Yes Mitino

Ürün ve servisler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2025
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

G
Gökhan SÖPÇELER
30 Eylül 2024
Şehir merkezine biraz uzak olmasına rağmen fuar ve is gezileri için ideal ayrıca metro market restorant gibi ihtiyaç duyulabilecek herseye yürüme mesafesinde Odaları da gayet ferah ve temiz
G
Gökay Çelikel
30 Eylül 2024
Tertemiz bir odaydı ve otelin konumu çok iyiydi. Kat hizmetleri her isteği eksiksiz yerine getiriyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.
Muhammed Uzunlar
16 Haziran
Çok temiz ve geniş odaları var çok memnun kaldım🙏🏻
Кристина
18 Haziran
Sakin bir bölgede, Volokolamskaya ve Mitino metro istasyonlarına eşit uzaklıkta bulunan hoş bir otel, yürüyerek kolayca ulaşılabilir. Otelin yanında pitoresk bir park bulunmaktadır. Altyapı bir bütün olarak gelişmiştir, her şey elinizin altındadır. Olumludan, yardımsever, yetkin ve güler yüzlü personeli not edeceğim. İkamet sırasındaki tüm taleplere hızlı bir şekilde cevap verdiler, isteklerimi dikkate alarak odaya yerleştiler. Oda ferah ve temizdi. 4 günlük konaklamama çamaşır makinesi ve ütülü ütü masasının varlığı rahatlık kattı.
An ny
8 Kasım
Daireler, günlük fiyat fena değil, odada ihtiyacınız olan her şey var (standardı aldılar), elektrikçiler biraz belirsiz bir şekilde yapıldı (hangi anahtarları açıyorlar, vb.), Odadaki herhangi bir sorun varsa, sorunu çabucak çözüyorlar. Zemini temizlemenin kalitesi için tek dilek, bazen kötü bir şekilde temizlendi (bir kereden fazla fark ettim) ve bazen bazı odalarda başlık perişan oldu. Parkın yanında ve metroya yakın, akşamları bölgede dolaşmak hoş, sessiz ve sakince, parkın manzarası güzel. Ama her şey yolunda.
Dmitrii K
1 Ekim
Bu dairede birkaç ay yaşadık, yerleşimin% 100'ünden memnun kaldık, her şey sorunsuz geçti, her şey hızlı ve net bir şekilde net bir şekilde yapılandırıldı. Daha önce yurtdışında da benzer dairelerde yaşadıklarımızı karşılaştıracak çok şeyimiz var. Konumu güzel, yakınlarda bir gölet ve kuğuların bulunduğu harika bir park var. Volokolamskaya mcd'ye 15 dakikada metroyla 10 dakika. Mitino bölgesi çok rahat. Moskova'nın diğer bölgelerine ulaşmak sorun değil! Yakınlarda bir otobüs durağı da var. Dairelerin kendisinde atmosfer çok sakin ve evseldir. Büyük şehrin enerjisine enerji verebilmek için yola ve şehre bakan özel olarak seçtik. Ayrıca bu taraf çok güneşli ! Ama aynı zamanda sakin bir şekilde karşı tarafa bakan şehirleri de var, orada neredeyse hiç duyulmuyor. Tahliye de her şey sorunsuz bir şekilde net bir şekilde geçti, depozito tam olarak iade edildi. Gelecek yıl dönersek kesinlikle burada duracağız. Memnun olduk !
Рустер
22 Eylül
Girişin başında 3 koymak istedim, çünkü orada olan her şey yan odada duyulabiliyordu. Eksi, komşular yüksekse duyulabilirlik budur. Odalar genel olarak temiz, nevresimler tamamen yeni değil, temiz. Giriş ve çıkış sisteminin kendisi de her şey yolunda. Sürücüler için. Tesis bünyesinde ücretsiz otopark mevcuttur. Bu çok büyük bir artı. Personel kibar ve hızlıdır. Otelin kendisinde tam teşekküllü bir restoran yok, ancak yakınlarda karaoke Bar Luna restoranı var. Lezzetli pişiriyorlar, ortalama çek yaklaşık 2000-2500. Otel katı 4'te.
Ольга Сагидуллина
17 Haziran
Her şey en küçük ayrıntısına kadar düşünülür ve her detay evden uzakta bir ev hissi yaratır. Her şey temiz, taze ve çok rahat! Mükemmel konum - metroya, MCD'YE, Çiğdem Fuarı'na ve yürüyüşler için harika yeşil alanlara yakın. Personel güler yüzlü, özenli ve her zaman yardım etmeye hazırdır. Hizmet birinci sınıf!
