Timeout

Menü

Анна Петровская
4 Haziran
Timeout kafesini çok seviyoruz ve buraya tüm ailemizle gelmekten mutluluk duyuyoruz. Sık sık eşimizle öğle yemeğine uğrarız ve her seferinde memnun kalırız. Buradaki mutfak muhteşem - her şey çok lezzetli, yemekler kaliteli ve yürekten hazırlanıyor. Ziyaretlerimiz sırasında menüden birçok pozisyonu denemeyi başardık ve asla hayal kırıklığına uğramadılar. Ayrı ayrı, en lezzetli alkolsüz kokteylleri kutlamak istiyorum - her zaman taze, güzel ve öğle yemeğini mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Ve her seferinde bir çocuk için yanımıza patates kızartması alıyoruz — o sadece ona bayılıyor. Personel her zaman güler yüzlü, özenli ve yardımseverdir. Bu tavrı kafenin sahibinden görmek özellikle güzel - misafirlerine gerçekten değer veren çok kibar, misafirperver bir insan. Lezzetli yemekleri, rahat atmosferi ve yüksek hizmet seviyesi için tüm Timeout ekibine teşekkür ederiz. Bu kafeyi lezzetli yemek yemek ve keyifli vakit geçirmek isteyen herkese tavsiye etmekten mutluluk duyuyoruz!
svekty
eksiler: 1) Menüde beslenmeyi eksi izleyenler için gram yok 2) masaları uzun süre temizlerler 3) menüde tatlı yok 4) bazen çok tuzlu, bazen de genellikle taze 5) karidesli makarna pahasına, menüde yeşilliklerin gittiği yazıyor, orada değildi, kiraz domates hakkında yazılmadı, ama onlar var, tüm makarna için sadece 4 fazla pişmiş karides var 6) TV ilginç değil artılar: 1) uygun şekilde 2) atmosfer hoş
Артемий Нестеров
Çok lezzetli oryantal yemekler. Tabaktaki Shawarma en sevdiğim yemeklerden biri. Fiyatlara hoş bir şekilde şaşırdım. Eksilerden: Oda bodrum katında olduğu için interneti içeride yakalamıyor. ziyaret etmenizi tavsiye ederim!
xozyain_vstavai
Rahim en iyisi, her şey yerinde, personel hoş, yemekler çok lezzetli, hazırlandıklarında hemen teslim ediyorlar, iç mekan güzel, birçok ödeme yöntemi mevcut. Rahim'e saygı ve saygı! 👍
Alexandra L.
7 Ocak 2025
Suriye fast food'u çok iyi fiyatlarla. Humus, falafel, kibbi, fatta, shawarma, Crespi (kızarmış tavuk parçaları). Bu para için sığır eti ile bir Arap tabağı aldım: doyurucu, damarsız ve yağsız sığır eti. Suriyeliler tarafından hazırlanır ve servis edilir. Yakınlarda üniversitenin öğrenci kampüsü var.
Виктор М
24 Nisan 2025
Bu kafeye ilk defa gittim. Ve burada pişirilen yemeği çok beğendim! Shawarma sadece bir bomba, henüz çok lezzetli yemedim!!! Peynirli tortilla ve diğerleri gibi diğer yemekler de süper lezzetlidir. Servis hızlıdır. Personel düzenli.
Alex 2307
20 Mayıs 2025
Beklenmedik bir şekilde şaşırdım! Harika bir yer! Doğu atmosferi, çok lezzetli yemekler! Fiyat etiketleri sadıktan daha fazlasıdır. Samara'da bizimle benzer yerler bulamadım. Yine Cheboksary'ye gelirsem kesinlikle uğrayacağım
Давид Андриянов
çok güzel bir kurum, şık bir iç mekan, lezzetli yemekler. Rahim'e gelin, yanlış gidemezsiniz!
Bezdushny
24 Mart 2025
Temiz, temiz, Doğu ürünlerinin bulunduğu küçük bir dükkan var. Eksilerden çok kuru shawarma, az sos, et çok kuru (görünüşe göre tavuk göğsü kullanılıyor) ve çok fazla patates var.
