Wat Chalong

Марина Морозова
Güzel bir ikonik yer! Pek çok çiçek var, Yeni Yıl kutlamaları günlerinde tapınağın topraklarında renkli fuarlar ve çocuk gezintileri düzenleniyor. Bir dilek tutabilirsiniz, tanrılara dönebilirsiniz! Her zevke uygun yerel mutfağın gastronomik lezzetleri! Hem yetişkinler hem de çocuklar için ilginç.
Aleksey Polesovshchikov
Manevi uygulamalar için harika bir yer Bugün bu tapınağı ziyaret ettim ve güzelliğinden etkilendim. Burası gerçekten özel bir atmosferle dolu bir yer. Tapınak muhteşem bir mimari tarzdadır ve buradaki her köşe saygı ve huzur uyandırmaktadır. Ayrıca burada çeşitli törenlerin yapıldığını da öğrendim, bu da mekana daha da önem katıyor. Manevi ilham almak için bir yer arıyorsanız ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederim
Шевцова Ольга
22 Ekim 2024
Pegasus Turistinden bir gezi ile tapınaktaydık. Sadece inanılmaz bir yer... mimari şaşırtıcı! Girebileceğiniz tapınaklar var. Şapkaları, gözlükleri ve ayakkabıları çıkarmamız gerekiyor. Kızların omuzları ve dizleri kapalı. Elbise en hafif olanıdır! Bölgede pahalı olmayan pazarlar var ve tuvaletler ücretsiz
Александра Яковенко
25 Ekim
Güzel bir manastır, birkaç tapınak. Bunlardan birinde çubuklarla tahmin edebilirsiniz. Birinde Buda'nın köprücük kemiğinin bir parçacığı saklanır. Çok güzel bir yer
Oxana_svet
7 Ağustos 2024
Budist Tapınağı. Uzay yeri, mutlaka ziyaret edilmeli! Pegasus ile gezideydik. Son fotoğrafta, daha sonra tahmini okumak için asaları atıyorum.
Андрей
Güzel bir tapınak kompleksi, Budist ayinlerini gerçekleştirme fırsatı var: özel bir fırına havai fişek atmak, bir bardaktaki çubuklarla kehanet etmek, heykellere folyo takmak vb.
Юлия
5 Temmuz 2024
Herhangi bir Tayland tapınağı gibi çok etkileyici) ana bina üç katlıdır, inşaat için olmasaydı yukarıdan güzel bir manzara olurdu. Kehanet için tapınak Hindular tarafından aktif olarak kullanılmaktadır))) geçmeyeceksiniz) otoparkta tuvalet, atıştırmalıklar ve içecekler içeren çadırlar. Sooooo çok turist var.
Selena
14 Eylül
Bu kutsal yeri çok beğendim. 2025 yılında ikinci kez ziyaret ettim. Her zamanki gibi muazzam bir zevk aldım.
Олег Коротких
Tapınağın topraklarında temiz, motosikleti park etmek için bolca yer var. Eğer yoksa tapınağın girişinde size etek verilecektir. Ücretsizdir. Tapınağa girerken ayakkabılarınızı çıkarmanız gerekir. Tapınağın izlenimleri orta seviyede. Bir kez gitmeye değer. Öneriyoruz�🁍�
🦊
31 Mayıs 2024
Güzel tapınak kompleksi. Ziyaret etmek zorunludur. Atmosferik bir yer. En önemlisi, çubuklarda tahmin etmeyi ve tahmininizi almayı unutmayın Ayrıca iyi şanslar için doğum gününüzün haftanın gününe göre heykelle fotoğraf çekmenin yanı sıra
Иван Яковлев
Phuket'in kalbinde güzel bir yer. Bugüne kadar manastır, adadaki Thais halkı için ana hac yeridir. Manastırın arazisinde, Budist binalarının yaratılması normlarına göre yeniden inşa edilen birkaç bina (vihar) ve pavyon (sala) bulunmaktadır. Bu manastırın yapım tarihi bilinmiyor. Yer gerçekten maneviyatla dolu. Ziyarete kesinlikle tavsiye ederim. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
ева рыжнова
Phuket'in güzel yerlerinden biri, çok temiz, yeşil, tapınakların içi serin, dinlenecek çok yer var, her yıl burayı ziyaret edebilir ve her seferinde hayran olabilirsiniz!
