Starik Khinkalych

Haberler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2025
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

EvgeshaRock
30 Haziran
Arkadaşlarımız bu yeri bize tavsiye etti. Gerçekten lezzetli yemekler (boyamalı bir çocuk menüsü bile var) ve yemek limanının küçük bir bölümünde harika bir atmosfer var. Bir noktada alışveriş merkezinde olduğunuzu bile unutuyorsunuz. Harika personel, her zaman menüde geziniyorum. Teslimat oldukça hızlı, hem yoğun saatlerde hem de Cumartesi günü saat 11'de alışveriş merkezinde henüz kimsenin olmadığı zamandı. Fiyatlar makul. Bu yeri hem öğle yemeği hem de akşamları küçük bir aile çemberinde buluşmak veya arkadaşlarla buluşmak için tavsiye ederim. Alkolünüzü bile getirebilirsiniz, bunun için kurallarda belirli bir para vergisi vardır.
Дмитрий Пагуба
Tüm okuyuculara iyi günler, bu kurumdan bahsetmek istiyorum. "Yaşlı Adam Khinkalich" adı altında. Katta bulunan alışveriş merkezi "Oturma Odası avlusu". İkinci kez geliyorum ve çok mutluyum. Fiyat, kalite, hizmet. Duygusal bir orgazm oldum. Şunu söylemek istiyorum ki, Moskova'da Khinkali ile ilk kez tanıştım, pek etkilenmedim ve artık yolda olmadığımızı düşündüm. Ama "Yaşlı Adam Khinkalich" beni ilk kez geçerken çok acıktım, zor bir günün ardından beni şaşırttı ve tatlar beni yemeğe sürükledi ve beklenmedik bir şekilde bu kadar lezzetli olacağını, büyük khinkaliler, sulu sıcak, servis hızlı olacağını tahmin ettim. Domates sosu ateşlidir. Bu mucizeden uzaklaşan tek şey, etrafta takılanların görgü kuralları olmayan gençler. Ayrıca bu kurumdan ayrı ayrı kuru mendillere ıslak mendil eklemenizi istemek isterim. Ayrı ayrı garsona çok kibar, özenli, işini bilen Ulyana'ya teşekkür etmek istiyorum.
Арина А.
25 Haziran
Bu yere ilk defa gelmiyorum ve inanılmaz derecede memnun kalıyorum. Yemekler çok lezzetli, özellikle khinkali ve çorbalar. Khinkaley hamuru ince ve hoştur, sindirilmezler, parçalanmazlar, tüm standartları karşılarlar. Personel çoğunlukla menülerle ilgili her türlü soruyu cevaplamaya hazır olan en tatlı kızlardan oluşuyor. Atmosfer hoş ve sakin, hatta ev gibi. Bekleme süresi minimumdur. Genellikle 10 dakikadan fazla olmaz, her şey çok hızlıdır ve en önemlisi lezzetlidir! İçtenlikle ziyaret edilecek yeri tavsiye ederim)
🤒🤒🤒
2 Ağustos
Burası iyi değil, Harika ve çok güzel bir yer!!! Saklanmayacağım, alışveriş merkezindeki kurumu ziyaret etmekten küçük bir korku vardı, ama biz oraya vardığımızda hemen çöktüler! Çok hoş bir garson bizi karşıladı, menüden yemek seçmemize yardım etti. üçümüzdeydik, çeşitli khinkali, mantar yushka, uzvar ve mors sipariş ettik. Khinkali - hepsi hem et hem de mantarla eşsizdir, dillerimizi yutacağımızı düşündük))) Yushka - çok lezzetli, zengin, harika et suyu Uzvar ve meyve suyu - Çok zengin, serin ve Çok lezzetli! Kurumun atmosferi çok hoş, stilize, Gürcü müziği çalıyor. Burası, garsona ve bu kurumun tüm çalışanlarına yürekten tavsiye ederim, çalışmanız için çok teşekkür ederim!!! Hepinize refah diliyorum!!!!! Kapanmadan önce 27.07.2025 tarihinizdeydiniz))
Sanitar666
Geçenlerde bu khinkalnaya'yı ziyaret ettim ve deneyimlerimden çok memnun kaldım. Öncelikle kurumun atmosferine dikkat etmek istiyorum: buradaki ekip gerçekten harika, çalışanlar cana yakın, yemek seçiminde her zaman yardım etmeye hazır ve dikkatli ve hızlı bir şekilde hizmet veriyor. Mutfağa gelince, buradaki yemek övgüye değer. Khinkali sulu, zengin bir tada ve mükemmel seçilmiş baharatlara sahipti. Khinkali'ye ek olarak, Gürcü mutfağından birkaç yemek daha denedim - her şey taze ve çok lezzetliydi, ürünlerin sadece yüksek kalitede kullanıldığı hissediliyor. Porsiyonlar oldukça büyük ve fiyatlar oldukça uygun kalıyor. İç mekan rahat, dinlenmeye ve telaşsız sohbetlere ev sahipliği yapıyor. Burada hem arkadaşlarınızla hem de ailenizle vakit geçirmek çok keyifli. Kesinlikle buraya tekrar döneceğim ve burayı Gürcü mutfağının tüm sevenlerine tavsiye edeceğim!