Илья
28 Haziran
Artılardan: bedeli konaklama fiyatına dahil olan kapalı otopark, metroya yürüyerek 10 dakika, odalarda iyi ses yalıtımı vardır. Dezavantajlardan: otel zaten yorgun, odada mobilyaların üzerinde şişmiş sunta, banyoda lavabonun altında gülünç bir şekilde duran su ısıtıcısı, resepsiyon için 1 kişi - check-in için uzun süre beklemek, parkmetreden değil, check-out için park kuponunun ödenmesi / alınması - resepsiyon görevlisi aracılığıyla, yine sırayla
Игорян Шаурмян
6 Ekim
Artıları: Çiğdeme ve metroya yakın. Odalarda normal internet var. Eksileri: Sayıların durumu değişir. Odamda, kilitleri kırılmış, su basmış ve şişmiş laminat parke vardı. Yürürken laminatla birlikte gittim. Oda sert bir şekilde içilmişti. Yatağın tabanı öldürüldü, dermantin parçalandı. Asansörlerin üretim yılı 2015'tir, görünüşe göre o andan itibaren onarım yapılmamıştır. 18. katta sıcak su basıncı çok zayıf. Kafedeki personel ayrı bir eksi. Kahvaltılar dahil edildi. Kafede servis yapın. İlk kahvaltıda çok kaba bir genç adama rastladım. Yaklaştım, merhaba dedim - selamlamak yerine - «bekleyin». Kaplarda yemek servisi yapmak. Bir meslektaşına, alttan yiyecek elde etmenin imkansız olduğu bir çar-gemi verildi. Tabağı büyük zorluklarla verdiler). Genel olarak, fiyat-kalite açısından tavsiye etmiyorum. Sekretere ayrıca bundan böyle çalışanlara bu apart oteli sipariş etmesini tavsiye etti. Fotoğraflarda yemek yemek (beklenti gerçektir)
С.Ф.
12 Haziran
Maalesef sadece 3 yıldız verebilirim. Bir aylığına burada 22. katta kaldım (uzun süreli kira). Başlangıç olarak, pahalı olanla başlayalım. Bir kediyle ayda yaklaşık 70 bin, ancak bunun nedeni indirimi yaptıkları için, ancak bunun nedeni, 2 hafta boyunca sıcak suyun planlı bir şekilde kapatılmasıydı ve bunu uyarmadılar bile. Ben başka bir şehirdeyim ve Haziran sonundan önce onu kapatmıyoruz. Ve burada Mayıs ayının ilk yarısında kapatıldılar. Ayrılma tehdidinden sonra, 15 litrelik bir kazan getirdiler ve kurdular, bu sadece çok hızlı bir şekilde durulanabilir. İkincisi, yalnızca qr koduyla ödeme gerekliliğidir ve bu para transferi ve hizmetler için ödemedir. Nakit para iadesi ve kredi kartı ödemeyeceksiniz. Son derece rahatsız edici ve apartmanlardaki tüm hayatımda ilk kez qr koduyla çeviri yapmaya zorlandım. Üçüncüsü, vahşi fiyatları olan mülk envanteridir. Her zamanki ayrı yatak çarşafları ve başlangıçta lekelerle kaplıydılar, gerçekçi olmayan bir paraya mal oluyorlar. Ama her şeyi seçiyorlar. Bana doğum sırasında, onu silmeyenlerin sarardığı ve tam maliyetini korudukları söylendi. Bulaşıklarda da öyle. Tanrı kupayı kırmayı yasakladı, 300 ruble. Samsung TV 55 bin ruble. Tüm mobilyalar, dekorasyonlar vb. çok ayrıntılı olarak açıklanmıştır. Otelin kendisi, bulunduğum en küvetli (valo'daydım ve putilov avenir'deydim): zeminler, ayrılan dikişleri olan körfezden sonraki gibidir (bu nedenle, check-in sırasında hepsini fotoğraflayın), küvetteki musluk iyi takılmamış, musluklar ucuz. Artılardan: apartmanlar geniş, çok yer var, yatak çift kişilik, bağlantılı değil, geniş bir mutfak, duş değil banyo var. Banyonun kendisi küçüktür, yeterli raf yoktur, ancak koridorda ve odada çalışmak için sandalyeli çok sayıda dolap, şifonyer ve masa vardır. Büyük pencere. Mitino Parkı'nın manzarası fena değil. Temizlik çok vasat: sadece çamaşırları değiştirecekler, çöpleri alacaklar ve zeminleri silecekler. Check-in sırasında böyle bir genel temizlik yapılmadığı görülüyordu (bu yine diğer apartmanlara kıyasla). Destek fena değil, fazla ödemeyi iade ettiler, her zaman yardım etmeye çalışıyorlar. Kefalet 10 köle günü içinde iade edilir, ancak tam olarak ne zaman olduğunu söyleyemezler.
