Плюсы: мой любимый ЖК, вокруг природа, бурцевские озера, рыбалка, конюшня. Удобные закрытые дворы, замечательный променад с летними фонтанами. Уже есть все любимые и необходимые магазины, и пункты доставки.
Минусы: стройка продолжается, парковка после 19:00 только вторым рядом, школы нет, но обещают к 2026, думаю по факту к 2027. Парковка многоэтажная тоже в проекте, но что-то все никак. Садик почти готов.
Leningrad'da yeni eve taşınma partisinde arkadaşlarımıza gittik ve kompleksi hemen beğendik, kompleksin dışarıdan nasıl göründüğünü ve içinin güzel olduğunu beğendik. Girişlerde hafif, temiz, bebek arabası var ve koridor şu anda sahip olduğumuz gibi dağınık olmayacak. Bahçeyi de memnun ettim: yaz aylarında yeşil çimler, her yaş için oyun alanları. Çocuğumuzu kum havuzundan çıkaramadık, burada yaşamaya devam ettiğini söyledi. Çocuklar ferah, ebeveynler sakin ve dükkanlar da yakınlarda.
Doğa ve kentsel konforun birleşimi nedeniyle 1. Leningrad'a seçim düştü. Yakındaki göletler ve parklar dinlenmek için harika yerlerdir. Akıllı daire sistemi de artılara gidiyor. Daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım, ama uygun olmalı)