Wedding haus La Mariee

Ürün ve servisler

Юлия🦋
22 Ekim
Çok tatlı bir kız elbise seçimine yardım etti! Her şey kibarca, nezaketliydi ve tüm dileklerimi dikkate aldılar! İndirim şeklinde de hoş bir bonus vardı этот️ Bu salonu tavsiye ederim!
Vikamore22
23 Aralık 2023
Светлана лучшая в своём деле,тот человек который не просто что-то предложит лишь бы невеста быстрей определилась,а выслушает,поймёт,даст время обдумать,не будет торопить и впаривать,поймёт все твои желания и подберёт то платье в котором ты будешь чувствовать себя ни как принцесса,а как невеста,которая станет королевой своего дня Я очень долго не могла решить какое платье мне нужно,не могла определиться с фасоном,но Светлана помогла мне с выбором.Очень рада,что пришла именно в этот салон. Ещё раз Спасибо Светлане🫶🏻
Алёна Л.
Harika salon, çok çeşitli elbiseler Fiyatlar çok uygun. Elbiseyi seçmedeki yardımları için Svetlana'ya özel teşekkürler, taleplerime ve bütçeme göre mümkün olan tüm modelleri sundu. Eyvallah ❤️
Любовь Козлова
Bir inceleme yazdım ama görünüşe göre olumsuz olanları kaldırıyorlar. Tekrar yazıyorum. Elbiseye ihtiyacım vardı, Satıcı telefona yapışmıştı, sadece valdberis'e bakmayı teklif etti. Tavsiye etmiyorum. Ve incelememi verene kadar yazacağım. Kızgınım.
Любовь Козлова
Kızımızla elbiseye bakmaya gittik, bu yüzden satıcı sadece telefonuna yapışmadı, bu yüzden elbiseyi Wildberries'e bakmasını tavsiye etti.
Мария Винникова
8 Haziran
Hizmetiniz için Svetlana'ya çok teşekkür ederim, her şey en üst düzeyde
Инкогнито 9668
15 Eylül 2024
Внимательное и вежливое обслуживание.Учли все наши пожелания.
Наталья Новикова (Рак)
27 Temmuz 2023
Очень хороший магазин, большой выбор товара. Обслуживание очень хорошее, посоветуют,. Советую данный салон.
İ
İsimsiz yorum