Tim

Menü

Ксения
Lezzetli, doyurucu, burada çok sayıda kez yedim, kullanışlı bir uygulama. Bölgedeki diğer tüm shawarmalar arasında bunu seçiyorum, çünkü kaliteye ve steriliteye güven var (shawarma tezgahlarının aksine). Buradaki herkese mini khinkali, kebap ve shawarma denemenizi tavsiye ederim! Burgerler hakkında, shawarma'ya tüm yemeklerde ev gibi bir notun hissedildiğini söyleyeceğim (bir yerlerde o kadar parlak belirgin bir tat yok, kişisel olarak sevdiğim tanıdık soslar değil, bu kadar basit bir yemeğin tadı, kimyasal ve restoran değil) Odanın kendisi hakkında da çok hoş olduğunu söyleyeceğim! Ev atmosferi (basit, zorla değil, tuvalete anahtara girmek için), sanki 2000 yılında ailemle bir yerde yemek yemeye bakmışım gibi. Personel çok cana yakın ve cana yakın. Kasadaki kız her zaman gülümsüyor ve iyi günler diliyor İş dünyasında - refah! Konut binaları arasında mini bistro için mükemmel bir seçenek
Андрей
30 Aralık 2025
Şirket partisi için kebap sipariş ettiler. Kebaplar çok lezzetli, sadece olumlu duygular vardı. Bundan önce başka yerlerde sipariş veriyorlardı, ancak Tim'den kebaplar daha iyiydi. Çevrimiçi sipariş anından teslim alınana kadar her şeyi beğendim. Teslim alma ile ve Yeni Yıldan oldukça yoğun bir günde sipariş verdiler. Ama kelimeden hiç sorun çıkmadı. Teslim alma için artı, 10℅ indirimdi. Kesinlikle tavsiye ederim. Ve daha fazlasını sipariş edeceğiz... Çok teşekkür ederim...
Ольга Шевчук
Çok lezzetli! Özellikle yemek pişirmek için çok tembel olduğumda sık sık eve teslimat yapıyorum)) Baget filetolarından, salamura soğanın altında, özel soslu lulya ve tavuk şişlerini çok severim. Ziyaretçiler için bir salon ve stoacılar var, ancak salonda özel bir "ödeme" beklemeyin, burada yemek yiyeceksiniz)))
Надежда Минеева
Bu kurumda kaç sipariş verdiğimi hesaptan kaybettim! Burada arka arkaya her şeyi sipariş ediyoruz: kebaplar, balıklar, sebzeler, shawarma, krutonlar, turşular ve rulolar ... konuklar geldiğinde çok yardımcı oluyor))) En önemli özellik tadı nitelikleridir. Her şey her zaman lezzetli, sulu!!! Tek haneli 5+
Maria R.
Periyodik olarak kebap sipariş ediyoruz! Bu eşsiz! Lezzetli, porsiyonlar sağlam, teslimat var! Her zamanki gibi en üst düzeyde! Tavsiye ederim! Biz gerçekten seviyoruz!
Ольга
Neredeyse her şey çok lezzetli. Bir kereden fazla shawarma, kebap, hamburger, sebze, rulo aldık. Sık sık kekleri alırız. Yeterince hızlı pişirilmelerini seviyorum.
Papa Carla
27 Ekim 2025
Güzel bir yer! En son ne zaman kendimiz kebap yaptığımızı unuttular :) Parmakları yalayacaksın, ne sıcak, ne soğuk, ki bu nadirdir.Menüde çorba ve sıcak olması da harika. Her çorba istediğimizde "çocukken olduğu gibi" tavuk sipariş ettiğinizden emin olun. Ya da hastalandığımızda. Köfte genel olarak benim tatlımdır :) Tüm çalışanlara çok teşekkür ederim! Özellikle burayı şeker yapan müdür!