Алекс Георгиев
1 Ağustos
Moskova Çevre Yolu ve Leningrad Karayolu yakınında. Büyük otopark. Randevuda cana yakın bir kız. Daireler oldukça büyük ve temizdir. Konforlu yatak. TV'de program seçimi. Kahvaltı kontinental- orta sınıftır. Klima düzenlenmemişti. Yakınlarda büyük Mitinsky Parkı var. T. C.'den çok uzak değil Genel olarak Dünyayı ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Максим Масалов
15 Eylül
Genel olarak normal, odalar yeni, şık, her odada ihtiyacınız olan her şeye sahip: tahta, ütü, saç kurutma makinesi, çay seti, hatta çamaşır makinesi. Ama iki nokta var: 1402 numaram hoş olmayan bir şey kokuyordu, meslektaşlarımın odaları normal kokuyordu. İkincisi, sabah 8-9'da kahvaltıyı çok uzun süre beklemeniz gerekiyor, çünkü sadece barda iki çalışan veriyor. Sıra çok büyük ve oturacak yer yok, tüm masalar ya meşgul ya da öğle yemeği kutularıyla dolu. Yönetimin yakındaki kafelerle kahvaltı yapmayı kabul etmesini öneriyorum.
Надежда Н.
28 Ekim
Odaların modern ve ferah olmasını sevdim. Prensip olarak ihtiyacınız olan her şey var: ocak, tabak, su ısıtıcısı, mikrodalga, çamaşır makinesi, ütü. Eksilerden: "ilk tazelik olmayan" odalar: bazı yerlerde yıpranmış duvar kağıtları, kirli perdeler, yontulmuş laminat parke ve aşınmış nevresimler. Personelin daha müşteri odaklı olmasını, konukları kasvetli yüzlerle değil gülümsemelerle karşılamasını isterim
Ольга Абдуллаева
6 Haziran
Her şey çok ayarlandı! Odalar temiz; Çamaşır makinesi, mikrodalga fırın, mutfak eşyaları var! Her şey çalışıyor! Yanınıza alabileceğiniz çok uygun bir kahvaltı! Yakınlarda şık bir park ve tapınak var!
Человек Севера
16 Kasım
Yorgun numara fonu. Kırmızı fiyat 4000r eh, hiçbir şekilde 7100 değildir ve bu bir lüks değildir. Avantajlardan sadece pencereden manzara, banyo yorgun, kapılar düşüyor, ikinci bir terlik seti yok, diş fırçası yok, bornoz yok, böyle bir paraya koyabilseler de ayrı ayrı 500 ruble var. Sandalyeler gevşemiş, gıcırdıyor, giriş kapı çerçevesi uçuyor, odada kabartılmış, oda açıkça popüler değil. En teneke geçiş anahtarlarıdır. Tuvalete gittiğinizde ışık her yerde yandığında ve tatilcileri uyandırdığında onlara alışamadılar.
Наташа Чучунова
14 Temmuz
Kızımla birlikte 10.07.25 tarihinde Evet Mitino Oteli'ne geldim. Odanın çok kirli olduğu, köşelerde çöp tozu, 2 havlu kokmuş, asit kokulu, bulaşıklarda yemek artıkları, yağlı lekeler, prizler tozlu ve banyoda bile bazı sarı yağlı lekelerle, mutfakta bir musluk tutacağı ve beyaz, kalın lekelerin belirsiz kökeninde klozet kapağı olduğu ortaya çıktı. Ben bunu yöneticiye söyledikten sonra hizmetçiyi bize gönderdi Hizmetçiye odadaki tüm kusurları parmağımla gösterdim, buna cevaben havluları değiştirdi - dördü de kokmaya başladı, tavayı, tencereyi ve bıçağı yıkadı, tüm masayı suyla doldurdu, bıçağı hiç yıkamadım, bulaşıkların geri kalanını yıkamaya çalışmadım, köşelerdeki çöplere dokunmadım Sonuç olarak, tüm bulaşıkları kendimiz yıkadık, kokulu havlularla sildik Elbette ertesi gün ayrıldık
Kader Karabadzak
11 Ekim
Havalı ve temiz odalar. İçerideki çok ortalama kafeler ve genel olarak Mitino'nun yeri özellikle ilginç değil, ama mesele dairelerle ilgili değil. Ama! Karımla birlikte fazladan bir yastık ve battaniye istediler, farklı olanların altında uyuyoruz ve bu bizim alışkanlığımızın işi. Bunun için bize 1500 bin dolarlık bir fatura dağıtıldı. Elbette para ödedik, çünkü para ölümcül olmadığı için, ancak bu tür şeyler için fazladan ödeme yapmanız çok garip
Инкогнито 3037
3 Temmuz
Temiz, rahat. Çift kişilik yatak, rahat. Odada yemek pişirebilirsiniz, bunun için gerekli tüm yemekler mevcuttur. Oda (1221) 12. kattaydı. Pencereden doğrudan ofislerin manzarası var, ama elbette yan taraftan GÜZELLİK, tapınak, Çiğdem görülüyor. Tavsiye etmek👍
Nadroy Pedroso
Bu yerde kalmam harikaydı. Ekaterina olağanüstü bir yöneticidir: özenli, arkadaş canlısı ve sorularınız için her zaman yardım etmeye hazırdır. İletişim hızlı ve anlaşılırdı, bu da tüm süreci çok kolaylaştırdı. Oda, modern ve işlevsel bir dekora sahip geniş, temiz ve davetkardır. Yatak çok rahattır, bu da iyi bir dinlenmeyi garanti eder. Ayrıca keyifli bir konaklama için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir: gardırop, çalışma masası ve mükemmel aydınlatma. Sakin ama iyi bağlantılı bir bölgede mükemmel konum. Bu konaklamayı hostesten rahatlık ve büyük ilgi arayan herkese kesinlikle tavsiye ederim. Teşekkürler, Catherine!
