Start

polkovnikvisterenko
2025 baharında eğitime başladım, ancak kendi hatamla onu sıktım, ancak sürücü okulunda beni unutmadılar, sürekli hatırlattılar ve pratik olarak boş günler olmadığı gerçeğine rağmen mümkünse ders vermeye çalıştılar Sürüş okulu mükemmel, öğrenme süreci mümkün olduğunca basit, eğer bir şeyi anlamıyorsanız, zaten temel olana kadar "çiğniyorlar" ve araba kullanmak daha iyi, yine de öğretebildiğim ve beni sonuna kadar götürebildiğim için Oleg Mihayloviç'e ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum! Duygular son derece olumlu kaldı
Вероника Коврова
Manuel şanzımanda B kategorisine hak kazandığım için şaşırdım. İncelemelere, internetteki yüksek reytinglere göre okulu «Başlat» ı seçtim ve pişman olmadım. Maltsev'de eğitim aldı. Vera Alekseevna teoriyi bizden öğretti. Avantajları: Yetenekli, iletişimde hoş eğitmenler, özellikle Alexander Viktorovich, tüm sorunları çözmenin verimliliği
Яна Сакурова
Start sürücü okuluna büyük minnettarlığımı ifade ediyorum. Vera Alekseevna, kişisel deneyimlerden hikayeler anlatarak tüm materyalleri açık ve erişilebilir bir şekilde açıklıyor! Ayrıca Maxim'e çok teşekkür etmek istiyorum. Sıfırdan binmeyi öğrettim. Onun sabrı ve kısıtlaması beni şaşırttı. Bugün ilk defa teslim oldum
Лена О.
1 Kasım 2025
Ben mutlu bir insanım çünkü Start sürücü kursu ve en iyi eğitmen Oleg Mihayloviç sayesinde sınavı ilk defa geçtim!!! Mükemmel ilginç dersler, açık bir teori ve dersler sırasında durumların ve çeşitli hataların anlaşılır bir analizi. Yaygara ve küfür olmadan, her şey iş başında! Bence sınav sadece tesadüfen geçilmedi, hak ettiği gibi geçti, derslerin değeri nedir. Ayrıca teori öğretmeni Vera Alekseevna'yı yaşam durumlarıyla ilgili ilginç dersler için not etmek istiyorum. Ekip, iç sınavda bile kendi adına gerçekten endişeleniyor! Sürücü okulunu yürekten tavsiye ederim!
Окунев Максим
22 Kasım 2025
Uzun bir aradan sonra ve diğer okullarda okuduktan sonra 4. denemeden sınavı geçtim! Tavsiye üzerine tekrar ziyaret etmek için buraya döndüm ve bunun iyi bir nedeni var! Ekip çok sempatik, kelimenin tam anlamıyla el ele haklara götürüyorlar. Eğitmen Maxim'e ayrı bir saygı, tam bağlılıkla sabırlı, yetenekli bir kişidir. Sınavlarda sıkışıp kalan herkese şiddetle tavsiye ederim!
артём ковров
28 Ekim 2025
Harika eğitmenlerle harika bir sürüş okulu. Filo her zevke uygun, arabalara bakımlı ve bakımlı. Eğitim sırasında herhangi bir sorun yaşamadım, trafik polisi sınavını sorunsuz bir şekilde geçtim, mükemmel eğitiminiz için teşekkür ederim. Yolda güven sağlanır.
Ольга Древина
Başka bir sürücü okulundan geldim. Tanıdıkların tavsiyesi üzerine okula "Start " geldi. Trafik polisi sınavına 3 gün içinde girdim. 04/11/26 tarihinde 8 ek ders aldım. Sürüş sakince yapıldı, durumları ve hataları analiz ettiler ve üzerinde çalıştılar. Oleg Mihayloviç sayesinde sınav geçti! Çok teşekkür ederim!!!
Анастасия Надеева
28 Kasım 2025
Temmuz'dan Kasım'a kadar çalıştım, her şeyi çok çabuk bitirdim. Eğitmen Maxim'e özel teşekkürler, sabırlı, iyi açıklıyor, iletişimde hoş bir insan. Onun sayesinde sınavı ilk defa geçtim.
Михаил Комин
21 Haziran 2025
Bugün trafik polisinde sınavı geçtim. Sürücü kursuna, teori öğretmenine ve eğitmen Sergey'e teşekkür etmek istiyorum.
Александр
9 Aralık 2024
Sürücü okulunda gri polo giyen eğitmen Sergei dışında her şey iyidir. Sürüş öğretmeni ondan çok zayıf ve yetkinliği arzulanan çok şey bırakıyor, derslerin yarısı onun sürekli telefon görüşmelerinde, yarısı da kişisel işleri ve Sergey'i sizin zamanınız için beklemesiyle seyahatlerinde gerçekleşti. Sınavı başarılı bir şekilde geçmek için önemli yerlerdeki işaretlerin veya işaretlerin konumunun hiçbir özelliğini ondan öğrenemezsiniz, ancak bir hata yaptığınızı veya garip şakalar veya koklamalar duyduğunuzu duyabilirsiniz, çünkü ders sırasında hemen biraz kestirmenize izin verebilir. Bu kurumun izlenimini tamamen bozan ilk eğitmen dışında herkes bu sürüş okulunu sevdi ve bu benim ebedi tavsiyem olacak, bu "öğretmen" hala oradayken, diğer öğrenciler de iç sınavı geçerken özel tartışmalarda böyle bir görüşe sahipti. Bu, sadece araba yüzünden seçilen bir eğitmendir, ancak diğer eğitmenler, yukarıda açıklanan karakterin aksine, yollardaki en önemli şeyleri doğru bir şekilde açıklayabilen ve gösterebilen işlerinin en güzel insanlarıdır.
