Vozovoz

Ürün ve servisler
Şubeler

Роман Владимирович
Sipariş numarası 260129735 Merhaba, her zaman posta kutusunu kullandım, ancak Vvozdekam'ı öğrendiğimde denemeye karar verdim, siparişimi verdim ve ne kadar çabuk geldiğini görünce çok şaşırdım operatörler her şeye yardım ettiler hemen cevap veriyorlar yarım gün cevap beklemenize gerek yok şimdi bu şirketi kullanacağım hızlı teslimat için teşekkürler beklemeden terminale geldim ve her şeyi kargomu aldım ve her şeyi hızlı ve iyi sürdüm herkese bu şirketi kullanmanızı tavsiye ederim
Общая Почта
17 Aralık 2025
251116736 numaralı siparişi aldılar. Hızlı, kullanışlı, ucuz. Uzun yıllar başka bir nakliye şirketi kullandık, kişisel hesabınızı hazırlamadan ve bu şirketi kullanmaya başlamadan önce uzun süre düşündük. Hiç üzülmediler. 100 yıldızın kişisel hesabı, 100 yıldızın kargosunu almak, 100 yıldıza eşlik etmek ve 100 yıldız almak. Siparişleri sessizce buraya aktarıyoruz.
Владимир Сергачев
11 Temmuz 2025
Bu şirketi tedarikçim onu zehirlediği için kullanıyorum ve benim için de daha uygun bir yerde. Daha da büyük bir artı, sıra eksikliğiydi. Kargoya zarar verdiler ve tesadüfen değil, ağır bir şeyle ezildiler, tazminat talebinde bulundum, diğerlerinin yaptığı gibi ödeyeceklerini ve kargonun sigortalı olduğunu düşündüm, ancak kargonun sert bir kasaya paketlenmesi gerektiği şeklinde bir ret geldi. Bir ay sonra bir şirket temsilcisi benimle temasa geçti ve hasarın bir kısmı tazmin edildi.
Никита Матыкин
İyi günler! Bu şirkete önceden sunulan hizmetler için minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! Elverişli konumu, kaliteli hizmeti ve güler yüzlü personeli dikkatimi çekti. Sadakat programını, yeni müşteriler için indirimleri de beğendim
Илья
9 Temmuz 2025
Mükemmel hizmet! Rusya'da toplu malların hızlı, güvenilir ve rahat bir şekilde taşınması için Vozovoz'un hizmetlerini kullanıyoruz. Mobil uygulama ve çevrimiçi başvuru yapma olasılığı özellikle memnuniyet vericidir. St. Petersburg'dan Moskova'ya teslimat bir günden az sürüyor, bu da işimiz için çok önemli. Çevrimiçi mağazalar için çok uygun olan adresli teslimat ve teslimatta nakit gibi ek hizmetleri öneririm. İndirimler ve promosyonlar güzel bir bonus! Kaliteli iş için teşekkür ederim!
aR-s
23 Ocak 2025
Üç yıldan fazla bir süredir Taşıyıcı ile çalışıyoruz. Müdavimlere iyi indirimler sağlıyorlar. Şu anda en operasyonel ve bütçeye uygun nakliye şirketlerinden biri. Ryazan'dan St. Petersburg'a 1-2 gün önceden teslimat. Moskova'dan her zaman ertesi gün. Sipariş 250042219'dur.
distressed
12 Temmuz 2025
geçenlerde eski daireden birkaç raf taşıdım, çocuklar yardım etti, çok memnunum! Ayrıca benim için olduğu gibi çevrimiçi sipariş verilebildiğine şaşırdım - bu çok uygun ve çok zaman kazandırdı! Şirketin çalışanları tam zamanında geldiler, her şeyi yüklemeye yardım ettiler ve ayrıca her şeyi hasar görmeden teslim ettiler, çok sevindim! tavsiye ederim! hizmet zirvede, beğendim
Вадим Д.
8 Ekim 2025
Buzdolabını taşıdığı için Vozovoz şirketine teşekkür etmek istiyorum! Siparişin çevrimiçi olarak hızlı ve rahat bir şekilde verilebilmesi hoş bir sürpriz oldu. Çalışanlar tam zamanında geldiler, profesyonelce ve özenle çalıştılar. Sonuçtan en memnun olanı: buzdolabı güvenli ve sağlam bir şekilde teslim edildi. Kesinlikle tavsiye ederim!
Елена Рыжкова
5 Şubat 2025
Hizmet niteliksel olarak sağlanmaktadır. Her şey zamanında yapılır. Çalışanların profesyonelliği gibi hizmet seviyesi de zirvededir. Kuyruklar eksikti. Harika nakliye şirketi, herkese tavsiye ederim.
