смогла удержаться и забрала весь десерт себе. В итоге, заказали еще один такой же ))
Ресторан «Белуга» идеально подойдет для ужина с близкими и точно понравится туристам, ищущим качественную кухню и изысканную атмосферу.
Akşam yemeği için muhteşem bir yer, eşleriyle şeften bir tatma seti aldılar, çok memnun kaldık, yazarın yemeklerini büyük miktarlarda denemek için harika bir fırsat. Ana menüye göre tatlılar lezzetlidir, şiddetle tavsiye ederiz
Очень красиво внутри! Много света, большие окна, красивые картины на стенах.
Прекрасная кухня. Нас было 3ое и каждый из нас нашел в меню что то для себя - от закусок и до десертов.
Прекрасная свежая икра осетровых - очень аппетитно и вкусно, с водкой или холодном чаем - на ваш выбор. Прекрасная десертная карта - возьмите десерт с медом и обалдейте от подачи и вкуса.
Выделю, что порции не маленькие - хороший размер и вкусно.
Спорно было только одно блюдо - каша кукурузная с крабом - не вошло, не потому что плохо сделано, но сделано хорошо.
Очень понравился сервис - с нами был Никита (и остальная команда) - все было на высшем уровне, предупредительно и информативно
Мы повторим поход в Белугу, поздней осенью, на день рождения дочери.
Спасибо команде за хороший осенний вечер в Москве
Şirket tarafından dinlenmek için merkezde güzel bir yer. Garsonlar, bir bütün olarak tüm personel gibi kibardır. Atıştırmalıklar her zevke uygun çok büyük bir seçimdir. Ama her şey sıcak yemeklere girmedi, ama burada daha çok amatöre. Genel olarak, keyifli bir akşam geçirmek için fena bir yer değil. Öneriyorum.
Şık bir iç mekana ve atmosfere sahip harika bir yer! Sadece inanılmaz lezzetli yemekler ve sadece harika hizmet! Garson, espri anlayışı ve ticaret bilgisi olan empatik, kibar, iyi huylu bir genç adamdı!
Главное, чем захватывает ресторан. это антураж и обслуживание. Официанты очень вежливые, знают свое дело, относятся очень чутко к посетителям и оставляют положительное впечатление. Атмосфера заведения вне всяких сомнений превосходная.
По вкусу я не открыл для себя чего-либо нового, большинство блюд на вкус мне не очень понравились, но это по большей части субъективщина, моей второй половинке, в отличие от меня, блюда открыли новые вкусовые впечатления и оставили крайне положительные эмоции. Цены приемлимые, несмотря на то, что игристые вина и шампанские тут продают в 3-4 раза дороже чем они стоят, но это считается нормой для подобных заведений.
Далее к минусам, из-за которых были поставлены 3 звезды. Во-первых пока звонил бронировать стол оператор просила подождать и пропала минут на 10, вообще забыв что я ее жду, пришлось перезванивать. Во-вторых, в одном из принесенных блюд оказался волос, что для заведения данного уровня я считаю абсолютно неприемлемым. Официант убрал его из тарелки, но ни каких-либо извинений, ни чего-то другого за это не было. В-третьих во время бронирования я уточнил, предусмотрено ли что-нибудь на день рождения. Оператор сообщила, что предусмотрен специальный десерт. Я уточнил, что придет именник, и оператор это учла. Я думаю вы уже поняли, что никакого десерта нас не принесли. Было очень неприятно, но говорить об этом официанту и выпрашивать у него десерт в подобном заведении неэтично. Вообщем делайте выводы для себя сами. Ресторан действительно ощущается дорогим и создает ощущение элитарности, но к сожалению опыт взаимодействия с ним прошел далеко не гладко и не соответствовал его уровню, поэтому это место вычеркнуто из списка для повторного посещения.
Harika bir restoran, iç mekanı gerçekten beğendim, garsonlar işlerini çok iyi biliyorlar, yemekler için mükemmel votkayı seçtiler ve genel olarak harika bir akşam geçirdiler. Bir çeşit süper servis yok, ancak yemeklerin hepsi oldukça lezzetli ve doğrudan Rus mutfağı. Kuruluşu şiddetle tavsiye ediyorum, az önce setlerin şefle birlikte gitmesine üzüldüm.
Kesinlikle sıradışı bir yer ! İç mekan, servis, mutfak - her şey zirvede. İnanılmaz lezzet kombinasyonuna sahip yemekler! Sıradışı ve keyifli bir şey istiyorsanız, o zaman buradasınız! Saman suyundaki turna köfteleri ... bu kulağa ilgi çekici bile geliyor))) Restorandan manzara da büyüleyici!
Muhteşem görünüm, rahat atmosfer, havalı personel - bu doğrudan fetheden şeydi)
Ama yemek için, bir şey çok lezzetliydi, tadı sıradan bir şeydi. Limonataları da çok beğendim
Spitz'imle birlikteydim, ona hitap ettiler - efendim))
Yer güzel💓
Изысканный и прекрасный ресторан в центре Москвы с потрясающим видом на Красную площадь! Все идеально от бронирования по телефону, выбору стола и до завершения обеда! Отмечали сыну день рождения! Блюда потрясающие, официант рассказывает как и что приготовлено при подаче. Чайная церемония -это отдельная красивая история. А десерт с пчелами и показ, как выкуривают пчел впечатлил всех. Приятные комплимент имениннику и поздравление от ресторана! Самые приятные впечатления! Рекомендую и обязательно еще посетим это классное место!