Наталья
31 Temmuz 2024
Район чистый и спокойный,до всех центральных мест мин. 30 на машине. Рядом ухоженный парк с большим озером,лебедями и уточками. На территории парка есть платная территория с 4 бассейнами и лежаками,не попали,все разобрано. Снаружи выглядит очень прилично. Про апарты могу сказать,что мы довольны. Комнаты просторные,светлые,шкафов достаточно,есть все необходимое. Лифты быстрые,девочки на ресепшн вежливые и отзывчивые. Уборка раз в 3 дня. Несомненным плюсом для меня было наличие фитнеса на 1 этаже с зплом,бассейном и хамамом. Все чисто и приятно. На расстоянии 5 мин снизу и кофейня, и ресторан-караоке,где можно и завтракать ,и обедать, и ужинать,ну и, конечно,спеть несколько песен. Что мы и делали с удовольствием. Рекомендую!!!
Vsemirniy Mir
16 Haziran 2024
Номера по сравнению с тем что предлагают в черте города просто земля и небо, за 2 месяца объехал много отелей и апартаментов, но здесь лучшие из лучших, чисто, сервис супер, в апартаментах есть всё что бы зайти и жить, мало где вы встретите такую комплектацию: по мимо стиральной машины, фена, утюга, швабры с дозатором воды для самостоятельной влажной уборки, так-же в номере есть качественная посуда (сервис), вся необходимая кухонная утварь, кофемашина, тостер, качественное рабочее место и мебель не из икеи. Антураж придаёт неоновая подсветка для более романтического настроения. Шторы плотные, создающие даже при ярком дневном свете, который наполняет всё пространство, полную темноту для сна в дневное время. В ванной по мимо геля для душа, бальзама и шампуня на ряду с жидким мылом, предоставлены дополнительно скра б мыло и глицериновое мыло и соль для ванны, а на кухне по мимо специй перца и соли с сахаром, стоит растительное масло в бутылочке, в общем я остался здесь на долго, всём кто едет в Москву на несколько дней очень рекомендую, на метро до центра 40 минут, что по московским меркам не так уж и долго, а если вы не любите ездить под землёй, то есть верхнее метро и за время пути можно ещё и полюбоваться разными картинками из окна. В близи замечательный парк в котором есть пруд с лебедями и в летнее время открыты зона для отдыха с комплексом бассейнов. В общем тут круто.
Lolita
14 Eylül
Geçenlerde oteli ziyaret ettim ve izlenimi önemli ölçüde bozan hoş olmayan durumlarla karşılaştım. İlk olarak, kıdemli yönetici Christina, müşterilere sesini yükseltmesine izin vererek, check-in yaparken ve herhangi bir soruyla uğraşırken rahatsız edici bir atmosfer yarattı. Bu davranış kabul edilemez ve kurumun hizmeti hakkında son derece olumsuz bir izlenim bırakıyor. İkincisi, odanın durumunun beyan edilen konfor seviyesinden uzak olduğu ortaya çıktı. En rahatsız edici anlardan biri, odada köpeğin idrarının izlerinin bulunmasıydı. Bu, ya oda temizliğini yapan personelin ihmalini ya da sunulan hizmetlerin kalite kontrolünün tamamen eksikliğini gösterir. Bu tür durumlar, yüksek düzeyde hizmet talep eden bir otel için kabul edilemez. Umarım yönetim belirtilen sorunlara dikkat eder ve durumu iyileştirmek için önlemler alır.
Патрик
30 Ekim
Boş bir gecede 10 bin harcamak istiyorsanız, o zaman bu otele gitmelisiniz!!! Son misafirlerden sonra odayı temizlemiyorlar ve hiç temizlemiyorlar!4 günde hiç temizlenmediler!!! Taşınırken damlacıklarda ve saçlarda kirli bir zemin gördüm!Yatağın da tamamı saçlıdır ve hatta yan duvarında sümük bulunan sızdıran bir nevresim ile!Kulak çubukları lavabonun altına akıyor! Resepsiyonu aradım, sadece yatakları değiştirdiler, sabah temizleyeceklerini söylediler ama oradaki herkes umursamıyor, 4 gün içinde şampuanı yeni doldurdular! 3. günde temizlik hakkında sorduğumda özür diledim! Bu oteli tavsiye etmiyorum ....