арина бел
29 Ocak 2025
Servis sadece zirvede! Bekleme süresi kısa, personel çok kibar ve işlerine profesyonelce yaklaşıyorlar, hiç büyük kuyruklar görmedim! Her şey birinci sınıf. Tavsiye etmek👍
Илья
13 Aralık 2024
Servis korkunç, kirli olduğu iddia edildiği için arabadan yedek parça göndermeyi reddettiler. Yardım hattını aradım, ek olarak streç ile sarılması ve sandık yapılması gerektiğini söylediler. Yöneticinin bunu yapmak istemediğini söylediği şey, bunu yapmayacağıdır. Ve göndermeyecek. Göndermeyi yazılı olarak reddetme talebi üzerine bunu yapmayacağını söyledi. Hiçbir düşüncesizce konuşmadan ve fazladan zaman harcamadan pek'e gönderildim. 10.12.2024 Yaklaşık 16:00'da
РА Р.
30 Eylül 2025
Şube çok seyrek görünüyor. Daha fazla sunum ve saflık istiyorum. Personel güler yüzlü ve cana yakın. 250203170 siparişini çok hızlı bir şekilde Lyubertsi'ye gönderdik, her şey bozulmadan geldi. Tekrar çalışacağım.
Игорь В.
Bir araba için kapı sipariş ettim, sert bir pakette geldim. Servis hızlıdır. Çalışanlar kendileri paketlerini açtılar, arabaya teslim ettiler ve yüklediler.
Юрий Филиппов
Sempatik bir mağaza sorumlusu. Teslimatta nakit ödeme yaparken çok yardımcı oldu. Malları teslim ettiler, çabuk
Ольга Михална
2 Nisan 2024
Поработав с данной ТК год - сделала выводы: в плане сроков в принципе все нормально, в плане неаккуратной погрузки и разгрузки, приводящей зачастую к порче товара, были сделаны замечания, которые не учли. А вот формирование оплаты меня совсем не устраивает. Работаю с одним поставщиком из Питера, поэтому, сколько он мне отправляет по весу - всегда знаю. Возовоз к этому весу приплюсовывает запросто кг 20-50. В итоге лишняя тысяча рублей за перевозку. Получается накручивание веса. Происходило неоднократно! Теперь каждый раз заказываю перемер на терминале. Рекомендую проверять данную ТК на соответствие веса перевозки!
Биг-Смоук Альберттович
Vozovoz şirketi, Rusya, Belarus ve Kazakistan'ın her yerine çit kargoları taşımaktadır.Çevrimiçi iş mağazaları ve özel müşterilerle çalışır.Terminalden terminale veya adrese teslimat mümkündür.Kargoyu SMS yoluyla bildirmenin büyük bir avantajı vardır, ayrıca uygun bir mobil uygulama da vardır.Ana görevler: her türlü malın taşınması.Bu şirketi şiddetle tavsiye ediyoruz.
Людмила Сергеевна
Mükemmel. Bazen aynı ağırlık ve hacimde daha ucuzdu! Öneriyorum
Юрий
16 Ekim 2025
Güzel insanlar ! Değerli danışmanlar ve uzmanlar! Uygun giriş ve geniş alan.
Александр А.
5 Aralık 2024
Siparişi Melitopol'e gönderdim. Öğenin personeli kibar, özenli, sahip olduğum soruları açıkladılar. Paketlemenin en iyi yolunu önerdiler, paketleme için bir torba verdiler.
Ivanushka Dobriy
7 Mart 2024
Хорошее впечатление от терминала. Оперативные и вежливые работники склада. Очередей не видел. Планирую и дальше обращаться только в эту транспортную компанию
Иван
29 Şubat 2024
Оформляли доставку транспортной компанией Возовоз 240127163. Груз был доставлен вовремя, быстро, без повреждений. Рекомендуем данную компанию в качестве перевозчика, обратимся ещё.
Виктория Петюшина
20 Haziran 2023
При перевозке испортили кофейную стойку, груз был застрахован, сфотографировали повреждения подали претензию на возмещения ущерба, с нас потребовали чеки за детали которые требуется заменить. А то что в принципе стойка уже в повреждённом состоянии, не в новом приехала не является причиной для возмещения ущерба??? Даже если б мы не меняли детали, уже должны возместить то что стойка приехала с повреждениями без требования лишних документов и чеков.
Igor R Mamatov
Bütçe dostu, hızlı, kullanışlı. Her şey ek masraflar olmadan açıktır. Aferin
Полина Унчикова
Yeni müşteriye kayıt olduktan sonra indirim yaptıkları için siparişi hızlı ve rahat bir şekilde aldılar. Güvenilir hizmet ve kullanışlı bir mobil uygulama.
