Vag Master

Ürün ve servisler

Kirils P.
Geçenlerde bir araba servisinin [isim] hizmetlerini kullandım ve profesyonellikleri ve müşterilere karşı özenli tutumları için büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! Arabamı tamir için getirdiğimde, işin ne kadar hızlı ve verimli bir şekilde yapıldığına hoş bir şekilde şaşırdım. Ustalar, ayrıntılara yüksek düzeyde beceri ve özen gösterdiler. Tüm işler kararlaştırılan son tarihler dahilinde yapıldı ve onarımdan önce ve sonra aracımın durumu hakkında tam bilgi verildi. Özellikle personelin nezaketini ve iyi niyetini belirtmek isterim. Her çalışan tüm sorularıma cevap vermeye ve tam olarak hangi çalışmaların yapıldığını açıklamaya hazırdı. Onarımdan sonra aracım yeni gibi çalışıyor ve profesyonellerin güvenilir ellerine düştüğümü güvenle söyleyebilirim. Bu araba servisini kesinlikle arkadaşlarıma tavsiye edeceğim ve elbette tekrar iletişime geçeceğim! Çalışmanız için teşekkür ederim!
Ольга
12 Kasım 2025
Bu hizmette hizmet verdiğim ilk yıl değil! Yürüyen merdivenin onarımı, ardından klimanın doldurulması, lastiğin takılması-sadece burada! Kibar ve gülümseyen adamlar, işlerinin profesyonelleri. Her zaman her şeyi açıklayacak, anlatacak, önerilerde bulunacaklar. Yedek parçalar için ekonomiden premium sınıfa kadar geniş bir seçim var. İş ve yedek parçalar için her zaman garanti! Sezonda bir lastik tamircisi var, usta Sergey lastik tamircisinin virtüözüdür). Erkeklerin geliştiğini, yeni iş türlerinin ortaya çıktığını görmek güzel, çok çeşitli kaliteli hizmetlerin tek bir yerde olması çok uygun! Saygılarımla, müdavimleriniz düzenli!
Андрей Я.
13 Aralık 2025
Tüm sessiz blokların ve amortisörlerin değiştirilmesi vardı. Kendimiz sipariş verdiler, çabucak yaptılar, memnun kaldım. Yine de hizmette bir çöküş-yakınsama organize etmek ideal olurdu.
Рифкат Б.
3 Ağustos 2025
Her şey yolunda!Gereksiz hileler olmadan, bir sorun var, ortadan kaldıracaklar.yedek parçalar stokta.fazla dayanmayacaklar.fiyatlar çok makul.İçeride bile klimanın altında, hatta sokakta çardakta bile oturacak yerler var
Наталья
7 Kasım 2025
Korkunç organizasyon! Çalışmalarının fiyatları zaman zaman fazla tahmin ediliyor ve bunu gizlemiyorlar. Yedek parçalar şişirilmiş fiyatlarla en iyi kalitede satın alınmamaktadır. Ve çalışmaları için hiçbir garanti verilmiyor. Sonuç olarak, bu kurumdaki onarımdan sonra başka bir kuruluşta pahalı onarımlar yapmak zorunda kaldım. Genel olarak zamanlama konusunda sessizim. Zaman ve para kaybetmek istiyorsanız, onlara başvurmalısınız.
Ломухин С.
Şoför kapısının elektrikçisinde bir sorunla servise başvurdum. Nedenini çabucak buldular ve düzelttiler.
Андрей М.
24 Kasım 2025
Harika araba servisi! Ben kendim başka bir bölgeden geldim, araba bakımı sorunu ortaya çıktı. Adamları tesadüfen buldum, ama şimdi sadece onlara! Birkaç kez, her zaman nitelikli, profesyonel yardımla iletişime geçtim. İşlerini biliyorlar, fiyatlar yeterli! Kesinlikle tavsiye ederim!!!
Николай Шпинев
Mükemmel hizmet, yetkin uzmanlar, araba tamirinden sonra lastik montajları da var! Her şey uygun ve en önemlisi yedek parça aramaya gerek yok
Радик Д.
3 Eylül 2024
Очень хороший автосервис! Профессиональные работники, все объяснят, расскажут. Звоню заранее и договариваюсь на удобное для меня время - это тоже очень удобно: приехал и не надо ожидать, когда освободится тот или иной специалист. Ни разу не возникало каких-то проблем с ремонтом и после, хотя и дают гарантию на работы - это радует, что соблюдают закон о защите прав потребителей. По цене очень приемлемо. Желаю вам процветания и больше хороших клиентов.
Артур Даутов
3 Haziran 2025
Bir buçuk yıldır arabayı satın aldığımda, onu bu hizmetin ustalarına emanet ediyorum. Bunca zaman boyunca tüm uzmanlar onunla çalıştı ve herkesin işinden ve tutumundan memnunum. Kesinlikle tüm personel müşteri odaklı, kibar ve düşünceli. Size büyük teşekkürlerimi sunuyorum
Елена Куприянова
15 Kasım 2025
Zamanında yapılan iyi iş için Usta Sergey'e teşekkür ederim! Dikkatlice dinledim, sorunu tespit ettim ve çözdüm.
Александр Барышев
12 Kasım 2025
Kaydoldum ve zamanında geldim, zamanında kabul ettiler. Teknik incelemeyi geçtim. Çizgiyi hızlı ve iyi geçtim. Ziyaret için iyi uzmanları tavsiye ederim.
