Stick Up

Ürün ve servisler

Георгий М.
İyi adamlar ve kızlar! Onlardan ilk kez sipariş vermiyorum. En aptalca sorulara bile cevap veriyorlar Kaef çıkartmaları, renkler parlak ve doygun, baskı kalitesi net, detaylar özenle hazırlanmış. İyi tutunurlar ve soyulmazlar. Sipariş hızlı bir şekilde tamamlandı, sonuç beklentileri karşıladı. Tavsiye ederim! 👏
Вера Савенкова
İlk yıldan fazla bir süredir çocuklardan çıkartma sipariş ediyorum. Her şey kalite, miktar ve zaman açısından her zaman açıktır. Müzakere etmek ve herhangi bir durumda değişiklik yapmak kolaydır. Yüksek profesyonellik ve deneyim, standart dışı görevlere yaratıcı bir yaklaşımdır. Görevlerim için kesinlikle bulamamak daha iyi! Malzeme ve ekipmanların kalitesi 5 + 'dır. Memnuniyetle tavsiye ederim ve size tavsiyede bulunacağım! Eyvallah)
анна бозина
İyi günler) Kendim için büyük bir projeyle çocuklara döndüm, fotoğraf sergisine büyük bir tuval bastım. Baskı kalitesi yüksek seviyedeydi (karşılaştıracak çok şeyim var) Bu, bu baskıda yüksek kaliteli ekipman olduğunu gösteriyor. Fotoğraflar aydınlatılmadı, anlatılmadı, karanlık yoktu, her şey hayattaki gibi okunuyordu. İletişim seviyedeydi, sürekli danıştım, geri bildirim aldım, ayrıca çocuklar dava ve konu hakkında çok şey önerdiler.. Genel olarak, bu müşteri odaklılık sayesinde hiçbir şey için endişelenmedim ve profesyonellere tamamen güvendim.. Bana sevdiklerimmiş gibi davrandıklarına dair bir his vardı, bu çok uygun) Tuvallere fotoğraf resimleri aldığımda, her şeyin net ve düzgün bir şekilde yapıştırılmasından, hava ve kabarcıkların sıkıntılarından ve kesimin kendisinin çok net, hatta mükemmel olmasından çok memnun kaldım! Öneriyorum !!!!:))))
Александр С.
Kaliteli çıkartmalara ihtiyaç duyan herkes için harika bir tipografi! Çocuklar işlerini biliyorlar, en uygun baskı formatı ve türü hakkında tavsiyelerde bulunabilirler. Siparişim için dosyalara dayalı bir düzen yapıldı, tavsiyeye göre parlak bir baskı seçildi. Her şey çok hızlı ve maliyet açısından uygun fiyatlı, tüm parti, çıkartmaların mükemmel bir şekilde kesilmesiyle tam olarak düzenlere göre çıktı. Çok teşekkür ederiz!
Александр
St. Petersburg'daki en iyi çıkartma baskısı! Sempatik adamlar, her şeyi söyleyecekler, gerekirse düzeltecekler ve mükemmel bir sonuç verecekler. Stick Up'a ilk yıldan fazla bir süredir çıkartmalar yazdırıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. 🖤
sqrl
Andrei ve Anna'ya minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Onlardan 8 yıldır sipariş veriyorum ve bu süre zarfında bir düzine binden fazla çıkartma bastılar! Bunların şimdiye kadar gördüğüm en kaliteli çıkartmalar olduğunu güvenle söyleyebilirim. Baskı her zaman açıktır, renkler suludur, herhangi bir sorunuz olursa çocuklar her zaman buluşmaya gider ve her şeyi derhal çözerler. Uzun vadeli ve keyifli işbirliğine çok sevindim! Profesyonelliğiniz için teşekkür ederim
Ника Кулакова
10 yıldan fazla bir süredir erkeklerle işbirliği yapıyorum. İlk siparişten itibaren aşk. Çünkü baskı ve kesme kalitesi her zaman mükemmeldir! Arkadaşlarıma ve iş arkadaşlarıma her zaman sadece burada çıkartma ve etiket basmasını tavsiye ederim!
