Your Wheels

Haberler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Алена П.
12 Kasım 2025
Ben Tekerleklerinizin düzenli bir müşterisiyim, onlarla çalışmakta rahatım, orada çok özenli, kibar personel var, iyi seçilmiş personel için Yönetime çok teşekkür ederim, zamanında gelmezlerse her zaman buluşmaya gidecekler. 11/12/2025 tarihinde kırlangıçımı yeni kauçuğa dönüştürdüm, ustalar pedlerin, kauçuğun hangi durumuna baktılar, önerilerini verdiler. 100 metre uzaklaştıktan sonra tekerleğimi indirmeye başladım, geri döndüm. Usta Alexey derhal arabamı kaldırıma koydu ve nedenini buldu, tekerleği düzeltti ve ayrıca güvenliğim için tüm tekerlekleri kontrol etti. Ona çok teşekkür ederim!
Ярослав Б.
İki yıl önce diskleri boyadım, sonuçtan hala memnunum! Şiddetli reaktifler nedeniyle krom, solucanlar çiğnemiş gibi dökülmeye başladı, bu tür oluklar ortaya çıktı. Cesaretimi topladım ve yeniden boyamaya karar verdim. Ustabaşı ile birlikte rengi seçtiler, örnek diskleri doldurdular) arabayı terk ettiler. Sürebilmem için kauçuğu yedek jantlara aktarmayı önerdiler, ancak buna gerek yoktu. Dört gün sonra her şey hazırdı. Zaman geçiyor ve temiz diskler varsa parlıyorlar, güneşte oynuyorlar, gözler seviniyor!
Никита Карпинович
Son derece hoş profesyonel personel. Her şeyi kontrol ettiler, 10 dakika içinde diskler geometri ve hasar açısından kusurlandı. Kıyafet siparişini tamamlamak ve fiyatı müzakere etmek birkaç dakika daha sürdü. Son teslim tarihlerine göre, sonuç olarak 4 gün (yeni yıldan hemen önce yaptım) söz verdiler - 2 günde yaptılar. Sonuçtan çok memnunum, bu hizmeti önermeye hazırım.
Екатерина Р.
24 Aralık 2025
Alaşım jantları, yani jantları boyamak için servise başvurduk. Çok memnun kaldık: * Danışmanlık: Kaplamanın rengini ve türünü seçme konusunda profesyonel tavsiyeler verdiler. * Hız: Çabucak kabul ettiler, işi öngörülen süre içinde tamamladılar * Kalite: Her şey mükemmel bir şekilde düz bir şekilde yapılır, diskler taze ve parlak görünür.
Артём Р.
11 Kasım 2025
Arka arkaya 3-4 yıldır lastik montaj hizmetlerini kullanıyorum. Mevsime bağlı olarak yılda 2 kez yaz / kış lastiklerini değiştiriyorum. Konuya önceden bakarsanız ve 31 Aralık'a kadar çekmezseniz, tüm süreç şöyle görünür: geldim - maliyeti belirledim - kutuya girdim - 20-25 dakika bekledim. -ödedim - ayrıldım. Çıkarılan lastik seti saklama torbalarına paketlenir ve bagajınıza konur. Ofiste bekleme alanı, ücretsiz çay/kahve/su ve atıştırmalıklar içeren bir makine bulunmaktadır. Maliyete göre (Ekim 2025), R16 - 3200 ruble.
Евгений Т.
1 Kasım 2025
4 Ekim 2025'te "Tekerlekleriniz" ile iletişime geçtim. Ziyaret sırasında disklerimi tamir ettirdim: iki diski düzelttiler, talaşları çıkardılar ve yeniden boyadılar. Ayrıca onarım süresince bana yedek tekerlekler de verildi. Bakım iki günden biraz fazla sürdü. Genel olarak, işin kalitesinden ve çalışanların tutumundan memnun kaldım. Bu şirketi tavsiye ederim. İndirimsiz bozulmaz bir inceleme sözü verdiğim gibi.
Дмитрий
10 Kasım 2025
Diskleri boyamaya verdim, verimli bir şekilde yaptılar! Hemen değiştim, çok hızlı ve uygun bir fiyata tavsiye ederim.