Дарья Левина
Servis açıkça vag grubu için değil, ustalar popüler arabaları ilk kez görüyorlar gibi, at fiyat etiketlerinin neden olduğu belli değil, bu yüzden herkes için açık, ancak buna teşhis deniyor
Владимир Курушкин
17 Mayıs 2025
Aracımın kaliteli onarımları için vag master'a teşekkür etmek istiyorum. Her şeyden, fiyattan, süreden ve kaliteden memnun kaldım.
Константин
26 Aralık 2024
Her şey yolunda. Aradım birkaç gün sonra onarım için kayıt yaptırdılar. Zamanlama zincirini Volkswagen polo otomobiliyle değiştirmek için bir araba kabul ettiler.
Арина К.
1 Nisan 2025
Bir yıldan fazla bir süredir arabama bakıyorum. Her şey hem fiyatlara hem de tutumlara uygundur. Nedenini ve cihazlarını her zaman bulacaklar. En azından arabamda)
Дмитрий Е.
10 Haziran 2025
İyi hizmet, yetkin ustalar, şimdi sadece onlara. Fiyatlar iyidir, dayatmazlar ve arızalar yaratmazlar.
Инкогнито 1055
25 Aralık 2024
Her şey harika, işimden memnunum Arabanın dikkatli ve kaliteli tutumu ve onarımı için Usta Sergey'e teşekkür ederiz
Александр
24 Haziran 2025
Çocuklar aferin. Saat 20.00'ye kadar ve hafta sonları olmadan çalışıyorlar, bu nedenle bir şey olursa işten sonra oraya gitmek her zaman uygundur.
Иван Иванов
23 Mart 2025
Aferin beyler. Uzman anlıyor. Zamanlamayı ve silindirleri polo ile değiştirdim
ck056
28 Eylül 2023
Отличный сервис в г. Оренбург. Менял в данном сервисе на Ауди а4 б8 комплект цепи, проделанной работой остался доволен. Попутно прочистили радиаторы, сделали работу которая не обговаривалась, например заменили муфту генератора, а также шкиф- дополнительно с меня ничего не взяли. Мастер Дмитрий. Толковый парень! Теорию знает, опыт большой. У нас в городе мало кто в ваге понимает!
Антон О.
8 Haziran 2025
Yeterli adamlar. Fiyatlar makul. Uygun konum.
Константин Малютин
27 Temmuz 2023
Всегда качественное обслуживание. Пользуясь услугами этих ребят более 10 лет. Компетентность, профессионализм и знание дела, вот это то, что позволяет мне сделать абсолютно положительный отзыв.
владимир
3 Mayıs 2023
Сервис нашел случайно. Работу выполнили на отлично! Профессионалы.Цена приемлемая. Теперь только к ним! Дмитрию и команде огромное спасибо!
Вадим Николаев
3 Eylül 2025
Mükemmel hizmet! Donanımlı ve yetkin uzmanlarla!
Константин Полозов
19 Mayıs 2025
Mükemmel uzmanlar, ne yaptıklarını ve nasıl yaptıklarını biliyorlar. Öneriyorum.
А.С.
8 Ocak 2025
Çabucak kabul ettiler. Müşteriden para koparmayı bekleyen diğer hizmetlerden farklı olarak, vagon için yeterli fiyatlarla hizmetlerin incelenmesi ve sunulması.
Максим Кузнецов
30 Eylül 2023
Хорошее место , заменили масло , приезжал со своим , понравилось , спокойно не торопясь !
Сергей Шам
25 Şubat 2025
Kaydoldum, çocuklar derhal kabul ettiler, vuruşun nedenini belirlediler ve ortadan kaldırdılar, çok teşekkür ederim, tavsiye ederim!!!
Никита
29 Eylül 2023
Делали мою А4, все понравилось, четкий и ответственный коллектив!)
Р
Рафаэль Г.
3 Eylül 2024
Отличный сервис делают все качественно и быстро
Владимир Золотарев
12 Mayıs 2023
Сервис отличный все чисто все новое мастера по любым поломкам в наличии 👍👍👍💯
Дмитрий Рябов
28 Ocak 2025
Çok iyi ustaları tavsiye ederim
Ильвир Миникаев
6 Ağustos 2024
Поцарапали крыло, под красили заполировали но царапину видно
Руслан Игбердин
26 Kasım 2025
İşlerini biliyorlar, her şey açık
Андрей С.
12 Ekim 2023
Весьма вежливый и грамотный персонал. Ребята знают свое дело и делают его хорошо.
Антон Х.
15 Şubat 2024
Менял колодки на Каене! Всё сделали отлично - вопросов нет!
Ришат Хазиев
14 Eylül 2023
Отличный сервис, грамотные специалисты!
Oleg Kirushin
28 Mayıs 2023
Грамотные специалисты, ремонтируют французский автопром
Борис
22 Temmuz 2023
Хороший сервис, внимательное отношение
Sergei Iskakov
13 Şubat 2024
Очень хорошо проконсультировали и подсказали чем смогли
DenisD
6 Temmuz 2023
Грамотные и аккуратные мастера
Владимир
4 Eylül 2023
Хороший автосервис по адекватным ценам!
Александр Солдатов
30 Haziran 2025
Normalde uzun süre hizmet verdiler
sasha0208040
29 Haziran 2023
Лучший сервис рекомендую )
Александр
3 Ekim 2023
Грамотные ребята, все по делу и в срок!
Евгений Сторожков
10 Eylül 2023