Артем Л
22 Şubat 2022
Огромное спасибо всему коллективу автошколы "СТАРТ" за профессиональную подготовку как в теоретической так и в практической частей. Очень понятно и доступно преподаёт теорию Олег Михайлович, также Олег Михайлович очень качественно, дружелюбно, с большим терпением и уважением обучает навыкам вождения. Благодаря переданным навыкам и обучению все экзамены были сданы с первого раза. Весь коллектив автошколы очень переживает за своих учеников как за родных. Большое спасибо Анастасие Владимировне, которая всегда поддержит, объяснит и переживает за каждого ученика как за саму себя. Ваша автошкола самая лучшая, буду рекомендовать вас всем знакомым. Ещё раз выражаю огромную благодарность всему коллективу автошколы. Процветания вам и прилежных учеников.
Азамат Исмагилов
Eğitmen Oleg Mihayloviç'ten ders aldım. Her şey yolunda gitti. Yolda kendimi daha güvende hissetmeye başladım. Öneriyorum. Kalemdeki Skoda, sürmeyi öğrenmek için en standart seçenektir. Kalemdeki herkes her şeyi yapabilir)))
Милана Корюкина
26 Kasım 2025
Harika bir sürücü kursu, bugün sınavı geçtim, her şey mükemmel bir şekilde organize edildi, herkese buraya gitmelerini tavsiye ederim!
Инга Шафинская
3 Ağustos 2025
Bu sürücü okulunu tavsiye etmiyorum. Öğrenciye karşı iğrenç bir tavır, çirkin sürüş dersleri, özellikle Sergey'den polo'da. Sınavı geçmeniz gereken yerde çalışmak ve seyahat etmek için değil, kişisel işlerine gidip geri dönmek için para ödemek. Eğitim sırasında eğitmen "kestirebilir», eğitim arabasının şehrin her yerinde içi boş dolaşması şaşırtıcı değildir. Bir kişinin eğitmen olmanın her şeyden önce kendisi, öğrenci ve yoldaki tüm katılımcılar için bir SORUMLULUK olduğunu anlamaması gerekir!!!! Ve Sergey'in görünüşe göre farklı bir rolü var. Sınava hazırlık yok, genel olarak destek konusunda sessizim, sınav gününde Sergey elimin altında mırıldanıyor, «hadi sınavı iptal edelim, hazır değilsin ve asla hazır olmayacaksın» ve her şey bu ruhla. Tabii ki, böyle bir »çalışma" ile sınavı ilk seferinde geçemeyeceğim, tereddüt etmeden bu sürüş okulundan ayrıldım ve ilk başarısız denememden bir ay sonra sınavı başka bir eğitmenle ve başka bir sürüş okulunda mükemmel bir şekilde geçtim. Bu nedenle, sürücü kursuna başlamayı şiddetle tavsiye etmiyorum. Sonuçları kendiniz yapın;) Şehirde talep büyük, ancak gerçekten çok az iyi teklif var!!!
Г
Галя Г.
11 Mayıs 2021
Проходила обучение в этой автошколе "старт", всё понравилось, кроме одного, что я решила уйти от туда. Инструктор на сером ф. поло Бунин Сергей разводит на деньги своих учеников Как написано в договоре мы платим за вождение только, а не за пропуски Сергей, начал мне говорить, если занятия не было, заплати 400 руб, типо занятие "было" Я сказала занятие не было, значит платить не буду. Он начал мне говорить, что за пропуск занятия платите 800 руб, а Я тебе на уступки пошёл Я не долго думала, позвонила директору Кузнецовой А., рассказала всё И как оказалось такого нет в правилах, и что эти 'правила' придумал сам Сергей. Я позвонила ему сказала и отказалась от него Так же он мне написал якобы не знал, что правила поменялись и платить не нужно Как оказалось он тоже тут мне врёт. Не рекомендую к нему идти.
Никита Шнуровский
Güzel sürüş okulu. Her şeyi ilk seferinde teslim ettim. Öneriyorum.
Александр Полетаев
8 Eylül 2021
Отдал супругу на обучение....... Сдала со второго раза. Думаю нормально учат. При нынешних условиях сдачи.....
Сергей Смирнов
29 Ağustos 2019
Доброжелательный персонал
Гретта
13 Eylül 2019
Лучшая автошкола
Андрей Б.
18 Ağustos 2019
Отличная автошкола, автопарк только не очень большой.