Sv Nm
Tamir ve boyama için p18 diskleri getirdim. Boyama seçeneklerine danıştık, düzenlerdeki farkı gösterdik. Hızlı bir şekilde kusur ve maliyetlendirme yaptılar. İkame disklerine aktardık. Diskler 3 günde yapıldı! Mükemmel şirket ve yetkin uzmanlar. Teşekkür ederiz!
Наталья Д.
19 Eylül 2025
Çok uygun hizmet. Lastik sarkıyordu, ancak görünür bir sebep olmadan. Tekerleklerinize döndüm, ustalar bunun bir delinmeden değil, disklerin korozyonundan kaynaklandığını belirlediler (kauçuğun sıkı oturması yok). Sorunumu çözmek için birkaç seçenek önerdiler. Birkaç gün süren disklerin temizlenmesi ve boyanması ile seçeneği seçtim. Ama benim için beklemede bir sorun olmadı - serviste lastikli jantlarımı çıkardılar, geçici olanları (ücretsiz) koydular ve ben ayrıldım. Ve birkaç gün sonra, disklerimin hazır olduğuna dair bir sms geldi. Hızlı teşhisleri ve çeşitli çözüm seçeneklerinin yanı sıra diskleri onarmak için arabayı terk etmeme olasılığını beğendim.
Михаил Еременко
Mitino'da R20 alaşım jantları boyadım. Her şey çok iyi görünüyor. Renk seçiminin çok az olduğu ortaya çıktı, hadi ama. Birkaç yıl önce yaptılar (kaç yıl geçtiğini hatırlamıyorum). Sezondan sonra, disklerin dış kenarındaki boya kırılmaya başladı. Hibe ile geldim. Krediyi veriyorum-garanti işe yarıyor. Personelin tutumu mükemmel. Ancak: Neden lastik montajı için tekrar ödeme yapıyorsunuz? Tamam, değiştirdik. Birkaç mevsim daha geçti, bu yıl yine aynı sorun, boya tüm tekerleklerde diskin kenarına düşmeye başladı. Peki, yine garanti kapsamında gitmek ne demek? (garanti belgesini bulmalıyız, görünüşe göre hala garantideler). Ama soru biraz farklı - neden düşüyor? Belki malzeme veya teknolojide bir sorun var? Eğer öyleyse, o zaman burada yeniden boyamak mantıklı değil.
Ксения
Mükemmel hizmet, tüm çalışanlar çeşitli konularda hızlı ve yetkin. 18 Mercedes jantlar fabrika durumuna geri getirildi, iş mükemmel bir şekilde yapıldı, şikayet yok. Gerekirse bir süre ek ücret ödemeden tekerleklerini sağlamaları özellikle güzeldir.Bu hizmeti herkese tavsiye ederim!
Владимир М.
İlk kez döndüm. Nissan Qashqai 2016'da r18'in boyanması. Kontrol ettiler, rengi tartıştılar. İki gün sonra diskler hazırdı. Boşaltmaya ve yüklemeye yardımcı oldular. Boyama kalitesi mükemmel. Herhangi bir yolla ödeme yapın. Öneriyorum.
Эдуард
Sadece burada 20 yaşından itibaren normal bir lastik montajı yapıldı, ancak zaman geçti ve görünüşe göre vicdanlı uzmanlar da öyle. Önceden, kauçuk zayıf bir şekilde dengelenmişse, 180 derece döndürülmüşse, şimdi tüm diski yüklerle yapıştırmaya hazırlar ve hatta diskin renginde bile değil. İddiaları kabul etmiyorlar, işi kabul ederken dikkatli olun.
Владимир Н.
31 Ekim 2025
Mükemmel hizmet, her şey çok hızlı ve verimli, müşteriyle çalışmak en üst düzeyde. İkinci disk setini de onlara götüreceğim. Çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim.