Захар Сейзуров
çok lezzetli yemekler, keyifli personel!! çalışan Rahim çok kibar ve naziktir! saygılarımla
Алексей Романов
Harika bir yer, lezzetli yemekler. Her zaman çok insan var, yani yiyecekler taze) Çeşitli yemekler, günün yemeği var. Kısacası, tavsiye ederim!
Николай Немов
25 Ocak 2024
Отличное кафе, в полном восторге. Аутентичная кухня, отличный персонал, который рад каждому гостю. Готовят вкусно. Фирменная шаурма с солёными огурчиками - моя девушка ест теперь только такую. Фалафель бомба, хрустящий, сочный, ароматный. Хумус нежный и вкусный. Классная музыка, демократичные цены. Даже в необычной обстановке, где большинство гостей арабы и студенты из Африки, чувствуешь себя как дома из-за гостеприимства. Советую!
София
13 Nisan 2025
Buradaki shawarmayı seviyorum, çok lezzetli, biraz kuru, ama param için altın!
Александр Романюк
13 Haziran 2025
Muhteşem bir yer. Ben sıradan bir Rus insanıyım ama bana misafirmişim gibi davranıyorlar. Milliyet temsilcilerinden çok lezzetli ulusal yemekler. Muhteşem teslimat, muhteşem yer
Дени Халаков
16 Kasım 2025
Çok lezzetli yemekler ve en önemlisi ucuz Kenan, kafenin en iyi çalışanıdır
Даша
25 Kasım 2025
Humus, içecekte ve tabakta falafel harika, büyük porsiyonları tavsiye ederim.
Yarik Ivanov
atıştırmak için harika bir yer, bazı günlerde yemekler tereyağlıdır, çalışan aşçıya bağlıdır, genel olarak her şey iyi ve lezzetlidir
Диана Яковлева
8 Mayıs 2025
lezzetli beslenecekler, hepsi iyi, ucuz, hamamböceği yok, yemekte saç yok, yemek yiyebilirler, sigara içebilirsiniz
Сергей
16 Şubat 2025
Orada lezzetli, büyük bir shawarma aldılar. Özel fırfırlar olmadan yer. Yemek için uğrayın. Bir kıza çıkma teklif etmemek(((
Vitaliy
8 Ocak 2023
Достаточно вкусно. Порадовало, что шаурма хорошо прожарена - это большая редкость. Длинная, но тонкая, размер устраивает за свою цену. Из минусов - местами не хватало соуса и наполненности. Мяса не так много, как хотелось бы, но это не портит вкус. Бургеры вкусные - аналоги конечно вкуснее, но за свою цену менее 200 это круто - в 2 раза дешевле. Смутило красное мясо, но не знаю, может это так и задумано, на вкус не повлияло. Но можно было бы сильнее прожарить его. Готовят нерусские - это тоже плюс, обычно они вкуснее делают свои национальные блюда. И тут не подвели. Приятный бонус к бургеру - картофель фри с хорошим чесночным соусом. Атмосфера в заведении уютная, около каждого столика есть розетки
Полина Аржанцева
24 Mayıs 2025
Çok lezzetli harika yemekler
Лемур Макс
22 Haziran 2024
Вкусно, а главное сытно, атмосферно, а персонал всё равно что старые друзья, отношение максимально позитивное
Саади
6 Mayıs 2024
Кафе очень хорошее.Захожу не в первый раз.Меню разнообразное,каждое блюдо приготовлено с особенным стараниям и с отличным вкусом.Персонал вежливый и приветливый. Так же радует ,что есть доставка.В общем всё понравилось!
В
Василий И.
6 Mayıs 2024
Отличное кафе! Уютное место для посиделок с друзьями.Вежливый персонал и очень вкусная еда, порции большие! Лучшая шаурма в городе!!
Аркадий Храмов
15 Temmuz 2025
Yer çok vasat, orada zehirlendim humus almanızı tavsiye etmiyorum yoksa loperamid en iyi arkadaşınız olacak. İşte Tabbouleh açık, yiyebilirsiniz
Тимур Г.
30 Kasım 2025
Yemekler çok lezzetli, personel nazik ve yardımsever, Kinan'a gelin!
Kowa1sky1
16 Eylül 2023
Отличное место, приемлимые цены и отзывчивый персонал, еда просто отменная, а ее выбор очень разнообразен и думаю каждый найдет то что ему понравиться.