Недавно посетила ресторан "Белуга" в Москве и осталась под впечатлением от обслуживания. С самого входа нас встретили вежливые и внимательные хостес ,которая сразу же создала атмосферу уюта. Официанты были профессиональны, всегда готовы помочь с выбором блюд и напитков, не навязывая свои рекомендации.
Особо отметим, что блюда подавали достаточно быстро, и каждое из них было безупречно оформлено. Также приятно удивило, что персонал был внимателен к деталям — всегда следили за тем, чтобы бокалы были полны, а столик в порядке.
В целом, обслуживание в "Белуге" на высшем уровне, что делает этот ресторан отличным местом для комфортного отдыха и наслаждения хорошей кухней. Обязательно вернусь!
Mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir restoran, konumu tek başına buna değer. Buradaki servis elbette en üst düzeyde, ancak yemekler belirsiz izlenimler bıraktı: ona sunulan delicesine lezzetli ekmek ve sürahiler, uskumru şeklindeki atıştırmalık sadece mükemmel, bunun için bir kez daha geri döneceklerdi, ama amatöre kulak veremediler, turna köftelerini de sevmediler - ama burada daha çok zevk tercihlerimizden bahsediyoruz, belirli yemeklerin kalitesinden değil. Pavlov'u tatlılardan mutlaka denemelisiniz, ancak zencefilli bisküviler de bir amatöre göre çok can sıkıcıdır.
Ve gerçekten şaşırtan şey: Bu, Yandex Ultima'dan% 10 indirim şeklinde iltifatı unuttukları ve dikkate almadıkları tek restoran, Yandex servisinin konsiyerjini her zaman kullandığınız için ilk kez böyle bir şeyle karşılaştık.
Sonuç: Kesinlikle bir kez ziyaret etmeye değer ve kahvaltı için en iyisi, ancak lezzet tercihlerimizin çakışmadığı göz önüne alındığında, Beluga'yı en sevdiğim restoranlar listesine dahil edemiyorum.
Muhteşem restoran, aşıklar için yemekler, ama tatlılar lezzetli, servis birinci sınıf, Danil'e teşekkür ederim, bize seçtiğimiz her şeyi anlattı, çok kibar, iyi huylu, pencereden manzara çok güzel!!!
Я недавно побывал в этом ресторане, мне всё очень понравилось хорошая атмосфера, профессиональные повара которые хорошо делают свою работу, вежливые официанты, цены вполне приемлемые 👍
Bu restoranda ne görüyoruz?)
Oldukça güçlü tanıtım ve itibar. Girişte kızlar pek organize değiller. Bu garip. Yer fena değil, çok güzel, bence biraz alapist, ama genel olarak güzel. Masalar büyük, konuşmak mümkün olmayacak, görünüşe göre halkın yemeğin tadını çıkaracağına güvenmek mümkün değil, ama! Arkalarından koşan ve hafif rahatsızlığa neden olan çok sayıda garson.
Yemek için. Atıştırmalık iyidir, Geyik eti hem kokusu hem de tadı harikadır. Eşim tartarı iyi olarak değerlendirdi, ancak olağandışı bir şey yok.
Sonunda birisi ahtapotu mahvetmeyebilir. Çok teşekkür ederim, çok lezzetli.
Halibut hiç başarısız oldu. Görünüşe göre deniz yosunlarını fazla pişirdiler, ama aslında tatsız, yanmış tadı takip ettim.
Genel olarak, iddiaları ve Michelin yıldızına sahip olduğu bir restoran için durum böyle. Ünlü kahramanın dediği gibi, daha iyisi de oldu. Ama genel olarak lezzetli. Gösteriş yapmıyor. Yiyebilirsin, ama doğrudan öyle değil)
Güzel restoran, rahat, güzel, merkezde. Çok lezzetli bir şekilde hazırlanır ve hızlı bir şekilde servis edilir. Restorandan iki çeşit ekmek ve tereyağından iltifat var ki bu da hoş.
Отмечали мамин юбилей 19.01.2024. Очень понравилось! И интерьер и атмосфера и обслуживание. Подача очень красивая, все изыскано, стильно, ничего лишнего. По кухне все блюда, которые мы заказывали - очень вкусно, особенно удивила мурманский лосось под соусом из облепихи и пастернака. Однозначно рекомендую попробовать! Рыба просто тает, нежнейшая. А еще очень понравилась икра "русского" осетра. Для меня пока это самая лучшая икра по балансу соли и свежести. Все авторские коктейли, которые нам предлагал официант - так же очень порадовали. Текила - яблоко - ромашка прям удивил! Больше всего на меня произвел впечатление душистый травяной чай: вдыхаешь запах, делаешь глоток и так на душе хорошо и тепло становится))
Отлично провели время, спасибо большое за впечатления!
Restoranı ilk kez ziyaret ettik, hizmetten, yemeklerden, pencereden manzaradan çok memnun kaldık. Garsonlar nezaketlidir ve gereksiz ihtişam olmadan kısaca yemekler hakkında konuşurlar. Porsiyonlar küçüktür, ancak kişi başı iki öğün artı tatlı oldukça doyurucudur. Genel olarak pahalı, ancak ciddi bir durum için doğru. Doğum günümüzle ilgili olarak, aralarından seçim yapabileceğimiz herhangi bir tatlı şeklinde bir iltifat aldık (neredeyse). ziyaret etmenizi öneririz