agromov895
Hala nerede boyayacağınızı, tamir edeceğinizi veya sadece lastik montajını yapacağınızı düşünüyorsanız, o zaman burası gitmeniz gereken yerdir! Müşteri odaklı yönetim, nitelikli lastik tamircileri, hepsi tek bir yerde. Burada diskleri parlak siyaha boyadım, her şeyi en üst düzeyde yaptılar, işimden memnun kaldım, devam edin! UPD Birkaç yıl sonra, başka bir araba için diskleri boyama talebiyle Tc'ye tekrar başvurdum / bu sefer diskler iyi boyandı, ancak koltuğun her şey höyüklerde ve cıvataların sabitlendiği kuyularda metal talaşlar var
Kirill Kirsanov
4 Aralık 2025
Yaklaşık 10 yıldır kendilerine dedikleri gibi (bundan böyle Merkez olarak anılacaktır) bu Disk Restorasyon Merkezi ile işbirliği yapıyorum (diskleri defalarca boyadım, aynı anda farklı arabalardan 2-3 set kauçuk sakladım). Seçimim, bu Merkezin gösterdiği kalite ve müşteri odaklılığı ile gerekçelendirildi. Ama bu daha önceydi... Bir hafta önce diskleri boyamak için tekrar geldim, ana alıcı Alexey renk seçiminde yardımcı oldu. Mitino'daki Merkezde bir nedenden dolayı personelin değiştiği, neredeyse tüm alıcıların yeni olduğu, birkaç ay öncesine kadar, yani henüz deneyimsizken, ancak ortaya çıktığı gibi çok büyük hırslarla çalıştıkları unutulmamalıdır...)) Bu nedenle, araca çeşitli renklerde disk örnekleri uygulamak ve uzman Alexei ile gerekli gölgeyi tartışmak için neredeyse 3 saat zaman harcadıktan sonra (istenen sonucun fotoğrafına odaklandık), disklerin KOYU GRAFİT YARI matta boyanması gerektiğine karar verildi. Aynı zamanda Alexey, BU renkte bir DİSK örneği olmadığını söyledi, ancak koyu grafit mat ile parlak grafit rengi arasında bir haçı temsil ettiği için istenen sonuca karşılık gelen bu özel gölgenin olduğuna beni ikna etti. Bazı nedenlerden dolayı, yarı mat rengin "karmaşık" olduğu ortaya çıktı ve başlangıçta açıklanan fiyata göre ek ödeme yapılmasını gerektirdi ve karmaşıklığın ne olduğunu hiç anlamamış olsam da yine de kabul ettim. Bazı nedenlerden dolayı, ilan edilen iki gün yerine resim yapmak 4 sürdü ve ben de işi kabul etmeye geliyorum. Yerinde, usta Stanislav (geç oldu ve sadece o, Alexei orada değil) sonucu bana veriyor. Diskler sonunda Alexey'in "koyu grafit mat" dediği bir renge boyandı. Stanislaus'a rengin tartışılanla aynı olmadığını açıklamaya çalıştığımda, kaba davranmaya ve kendisinin olduğunu ilan etmeye başladı...Burada benimle yarım saat boyunca neyin yanlış yapıldığını tartışmak niyetinde değilim..."ve disklerin belgede belirtilenlere göre, yani koyu grafit yarı matta boyandığını. Ertesi gün diskleri kabul etmeyi ertelemeye ve Alexey ile şahsen görüşmeye karar verdim. Ertesi gün Alexey ile sonucu tartışmaya gelince, son derece şaşırdım, çünkü (görünüşe göre durumu Stanislav ile tartıştıktan sonra) beklenmedik bir şekilde “değişti” ve renk konusunda herhangi bir hata olmadığını, her şeyin şartnameye göre yapıldığını söyledi. gerekli gölge koyu grafit yarı mattır (ortaya çıktığı gibi, sunulan örnekler arasında mevcuttu, Alexey buna “koyu grafit, mat” diyordu). Tamamen farklı bir tartışmanın tartışıldığını ve görünüşe göre kabul sırasında bir yanlış anlaşılmanın ortaya çıktığını iddia etme girişimime, Alexey ve Stanislav dönüşümlü olarak beni sert bir tonda kesmeye ve kaba davranmaya başladılar, yine “burada zamanımızı açıklamaya harcamak istemiyoruz” gibi bir şey duyuldu. Merkezin uzmanlarından gelen iletişim, eşime ve çocuğuma katılanlara rağmen yüksek tonlarda gerçekleşti, açıklamalarımı dinlemedim, alternatif çözümler önerilmedi - verdiklerini alın ve buradan ayrılın.... Merkez Yönetimi ile iletişim kurduktan sonra geri bildirimimi tamamlıyorum. Açıklamalarım yeterince alındı ve durumu düzeltmek için en uygun çözüm önerildi. Diskler yeniden boyandı, sonuçtan memnunum. İşbirliğine devam ediyoruz
Жанна К.
