İlk ziyaretinizden beri bu yere aşık olduk! Güler yüzlü personelden inanılmaz lezzetli kahveye kadar burada her şey mükemmel. Yazarın içeceklerini özellikle beğendim - hoş bir sürpriz olan olağandışı tat kombinasyonları. Tatlılar taze ve çok lezzetlidir, kahveyi mükemmel bir şekilde tamamlar. Atmosfer dinlenmeye elverişlidir: sakin müzik, rahat koltuklar, şık iç mekan. Rahatça vakit geçirmek ve şehirdeki en iyi kahvenin tadını çıkarmak için harika bir yer!
Отличное место. Огромный выбор кофе любых видов, вкусов и размеров (да, поллитровый капучино это прикольно). Большой выбор завтраков всевозможных вариантов (и для здоровенного голодного мужика и для фитоняшки на пп). Половину ингредиентов в блюдах можно добавить или заменить. Обслуживают быстро, качественно и ненавязчиво (не всем нравится каждые пять минут что-то мычать с набитым ртом на вопросы "а вам все понравилоооось?" А местные официанты с такой фигней к посетителям не лезут, что несомненный плюс). Ещё один огромный плюс-заведение начинает работать в 7 утра и это великолепно, ведь не все могут отложить завтрак до 9. Десерты отличные, а местные конфеты ручной работы (большие и тоже вкусные) можно упаковать набором в красивую коробку и забрать с собой.
Buradaki kahve ve makarna harika! Latte denedim, çok lezzetli.
Ayrıca hoş bir tatlı seçimine dikkat çekmeye değer. Tiramisu keki kahveye mükemmel bir katkı olduğunu kanıtladı.
Hizmet zirvededir - personel güler yüzlü ve seçim konusunda her zaman yardımcı olmaya hazırdır. Bu hizmet ve kalite seviyesi için fiyatlar oldukça makul.
Мне очень нравится данное заведение
Всегда приветливый персонал, обученный своему делу
Кухня очень своеобразная, и самое главное очень вкусная
Так же, хочется отметить, что размер блюда очень большой, поэтому учитывайте это)
И хочется отметить, что заведение подключено к яндекс чеку
Вы можете спокойно оплатить свой столик, не ждав официанта, а также еще раз полистать меню, если вы вдруг решили выбрать что-то еще)
En sevdiğim kurum, buraya sürekli gidiyorum. Hem kahvaltı hem de iş öğle yemeği için ve akşamları hoş bir şirkette oturun.
Her şey lezzetli ve kaliteli, ilginç salatalar, çok çeşitli kahvaltılar, iyi hizmet!
Ve şimdi fiyatlar düştü, düzenli müşterilere harika bir hediye!
Güzel bir yer, piyasada uzun bir süre. Markalarını korurlar.
İyi servis edilen klasik yemekler. İdeal iş yemeği.
Çeşitli içecekler ve kahvaltılar. Personel gençtir ve genellikle ingilizce bilirler. Yurtdışından arkadaşlarım ve meslektaşlarım gelip ingilizce iletişim kurdukları için benim için önemli değil. Onlar için çok rahat
Hem kahvaltı hem de öğle ve akşam yemekleri için favori kafe. Çok çeşitli menü. Hangi yemeği her zaman lezzetli almıyorum. Güler yüzlü personel, hızlı servis! Çok sık geliyoruz. Şimdi menüyü daha güncelledik ve daha da iyi hale geldi!
Erken kahvaltılar için harika bir yer (8-00 arası çalışırlar). Her zevke uygun kahvaltılar - hem Benedict hem de Fransız, peynirli kek ve krepler, pastırmalı ve bishteksli ve...
Mükemmel kahve seçimi. Akşam için kokteyller ve daha yoğun yiyecekler yiyebilirsiniz. Güzel bir fotoğraf menüsü ile her şey lezzetli. Fiyatlar ortalama.
Başlangıçta kafede birinci sınıf bir sokak yemeği menüsü olması bekleniyordu, ancak iyi bir salata, ana yemek ve yan yemeklerden oluşan eksiksiz bir setten memnun kaldık. Sonuç olarak, sipariş ettikleri her şey çok lezzetliydi: pastırmanın doğru pişmesiyle carbonara'nın çok zengin ve dengeli tadı, karidesli sıradışı olivier, mükemmel ızgara sebzeler, sulu, doğru hazırlık seviyesine getirildi. Peki, sandviçler de vardı - yoğun, çok seviyeli, çeşitliydi. Çayırlardaki meyve çaylarını gerçekten beğendim - orta derecede tatlı, kimyasal tadı olmayan, gelen meyvelerin tadını çok doğru bir şekilde yansıtan. Artyom'a özenli hizmetiniz için özel teşekkürler. Tüm yemekler hızlı bir şekilde hazırlandı ve tam olarak siparişte belirtilen zamana göre teslim edildi.