Денис Веселов
Birkaç yıldır burada çıkartmalar sipariş ediyorum ve çok memnunum: kalite her zaman zirvede, renk üretimi acı çekmiyor (dün ve bir yıl önce basılan çıkartma paketini karşılaştırırsak aynı olacak - bu benim için çok önemli). Çabuk yapıyorlar. Materyaller ve baskı hakkında sorularınız varsa her zaman size söyleyeceklerdir.
Дмитрий Федченко
Mükemmel kalitede, hızlı ve ucuz çıkartma üretimi! Birçok kez sipariş verdim ve daha fazla sipariş vereceğim. Nerede çıkartma yapılacağını sorduklarında arkadaşlarınıza sürekli tavsiye ederim.
Алексей Болмутов
4 yıldır düzenli olarak çocuklardan çıkartmalar, çıkartmalar sipariş ediyorum – her zaman süper kalitede ve zamanında ve bazen de son teslim tarihinden önce gerçekleştiriyorum. Çok rahat ve keyifli iletişim. Yakında bir sonraki kahve festivali ve malları için tekrar sipariş vereceğim :) ve her şey bir fiyata yeterli)
SHOWME CANDLE Администрация
İlk yıldan fazla bir süredir çocuklarla çalışıyoruz, her zaman çok net baskı, hızlı üretim, büyük hacimli baskılarda uygun fiyatlar. Asla başka biriyle değiştirmeyeceğim en iyi matbaa size tapıyorum!
Сергей Галлер
Çocuklardan uzun yıllardır çıkartmalar sipariş ediyoruz: 10 kişiden 10'u siparişlerin uygulanmasında her zaman nettir, çıkartmaların kendileri inatçı, yırtılmıyorlar, silinmiyorlar. Sadece buraya! - Şarj cihazında 1.5 yıldır bir çıkartma var
Иван Бойцов
Zaten iki, üç yıl olmasa da, Stickup'taki çocuklara çıkartmalar ve etiketler basıyorum. Kalite katı lüks, tuvaller, kesikler, holografi, laminasyon, parlak, mat ve herhangi bir çıkartma. Bütün bunlar verimli ve hızlı bir şekilde yapılır. Kesinlikle tavsiye ederim!!!!!!
Helen Z
Mükemmel matbaa)) 2012'den beri çocuklarla çalışıyorum холодиль buzdolapları, resepsiyonlar, çizici kesimli pencereler ve diğer yüzeylerle o kadar çok tasarım yapıldı ve yapıştırıldı ki kelimelerle ifade edemiyorum🙏 Zamanında, zamanında her şey! Fiyat -kalite!! Diyaloğu anlamak ve açık olmak
С. Я.
Son 5 yıldır sadece erkeklerden çıkartma sipariş ediyorum. Uzun ömürlüdürler, yaban turpu çıkarırsınız, birkaç gün içinde yazdırırlar, çok küçük gruplar halinde birkaç maket basabilirsiniz. Genel olarak tavsiye ederim ❤️🔥
Таисия Умрихина
Stick up için dünyaya teşekkürler! Özellikle Anna ve Andrew'a :) Çıkartmaları sadece onlardan sipariş ediyorum. Ayrıntıları her zaman tartışabilir ve ortak noktaya gelebilirsiniz. Ayrı ayrı not etmek istediğim şey, siparişlerin üretim hızı. Her zaman büyük miktarlarda işim var, ancak siparişler sihirli bir şekilde birkaç gün içinde hazır durumda :) Siz en iyisisiniz! Size daha fazla başarı diliyorum! Not: kalite her zaman zirvededir
Игорь Пылаев
İkinci yıl şirketle çalışıyorum, hem küçük hem de büyük tirajlar yaptılar. Teslim süresi her zaman süper hızlıdır. Kalitesi mükemmel. Birlikte yaratmaya devam ediyoruz!
Sofia K.
Buraya uzun yıllardır çıkartmalar basıyorum, her zaman yüksek kalitede, her şey mümkün olduğunca çabuk, konturlara yardımcı oluyorum, bir yerde kaçırdıysam kalbimden tavsiye ederim!