19 Aralık 2024
Diskle ilgili sorunum (çatlak) hızlı ve uygun bir fiyata çözüldü, bu da önemli. Diskin üzerinde çalışırken beklemek rahattı, çay / kahve içebileceğiniz ayrı bir oda var. Havalı ve profesyonel personel!
Виноградов Алексей
20 Kasım 2025
Her şey profesyonel ve net bir şekilde aradım, fiyatı belirledim, kaydoldum ve geldim. Hızlı ve verimli bir şekilde değiştirdiler, herhangi bir ek ücret talep etmediler ve her zamanki gibi genç bayanın telefonda ne kadar aradığını, çok şey aldıklarını empoze etmediler, usta Alexey'e teşekkür ederim. Harika şirket her şeyi beğendim.
Андрей З.
26 Kasım 2025
Tekerlekleri boyadım. Tam zamanında yaptılar. Ertesi gün bir lastik servisine kaydolmak için planlanandan önce geldim, sorunsuz bir şekilde kabul ettiler. Üçüncü disk setini boyuyorum, küçük bir indirim yaptılar.
Андрей Побыванец
21 Ekim 2025
Diskleri boyadım ve yönettim. Çok güzel bir merkez. Her şeyi hızlı ve verimli bir şekilde yaparlar. Fazla pişmezler. Tüm hizmetler dava ve vicdan içindir. Kesinlikle tekrar döneceğim.
Даниил
3 Kasım 2025
Kauçuğu yaz aylarında kış için hızlı ve net bir şekilde değiştirdik! Yine de her zamanki gibi! Kauçuğu mevsimlere göre saklıyoruz. Lastik montajındaki adamlar sorunsuz çalışıyorlar! Lastikten 3 saat sonra basıncı eşitlemeye geri döndüler, pompaladılar.
Алексей Иванов
20 Ağustos 2025
Zaten ikinci disk setini boyadılar. Sezonda boyamadım - çabuk. Normal boyuyorlar, garanti veriyorlar. Lastik montajını da onlardan yaptı. Lastik montajındaki adamlar aferin. İlk set zaten üç kıştan geçti, her şey yolunda. Çerkizovo tren istasyonundaki kaldırıma sürdüm, kar yığınında görünmeyen keskin bir granit kaldırım var. Onları tekrar boyamaya gideceğim.
wadim post
14 Mart 2025
Mükemmel hizmet! Salı günü disklerin restorasyonunu sipariş ettim - Cuma günü aldım. Çok hızlı! Aferin beyler! Fiyat - kalite - yürütme hızının en iyi kombinasyonu. İşin maliyeti ve süresi bakımından rakiplerle olumlu bir şekilde karşılaştırılır. Usta alıcı Anton (Sevastopolsky Pr 62B) boyayı seçmeye yardım etti ve disklerdeki kaldırım kusurlarının onarımına ilişkin çalışmaları önerdi. Kesinlikle tavsiye ederim!
Алексей Балашов
15 Kasım 2025
Mükemmel lastik montajı, jantların onarımı ve boyanması!Buraya ilk defa dönmüyorum değil!Her şeyi hızlı, verimli bir şekilde yapıyorlar! Hoş ve arkadaş canlısı bir ekip!
Никита К.
24 Aralık 2025
Volvo xc70'in jantlarını boyamaya verdim, çabucak yaptılar, iki diski tamir ettiler, ezikler oldu, tamir ve boyamadan sonra yenileri gibi sonuçtan memnunum.
Виктор
28 Ekim 2024
Сдавал авто на покраску дисков. Сделано все вовремя, как и обещали. Качество достойное. Дают гарантию на 5 лет если без травм об бордюр. Единственный нюанс: просил не вешать при балансировке по 200г на колесо, а провернуть покрышку относительно диска. Пришел, посмотрел - аккурат на переднем колесе граммов грузиков 150 висит. За это минус одна звезда. По окраске и правке претензий нет.
Vadim Tokarev
20 Nisan 2025
2 set diski iki kez boyama hizmetlerini kullandım, işe yaklaşımdan, zamandan ve uygulama kalitesinden çok memnun kaldım. Geçenlerde başka bir sorunla karşılaştım, bir diski tamir etmek ve boyamak gerekiyordu, 2 gün içinde başa çıktık, kesinlikle çocuklara tavsiye ederim!