Юлия Лаер
9 Ekim 2025
Burada birkaç kez tavuk uyluğundan ve markalı shawarma'yı aldık. O kesinlikle iyi, ama artıları burada sona erdi. Siparişi ilk defa 40 dakika bekledim, ancak 20 dakika söylediler. Görünüşe göre siparişi unuttular. Hazırlıklılığı belirlediğimde, anlaştılar. Şimdi neredeyse bir saat bekledik. Tekrar açıklığa kavuşturmak için geldim ve çalışanın «Ne kadar pişirdikleri - ne kadar pişirdikleri» ifadesiyle karşılaştım. Serin) Nimet beklemek için bir fırsattı. Bir daha gelmeyeceğim, tavır tadı kesiyor
Кристина
6 Şubat 2025
Bölgemizdeki shawarma ile en iyi yer. Teslimat için adamlar harika çalışıyor. Kuzu ve sığır eti ile Shawarma - sadece ateşiniz var🔥 her zaman sulu (ve biz sizin düzenli müşterileriniziz), ızgarada kebaplar ve sebzeler parmaklarınızı yalarsınız! Her şey her zaman tazedir, teslimat hızlıdır. Bu kadar harika çalıştığınız için teşekkür ederim!
Кирилл
Koyun etinden 480 ruble karşılığında shawarma için standartların fiyatını aldılar ve üzüldüler. Birincisi, 15 dakika yerine bize 40 dakika yaptılar, et taze değil, yaşlı bir koyun gibi kokuyordu. Bu yerleşimi kategorik olarak önermiyorum!!! Ayrıca ayyaşta da sıcağı doluydu. Kurum - fu ve be 🤮
Артём С.
Sadece inanılmaz bir kebap! Et o kadar sulu ki, kelimenin tam anlamıyla ağzınızda erir. Mükemmel kavurma, mükemmel turşusu - uzmanlık dengesi hissedilir, etin tadını hiçbir şey kesintiye uğratmaz.Kesinlikle daha fazla sipariş vereceğim, şimdiden arkadaşlarıma tavsiye edeceğim!
Ольга Казанцева
19 Şubat 2025
Uygun fiyatlarla lezzetli ev yapımı yemekler. Çorbalar, salatalar, et sipariş ediyorum. Kekleri ve kızılcık suyunu çok severim. Öğle yemeği için en sevdiğim yer, evden yürüme mesafesinde. Kibar çalışanlar, temiz oda, taze yemek.
Евгений Бридикис
1 Nisan 2025
Şu ana kadar kurumu sadece kebap yüzünden ziyaret ediyorum, fiyat-kalite en iyisi! Hizmeti severim, cana yakın çalışanlar, önceden sipariş verme ve gelme fırsatı vardır, her şey hazır değilse, kesinlikle uzun süre beklemeniz gerekmeyecektir.
А К
16 Mart 2025
Onunla öğle yemeğine gidiyorum, genel olarak birinci ve ikinci yemekler var, 2 kursluk öğle yemeğimin ortalama çeki 500 ruble, her yerde olduğu gibi fiyat etiketi yavaş yavaş artıyor ama burada kimse şaşırmayacak. Shawarma 250, çorba 250-300 ruble. Servise veya garsonlara ihtiyacınız yoksa, gelip yemek yersiniz. Pişirme süresi ortalama 10-15 dakikadır
Женя Савин
6 Aralık 2025
Burger ve kahve sipariş ettim. Her şey hazırdı çok çabuk yemek lezzetli ve tazeydi. Personel açık ve kibar bir şekilde çalışıyor. Salonda oturmak tamamen güzel. İyi izlenimler bıraktım kesinlikle tekrar uğrayacağım.
Roman Lomaev
2 Haziran 2025
Siparişi site üzerinden ödedim. Para yazıldı sipariş böylece ödemeyi bekledi. Geldik, şimdi aramamızı göremediklerini söylüyorlar. Sanırım şimdilik foboyu sipariş edeceğim, kebap hazır olacak. Oturdum fobo. Kebap nerede diye soruyorum? Bana çek olmadığını söylüyorlar, hiçbir şey bilmiyoruz. Sadece şimdi aramaya başladılar. Ve bak, 220 ruble bulduk, ama neden sadece müşteriye puan verebildiğinize dair tortu kaldı ve kendi işinizle ilgilenmeye devam etti. Ayrıca kuzu kaburgalarını da tavsiye etmiyorum. Porsiyon 2 kat daha pahalıdır, ancak 4 parçadan 2'si normaldir ve 2'si yenmez - bir kemik.
