Tomtom

Елена Б.
Paris tarzında havalı otel, hoş nevresimler, mükemmel konum ve iyi bol kahvaltılar, çok lezzetli kruvasanlar
Olga B.
22 Mart 2025
İtalyan büyükelçiliğine yakın şık küçük bir otel, otelde Michelin yıldızlı bir restoran, geniş, rahat odalar, konforlu bir yatak, kahvaltılar pencerelerden muhteşem manzaralara sahip ayrı bir zevk türüdür. Tavsiye ederim!
Polina Chernitsa
3 Ağustos 2025
Geçen Noel'de çok eğlendik (Aralık 2024). Boğaz'a bakan kahvaltılar ayrı bir inanılmaz zevktir, bu restorandan hiç bir yere gitmek istemedim, sadece oturup manzaraya çekilmek istemedim. Odalar rahattır, ancak en az 3 kat almanızı tavsiye ederim
Татьяна
1 Şubat 2025
Güzel otel! Uygun bir konumda yer almaktadır. Odalar harika bir şekilde dekore edilmiş, otelin profesyonel personeli, manzaralı mükemmel kahvaltılar!
Fedor Semenov
21 Aralık 2024
Harika bir kahvaltı. Odalar tamam, konum şehir merkezi ama barlar ve restoranlardan sonra aşağı caddeden otele tırmanmak zor
Orijinalini göster · English
Анна
Çok lezzetli! Kesinlikle tavsiye ederim! Seninle pişiriyorlar, en taze et, getirisi hızlı.
Кирилл Платонов
18 Mayıs 2023
İstanbul'un en iyi oteli. Her şey harika, lobideki kokudan başlıyorum. Çatıdaki Michelin yıldızlı restoran, pastanın üzerindeki krema gibi. Kesinlikle tekrar geleceğiz.
Ильяс Салихов
23 Mart 2020
Çok özenli hizmet. Atmosferik iç mekana sahip havalı büyük odalar.
Lev Roitman
24 Kasım 2024
Harika otel, harika koku, harika restoran, harika manzara.
Иван Герасимов
23 Ocak 2025
Harika bir otel. Kaliteli yemekler restoranı
Елена Я.
24 Aralık 2025
Çok beğendim! Sadece süper!