Алена Швангирадзе
6 Nisan 2024
Güzel, herkes için özel.Patong'dan kendi gücüyle geldiler, yol boyunca manastırın taş masasında güvenle yedikleri bir karpuz satın aldılar.Keşiş başımızın üstünde fanı açtı Tesis bünyesinde tuvalet bulunmaktadır. Belirli nesnelere girmeden önce kendinizi ayırmayı unutmayın.Bir keşişle tanışabilir ve isterse sohbet edebilirsiniz. Tavuklar ve kisyunlar yürür❤️ Ziyaret etmenizi tavsiye ederim
Надин
Tahmini nasıl çevireceğini kim bilebilir? Çok güzel bir tapınak. Buraya bir mum koyabilir, bir dilek tutabilir, Buda'ya boyun eğebilir ve güzel içerikler oluşturabilirsiniz. Ve ayrıca güzel hediyelik eşyalar satın alın.
Кирилл Селиванов
6 Ocak 2024
Phuket'te ikonik bir yer. Benzemek, pagodalara bakmak, özel çubukları sallamak - düşecek, böylece arzu gerçekleşecektir. Место Yer güzel, bölge geniş, yerel tezgahlarda hindistancevizi dondurması satın alabilirsiniz (pahalı ve lezzetli değil). Ayrıca orada yerel kıyafetler satılacak, bazı tişörtler veya harem pantolonlar satın almak oldukça gerçekçi olacak...
Олег Сергеевич
Çok büyük bir tapınak. Her zaman çok sayıda turist vardır - o kadar da çok olsa bile) Katılabileceğiniz törenler bile vardır. 3 mumyalanmış keşiş. Genel olarak, seyahat etmeden önce bu tapınağın tarihini okumanızı tavsiye ederim. Öneriyorum. Herkese iyi tatiller.
Алёна
10 Ocak 2024
Heyecanlandığımı söylemeyeceğim. Daha az insan veya daha fazla bölge olurdu. Her şey bir şekilde turiste çok fazla yöneliktir ve buranın kutsal bir yer olduğunu hissetmez. Phuket'e bir kez daha geldiğimde buraya tekrar gelmem pek olası değil.
Светлана Демченко
2 Nisan 2024
Büyük tapınak. Her şey bakımlı ve güzel. Ahşap tapınakta sıcaktan bir mola verebileceğiniz klima bile vardır. Bu komplekste yaklaşık iki saat yürüdük, atmosfer gerçekçi değil.
Анна
31 Ekim 2024
Biblio Globe'dan rehberler bu yeri ücretsiz ziyaret etmeyi teklif ediyor. Rehberlerin size bölgede eşlik etmesi yasaktır, burada hepiniz bağımsız olarak bakıyorsunuz. Her şey yeterince ilginç, güzel.... Ayrıca bir keşiş bulmayı başardım ve mutluluğa bir ip bağlamasını istedim
Мария
29 Aralık 2023
Burası inanılmaz derecede çarpıcı bir yer. Tapınağın güzel mimarisi. Hoş bir atmosfer. Tapınağın binalarından birinde bir tahmin alabilirsiniz. MUTLAKA ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Ив Тр
Büyük Budist tapınağı kompleksi. Bir dilek tutabilirsiniz. Cemaatçiler tarafından da tahmin edilebilir
Владимир Р.
31 Ocak 2024
Phuket'teki en önemli ve elverişli yer. Burada herkes olmalı. Hikayeyi Google'da, her şeyin nerede olduğunu okuyun - bu üç kat daha ilginç. Yakınlarda bir gölet varsa, sitar (yaşam verme) pratiği yapabilir, balıkları veya kurbağaları göle serbest bırakabilirsiniz (girişte satılır), sadece onları yiyebilecek bir sürü beslenmiş saat olduğunu unutmayın, merkezi merdivenlerden daha uzak bir yere bırakın - herkesin onları beslediği yer
Andrei Shkidin
22 Nisan 2023
Wat Chalong, Phuket'te 19. yüzyıldan kalma büyük bir Budist tapınağı kompleksidir. Zaman çizelgeleri ve taş oymalarla zarif bir şekilde dekore edilmiştir. Buda'nın kalıntılarından bir parça saklanır. Çubukları tamamen atarak hayatı tahmin edebilirsiniz. Keşişin heykeline altın varaklı bir yaprak yapıştırarak sağlık istemek. Zorunlu ziyarete tavsiye ederim.