Реджи
22 Nisan 2025
Birkaç çeşit kebap sipariş ettiler ve ayrıca her şey ne kadar lezzetli olursa olsun. et yumuşak, sulu, çiğnemesi kolaydır. porsiyonlarda biraz fazla soğan var, ama genel olarak - sadece vay canına, sarımsak sosu da çok lezzetli. Şimdi sadece burada alacağız.
арина д.
30 Ocak 2025
Burada her zaman shawarma sipariş ettiler ve çok lezzetliydi ve boyutu da çok daha büyüktü. Son 2 kez shawarma yemek imkansızdır, neredeyse tuzlu değildir, sümüksü ettir. Hiç de lezzetli değil. Menüdeki diğer pozisyonlar lezzetli, ancak porsiyonlar küçülüyor. Organizasyona soru: Şefinizi değiştirdiniz mi yoksa malzemelerden mi tasarruf ediyorsunuz? Şimdi size nasıl gidilir?
Saleron
28 Aralık 2025
En iyi kurum, lezzetli kesinlikle tüm pozisyonlar çok iyi personel, her zaman salonda ve tuvalette temiz, herkese tavsiye ederim
Станислав Аврясов
10 Ekim 2025
Düzenli olarak kebap sipariş ettiler, ancak Napolyon'u ve domuz boynunu sipariş ederken son kez karınlarımız şoktaydı, bu bariz bir zehirlenmeydi, kurumun kendisini aradığımızda telefonu kapattılar ve üçüncü kez cevap verdiler ve konuşmaya devam etmeye başladılar. Şahsen ilgileneceğim sözlerinden sonra, et kalitesi sorununu çözün, sipariş 18813360.
Елена О.
4 Ocak 2025
Bu yerden ilk kez sipariş verdiler, incelemelere ve konuma odaklandılar, sonuç olarak tam bir hayal kırıklığı oldu! Bize 10 dakika gitmem için bana çok uzakta olduğumuzu söylemeye başladılar, sonuç olarak siparişi 2 saat sonra getirdiler! Et bir hava fritözünde pişirilmiş gibi pişirilir, tadı güzel değildir! Belki elbette tatillerde büyük bir heyecan var ve çocuklar başa çıkamıyor, ama kesinlikle şansımız yok (
Инкогнито 2941
10 Ocak 2025
Çok güzel bir yer!!! Ucuz, geniş bir seçim, çok, çok lezzetli! Hızlı ve kaliteli hizmet. Sessiz, sakin ve temiz! Olduğunuz için çok teşekkür ederim!
Валентина савельева
26 Kasım 2024
Kafeye tesadüfen girdik, ısınmak ve bir şeyler atıştırmak için. Binanın görünüşe göre iki kiracısı var. Bir yarısında suşi ve rulolar, ikincisinde kebaplar hazırlanır. Küçük bir oda, birkaç masa. Çocuklar için patates kızartması ve külçeler sipariş ettim, bir porsiyon sıcak rulo aldım, bir arkadaşım pişmiş rulo sipariş etti. Binden satın alırken hediye olarak bir çeşit tavuk rulosu. Hoşuma gitmedi. Rulolar lezzetli değil, külçeler eski et ve kokmuş tereyağı ile veriliyor, yani görünüşe göre kızartmaları uzun süre değiştirmiyorlar. Kafenin kendisinde çok az insan vardı, ancak siparişi yarım saat beklediler, çünkü teslimat için kuryelere çok fazla paket servis hazırladılar. Personel prensipte kibar ama bir çeşit gibi sarılıyor. Sadece tatlı rulolar, özellikle çikolatalı fındıklar lezzetliydi. Ama ikinci arkadaşım bir şiş domuz kebabı sipariş etti - bu bombaydı. Et doğrudan ağzımda eridi. Bu yüzden buraya ikinci kez gitmeyeceğim ve kesinlikle teslimat siparişi vermeyeceğim
Екатерина Федорова
13 Kasım 2025
Sooooo çok lezzetli kebaplar Her zevke uygun çok çeşitli seçenekler var, teslimat var, ancak tüm bölgelere değil. Çabuk pişiriyorlar, her zaman her şeyi severim, tavsiye ederim
Jeanne
12 Ağustos 2024
Внутри не была, могу оценить только доставку. Сначала было страшновато заказывать мясо в таком недорогом заведении местного масштаба. А по факту оказалось, что здесь один из самых вкусных шашлыков, даже в сравнении с более дорогими ресторанами. Не очень понравилась фирменная шаурма, но это скорее дело вкуса. Салаты, шашлык, разная картошка, суп даже брали - всё очень достойно. Хорошее соотношение цена - качество. Быстрая доставка по району.