Грей Джон
25 Ekim 2025
Yük taşıyıcısıyla çok çalışmalıyım 1'de, her zaman yeni olan kaba yöneticiler yok. 2'de çok daha ucuz 3'te her şey daha hızlı geliyor Neredeyse hiç kuyruk yok Sipariş numarası 250797278
Константин Один
16 Ekim 2023
Договариваться о времени бесполезно, назначили время с 10 до 13, в итоге переносили время каждый час и привезли к 18 часам. День потерян, из-за этого своими делами не занимался, а ждал груз. Менеджер звонит и говорит тоже самое что и водитель, просто идет дублирование одного и того же вранья.
Василий Литкевич
21 Ekim 2025
Moskova'dan Ryazan'a 400 gr'lık bir poşet için 780 ₽ çok pahalı ve personel sanki burada çalışmalarını engelliyormuşuz gibi pek hoş karşılanmıyor....
Ляйсан Файзуллина
19 Ocak 2023
Транспортная надёжная, не подводит.Множество раз выручала в форс-мажорной ситуации. Где есть водитель в любой момент можно отследить, это удобно, когда очень ждёшь поставку. Водители вежливые, у всех большой опыт отгрузок.
Андрей Матвеев
Saratov'dan Ryazan'a nakliye siparişi verdim, her şey başarılı oldu. Çok düşük fiyata şaşırdım, bu şirketi tavsiye ederim
С
Сергей П
26 Aralık 2021
Отвратительная работа с клиентами. Сами путаются в своем делопроизводстве. Груз со скандалом получен, но приходят сообщения о штрафе за хранение. Жалко, что модераторы не пропускают полный текст из-за каких=то персональных данных...
Тимофей венюков
Herkes kusursuz bir şekilde teslim edildi, paket bir bütün, şirkete teşekkür ederim.
Алексей Герасимов
Bu nakliye grubunu kullandım genel olarak her şeyi beğendim
Наталья С
İyi çalışanlar. Hızlı teslimat. Şikayet yok. Her şey sağlam.
İ
İsimsiz yorum
16 Kasım 2023
Всё супер. Профессионально, быстро и качественно. Персонал красавцы.
С
Серый
7 Ağustos 2024
Хорошее обслуживание,ребята молодцы, отношение к делу профессиональное.
Виталий Мыльников
2 Nisan 2023
Быстро и удобно, есть терминал для оплаты на месте картой или наличными
Ю
юрий юрий
8 Nisan 2020
Груз не сверяют с документами сколько отдал столько и запакуют и отправят им все равно коробки пустые или полные просто пишут в документах число мест.Так что коробок на место может придти меньше или вообще пустые.
Э
Эдуард Фомин
11 Nisan 2024
Супер! Без очередей и ребята душевные)
Сергей Ульянов
26 Haziran 2025
Tamamlanana kadar kargoyu görmelerine izin verilmiyor.Kediyi çantada alıyoruz
Ната
17 Şubat 2025
250056958. Bu şirketi uzun süredir kullanıyoruz. Elbette ek paket ile ilgili sorunlar var. Ama genel olarak memnunlar!
Сергей
3 Haziran 2022
Загнанные сотрудники, тлф офиса в Рязани на южном промузле нет, товар приходит хз в каком состоянии
Андрей Минин
Mükemmel
Алексей Кондратов
26 Eylül 2024
Отличные ребята.все сделают как надо.
Артём Ник
26 Kasım 2025
Suyu zamanında getirdik. Safsızlıkları olmayan temiz su
Роман Курганов
10 Mayıs 2022
Крайне не рекомендую! Груз пришел, прислали смс, что можно забрать, я за ним приехал, оплатил за доставку, они не отдают! Ссылаясь на то, что мой отправитель им должен оплатить какой то долг! Ты говорят позвони им, скажи что груз не отдают из-за долга, пусть нам оплатят, получается коллектором должен на них еще поработать. В итоге груз лежит у них все майские праздники.
Петр Целиков
26 Nisan 2025
Hızlı ve pahalı değil!
Павел Алексеевич
4 Mayıs 2023
Быстро, дёшево получал и отправлял в Минск
Андрей Петрушин
15 Ekim 2021
Грузы приходят быстро и чётко. Рекомендую.
Сергей Кумаков
31 Ekim 2023
Коротко всё быстро и с лушой
Максим М.
18 Mart 2020
Не очень удобное расположение. Нужно проезжать через пост охраны, оформлять там проезд. Очередей нет, все быстро.