Tal

Menü

Виктор К
5 Kasım 2025
Milli Kazak mutfağını ve diğer ülkelerin yemeklerini birleştirmek istiyorsanız harika bir yer. Yemekleri yetkin bir şekilde tavsiye eden personel de mükemmel bir şekilde seçilmiştir! İç mekan çok hoş. Geri dönme arzusu ilk seferinde ortaya çıktı. 2 kez aileydik. Almatı'ya bir sonraki ziyaretimde bu harika gastronomik deneyimi tekrarlamayı planlıyorum.
Kira Ss
20 Eylül 2025
Güzel bir yer. Caminin yanında alkol servis edilmiyor, sigara içilmiyor. Lezzetli pilav, salata ile servis edilir. Pancar ve börekli neşeli salata (ama bu sefer ne yazık ki alamadım; ( ). Lezzetli cheburechki.. lubm burası tüm ailenin yeri
Daniyar Omurzakov
19 Temmuz 2025
Çok güzel helal bir yer. Lezzetli doğu mutfağı. Temiz. İç mekan modaya uygun. 2 katlıdır. 1. kat şimdi tadilatta (7/19/25). Geniş ve rahat bir yaz alanı var. Lagman, beşbarmak, kebaplar, samsa'nın tadı harika. Dağ devinde yer almaktadır. Taksiyle gitmek uygundur. Ancak yakınlarda bir otobüs terminali var. Hangilerini bilmiyorum ;) Herkes çabucak getirir. Yemekler instagram gibi görünüyor. Bu arada, paket servis dondurması var. Ahhh... şehirdeki en iyi NAPOLYON burada!! Bal da lezzetli, ama Napolyon ... uffff. Onun için içeri girebiliriz. Kesinlikle tavsiye ederim.
Айгуль Умарова
25 Ağustos 2025
Çok lezzetli . Fiyatın kalitesi oranı. Menüyü çeşitlendirmek ve yenilikleri tanıtmak güzel olurdu. Parmigana'da hala bulunan Burger eksik. Personel çok iyi ve kendinizi evinizde hissediyorsunuz.
Арнур А
19 Mayıs 2025
Şık, rahat, çok lezzetli. Helal. Unutulmaz bir manzara olan dua etme sürecine şahit oldum - restoranın sahasında çok sayıda erkek toplanıyor ve eşzamanlı olarak dua ediyorlar. Temiz tuvaletler, her zaman güler yüzlü personel, mükemmel hizmet. Giriş katında lezzetli tatlılar, hamur işleri, yarı mamul ürünler satın alabilirsiniz. Sakin, çoğunlukla dindar bir izleyici kitlesi. Bir yaz var
Jazeka
6 Ocak 2025
Güzel ve sade iç tasarım, harika bir atmosfer yaratıyor. Çok kibar ve yardımsever garsonlar. Elbette en çok mutfağı beğendim, özellikle de her şeyin seçkin ve taze ürünlerden yapıldığını hissetmesi, benim için bu en önemli an☺️
Vladimir Semiletov
11 Ağustos 2025
En sevdiğim yer, iyi hazırlanıyorlar, hızlı garsonlar, menüdeki tüm pozisyonlar orada değil, ama genel olarak şikayet yok, aferin çocuklar!
Владимир Т.
18 Nisan 2024
Harika bir restoran. Özellikle otantik Uygur / Kazak / Özbek mutfağını lezzetli bir şekilde yiyebileceğiniz bir yer seçtim. Pilav sipariş etmek istedim, pilavın 13: 00'dan başlayıp 19: 00'dan başlayarak iki seansta servis edildiği ortaya çıktı. Mantaları seçtim, 15 dakika pişirdiler, ancak buna değdi - inanılmaz taze mantalar, hazırlık değil. Hamur incedir, ancak yırtılmaz. Doldurma, kıyılmış sığır eti ve baharatlı soğandan sulu. Tatlı için fıstıklı-ahududu rulosu harikaydı - meyveler, kuruyemişler, bisküviler ve narin kremanın lezzetli bir kombinasyonu, şekerli tatlılık olmadan mükemmel bir tat kombinasyonuydu. İç mekanda Doğu kültürünün unsurlarının uyumlu kullanımıyla restoranın modern tasarımına hoş bir şekilde şaşırdım. Banyo-beş puan için! Temiz, bakımlı, eksiksiz Tiyatro bir askıdan başlar ve restoran banyodan başlar. Mükemmel, özenli, yetkin personel. Bana hizmet eden garson ve restoran müdürüne teşekkür ederim. Restoran en olumlu izlenimi bıraktı. Dünyanın farklı yerlerinde birçok restorana gittim, Tal - çok hoş bir sürpriz oldu! Restoran kesinlikle müşterileri, itibarını önemsiyor. Pişman olabileceğiniz tek şey, iş gezisi kısa olduğu için menüden birçok ilginç yemeği tatmanın mümkün olmayacağıdır. Teşekkür ederim! Şimdi Almatı'da gastronomik zevki nereden alacağımı tam olarak biliyorum!