Сергей Орлов
18 Nisan 2025
Güzel bir yer. Hızlı et fast food. Yol boyunca lezzetli ve doyurucu bir atıştırmalık yiyebilirsiniz. eve teslim alma veya teslimat siparişi verin. Farklı bonuslar
Светлана Давыдова
26 Ocak 2025
İlk kez teslimat siparişi verdiler. O zamana kadar burayı hiç duymamıştım. Kebaplar sadece bir bomba. En son ne zaman böyle yediğimi bile hatırlamıyorum. Lulya kebabı ağzınızda erir. Tavsiye etmek
Надежда К.
Geçen yıla kıyasla içeride önemli ölçüde daha iyi hale geldi. Ürün yelpazesi genişletildi, tadı çok kötü değil. Bir eksi, davlumbazın iyi çalışmamasıdır, giysiler tüm kokuları emer.
Егор П.
28 Aralık 2024
Tekstil işçilerinin işyerine gitmesinde, çok kaba yönetici! Birçok siparişi anlıyorum! Ama böyle davranmaya gerek yok! Bir kişinin kaba ve kaba olduğunu ilk kez fark etmiyorum! Adını bilmiyorum ! Ama umarım sahipleri onu kovar! Bu tür çalışanları kasaya koymanıza gerek yok! İnsanlarla nasıl iletişim kuracağını bilmeyenler! Buraya bir daha gelmeyeceğim! Her ne kadar çok lezzetli yemek pişiriyor olsam da buraya ilk defa gelmiyorum! Orada daha önce yönetici olarak çalışan genç adamı geri getirin!
Артем С.
8 Mart 2025
Her seferinde daha da kötüleşiyor, Domuz eti tuzlanmış ve aşırı kurutulmuş. Yemek pişirmeyi 3 saatten fazla bekledim. Bu tatil ve siparişlerin çoğu mazeret değildir. Kurye hızlı bir şekilde teslim etti Bu, bu kurumdaki son siparişti.
Ильгиз Б.
11 Ekim 2025
Muhteşem bir yer, bölgedeki en iyi kebap. Kelimenin tam anlamıyla 15-20 dakika pişiriyorlar, her şey mükemmel! Her zaman çok kibarlar, etler her zaman tazedir.
София
30 Mart 2025
Bu kurumdan ilk kez kebap teslimatı sipariş ettik. Çok lezzetli! Et sulu, mükemmel pişmiş! Size başarılar ve refah diliyorum!
Виктория Лис
9 Mart 2025
Lezzetli, ucuz, et taze ve oldukça hızlı pişiriliyor (tabii ki şenlikli bir gün değilse) Müşterilere karşı tutum mükemmel
Любовь
31 Temmuz 2025
Sadece harika bir kebap, burayı çok seviyoruz, uygulamayı kullanıyorum, teslim almayı da indirimli olarak kullanıyorum) çok hoşuma gidiyor!
Руслан
22 Temmuz 2024
Отлично готовят. Особенно мне нравится шашлык из печени. Вместе с ними есть роллы и суши. При этом разрешают взять у обеих и сидеть вместе за одним столиком. Супер вариант когда ты хочешь мяса, а твоя девочка - суши. Также дают добро на пиво из соседнего магазина, что в 10 метров от них. Вот это и есть клиентоорентированость!
Александр Зеленин
3 Şubat 2025
Eskiden burada her zaman yemek sipariş ederlerdi, ancak son zamanlarda yemeğin kalitesi kötüleşti, porsiyonlar küçüldü ve fiyat etiketi daha yüksekti, ancak son kez çok şanslıydık, çürümüş yedik, eve zar zor vardık, ertesi günü yatakta sıcaklıkla geçirmek zorunda kaldık, artık ayağımızla değil!