Kstza C.
highly recommended! Çocuklardan defalarca çıkartmalar sipariş ettim - onlar harika aferin! her seferinde kalite zirvede, hızlı teslim süreleri, özenli ve sabırlı danışmanlık desteği
Viktoria Semmybird
Çok havalı çıkartma 🥰 Kurbağalarımı oraya basıyorum ve yıllarca telefonlara ve diğer şeylere asılıyorlar! Baskı yüksek kalitede, son tarihler iyi, iletişim de süper.
kato4ek
Bu şirketle ilk yıl çalışmıyorum! İşlerim değişiyor, görevlerim de değişiyor, ancak etiketler ve çıkartmalarla sadece buraya dönüyorum Hem iş hem de kendim için yaptım, size hem boyut hem de malzeme açısından yönlendireceklerini söyleyecekler, her şeyi beğendim ve her seferinde tanıdıklarıma tavsiye ediyorum
Daniil Medel
Harika çocuklar! Konuyu anlamaya yardımcı oldular, üretimin tüm aşamalarına danıştılar ve sonunda çıkartma seçimine karar vermeye yardımcı oldular. Kalite - süper! Siparişi hızlı ve net bir şekilde tamamladılar!
Артур Бурмистров
Uzun zamandır kullanıyorum. Çıkartmalar her zaman en üst sınıftır, çocuklar kibar ve sorumludur, her şeyi zamanında yaparlar ve fiyatı yeterlidir. Ayrı ayrı, şehir merkezindeki uygun konumdan memnun.
Виноторговец
Deneme örneklerinden büyük tiraja kadar buraya sürekli çıkartmalar yazdırıyoruz. Ödemek uygundur (faturaya göre yapabilirsiniz). Net ve hızlı çalışırlar. Her şey her zaman harikadır. Teşekkür ederiz!
Ти Джуниор
Yıllardır bu matbaayla işbirliği yapıyorum. Çok güvenilir bir ortak. Ürün kalitesi mükemmel Цены Fiyatlar en iyisidir. Çok önemli olan üretim sürelerine ilişkin anlaşmaları ihlal etmiyorlar, tavsiye ederim.
Василиса Гиро
İlk yıldan fazla bir süredir erkeklerle çalışıyoruz. Bardaklara ve hediyelik eşya ürünlerine çıkartmalar yapıyoruz. Başlangıçta farklı şirketleri denedik, burada top çıktı
Кристина Маганович
Restoran için çıkartmalar sipariş ettim, konuklar çok sevindi. Siparişin kalitesi ve üretim hızından çok memnun kaldık. Çocuklar harika aferin, işleriyle yandıkları hemen belli oluyor. Şimdi çıkartmalar için sadece onlara.
Дарья федорова
Buraya bastığımız en iyi çıkartmalar! Çocuklar siparişleri her zaman zamanında teslim ederler. Çıkartmalar inanılmaz kalitede, 3 yıldan fazla bir süredir telefonlarda tutuluyorlar ve yeni gibi görünüyorlar!
Сергей Стасюк
Burada birçok kez çıkartma baskısı sipariş ettim ve bundan sonra sadece burada sipariş vereceğim. Baskı kalitesi ve müşteriye karşı tutumu her zaman zirvededir. Harika adamlar, profesyonelce hızlı ve çalışıyorlar. tavsiye ederim!
Константин Иконников
Çocuklardan her ihtiyaç için sürekli olarak çeşitli çıkartmalar sipariş ediyorum: hem satış hem de yayınlara yapıştırmak, hatta mağazanın kapısına yapıştırmak için. Her zaman en kısa sürede ve yüksek kalitede!
Максим
Son 5 yıldır tüm projeler için sadece bu adamlardan çıkartma ve çıkartma paketleri sipariş ediyorum. İyi insan hizmeti ve mükemmel baskı kalitesi!
Никита Попов
Çıkartmalar için en iyi tipografi! Çok verimli ve en önemlisi hızlı bir şekilde yapıyorlar! Konsültasyona ihtiyacınız varsa, kibarca yardımcı olurlar ve sonuç çok etkileyicidir! Teşekkürler, sizden daha fazlasını sipariş edeceğiz!❤️‍🔥
Анастасия
Baskının kalitesi memnun oldu: her şey parlak, net, evlilik olmadan. Yürütme hızı da hoş bir şekilde şaşırttı - söz verdiklerinden çok daha hızlı yaptılar. Kesinlikle tekrar döneceğim
Катя Свирко
Sürekli olarak çıkartmalar sipariş ediyorum, kaliteden, özellikle renk sunumundan çok memnunum, bunun için asla endişelenmiyorum. kaliteli çalışmaları için Anna ve Andrey'e teşekkürler!