Çok hoş bir yer, rahat bir atmosfer, kibar personel. Çok çeşitli kahveler, sıradışı ve lezzetli olan farklı dolgu maddelerine sahip özel kahveler var. Garson seçime karar vermenize yardımcı oldu.
Menü, yemek ve en önemlisi porsiyonlar göze hoş geliyor. Bu kurumu defalarca ziyaret ettiler ve hatta eşlerinin doğum gününü kutladılar (kurumdan hoş bir hediyeyle memnun kaldık).
Garsonlar her zaman seçim konusunda yardım etmeye, ilginç seçimler sunmaya ve size en iyi hizmeti sunmaya hazırdır.
Memnun kaldık ve kesinlikle daha fazlası gelecek.
Bu kurum gerçek bir keşif! Muhteşem atmosferi, enfes menüsü ve tabii ki konuklara gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz. En yüksek hizmet sınıfını ve yemeklerin eşsiz lezzetini kutluyoruz. Düzenli müşteriler oluyoruz
en iyi kafe , çok lezzetli ve harika yemekler ❤️çok hoş personel интерьерgüzel ve havalı iç mekan çok parlak değil çok karanlık değil😁
Herkese gitmenizi tavsiye ederim! Her zaman önce benim yerimde olacaklar
Güzel bir yer! Buradaki kahve harika ve atmosfer hoş. Personel güler yüzlü ve her zaman yardımseverdir. En sevdiğim içeceğin yeni bir kısmı için kesinlikle geri döneceğim! Herkese tavsiye ederim! ☕✨
Kahvaltılar için her zaman Kazan'da Binharts'ı seçerim. Benim için burada sunulan en geniş kahvaltı yelpazesi var. Hashbrownlar için özel teşekkürler этого bunu hak ediyorlar!
Ayrıca hizmeti ve yüksek hizmet seviyesini, kurumun atmosferini ve en uygun yerini de not etmek istiyorum!
Kazan'da kendileri için bir başka iyi kurumu daha kutladılar. 🩵
Çabucak karşılandık ve seçimimiz için bir masa teklif edildik.
Bizim tarafımızdan sipariş edilen kahvaltı oldukça yoğundu, reçelli lezzetli yumuşak pankekler bir bonusdu.
İlginç bir fikirle, tuvalette küçük bardaklarla ağız çalkalayıcısını not ettiler
Kurum harika, ilk defa ziyaret etmiyorum. Menülerin çeşitliliği ve öğle saatlerinde iş öğle yemeği, restoranı özellikle çekici kılmaktadır. Yemek kalitesi, hazırlık süresi ve personel tüm beklentilerimin üstünde. Burada size uygun şekilde hizmet verileceğinden emin olabilirsiniz.
Kazan'a gittiğimizde her zaman Binharts'a gideriz. Çeşitli menü, lezzetli yemekler, hızlı servis, yüksek hizmet seviyesi, rahat iç mekan ve hoş müzik, buraya tekrar tekrar gelmek için güçlü argümanlardır.
Bu yerde kahvaltı yapmayı seviyorum. Bugün menünün değiştiğini öğrendim, öğle yemeğine uğradık. Hala aynı rahat atmosfer, cana yakın garsonlar, lezzetli yemekler İslam garsonunu not etmek istiyorum, tüm nüansları netleştirdim, küçük şeylere karşı nazik ve özenli davrandım) bu rüşvet veriyor) Teşekkür ederim
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Andrey
11. seviye şehir uzmanı
30 Ocak
Çok hoş bir yer, rahat bir atmosfer, kibar personel. Çok çeşitli kahveler, sıradışı ve lezzetli olan farklı dolgu maddelerine sahip özel kahveler var. Garson seçime karar vermenize yardımcı oldu. Ortalama fiyatlar kaliteye karşılık gelir. Çeşitli iyi iş öğle yemekleri, yemeklerin bir kombinasyonunu, iyi porsiyonları, lezzetli seçebilirsiniz. M ve F için sadece iki tuvalet var, ancak sıra gözlenmedi. Tuvalet temiz, güzel ve benzersiz bir bonus var - tek kullanımlık mini bardaklı ağız gargarası, bu çok harika, harika bir fikir!!!
Güzel Kazan'ın merkezinde mükemmel konum. Kahvaltı menüsü çeşitli ve etkileyicidir. Ürünlerin tazeliğinden ve kalitesinden memnun. Peki, her zaman harika kahve!