Илья Лыков
23 Eylül 2023
Burası çok havalı ve ilginç. Manastırın gerçek Budist yoldaşlar tarafından kurulduğu ve davaları için kök saldıkları açıktır: çok saygı görürler. Stupanın üçüncü katına çıkabilirsiniz - Buda'nın kalıntılarına boyun eğmek için - köprücük kemiğinin bir kısmı orada saklanır. Yerliler gibi özel bir sigara içicisine mum, tütsü ve bukete mum gibi tütsü bile koyabilirsiniz, sadece tapınaktan çok uzak olmayan amcanıza bir bağış - biraz para - vermeniz gerekir. Sadece sigara çubuklarını bağlayan sargıyı atmayın - bir kağıt parçasında küçük bir altın varak yaprağı vardır - keşişlerin heykellerinden birine yapıştırılmalıdır;)
Элина Пуханова
28 Mayıs 2024
Genel izlenimi biraz bozan bölgede tadilat yapılıyordu.
Елена Важенина
12 Eylül 2024
Güzel tapınaklar. Ama pistlerin yenilenmesi sırasındaydık, yüksek sezona hazırlanıyorduk. Her türlü set, buket şeklinde bir teklif yapabilirsiniz. Tapınaklardan birinde kutuyu sallayabilirsiniz, böylece bir çeşit ayrılık sözüyle bir değnek düşer. Biz Budist değiliz, bu yüzden sadece baktık, kötü ruhların nasıl kovulduğunu (havai fişeklerin patladığını) gördük. Alışılmadık bir şeyden: Girişte, kurtulmak istediklerinizin (veya bu konuda bir şeyin) sembolü olarak paketlerde canlı kurbağalar, yılanlar ve diğer hayvanlar satılıyorlar, Buda'ya sunuluyorlar. Daha sonra orada onlara tam olarak ne yaptığını görmedik. Tabii ki satın almadılar)
Irina Irina
30 Temmuz 2023
Çok güzel, mimari harika! Budistler için önemli bir nesne. Park da güzel ama sıcağında uzun süre yürümek zor. Wi-fi hediyelik eşya dükkanında taksi çağırabilirsiniz
Антон Зинченко
3 Ağustos
Güzel ve içten, ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Asıl mesele keşişi bulmak ve sin sai'yi bağlamak) biz oradayken, derinlik girişinin solundaki ayrı bir binadaydı (kırmızı pencereli)
Сергей Дудкин
Çok güzel, şık Chalong Tapınağı, bölgedeki tüm binalar güzel, 3. kattan bölgeye çok güzel bir manzara açılıyor, ruh tapınağı
Елена Андрейченко
3 Ekim
Özel aşk mahalledir! En önemlisi, her mevsimde dalgasız bir plajdır! Rahat mahalle! Ayrıldıktan hemen sonra geri dönmek istiyorum!
Руслан Катуар
28 Haziran 2024
Kutsal bir yer ve Tayland kültürünü din ile hissetmek için harika bir fırsat. Notların deşifre edilmesi heyecan verici bir aktivitedir
Фёдор Кузнецов
18 Eylül
en güzel tapınaklar, tütsü koyabilir ve heykellere altın varak yapıştırabilirsiniz, bölgedeki sevimli mühürler
Владимир Шевчик
23 Ocak 2023
Bölgedeki güzel tapınaklar, ancak ev sahibi seyahat acentesinin ziyaret etmesi için çok az zaman veriliyor (sadece 30 dakika). Kimse ayakkabılarını çıkarmış, omuzları ve dizleri kapalı olarak izlemiyor, bu güzel. Genellikle öğlene kadar getirilirler, bu nedenle sıcaktır, tapınağın bitişiğindeki bölgedeki pazar şu anda sadece üçte bir oranında çalışır.