Владимир
Yetkin adamlar, profesyonel ekipmanlar, diski hızlı ve net bir şekilde düzeltip kaynakladılar ve tekerlekleri dengelediler, tavsiye ederim.
Пользователь М.
29 Ekim 2025
Jantları boyamak + lastikleri değiştirmek için geldim. "Değişim tekerlekleri" hizmetini beğendim. Çok çabuk çıkardılar ve iki gün sonra geldim ve her şeyi çabucak ayarladılar.
Корбен Даллас
10 Aralık 2025
Bir ay önce 21'inci tekerlekleri boyamaya verdim. Lastik montajı sırasında bir tekerleği yırttılar. Bazen satın al, koy, ama hayır. Bir aydır çözemiyorlar ve sorunu çözemiyorlar. Ortak telefondan aradım, aynısı. Tazminat için talep ve mahkeme aracılığıyla başvuracağım. Yönetime Mitino'daki yöneticiyi değiştirmenizi tavsiye ederim.
Геннадий А.
31 Mart 2025
Jantlarımı boyama için sorunsuz bir şekilde kabul etmenin mükemmel organizasyonu ve tekerlekleri dengelemek için nitelikli yüksek kaliteli çalışmalar için yönetici Nikita ve ekibine büyük minnettarlık. Tekerleklerimin dengelenmesiyle ilgili sorunları/kusurları çözmenize yardımcı olduğunuz için özel teşekkürler.
Алексей С.
14 Mayıs 2025
Diskleri boyamak için bu servise başvurdum. Kaç kuyruk olmadığı için kayıt yaptırmaya gerek yoktu. Geldim, menajerle rengi seçtiler. Arabayı bırakıp gitti. Boyama 2 gün sürdü. Hazır olduğunda, telefona bir sms gönderin. Diskin düzenlenmesi, kaynaklanması gibi ek işler söz konusu olduğunda, çocuklar arar ve kararlaştırır. Benim durumumda ek iş olmadan yaptılar. Boyamaktan memnunum. İş için 5 yıl garanti veriyorlar. Tavsiye ederim!
Plombirator
24 Ekim 2025
Çok hızlı ve verimli, uygun fiyat ve kibar çalışanlar Kelimenin tam anlamıyla 15 dakika içinde 4 tekerleği aşırı hız ve dengeleme ile değiştirdik.
Aleksandr Sinelev
3 Kasım 2024
Ребята молодцы крашу у них уже не первый комплект, всегда все качественно, оперативно, гарантия работает даже через 3 года появились небольшие косячки, приняли и перекрасили без вопросов. На период ремонта и покраски выдают подменные колеса!!!
Роман Миронов В.
17 Eylül 2025
Diskleri stok seçeneğinde boyamak bir görevdi Çocuklar gereksiz sorular sormadan hızlı bir şekilde net bir şekilde başa çıktılar Renkler konusunda danıştık Gelip jantları boyamaya bırakmak istedim ama kendim ayrılmak istedim, adamların çok uygun olan değiştirilebilir bir tekerlek takımı var Tavsiye ederim, tekrar geleceğim
Султан
30 Nisan 2025
Alıcı Nikita, disklerin ne kadar tamir edildiğini ve boyandığını açıkladı, fiyatı söyledi! Her şeyi mükemmel bir şekilde yaptılar, Mitsubishi outlander'ın diskleri eskiydi. Teşekkür ederiz!!!
Георгий Лебедев
Jantları boyamam gerekiyordu, evin yanında buldum. Teslimattan teslim almaya kadar her şeyi beğendim. Sonuçtan memnunum. Fiyat etiketi çok demokratiktir. Tavsiye ederim!
Ринад Гайнуллин
5 Kasım 2024
Скорость, качество и профессионализм. И, да, дотянули колеса на земле руками, а не трещоткой. Спасибо за сервис! Были небольшие недопонимания со стоимостью, по телефону озвучили цену ниже, но даже не стал поднимать вопрос, цена абсолютно средняя по рынку.