Anelya Alchinbaeva
31 Temmuz 2025
Çok lezzetliydi, garsonlar süper cana yakın, kibar, yardımseverdi! Salatalar üzerinde daha fazla çalışmanız gerekiyor ama han kebabı tepeli!
Arbitragnik23.84
24 Ocak 2025
Şehrin en sevilen kurumlarından biri! Servis, iç mekan, en önemlisi lezzetli yemekler (özellikle pilav)! Fiyatlar katlanılabilir, konumu uygun, özellikle camiye yakınlığı memnun ediyor рекомендую Tek kelimeyle tavsiye ederim
Алмас Абдигулов
22 Kasım 2024
İyi helal kuruluş. Ancak zamanla bazı yiyecekler tam olarak kaliteli hale gelmez. Ürünlerde tasarruf hissedilir. Restoranın seviyesi, fiyatı biraz daha pahalı hale getirmenize izin verir, ancak çıktının kalitesini ve hacmini korur. İçtenlikle kaliteyi ve müşterileri kaybetmemeyi diliyorum.
Алексей Клименко
8 Kasım 2024
Güzel mutfak, güzel atmosfer! Çocuk oyunu sevdi!
Татьяна
1 Mayıs 2024
Özellikle ulusal mutfağın tadını çıkarabileceğiniz bir yer seçtiler ve kaybetmediler. Mutfak harika, beshbarmak ev gibi! Ayrıca Almatı'da lagman, Baursaklar ve çay sipariş ettiler - her şey yolunda. Hizmet de şikayetsizdir: hızlı, net, çok cana yakın. Bence burası konukları ulusal misafirperverlik atmosferine davet etmek için harika bir yer.
Alikhan Alikhan
3 Şubat 2025
Her şey çok lezzetliydi. Sadece balkabaklı mantıyı hiç beklemedim. Etli mantalara razı olmak zorunda kaldım. Mutfak güzel. Garsonlar kibar ve özenlidir
Мурат Абдыкаев
28 Ekim 2024
İyi mutfak, özellikle pilav salata ile servis edilir, güler yüzlü personel, yemek seçimi geniştir, ancak Doğu mutfağı daha iyidir. Ayrı salonlar ve otopark bulunmaktadır
Д
дархан машиев
5 Mayıs 2025
Lezzetli ve çeşitli mutfaklar, hızlı ve güler yüzlü personel, video kontrollü çocuk odası, temizlik... Tal'ı ziyaret etmeyi severim, herkese tavsiye ederim.
Элдар
30 Ekim 2024
Şık bir Helal restoran, muhtemelen her şey lezzetlidir, ürün yelpazesi geniş olduğundan ve herhangi bir cüzdan için her şeyi denemek mümkün değildir, her zaman yeni bir şey vardır ve popüler yemekler her zaman lezzetlidir.
D
Diana Bizhanova
17 Kasım 2025
Menüdeki lezzetli mutfağı ve çeşitliliği beğendim. Kurumun kendisi temiz ve rahat, personel özenli.
Д
Данияр Е
31 Mayıs 2024
Rahat, çok lezzetli ve çok pahalı değil. Çok beğendim. Servis de iyidir. Çocuklar için kapalı bir oyun odası bulunmaktadır. Ayrıca sokakta küçük bir oyun alanı var. Salonlar geniş, tuvaletler temiz. Mutfak çeşitlidir. Bir el ilanı var.
Е
Есенгали А.
16 Şubat 2025
Çok lezzetli mutfaklar ve kaliteli ürünler, seviyeyi birkaç yıldır her zaman zirvede tutmaktadır. Aile toplantıları için idealdir.