Roman S.
13 Mart 2023
Güzel bir yer, birkaç saat yürüyebilirsiniz. Yayın balığı ve haritaları olan bir göl var, onları besleyebilirsiniz. Tapınağın girişinde küçük bir pazar var.
Валерия Липатова
14 Kasım 2023
Aynı bölgedeki tapınakların toplanması, çok atmosferik! Mesajı Tayca çekip Rusça'ya çevirebilir, tapınağı ziyaret etmek için çiçek ve tütsü satın alabilirsiniz (bu utanç verici değildir)
kobernikav
Güzel bir yer, sakin hissediliyor. Oturup doğanın tadını çıkarabileceğiniz ve düşüncelerinizi dinlendirebileceğiniz çok yer var. Hizmete girdiler, saat 17: 30'du, çok duygusaldı.
Соловьев Сергей
8 Ağustos 2023
Devasa, delicesine güzel bir tapınak kompleksi, tamamen farklı bir kültürün bir parçasına dokunmak... Phuket'te dinleniyorsanız mutlaka ziyaret etmelisiniz!
Елена
12 Haziran 2023
Delicesine güzel bir tapınak. Oraya Tayland ng'sine gittiler, sırasıyla tüm geleneklerini ilk elden gördüler. Çok sayıda zarif Taylandlı vardı, su döktüler, suya balık fırlattılar, bölgede çok sayıda olan tapınaklarda yürüdüler.
Максим *
13 Kasım 2023
Çok güzel bir tapınak kompleksi. İlginç fotoğraflar için birçok seçenek. Oldukça ilginç bir yer, ancak iyi bir rehberle ziyaret etmeye değer, aksi takdirde hiçbir şey net değil.
Ю
Юлиана Н.
3 Haziran 2024
Güzel tapınak kompleksi, Buda parçacıkları, giriş ücretsizdir! Onarım çalışmaları devam ediyor, tamamlanacak ve süper olacak. Havai fişekleri satın aldılar ve havaya uçurdular, neşeyle, yüksek sesle! Tuvalet hakkında mini şeyler pazarı fiyatları çok ucuz tavsiye ederim
Николай Иванович
Çok güzel bir yer, görülmeye değer, ancak tapınağa giderken açılmaları gerekiyor, bu yüzden ayaklarınıza çok sıcak taşlar dikkat edin.
Юлия
Güç, sakinlik ve huzurun yeri.
Александр
Birkaç binadan oluşan çok güzel bir tapınak. Tüm binalar farklı ve kendi yönleriyle güzeldir. Phuket'e geldiyseniz, ziyaret etmek için sadece bir yer var! Burada, tahmin kartlarını çekerek şansınızı görmeye ve denemeye çalışacaksınız.
Олег Смольников
Çok atmosferik, büyük bir kompleks, Çin Yeni Yılı'ndaydı
Игорь Зобков
30 Ağustos 2024
Bir saatliğine yürüyüşe çıkalım
Александр Г.
16 Şubat 2024
Çarpıcı bir yer, sadece çarpıcı bir kompleks, hiçbir şeye benzemeyen farklı mimariye sahip birkaç tapınak
ChemCho
1 Temmuz 2024
Çok güzel ve kutsal bir yer! Herkese onu ziyaret etmesini tavsiye ederim!
Эржэн Б.
çok güzel, Buda'nın kalıntıları var, oldukça pahalı olmayan bir mini pazar var, anlatmaya değer
Виолетта Юрьевна
7 Ağustos
Güzel Tapınak
Лиза Л.
Birkaç yapıdan oluşan güzel bir kompleks. Ana tapınağın birkaç katı vardır, üst tapınakta bir Budist tapınağı (Buda'nın dişi) korunmaktadır. Kimse hediyelik eşya satmaktan rahatsız olmuyor. Tapınakta siyamsi çubuklarıyla tahmin edebilirsiniz. Karon'dan taksiyle gitmek 15 dakika sürer. Yerel kültürü tanımak için kesinlikle görülmeye değer.