YaS
22 Eylül 2025
16 diski boyayıp düzelttim, birkaç yıldır dinlenmeyen bir mikro çatlak buldular, tekerleği biraz indirdiler ve nedenini bulamadılar. Zaten her zamanki gibi hızlı ve verimli bir şekilde ikinci tekerlek setini kullanıyorum
Ч
Чингиз Меликзаде
24 Haziran 2025
Diskleri boyamak için geldim, çok kibar bir çalışanla tanıştım Alexander. Her şeyi anlattı, gösterdi, tüm soruları cevapladı. Hızlı, verimli bir şekilde yaptılar ve 5 yıl garanti verdiler. Öneriyorum. Uygun fiyatlar.
Александр Г.
5 Ağustos 2025
Yerli 16. bmvshny disklerini boyadım. Çok hızlı, tam olarak bir gün. Fiyat muhtemelen piyasadaki en düşük fiyattır. Mükemmel boyadılar, tüm kusurlar temizlendi, diskler yeni gibi. Kesinlikle tavsiye ederim. Erkeklerin hepsi kibar, ek hizmetler için boşanmayı fark etmedim
Владимир
1 Ekim 2025
Artık * Tekerleklerinizdeki * ilk düzine diski boyayıp tamir etmiyorum, kararlaştırılan tarih ve tarihlerde boyuyorlar! Siparişlerimin kişisel kontrolü için Ivan Oskin'e özel teşekkürler! İyi şanslar ve refah !
schmidt
27 Nisan 2025
Cuma akşamı 4 R18 diskini düzenleme ve boyama için kabul ettik, Cumartesi akşamı siparişin hazır olduğuna dair bir sms gönderdik. Hemen yerinde buluşurlar, ön ödeme yapılmadan kayıt yaptırırlar. Siparişi almak için de tanıştık, işi bıraktık, ödedik, verdik. Fiyatlar düşük değil, ancak iş 10 üzerinden 10'a ayarlandı.
елена п.
12 Ağustos 2025
Çok havalı adamlar. Her şeyi net ve hızlı bir şekilde yaptılar - Lexus LX için dövme r22 diskinin onarımı, boyanması, lazer akışı, metal kapakların imalatı ve en önemlisi son tarihler - önceden kararlaştırılan sürenin neredeyse yarısından önce. Çok teşekkür ederim️️️
Евгений
13 Mayıs 2025
En iyi ustalardan uzak. Boyama için bir dizi jant verdim, tüm tekerleklerin çarpık olduğunu ve dördünün de yönetilmesi gerektiğini söylediler. "Düzenli" bir miktar hesapladık. Düzenleme sırasında diski kırdılar ve kaynak için ek 4.000 ödeme yapmaları istendi. Diskleri aldım ve diğer ustalara gittim. Görünüşe göre iki disk düzdü ve düzenlemeye gerek yoktu. Sonuç olarak, kaynak ve boyamanın düzeltilmesi yarı fiyatına mal oldu.
Андрей Андрей
25 Mart 2025
Tamir ve boyama için tekerlekleri verdim, sonuç hoş bir şekilde şaşırttı ve fiyatı da öyle. «Ayakkabılarını değiştirmeye» geldim, her şeyi derhal ve en iyi şekilde yaptılar. Boyamak için kışlık kauçuğu bıraktım. Kesinlikle tavsiye edeceğim!
nellihardy
19 Kasım 2025
Diskleri boyamaya verdim. Hizmetten, süreden ve kaliteden çok memnunum. Rengi «yerli» olarak seçtim minnettarlığımı ifade ediyorum)
Алексей К.
17 Nisan 2025
Jantları boyamaya geldim, 30 dakika içinde tekerleklerimi çıkardılar, değiştiricileri koydular, bir gün sonra tekerleklerin hazır olduğunu söylediler.Geldim tekerleklerimi koydular ve mutlu yolculuklar dilediler. Her şey yolunda, her şey yolunda.teşekkür etmek
А
Артур Артуров
6 Kasım 2024
Замечательный сервис по обслуживанию колёс. Езжу только сюда. Всё быстро, чётко и по делу. Третий раз красил диски. Покраска идеальная, как-будто из магазина. Дают гарантию на покраску 5 лет. Рекомендую ребят как профессионалов высокого уровня.
Arina Potapova
16 Aralık 2025
Sorunu hızlı ve verimli bir şekilde delinmiş bir tekerlekle çözdüler. Normların fiyatı Elverişli konum, park etmek için bir yer var