Максат Султанкул
7 Haziran 2025
Hizmet iğrenç. 19:30 için bir masa ayırttık. Günün menüsü üzerinde anlaştılar. Kararlaştırılan zamanda su ve birkaç salata dışında hiçbir şey yoktu. Ana yemeği ancak 1 saat 20 dakika sonra getirdiler. Gerisi küçük şeyler, ama birlikte her şey tüm konukları çok strese soktu
Yarmukhamed Zhumassayev
18 Mart 2023
Abylay Han'da bulunan Sandık'ın sahiplerinden harika bir kurum. Mutfağı çok beğendim, güler yüzlü personel. Ve bir çocuk odasının varlığı sadece bu kurumun çekiciliğine katkıda bulunuyor. Buranın alkollü içecekleri hoş karşılamadığını, bu da onu sadece aile toplantıları için daha iyi hale getirdiğini belirtmekte fayda var. Bu arada, VIP odası da stokta. Genel olarak tavsiye ederim. Not: Fiyatlar ortalamanın biraz üzerinde, aklınızda bulundurun
Алекей К.
19 Mart 2025
Harika bir yer. Lezzetli milli yemekler, özellikle saat 13: 00'te açılan pilav. Bakımı biraz sıkılaştırın ve harika olacak.
Нуржигит
13 Ekim 2025
Buluşmak için kötü bir kurum değil. Fiyatlar ucuz değil. Çocuk oyun odası yok. Park etme ve girişle ilgili sorun
Яна Потапова
15 Ekim 2023
13.10.2023 tarihinde bir meslektaşımla TAL restoranını ziyaret ettim, iş için Moskova'dan Almatı'ya uçtuk. Gerçekten yerel mutfağı yemek istedim (doğumdan 1994'e kadar Kazakistan'da yaşadım), yağmurda nerede yemek yiyeceklerini arıyorlardı. Restoran rahat, güzel ve yemekler harika. Beşbarmak ilahi! Annem hala aile toplandığında bize hazırlıyoruz. Bu nedenle bu yemeğe olan ilgim özeldi. Garson Ruslan bize hizmet ediyordu. Çok nazik ve cana yakın.
Talgat U.
25 Mart 2024
Her şey yolunda! İç mekan, yemeğin sunumu, tadı. Alamayacağınız her şey, her şey çok lezzetli, tat tomurcukları seviniyor... Gülümsüyorum Ve en önemlisi camiye yürüme mesafesinde olmak.
I
Ilyas Yusupov
22 Temmuz 2025
Gornoy'da lezzetli yemek yiyebileceğiniz yerlerden biri, ancak fiyatlar biraz daha pahalı ama lezzetli pişiriyorlar, servis seviyede, cami yakınlarda!
Владимир Карасов
5 Temmuz 2024
Meslektaşlarımla burada bir şirket partisindeydik. Atmosferi ve hizmet kalitesini çok beğendim. Lezzetli pişiriyorlar. Ayrıca alkollü içeceklerin hiç servis edilmemesini de beğendim.
Олеся С.
28 Haziran 2025
Çok lezzetli ve taze mutfağa sahip harika bir restoran. Yaz bahçesi, çok temiz ve rahat
Б
Ботагоз Жазильбекова
26 Mart 2024
Lezzetliydi, rahattı ve her şeyi beğendim. İç mekan da mükemmel, sadece buluşmamız için aynısı böyleydi. Saygı daha iyi olursa aynı seviyede kalmanızı dilerim
Dauren Zhumageldinov
27 Haziran 2025
Genel olarak her şey yolunda, ama bugün kürk manto çok zayıftı, garsona cevap olarak hiçbir şey söyleyemedikleri söylendi, tuzlanmış kürk manto
Ж
Жанар Маратова
18 Kasım 2023
Bu kurumu gerçekten beğendim сотрудники çalışanlar cana yakın, yemekler çok lezzetli, iç mekan güzel, banyoda gerekli tüm şeyler var
Серик Уйсинбаев
12 Ağustos 2023
Merhaba, merhaba Yemekler lezzetli, ancak porsiyonlarda tasarruf ediyorlar, personel ağır kaldırılıyor, müşterilerin dikkatini hiç çekmiyor, ses yalıtımı çok iyi değil, atmosfer evi veya melodiyi hafif bir şekilde açmak mümkündü, iç mekan güncellenebilir, çocuklarla gelebilirsiniz, alttan bodrumda bir oyun alanı var. Yakınlarda bir cami olması büyük bir artı 🙏🏻
Ф
Фариза Нурмухаммад
6 Ocak 2025
Lezzetli yemekler неж tatlılar yumuşaktır, çok tatlı değildir детей Çocuklar için bir oyun odası var, televizyondan bakabilirsiniz
Мелс Бозтаев
25 Aralık 2024
Aile tatilleri için harika bir yer, yemek pişirmenin kötü olmadığı rahat bir restoran. Harika çiftler!
