Ustalar Artisan Bakery

emrah a.
6 Temmuz
Ustalar Artisan Bakery‘de simit ve kahvaltı tabağı denedim, her şey taze ve lezzetliydi. Çalışanlar son derece hızlı ve güler yüzlü, kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Karasu’da kahvaltı için tereddütsüz gidebileceğiniz en iyi yer diyebilirim. Kesinlikle tavsiye ederim! 🌟🥐☕️
Rabia C.
Karasu'da İstanbul'dan gelenlerin yaşasın dediği mekan. Lezzetleri enfes, özellikle Kore tostu Upanglar ve Fransız tostları favorilerimiz. Ayrıca pastane kısmında ki kurabiyelerin her biri ayrı uçuruyor insanı. Çalışanlarda çok candan. Puan kırma sebebim ise evcil hayvan kabul etmemeleri. Küçücük köpeğimiz, ortama gelen çocuklarla kıyaslanırsa tamamen sessiz ve uysal, asla havlamıyor, ama mecburen biz yemek yerken çantada tutmak zorunda kalıyoruz. Çok can sıkıcı.
N
Nurcan Gungor
3 Eylül
Tesadüfen gidip abonesi olduğum bir yer ☺️ ekmekten tatlıya yemekten içeceğimize kadar herşey var 👍🏻 çalışanlarda gayet güler yüzlü ben çok memnun kaldım 😇👏 upang tostu denemeden geçmeyin 🫠
B
Bilal B.
Muhteşem lezzetli bir mekan. En son gidişimde Boşnak mantısı yedim.yolunuz düşerse mutlaka denemelisiniz
F
fatih ç.
19 Ağustos
Şahane bir ter ürünler kaliteli ve taze personel çok ilgili
Yusuf A.
22 Eylül
Taze ve cok leziz tatlılar tebrik ediyorum kendilerini
Mesut İskender
15 Ağustos
Her anlamda güzel bir mekân. Kesinlikle tavsiye ederim
E
Emrah Akbulut
1 Temmuz
Kaliteli temiz lezzetli
Aydan Demirbaş
26 Eylül
Çok pahalı güzel ürünler,,, emekliye de hitap etse,,,bakıp bakıp geciyoruz
S
Sefer D.
Karasu bölgesinde gidilebilecek bakery tarzında en mantıklı yer.