Анастасия
İyi bir otel YES Mitino, yeterince büyük, yakınında yer almaktadır. Ana giriş yer çok uygun değil, aşılması gereken bir merdiven. Cok geçti yeterince hızlı. Otel 4 asansör. Odalar temiz, geniş, konforlu oda çalıştı ısıtma (mayıs). Pencereler yol, arka bahçesinde (depo, oto yıkama), park Mitino. Park çok büyük, iyi. Gerekli tüm eşyalar (kupa, tabak, tencere, pişirme), mikrodalga, çamaşır makinesi, su kazanı, sıcak su, kesintisiz, klima, tv. Konaklamadan memnun kaldık. Sancı yok.
С
Светлана Евгеньевна
Fiyat-kalite oranı, odada ihtiyacınız olan her şey, sigara içen komşular olmasaydı (havalandırmadan hemen kokmuş olsaydı) beşerochka olurdu. Kahvaltılar fena değil ama Pazar günü kahvenin kalitesini artırmak için başka seçenek yoktu. Ancak bu özellikle sorunlu değil. Uzun süre yaşayacaksanız, çok değerli bir otel. Komşuları hiç duyamıyorum, Çamaşır makinesi, kurutucu, ütü. Talep üzerine üç günde bir, daha sık temizlik yapmak.Fitness, yüzme havuzu, otelin rahatlığında. Yakınlarda restoranlar ve dükkanlar var. Metroya ve toplu taşıma durağına yürüme mesafesindedir. Resepsiyondaki kızlara ve garson Anechka'ya özel teşekkürler))
Александр Ремизов
18 Ekim
Ne yazık ki fotoğrafı çekmedim, ancak otel havalı, sempatik, hoş personel, temiz, rahat, sevgilinizi veya karınızı alıp evdeki endişelerden ve çocuklardan bir mola vermek için ihtiyacınız olan şey) ve bir iş gezisi için oldukça uygun bir yer 👍
Павел
16 Haziran
Ağır bir sırt çantasıyla geldim, önceden rezervasyon yaptırdım. Tezgahta, daha önce rezerve ettiğim odaya taşınmak için tek kişilik bir sıra için 30 dakikadan fazla beklemek zorunda kaldım. Sonra sıra dışı başka bir kişi içeri girdi ve ben öfkelendiğimde tehdit etmeye başladı. Kaçırmam gerekti, böyle bir saçmalık için kavga etmeme gerek yok. Güvenlik hiçbir şekilde tepki göstermedi. Numarayı yenilemek için de sıraya girmek zorunda kaldım. Ödeme mutlaka kartla veya çamurlu bir terminal aracılığıyla yapılmalıdır. Odada wifi'ye nasıl bağlanılacağı hakkında bilgi yok, tezgahta söylemediler. Özel olarak sormak için aramak zorunda kaldım. Odamda "temizlemeye gerek yok" tabelasını bulamadım, benim yokluğumda girdik. Sayıların kendileri çok iyi, ancak hizmet tüm izlenimi sıfırladı.
Татьяна
9 Ekim
Güzel otel, temiz, sessiz, harikaydı. Kibar personel 👍 Kesinlikle tekrar döneceğiz. Hepsi bir arada, telefonla temizlik Yakınlarda büyük bir park, 15 dakika uzaklıkta bir sürü alışveriş merkezi var
Ольга Л.
14 Haziran 2024
Гостили неделю, в полном восторге, понравилось всё!!! Перед бронированием читали отзывы, разумеется настораживали отрицательные, НО после того, как пожили в аппартаментах, понимаю, что это скорее всего зависть конкурентов. На рецепшене компетентные администраторы. Поднимаясь на этаж, встречает приятный запах, номера читенькие, беленькие, всё новенькое. Всё необходимое в наличии: тапочки, мыльные пренадлежеости (кроме зубной щётки, она по запросу бесплатно), чайник, кофеварка, микроволновка, посуда на 2 песоны, кастрюля, сковорода, стиральная машина. Уборка 1 раз в 3 дня. Вид из окна на Митинский парк просто потрясающий!!! Один единственный минус это поиск нужного въезда под шлакбаум, нет указателей. С третьего раза нашли нужный въезд. Но это для тех, кто на машине . В остальном все 100 баллов!! Обязательно вернёмся.