Merkezde çok güzel bir kurum. Lezzetli kahve, yenilenen menü, hızlı servis servis edilmektedir) çocuklar kahvenin tatlı çeşitlerine ve krepli doyurucu kahvaltılara bayılırlar)
Havalı bir atmosfere sahip çok rahat bir kahve dükkanı. Kahve lezzetli ve tatlılar süper! Biraz dinlenmek veya çalışmak için harika bir yer. Herkese tavsiye ederim!
Sık sık bu kuruma gittim, ancak iki yıl boyunca menü çok kötüleşti. Hafızadan önce ilginç ve lezzetli pozisyonlar vardı: chuck-roll sığır eti, nero köfte, çeşitli mantı, peynirli ve patatesli biftek çıkarıldı. Menü pop oldu, bir parça somonlu iki yemek, çok, çok sayıda tavuk şnitzeli yemek eklendi. Neden bu kadar çok tekrar? Şimdi hindisiz fitness kahvaltısı. Porsiyonlar genel olarak çok daha küçük ve daha pahalı hale geldi. Görünüşe göre, kurum yeniden düzenlenmiş bir konu için çabalıyor, ancak artık etkileyici değil. Aynı fiyata çok daha lezzetli menüleri ve servisleri olan restoranlar var. Menüyü okumak rahatsız edici hale geldi, UX sadece korkunçtu, imzasız yemeklerin resimleri, eskiden eski moda olsa da menü uygun ve anlaşılırdı.
Buraya nadiren, hatta tamamen iş öğle yemeğine gitmeye ya da henüz kaldırıp yerine başka bir tavuk şnitzel getirmeyi başaramayan yemeklerin tadını hatırlamaya başladım.
Çok hoş bir atmosfer, doğru beslenmeden geniş bir seçim de dahil olmak üzere lezzetli yemekler, kibar personel. Ve eklemeye değer - şimdi sabah 8'den sabah 9'a kadar kahvaltılarda% 50 indirimli bir promosyon var. Süper!
İnanılmaz lezzetli yemekleri, güzel sunumu, hoş servisi olan delicesine atmosferik bir yer. 2 yıl önce buradaydım, o zaman sizi Nizhny Novgorod'da açmama izin verdim, şimdi hala sizi NN'DE bekliyoruz)
Servis iyidir. Güzel, düşünceli, kültürlü ve kibar bir garsondu, adı Uluğ Bey. Genel olarak onun için 3 yıldız verdim.
Aldığım yemeğe göre çok vasat bir şekilde pişirildi. Hindiden tütsülenmiş hindili omleti, içinde bir isim, marigolden temiz bir şekilde üç parça aldım ve hepsi bu. Pankekler fena değil, ama vay canına katlanılabilir olduğunu söylemeyeceğim. Bir meslektaşım iş yemeğini alıyordu, fena olmadığını söyledi.
Аппетитный, сытный бизнес ланч. Более того его размер и составляющие можно собрать самому, как понравится.
По еде - остался доволен. Вкусно.
Нельзя придраться ни к одному блюду, которые я пробовал.
Можно сказать только про тирамису, которое приносят в пластиковой коробочке на тарелке (!). Выглядит так себе.
Ну и на тирамису по вкусу это не похоже совсем. Не советую.
Цены более чем доступные особенно для такого ухоженного и популярного места. Тут действительно много людей и еще до начала обеда мне едва достался свободный столик.
Официанты в красных рубашках назойливые, подходят либо слишком рано, кладут приборы, пока ты ешь. В целом, больше отвлекают. Тем не менее, доброжелательны.
Официант в синей рубашке - восторг. Приятный, учтивый. Видел как он нес кофе девушке за соседний столик и из чашки чуть пролилось - он сразу же развернулся и пошел исправлять. Дайте ему премию. Серьезно.
Он работал 21.06 в обед.
Нет розеток у столиков. Для тех, кто приходит работать - не советую!
Лучший ресторан в этом городе. Обслуживание на высоком уровне. Официантка Рената просто Ангелочек. Все блюда просто супер. Вкусно, ну очень вкусно. Су-шеф Эмиль я Вас люблю.
Нас встречал Руслан. Очень интересный, обаятельный, красивый молодой человек. В другой день когда мы пришли, нас встречал другой молодой человек, а как его имя мы не запомнили. Вы нам тоже понравились. Вы очень гостеприимный. Спасибо Вам. Простите, что не запомнили Ваше имя. 🙏
Всей Вашей команде огромная благодарность. Успехов Вам и процветания. Будем всем рекомендовать Вас. Ирина и Артём город Санкт-Петербург.
Burada sık sık öğle yemeği yiyoruz, her zaman bir iş yemeği alıyoruz, her şey çok lezzetli ve tatmin edici, küçük bir set alsak bile iş yemeği için seçim oldukça büyük,
Bu restoranda her şey harika!!!