петр первый
Top Guyz! Yaklaşık 5 yıldır çalışıyoruz! İyi konum, merkez! Herkese tavsiye ederim arkadaşlar!Üstün kalite, çocuklar her şeyi söyleyip söyleyecekler!
Тин
Ever'in en havalı çıkartma yapıcıları!! Süper hızlı sipariş verdiler Fiyat sınıfı Her şeyi açıkladılar, kesme çizgileri yapıldı! Genel olarak, sadece olumlu izlenimler! Herkese çıkartmalar için buraya!!!
Михаил В.
Anna ve Andrey'den uzun süredir kişisel projeler için çıkartmalar sipariş ediyorum. Baskı kalitesi inanılmaz (çocuklar işlerinde çok şey biliyorlar!) ve fiyatı piyasada hoş)) Projeleri için kaliteli ve uygun fiyatlı çözümler arayan herkese tavsiye ederim!
К
Кристина Ермолина
Eğer çöpler içinse - sadece burada, yıllardır! Her zaman anlamanıza yardımcı olacaklar, istek için herhangi bir formatı yazdıracaklar! her zaman işlemek çok güzel) peki, kalite zirvede!
Сергей Гусев
Çocuklardan poster kağıdına posterler bastım. Kalitesi mükemmel, hızlı ve fiyatı iyi! Hem düzenlerde hem de teslimatta yardımcı olacaklar. Teşekkür ederiz!
Варя
çok havalı çocuklar! tatillerde hızlı bir şekilde çalıştılar, acilen siparişimi aldılar ve büyük ölçüde toplantıya gittiler :) baskı kalitesinden çok memnunum!
Владимир Палатников
Çıkartmalar sipariş ettim, çok memnun kaldım: derhal yaptılar, kalite zirvede. Ekibe keyifli iletişim ve profesyonellik için teşekkür ederiz.
антон г.
Fikirlerinizi uygulamak için harika bir yer. Hızlı, verimli bir şekilde, uygun bir fiyata yaptılar. Çok teşekkür ederim.
Как Акакович
Güzel matbaa. Hızlı, net bir şekilde, hiç soru sorulmuyor. Çok sayıda çıkartma paketi bastık, her zaman her şey yolunda
Дарья
Her şey süper! İkinci kez sipariş veriyorum, çocuklar her şeyi verimli bir şekilde yapıyor, zamanla güzel bir şekilde onlarla iletişim çok hoş. Teşekkür ederiz! Şiddetle tavsiye ederim
Ольга Устинова
Baskı kalitesi ve yürütme hızı en üst düzeydedir! Fiyatlar çok hoş, sadece onlardan çıkartmalar basıyorum :) Tüm arkadaşlarıma tavsiye ettim
Маргарита Б.
çıkartmalar için sadece buraya! Zaten birkaç kez döndüm, her şey çok hızlı ve hoş bir iletişimde. tavsiye ederim!
Настя Юрьева
Çıkartmalardan çok memnunuz. Ayrıca yapılan çalışmalarla bir video yaptılar. Herkese tavsiye ediyoruz. Tekrar geleceğiz :)
Леонтина А.
Harika etiket ve çıkartma baskısı. Kaliteli. Acilen ihtiyaç duyulduğunda, her zaman yardım ederler! Şikayet yok. İlk yıldan beri basılmıyoruz
Ден Ж.
Her şey süper. Arabaya bir çıkartma yaptım. Kaliteyi beğendim, çabucak yaptılar ve bahsettiğim tüm yenilikleri dikkate aldılar. Teşekkürler
Анна А.
Birkaç yıl boyunca buraya binlerce çıkartma bastım, kalitesi çok havalı! Mat ve parlak laminasyonlar, holografi vb. Vardır. Tavsiye etmek�🤍🤍