Юрий Бакшаев
14 Haziran
Bu otel formatını ilk kez odada mutfağa sahip olmak için kullandım. Bir yandan ve kullanışlı... Öğle ve akşam yemeği hesaba dahil edilmezse, daha basit olanı kendiniz hazırlarsınız. Eh, eksi bir kısmı, odanın zaten biraz silinmiş olması, zeminin aşınmış olması, nem nedeniyle mutfak alanının zayıfladığı açıktır. Her gün temizlemeyin, bunu unutmayın, sadece ek bir ücret karşılığında
Анастасия
Güzel otel! Harika bir mahallede. Metroya 7 dakikalık yürüme mesafesindedir. Sakin, temiz ve sakin bir mahalle. Odalar çok temiz. Personel cana yakın. Resepsiyondaki kızlar herhangi bir sorunu birkaç dakika içinde ve her zaman müşterinin lehine çözerler. Bunun için çok teşekkür ederim!!! Moskova'da Yeni Yılı kutluyorduk ve bir otel seçiyordukyes - Otel tatilimizi harika kıldı!!! Bu mekanın bütün odalarında bir bar tezgahı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi içeren tam donanımlı mutfak vardır. Kesinlikle tekrar size döneceğiz. Dinlendikten sonra 1200 km öteden ayrıldıktan sonra odamızda bizim için çok değerli bir şeyi unuttuklarımızı keşfettiler. Resepsiyonu aradıktan sonra derhal kayıplarımızı buldular ve paketi teslim etmek için kuryemizi nazikçe beklediler. Bu büyük değer!!! Her ziyaretçiye olan anlayışınız, sabrınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim!!!
Заруи Широян
22 Kasım 2024
Otelinizde harika bir konaklama deneyimi! Tanıdıklarımın tavsiyesi üzerine Ye's Hotel'de kaldım ve izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. En başından beri özenli tutumu beğendim - özellikle yerleşime yardımcı olan yönetici Yulia'yı not etmek istiyorum. Çok kibardı ve sorularınız için yardım etmeye istekliydi! Otel, ücretsiz Wi-Fi, geniş otopark ve temizlik hizmeti gibi çeşitli olanakların yanı sıra rahat odalar sunmaktadır. Konuma gelince, iyidir – ihtiyacınız olan her şey yakındadır (Mıknatıs, tasarım bürosu, güzellik salonları, DDX fitness ve yüzme havuzlu otelin kendisinde bulunan fitness). Biraz kafa karıştıran tek şey, oldukça hızlı bir şekilde gerçekleşen fiyat artışıydı. Dairelerin tahmini fiyatı 27 metrekare başına 90 binden başlıyor. Zaten bu otelde 5 aydan fazla kalıyorum. Daireler, şehre kısa bir süre gelip kısa bir süre sonra gidenler için mükemmeldir. Bu oteli herkese tavsiye ederim.
Иван Томиленко
3 Eylül
Moskova'nın en sevilen otellerinden biri. Temiz, rahat ve kapalı ücretsiz otopark bulunmaktadır. Ayrıca bir ocak ve çamaşır makinesi olması da uygundur. Birkaç yıldır otelin yüksek hizmet seviyesini korumasına sevindim.
Дима Грачев
20 Temmuz
Burada her zaman duruyoruz, uygun fiyat, temiz, rahat, kondey, mutfak, yaşayabiliriz Bazen odalarda, özellikle küvette hoş olmayan garip bir koku var, belki de geçen yıl 10 defadan fazla oldu
Людмила Карпова
3 Haziran 2024
Мне отель понравился! Что внутри: диван - раскладывается на 2 полноценных спальных места, постельное бельё, ТВ, шторы блэкаут, шкаф, в котором гладильная доска, утюг, фен, кухонный гарнитур со всем необходимым - кастрюля, сковорода, тарелки, столовые приборы, кружки, стаканы, холодильник, душевая кабина, туалетная бумага в наличии, зубные щётки разовые, паста, шампунь, мыло. Уютно, комфортно, есть сплит система, выход на открытую лоджию с которой роскошный вид на Москву. Ценник приемлемый. Рядом ТЦ с супермаркетом Перекрёсток, кафе Шоколадница, и прочим нужным, метро в шаговой доступности. Желаю отелю процветания!
Karpen
26 Ekim 2024
Плюсы: чисто, современный ремонт, набор кухонных принадлежностей и техники в номере, бесплатная парковка на территории для постояльцев, в этом же здании тренажерный зал, неплохие завтраки, оперативное решение проблем с номером, относительно неплохая звукоизоляция Минусы: сначала дали апартамент с ободранным изголовьем кровати (заменили номер без вопросов); странная уборка - за 3 дня проживания не убрали мусор, при том что поменяли постельное; номера не первой свежести, видны следы неумолимой эксплуатации, вспученный ковролин в коридорах, бывают очереди на ресепшн Особенности: завтрак с 7.30, на выбор 2 блюда основных, напиток.
Аленка
Konforlu apart otel. Apartmanın karesi, bir veya iki kişinin uzun süre kalması için oldukça yeterlidir. Apartmanlarda yaşamak için ihtiyacınız olan her şey var. Ütü masası, ütü, eşyalar için kurutma makinesi, saç kurutma makinesi, ocak ve yemek pişirmek için mutfak eşyaları, mikrodalga fırın, su ısıtıcısı ve yemek için mutfak eşyaları. Nevresimler ve iki havlu takımı beyaz ve temizdir. Temizlik başvuru üzerine yapılır. Resepsiyonlu katta öğle yemeği için güzel bir kafe var
Мария Столярова
2 Temmuz 2024
Отличный апарт отель. Номера очень удобные с мини кухней и техникой, с хорошим видом на парк. Завтрак по меню на выбор несколько вариантов. Все вкусно и вполне хорошие порции. Отель в 10 мин пешком от метро. Напротив шикарный парк, где есть подогреваемые бассейны на улице, прогулочные зоны, спортивные площадки, крупный ТЦ за парком.