Ольга
3 Temmuz 2022
Alkollü içeceksiz restoran (caminin yanında olduğu için). Yemekleri çok beğendim. Tasarım güzel, servis iyi. VIP odasında akşam yemeği rezervasyonu yaptık. Çok rahat bir yer, sakince konuşabilir, herhangi bir konuyu tartışabilir, lezzetli bir yemek yiyebilirsiniz, balkona erişim vardır. Fiyat etiketindeki yer ortalamanın biraz üzerindedir, ancak buna değer. Vıp misafirler için (alkolsüz) küçük kapalı akşam yemekleri düzenlemek için tavsiye ederim! 10 kişiye beşbarmak sipariş ettiler. Yarısı bile yiyemediler (biz 8 kişiydik). Çok lezzetli pişirdiler. Önceden rezervasyon yaptık ve önceden rezervasyon yaptık, bu yüzden hiçbir şey için uzun süre beklemek zorunda kalmadık.
Светлана Амренова
22 Aralık 2023
Çok lezzetli, temiz, büyük porsiyonlar, funchezalı salatayı ve tatlı ve ekşi soslu et rulolarını beğendim. Girişte hemen yanınıza atıştırmalık ve kek alabilirsiniz. Fiyatlar yüksek değil.
Алмат Мурзин
24 Ağustos 2025
Çok iyi bir mutfak, kibar personel, aşçılara büyük saygı var
Алтынай
3 Ocak 2023
Tal'da ilk kez yemek yemiyoruz, helal konseptini çok beğeniyoruz, aileniz ve arkadaşlarınızla buluşmak için hoş bir yer, mutfak her zaman zirvede değil, örneğin peynir iyi değil, ancak kuzu bacakları oldukça lezzetli. Funchozalı salata çok lezzetli, orta derecede keskin, özellikle sıcakken iyidir.
S
Saule Or
6 Mayıs 2025
Her zaman olduğu gibi Tal'daki her şey kusursuz! Lezzetli, hizmet birinci sınıf, fiyatlar hoş!
Valery Dryagin
13 Şubat 2025
Harika bir aile restoranı! Milli mutfak birinci sınıf! Tavsiye ederim!
Алия Иманбаева
14 Kasım 2025
Burada önemli aile etkinlikleri düzenlemeyi seviyoruz, mutfak çok güzel
R
Ruslan Ayupov
23 Eylül 2024
Temiz, düzenli, atmosfer hoş, fiyatlar makul. Orada hiç günlerce insan yoktu. Hoşuma gitti.
Гульзар Мансурова
16 Haziran 2025
İyi hizmet. Yemek çok lezzetliydi, özellikle eti beğendim
Б
Бахытжан Копбаев
28 Nisan 2021
Her şeyden önce personeli övmek istiyorum. Kibar, kibar. İkincisi, iftar menüsünün sipariş edilmesine rağmen yemeklerin güzel sunumunu kutlayacağım. Lezzetli, rahat, makul paraya da ekleyeceğim. Tavsiye ederim.
Alikhan Mukhametkaliyev
4 Haziran 2022
Avrupa unsurlarına sahip lezzetli Doğu mutfağı. Han Samsa'sı mutlaka bir deneme içindir. Yer helal, içkisiz. Daha çok bir aile restoranı. Fiyatlar ortalamanın üzerinde. Sokakta ve 2. kattaki balkonda sigara içebilirsiniz. 2 tane VIP var. Dışarıda çocuklar için bir mikro oyun alanı var. İçeride bodrumda bir oyun odası var, orada salonlardaki monitörlerde neler olduğunu görebilirsiniz. Otopark - keder. Etrafta birçok kurum ve cami var, bu nedenle yoğun saatlerde park etmek gerçekçi değil.
Ерлан Манатаев
29 Haziran 2024
Harika ve lezzetli mutfak. Çok çeşitli yemekler. İçeride rahat. Park etme ile ilgili sorunlar olabilir.
К
Канат Шарбеков
5 Ağustos 2024
İyi bir atmosfer, lezzetli yemekler, hoş insanlar, uygun fiyatlar
С
Сакен К.
1 Nisan 2024
Almatı'daki ve yakınındaki en iyi helal yerlerden biri cami. Uzun yıllardır damgayı tutuyorlar. Mutfak ve servis zirvede.
Аскар Абсеметов
31 Mart 2025
Çok güzel bir restoran. Mutfak mükemmel ve aynı zamanda helal. Ziyareti tavsiye ederim.