Sweetvivor

Ürün ve servisler

Александра Павлова
9 Eylül
Harika bir yer ve çok profesyonel ustalar. Svetlana'ya ve mankene, pedeküre gidiyorum. Karbon peelingi yaptım. Her şeyi mükemmel yaptım. Yüzünü hiç yakmadım. Çeşitli sitelerdeki çeşitli incelemeleri gördükten sonra ondan çok korktum. Svetlana, her zamanki gibi her şeyi güzelliğe göre yapacak! Böylece Svetlana'da da kalıcı kaşlar yapıyorum. O bir Usta, geniş çapta söylenebilir! Kaşlarımı yüzümdeki canlarım gibi yaptım (bu kare değil, birçoğunun yaptığı gibi), ama benim istediğim gibi doğal olanları yaptım. Dante'yi ziyaret etmek için bir yer tavsiye edip etmediğimi sorun. Evet diyeceğim! Kesinlikle tavsiye ederim.
Мила Паенко
9 Ekim
Bir usta seçme konusunda hala şüpheniz varsa, o zaman sadece zaman kaybedersiniz! Uzun yıllara dayanan deneyime sahip birinci sınıf bir usta, sadece tırnaklarınızı mahvetmeyecek, tırnaklarınızla ilgili sorunlarınız varsa endişeleriniz için size teşekkür edecek – bunlar ortadan kaldırılacak ve iyileştirilecektir! Yıllardır bu ustayla birlikteyim, hiç büyümemiş kırılgan tırnaklarımla! Şimdi tırnaklarım sağlıklı yoğun, tırnak plağının tabakalaşmasını unuttum, kırılmayı bıraktılar, uzuyorlar! Tırnak plağı her zaman pürüzsüzdür, mükemmel durumda.
Николаева Юлия
22 Temmuz
Bir yıldır kızlara gidiyorum! Herkesten her zaman memnunum! Manikür, pedikür ve lpji masajı yaptım. Sonuç beni her zaman mutlu ediyor! Pedikürlü manikür soyulmadan sabit kalıyor ve masaj tatilden önce sıkılmama ve cildimi güzelleştirmeme yardımcı oldu. Bu stüdyoyu tavsiye ederim!
Анна Осипович
9 Ekim
Evin yanında rahat bir stüdyo. Svetlana işinin ustasıdır, manikürü çok verimli bir şekilde tamamlamıştır, şimdi ona kalıcı olarak kaydolmak istiyorum. Tüm prosedürlerin tek bir yerde yapılabilmesini ve farklı salonlarda koşmamasını çok beğendim.
Екатерина Гусельман
10 Ekim
Merhaba. Svetlana'ya, kaliteli ve profesyonel manikür ve pedikür için minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Bir yıl önce ona batık bir tırnak sorunuyla geldim, bu sorun yarım yıl içinde düzeltildi. Şimdi acıyı unuttum, tırnak plağı doğru büyüyor, ama tabii ki pedikürü bir profesyonelin elleriyle! Kesinlikle tavsiye ederim.
Анастасия
31 Temmuz
Burada güzellik yaratıyorlar! Bu bir gerçek! LCD tesisimizde manikür için en iyi yer burasıdır. Uzun zamandır kızlara gidiyorum. Her ziyaret bana neşe ve memnuniyet getiriyor. Manikür her zaman kusursuzdur, uzun süre dayanır ve yongasız kalır. Renk seçimi çok büyük. Ayrıca burada güzelliği korumak için başka prosedürler de sunulmaktadır. Güzellik için - sadece buraya!
EKaterina G.
10 Ekim
Süper salon, temiz, güzel. Ustalar mükemmel. Svetlana'da muhtemelen 8 yıldır tüm prosedürleri yapıyorum. Manikür ve pedikür, epilasyon, lazerle dövmeyi çıkarmak için de ona. Her şeyin zirvede olacağına maksimum güven.
Елена Киселева
9 Eylül
Kaderin bize verdiği en güzel hediye, "Teşekkür ederim" dediğimiz insanlardır, Çok teşekkür ederim kızlar, muhteşem bir manikür için salonunuza gelmek çok güzel. Svetlana, banliyölerdeki zincir salonlardan birinin ustalarının bana «verdiği» Onikolizden sonra tırnaklarımı kurtarabilen tek bir ustadır. Dünyaya ne için ayrı bir minnettarlık var!
ирина т.
16 Ağustos
7 yıldan fazla bir süredir bu salonda çalışan bir ustadan manikür yapıyorum! Kaş dövmesi yaptım, tüm prosedürler ustalıkla yapılıyor! Yaptıklarınızı her zaman duyacaklar, daha da iyisini yapacaklar!
Никак
9 Ekim
Svetlana'ya minnettarlığımı ifade etmek istiyorum.İlk yıldan fazla bir süredir ona gidiyorum, manikür yapıyorum ve pedekür yapıyorum. Topuklarımı dikkatlice işliyor, ondan sonra bebek gibi bacaklarım var.Ve erkek öpücükleri için kalemler)) Bu salonu tavsiye ederim.
Екатерина
9 Ekim
Harika bir yer. 3 yıldır Svetlana'ya gidiyorum, her zaman size nasıl daha iyi bakacağımı söyleyeceğim ve fikirlerinizi geliştireceğim) Svetlana'ya gitmeye başladığımdan beri kız arkadaşlarımdan manikürüme iltifat duyuyorum.
Катя Иванова
10 Ekim
Sadece Svetlana'ya ilk yıldan fazla bir süredir gidiyorum. Tırnaklarıma sadece ona güveniyorum. Harika bir usta. Her zaman niteliksel ve ruhla! Çok güzel bir yer! Tavsiye ederim!
Светлана Л.
9 Ekim
Salondaydım.Güzel ustalar işlerini bilirler.Çok kibar kızlar.Manikür güzel sorunlu tırnaklarım var, mükemmel bir şekilde hizalandılar.Çok teşekkür ederim.Kesinlikle tavsiye edeceğim
Ольга Кулешова
9 Ekim
Svetlana'ya 5 yıldan fazla bir süredir manikür-pediküre gidiyorum. Her zaman uygun bir zaman seçmeye hazırım (hafta sonları dahil). Ayrı olarak, burada büyüyen tırnağımın "üstesinden gelebildiğimi" belirtmek isterim
Ирина Огольцова
9 Eylül
Frank kusursuz bir şekilde yapılır: mükemmel çizgiler ve çok düzgün bir jel cila tabanı. Çok temiz ve şık. Tırnaklarımdaki güzellik için teşekkür ederim❤️Tavsiye ederim
Валерия Новикова
9 Ekim
Uzun yıllardır Svetlana'nın müşterisi. Ve kendime başka bir usta hayal etmiyorum! Bu aşktır. Manikür mükemmel bir şekilde giyilir. Ayrılıklar, talaşlar, kesimler ve diğerleri olmadan.
Юлия Ж.
9 Eylül
Sooo kaliteli iş ! Manikür 4 hafta boyunca talaşsız, soyulmadan mükemmel bir şekilde giyilir. Tavsiye ederim!
Екатерина К.
16 Ekim
Muhteşem manikür ve pedikür ustası Svetlana. Yıllardır sadece ona gidiyorum.
kristina -.-
10 Ekim
iyi bir yer, usta ışıkla arkadaş oldum, marigoldlar her zaman iyi giyilirdi, genel olarak tavsiye ederim
Александра Е.
9 Ekim
Güzelliğin gerçekten yaratıldığı çok havalı bir yer. Ustalar profesyoneldir. Öneriyorum.