Евгений
27 Kasım 2024
Genel olarak, genel olarak normaldir. Onarımların yer yer yenileneceği göz önüne alındığında bile odalar oldukça kabul edilebilir. Odada çamaşır makinesi, su ısıtıcısı ve kahve makinesi içeren mini mutfak seti (tabii ki TV ve buzdolabı) bulunmaktadır. Bu bina kompleksinde bir bakkal, bir kafe (lezzetli beslenirler), nargile Nane Salonu bulunmaktadır. Odaların fiyatı yüksek (11 tl ve bir günlük uzatma 15 tl'ye mal oldu) Kahvaltılar 3k için (550 ruble için), lobideki arabellekten yanlarında veriliyor. Odalar sadece her 3 günde bir temizlenmektedir (buna göre, her 3 günde bir banyo aksesuarları alacaksınız - yeterli değil). Taksiler otelin çıkışına nasıl gidileceğini bilmiyorlar (görsel olarak dışarıdan nasıl yapılacağı belli değil). Bir daha yerleşir miydin?, belki, ancak 8'den daha pahalı değil, bu en uygun fiyat olacaktır.
Анастасия Соколова
2 Kasım 2024
Отличные апартаменты. Вид из окна завораживает. В самих апартаментах есть все для комфортного пребывания (косметический набор, посуда, огромное количество мест для хранения, чистое постельное белье и полотенца). Отзывчивый персонал. Для меня в гостиницах самое важное это чистота. Здесь все на уровне.
Диана Шахназарян
10 Kasım 2024
Часто приходится останавливаться в апартаментах Митино yes , я в восторге , девочки на ресепшене просто прекрасны , Кристина и Вероника , такие милые приятные , оформили заселение быстро , все рассказали показали . Я благодарна что есть такие администраторы готовые ответить на все вопросы и решить все проблемы . В наше время это редкость . Апартаменты чистые , пахнет вкусно , полотенца , тапочки зубные щетки пасты и самое важное для меня нормальный фен , все удобства ! Буду останавливаться именно тут ! Спасибо девочки ❤️
Анна Р.
24 Eylül 2024
Неплохой отель: уютный, чистый номер, хороший вид из окна, нет проблем с парковкой. Минус одна звезда за инцидент с завтраками. Номер бронировали на троих, на официальном сайте, с завтраками. В первое же утро оказалось, что завтрак указан только на одного. На ресепшене сказали дословно: «Извините, у нас нет взаимодействия с сайтом, у нас отмечен 1 завтрак, больше вам помочь ничем не можем». К сожалению, не было возможности открыть документы по бронированию и не было желания омрачать отдых разборками, видя не желание сотрудницы даже попробовать как-то решить вопрос. Пришлось докупать недостающие завтраки повторно. Приехав домой, открыв бронирование, убедились, что завтраки включены были на всех. Отсутствие взаимодействия и возникновение таких ситуаций хотелось бы избежать.
К
Константин Ковалев
13 Haziran
Çok kötü personel!!!Özellikle Daniel.Tekerlekli sandalyeyle hareket ediyorum.Bunu önceden bildirmiştim.Engelliler için tamamen erişilebilir bir ortam olduğunu söylediler.Uzak yoldan 23:30'da otele girdim, arabayı ikinci kata koydum, engellilerin binip inişlerinde müsaitlik durumu vardı ve personel izin verdi.Odaya çıktıktan sonra, bir saat sonra ve bu sabah neredeyse 1 oldu, beni aradılar ve arabayı birinci kata yeniden düzenlemem gerektiğini söylediler (müsaitlik yok).Sabah sekizden önce dayanma isteğime ve orada müsaitlik olmadığını söyleyen Daniel, bana başka hiçbir şey sunamayacağını söyledi.Sonunda odadaydım ve sabah saat 3'e yakın yatmaya gittim, çünkü orada ikinci kata giden asansör çalışmıyordu ve yolda dolaşmak zorunda kaldım.Lütfen bu olaydan Daniel'i sorumlu tutmanızı rica ediyorum!!!
Алла Ш.