Garsonlardan başlayarak, yaklaşımları, siparişin paket servisi ile ilgili açıklamalar, yemeklerin harika tadı ile bitiyor
Sizinle kahvaltı yapmayı çok seviyorum, görünüşe göre güzel всем kesinlikle herkese tavsiye ederim. Ama beni memnun etmek zor
İlk kez girdik, 4 kişilik koltuk yoktu, ama garson kız çabucak üç kişilik bir masa buldu ve sandalyeyi ayarladı. Garson içecekler tavsiye etti. Rahat, hoş bir atmosfer. Her şeyi beğendim!
Harika bir ağ. Bu kurumları ziyaret etmeyi çok seviyorum. Özellikle burada olağanüstü bir tat olan pancar çorbasını denemenizi tavsiye ederim. İlginç köfte servisi. Tatlılar da hayal kırıklığına uğratmadı.
Можно сказать я там завсегдатай)) проще перечислить то что не пробовала. Очень нравится кухня, готовят быстро(даже если полная посадка-минут 20-25 максимум ожидания) и очень вкусно (лишь суп том-ям не очень, пробовала его 3-4 раза, каждый раз разный получается, то недосолили совсем, то в основном сам бульон пустоват). Но честно скажу, это единственное блюдо что лично мне тут не очень, всё остальное - очень нравится. Попробуйте их лимонады, таких вкусных я встречала лишь в паре ресторанов. А про еду писать не стану, всё вкусно и можно угодить всем, здесь и мясо разных видов и морепродукты есть, так что смело дерзайте и пробуйте, не пожалеете.
Kibar personel. Lezzetli içecekler ve yiyecekler. Servis de sevindirici. Güzel promosyonlar. Yeterli fiyatlar, kurumu tanıdıklarınıza memnuniyetle tavsiye ederim.
Kuruluşunuzu ziyaret ettim ve memnun kaldım! Servis zirvedeydi ve yemekler inanılmaz derecede lezzetliydi. Panoramik pencereden manzara güzel. Kesinlikle tekrar döneceğim!
Kurumda çok havalı bir atmosfer: loş aydınlatma ve hoş fon müziği. Yemekler daha az lezzetli değil, şeftalili ve karidesli bir salata denemenizi tavsiye ederim :)
Daha önce buraya gelmeyi sevmiştim ama kahvaltılarda% 50 indirimle artık benim kazalarımsınız! Bundan sonra da lezzetli ve atmosferik olsa da. Misafirperver garsonlar için ayrı beğeni
Bu kurumda ilk kez bulundum. Yemek normaldir, ancak pahalıdır. Merkez için muhtemelen normlar olmasına rağmen. Servis uzundu, sadece sezar salatası sipariş ettim ve kahveyi uzun süre bekledim. Masada çağrı yok, garsonu gözlerimle aramalı, odadan çıkıp sana bakana kadar beklemelisin. Genel olarak rahat değildim. İkinci kez gitmeyeceğim.
Lezzetli ve bilgi yemekleri. Ancak fiyat kategorisi bütçe ziyaretçileri için değildir. Pizzanın çok lezzetli olduğu ortaya çıktı, oğlu patatesleri sevdi ve karısı çorbayı sevdi. Her şey taze ve lezzetli.
Это просто волшебное место!!! Ребята вы молодцы!!! Мы 3 дня в Казани и ни в одном заведении нас так не радовала еда, обстановка и персонал!!! А соотношение цена/качество просто супер!!! Так держать!!!
GUM TC binasında bulunan Binharts Coffee restoranında garson bana hakaret etti. Bu 15 Şubat 2025 Cumartesi günü oldu, sanırım saat akşamın altıncı saatiydi. Masayı seçtikten sonra, İslam adında bir garson bana ne sipariş edeceğimi seçmem için bir menü bıraktı ve ayrıldı, bir süre sonra geri döndü ve şöyle bir şey sordu: "Genç adam, başarılar nasıl?" Ben 46 yaşındayım ve bunu özellikle benden genç birinden duymak bana hakaret ediyor.
Fiyat / kalite eşleşmiyor.
Viyana usulü kahve, yer mantarı ve özel kek sipariş ettim.
Az ya da çok sadece fıstıklı yer mantarı vardı.
Oh çikolata dişlerinizi kırabilirsiniz - hayatımda yer mantarı üzerinde bu kadar kalın bir çikolata tabakası görmedim!Yemedim bile!
Kahvenin üstüne sprey kutusundan krema konuldu ve üstüne lezzet topakları atıldı.Aynı zamanda bardağın tamamı da lezzetle doluydu.
Markalı kekin de çok lezzetli olmadığı ortaya çıktı.
Alakart hiçbir şey sipariş etmedim.