Sssssss
24 Ocak 2025
bu sadece iğrenç! havalandırma ile ilgili sorularım var, her ne zaman buraya gelmezseniz, kebap ve kömürle sürekli provoke ediyorsun, sanki Kamçatka'da bir çeşit meyhanede oturuyormuşum gibi geliyor, sadece korku, iç mekan arzulanan çok şey bırakıyor, kasiyerin her zaman iğrenç bir müziği var, bu sadece tüm ruh halimi bozuyor, masalar sonsuza dek temizlenmemiş, her zaman konyakla oturan bazı silecekler
Марина
Kebaplar mükemmel ve eklenecek hiçbir şey yok! Balık kareleri de çok güzel) Ayrıca fiyatları da sevindik.
Антон Ананьев
23 Şubat 2024
Я очень рекомендую это место! Попали сюда случайно, хотели съесть шаурму и не знали где вкусно её готовят. В итоге забрели сюда!) Заказали шаурму с бараниной. Шаурма готовится из шашлыка, так что время приготовления около 20-25 минут в зависимости от мяса. Есть шашлык, шаурма и закуски вроде картошки по деревенски или фри, есть шампиньоны и овощи на мангале, есть бургеры. Цена, для меня, нормальная, самая дорогая шаурма из телятины - 270₽. Можно взять с собой, заказать доставку и съесть там (есть несколько столов и барная стойка).Всё очень вкусно и сытно, а главное после данной кухни в желудке всё спокойно, не так как после зарубежного фастфуда. Это касательно зоны с мангалом, а в этом помещении ещё и суши с роллами. Их не пробовали. Бываем раз в неделю и пока очень довольны!!!
Олег Трегубов
Kahretsin, kendi vibe'siyle çok rahat bir yer! Yemekler basit, lezzetli, ucuz, buraya geri dönmek çok güzel!
Анастасия Большакова
28 Nisan 2025
Bölgede harika bir shawarma, herkes arasında en iyisi, her zaman buraya gidiyorum. Çevrimiçi sipariş verebilir ve teslim alma ile alabilirsiniz, çok uygun 👍
Кристина Л
18 Kasım 2024
Третий год на все праздники с коллегами заказываем шашлыки. Всегда свежее и вкусное мясо. Очень вкусная штурма с шашлыком из филе бедра куриного. Цены приятные. За заказ в приложении бонусы начисляются Доставка быстрая.
Инкогнито 3416
24 Mayıs 2025
Ev yemekleri için bu kafeye olan hayranlığımı ifade etmek istiyorum. Personele yüksek hizmet ve gülümsemeden dolayı özel teşekkür ederiz. Her şey en üst düzeyde 👍.
Моспланпроект
12 Ağustos 2024
Регулярно заказываю там, сегодня решил испробовать рыбное меню. Заказал дорадо и форель. Выше всяких похвал, очень вкусно, вместе с фирменным чесночным соусом и картофелем фри. Идеальный рыбный обед.
Оксана Васильева
26 Ağustos 2024
Берем через доставку, шашлык очень вкусный, лучше всего получается свинина шейка, баранина тоже неплохо. В последний раз подарком положили лаваш поджаренный как хворост. Бомба 💣. Добавьте его в меню для заказа
Алексей К.
19 Ekim 2025
Yediğim en lezzetli shawarma!!! Herkese tavsiye ederim!!! Sadece beklememiz gerekiyor, çünkü gerçekten kömürde pişiriyorlar, döner tablada değil!
Никита Булаценко
Uygun fiyata çok lezzetli kebaplar. Hızlı servis
Алексей Kривохин
30 Eylül 2025
Çok lezzetli! Özellikle tavuk uyluğundan shawarma'yı tavsiye ederim!!! En iyisi!!! Bu bölgeye geldiğimde kesinlikle uğrayacağım!!! Herkese tavsiye ederim
Tanya Tsyk
3 Kasım 2024
Очень вкусные шашлыки и овощи на мангале,быстро,в шаговой доступности от дома,доброжелательный коллектив,большой выбор шашлыков и люля
Иван Ершов
Çok lezzetli ve doyurucu, çalışanlar her zaman arkadaş canlısıdır.Buraya gelip lezzetli ve en önemlisi doyurucu bir yemek yemek her zaman güzeldir