23 Ekim 2024
Заселялась рано утром (8-9 ч), когда подошла на стойку, сотрудника не оказалось. Девушка общалась спиной ко входу в стороне с одним из коллег, который ей и указал на то, что я подошла. Когда девушка (к сожалению, не запомнила имя) пришла за рабочее место, произнесла лишь фразу «Что у вас?». Я сообщила, что хочу заселиться. На что последовал следующий вопрос сотрудницы - «А что, раннее заселение оплачено?». После того, как я дала положительный ответ, девушка заполнила карточку и выдала ключ от номера не рассказав ни как в него пройти, ни правила проживания , ни какие входят услуги, ни где я могу получить завтрак. Конечно, первое впечатление от отеля - разочарование. Однако, хорошие моменты тоже хотелось бы отметить - номер просторный, не свежий ремонт, но это объяснимо. Есть все - утюг, гладильная доска, фен. Понравился завтрак, для апарт отеля выбор из 6 блюд - редкость, все вкусное. В день выселения мне попалась Мари - очень внимательный и вежливый сотрудник. Извинилась за долгое ожидание, быстро сделала все закрывающие документы, помогла с хранением багажа. Искренне благодарю за гостеприимство с ее стороны.
Lina V.
11 Aralık 2024
Resepsiyon: Bizden başka kimse check-in yapmadığı zaman geldik, bu yüzden burada her şey yolundaydı. Kibar çalışanlar. Ama resepsiyonda sadece bir kişi var. Biz ayrıldığımızda, numarayı teslim etmek için sıraya girmek zorunda kaldık. Sayı: Genel olarak, birkaç kusur dışında her şey yolunda. Yatağın başı (eko-deri) perişan, bu da hemen "böyle" bir otel izlenimine neden oldu. Laminatta 2 cm'lik boşluklar var, döşeme tahtasını bu 2 cm ileri geri hareket ettirebiliyordunuz) komik. Aksi takdirde her şey yolunda. Sabah hoş olmayan bir kusur ortaya çıktı. Odadaki işitme duyusu vahşi. Sabah 8'de ya duvarın dışında ya da yukarıdan insanların diyaloğu bizi uyandırdı, anlaşılmaz. Büyük olasılıkla yukarıdan, çünkü orada sürekli yere bir şeyler düşüyordu, inşaat veya onarımın nasıl yapıldığını duyabiliyorduk. Odamızın penceresi termal kırmızı ve beyaz boruya bakıyordu) hiç de parka bakmıyordu. Bu para için beklentiler daha yüksekti.
Андрей Панферов
2 Ekim 2024
Вообще говоря нормальное место. Важно понимать, что это апартаменты которые могут быть под управлением как местной УК Yes так и других лиц. Поэтому качество номеров в одном здании может быть различно. Да, здание 2017, если не ошибаюсь, года постройки, уже можно и ремонт затевать. С другой стороны тихо, отличный вид на котельную, рядом Митинский парк. Неудобная планировка номера, входной зоны нет совсем - всю грязь с обуви разнесете по номеру. В целом жить можно. Есть долгосрочная аренда, цены выше рынка (за +- такой же апартамент) процентов на 15. С другой стороны это юрлицо, а с ним всегда приятнее работать, да и комиссии нет. Тут конечно не такой вайб как у них в Питере на Марата, к примеру, но тоже ничего. Фитнес, КБ: все есть. В целом Yes Митино могу рекомендовать.
К
Катерина Б.
13 Kasım 2024
хороший отель! + повысили класс номера + уточнили, какой этаж предпочтительнее + хороший, просторный номер - не очень приятный запах в ванне - неудобный подъезд (таксисты не всегда проезжают за шлагбаум , приходится идти /договариваться) - не понравились завтраки, а особенно работники кофейни: 1. столы не убираются совсем. мы приходили на завтрак, и работник мог убрать только один стол, чтобы мы за него сели, а вокруг продолжали лежать тарелки, салфетки , стаканчики и т.д. 2. во второй день просто ждали работника больше 15 минут - поставили табличку «перерыв 5-10 мин», и долго никого не было. после этого пришел очень недовольный молодой человек и все же обслужил нас) советуем, если есть необходимость жить именно в этом районе (как была у нас), а так, ближе к центру есть достойные отели по схожей цене
Кирилл Сусоев
17 Eylül
Odada her şey çok eski, her yere düşüyor, davlumbaz çalışmıyor bulaşıklar ve çamaşırlar kirli. Kahvaltılar plastik kaplarda (soğuk) verilir - bu sizin için yeterliyse, sabah 9'dan sonra kahvaltıya gelirseniz, artık başka seçeneğiniz olmayacak. Çok kötü bir yer.
Павел Белобоков
29 Ekim 2024
Очень достойное место,для меня большой плюс размещение в апартаментах (кухня,стир.машина). Площадь апартаментов больше чем в гостинице раза в два. Завтраки на 3,так как готовят на заказ или выдают уже готовые. Можно поесть на месте,но посадка на 20-25 человек и в проходной зоне. Но для меня возможность взять с собой тоже плюс,так что пользовался ей. Выбор еды минимален и зависит от дня недели. Сырники были отвратительные,а вот сендвич и блины очень даже. Кофе чуть лучше чем из кофемашины. Расположение относительно центра так себе,но если нужен Красногорск,Митино, Химки,то в целом сойдёт. В этом же здании есть КБ,пара кафе,караоке и кальянная. Чуть подальше магазины и ТЦ с кинотеатром.