Карина Владимирова
19 Haziran 2025
Çok güzel bir kafe, fiyatlar iyi ve insanlar kibar,yemekler lezzetli, çok teşekkür ederim❤❤️
Артем Сабаева
22 Mayıs 2023
Прекрасное место для встреч. Безумная кухня, разнообразные блюда. Отличное место. В этом кафе всегда рады посетителям, душевная и домашняя атмосфера. Хорошая атмосфера, больше разнообразие еды, очень вкусно, быстрое обслуживание. Прекрасная кухня ,замечательное обслуживание ,персонал замечательный. Отличное кафе!
Матвей Суворов
Harika bir kurum, çok lezzetli ve ucuz, tavsiye ederim
А
Александр Пекунькин
1 Mayıs 2024
Отличное кафе. Вежливый персонал. Чисто внутри. Большой ассортимент арабских блюд . Рядом удобная парковка.
Алиевна
16 Mart 2023
Заказывала доставку. Очень довольна отлично приготовленная дорадо и не только. Упаковали все аккуратно и прочно, еда была горячая даже подогревать непришлось. Вежливый курьер. Примерно время ожидание составило 35минут.
Джехад Мохамад
13 Aralık 2023
Нереально уютная обстановка, приходишь сюда просто расслабиться, насладиться уютным интерьером и вкусным едоы. Цены норм. Всем советую
Кирилл Николаев
ÇOK LEZZETLİ, DOYURUCU BÜYÜK PORSİYONLAR. MEVCUT PARA İÇİN. Çok teşekkür ederim!
Владислав Воронцов
27 Temmuz 2024
Отличная шаурма, со специфичными приправами , но это очень вкусно Цена доступная
Юрий Нагорный
8 Mart 2023
Если вы любите арабские кафе, а так же колорит арабской страны и вы хотите очень вкусно объестся от пуза, то вам именно сюда, прекрасное заведение, очень отзывчивый персонал, огромные порции и просто очень приятное место и достойное.
Дария
22 Mayıs 2023
Регулярно посещаем ваше кафе, каждый раз остаемся очень довольными и сытыми. Ценовая политика и обслуживание на высоте! Очень люблю данное заведение, порции огромные и главное вкусные!
krxst
21 Aralık 2023
халяль ребята заведение просто высший класс такое чтоб с братьями засесть, заказать себе кальян и находиться в приятном компании с приятным музыкальным сопровождением
Э
Эвелина А.
25 Mayıs 2023
Прекрасное место для проведения встреч с друзьями,для хорошоего отдыха. Посетила многие заведения Чебоксар и могу смело сказать, что только здесь вы получите превосходное обслуживание, невероятно вкусные блюда и уютную атмосферу
Николай И.
23 Nisan 2023
Хорошее кафе с нормальными ценами. Есть как привычные блюда, так и арабские. Вежливый персонал и интересная атмосфера.
Карамбой Карамбоевич
çok lezzetli pişiriyorlar ve her şey taze, tavsiye ederim!
Душа фотографа
23 Eylül 2024
Я просто не могу описать словами, насколько мне понравилась шаурма на тарелке🤤одна из лучших
Аллахверди Алиев
1 Eylül 2025
Sahip oldukları en lezzetli şey crespi (öğrenci kasabasında) ve sığır tacusu (krivov'da), lezzetli!
Estrela Koko
Çok güzel bir kafe ve her şey daha ucuz ve daha lezzetli, tavsiye ederim ✅
Ali Khaje Afzali
8 Ocak 2025
Yemek kalitesi hiç iyi değil, fiyatlar yüksek.
Orijinalini göster · English
Алексей Гузов
24 Nisan 2023
Вежливый, приветливый персонал. Очень вкусно и сытно. Приемлемые цены.
Николай Алексеев
17 Eylül 2023
Необычная кухня и очень вкусная. Приятная атмосфера и музыка. Полное погружение в другие арабские страны Вежливо и приветливо 🙏
Шахноза Гуламова
14 Aralık 2024
Her şey onlardan çok lezzetli😊neredeyse her gün gidiyorum 😁
El W.
4 Haziran
Bazen заезжаю buraya shawarma
Александр Григорьев
6 Ağustos 2023
Поел шаурму классическую, и траванулся. А так по вкусу тож посредственная. Оценки явно завышены.