Наталья Сидорова
8 Temmuz
Bütçe Gürcistan. Zincir kafe, tüm şehirlerde aynı menü var. Her zaman lezzetli khachapuriler. Buna karidesli mevsimlik bir çeşit alıyorlardı. Lezzetli ama ben klasiği daha çok seviyorum. Etin hepsi aynı tadı için artı veya eksi Khinkali. Ve bir fark olmadığı için, o zaman sadece otlu veya otsuz tadına bakmayı seçin, kuzu aynı şekilde hissedilmez. Ayın khinkalisini kalamarla denedik - dolgunun yarısından fazlası soğandır. Kalamarın tadı da olmasına rağmen, uzaktan böyle. Uzvar soğuk servis edildi, sıcakta önemliydi. Tatlıyı muhallebi ve dondurmalı bir puf böreği üçgeni aldılar - burada şikayetsiz, lezzetli.
Тимур Богданов
Ailelerimizle Kremlin'i, silah Müzesi'ni ziyaret etmek ve zencefilli kurabiye satın almak için turistlerle Tulu'ya geldik. Sokaktaki "Yaşlı Adam Khinkalych" e yemek yemeye gittik. Sovetskaya Khinkali gov / svin, Acar usulü Khachapuri ve Gürcüce salata sipariş ettiler. Her şey çok lezzetli, hızlı ve uygun fiyatlarla. Ayrı lezzetli yemekler için şefe ve servis için garson Nellie'ye teşekkür ederiz. Kurumun "özelliği" aşçının sizinle khachapuri'yi hazırlamasıdır ve ayrıca iyi bir çocuk menüsü de vardır. Doğum gününüz varsa, pasta yerine size "anne-khinkali" verilecektir - bu, içinde 5 küçük olan büyük bir khinkali. Çok ilginç bir fikir. Kesinlikle ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Tula'da olacağım, kesinlikle tekrar uğrayacağım.
Лина Рябова
15 Haziran
Kafe, alışveriş merkezinin 3. katındaki yemek alanında yer almaktadır. Standart olarak çok sayıda ziyaretçi var, bu yüzden masayı beklemek zorunda kaldım. Ancak beklenti, uygun fiyatlar ve oldukça lezzetli yiyeceklerle dengeleniyor. İki kişilik çek 2000 ruble için çıktı. Khinkali, khachapuri, patlıcanlı salata, su ısıtıcısı çay ve soslu mini khinkali aldık. Hayattaki en lezzetli khinkali değiller, ama böyle bir fiyat etiketi için layık olmaktan çok daha fazlası! Garsonlar, ziyaretçilerin selinden biraz işkence görüyor, ancak kibar ve aceleci. Yeri tavsiye ederim
Макс Бобрикович
4 Haziran
Harika bir kurum, çok memnun kaldım! Fiyatlar çok normal, göze çarpmıyorlar) Kurumdaki atmosfer rahat ve otantik. Personel çok cana yakın ve özenli, müşterilere karşı samimi bir özen gösteriliyor. Özellikle lezzetli khinkali'yi beğendim - sulu, içinde zengin et suyu olan, sadece ağzınızda eriyorlar. Ayrıca pilavı da denedim - kokulu ve iyi pişmiş (kırmızı biber eklemek harika bir fikir). Akşam yemeğini mükemmel bir şekilde tamamlayan sıcak çay olmadan da olmadı. Genel olarak, iyi yemekler ve sıcak bir atmosferle keyifli vakit geçirmek için harika bir yer. Ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederim!
Анастасия Котикова
Çok rahat bir yer, pembe somon ve ıspanaklı khinkali beni fethetti. Çok lezzetli bir kombinasyon, üçüncü kez onlar için geliyorum. Pek çok vejeteryan yemeği, çok lezzetli olduğu ortaya çıkan fındık soslu lahana sosuyla tanışmak kesinlikle bir sürprizdi. Keyifli hizmet, güler yüzlü personel, samimi atmosfer.
Алексей Теряев
Burayı çok seviyorum, her zaman her şey çok lezzetli, fiyat etiketleri demokratik. Eksilerden: garsonlar ayak uyduramıyor, çok insan var ama çok azı var. Artılardan: Siparişi verdikten sonra yemekler çok hızlı bir şekilde getiriliyor. Yine de kurum hakkındaki görüşüm olumlu, nüansları biliyorum ve buraya düzenli olarak gidiyorum.
Павел Ч.
8 Ekim
Geçenlerde Yaşlı Adam Khinkalych restoranı ziyaret etti ve tamamen memnun kaldı! Atmosfer çok rahat ve keyifli bir eğlenceye davet ediyor. Özellikle mükemmel hizmetten bahsetmek istiyorum - garsonlar Ulyana ve Andrey azami dikkat ve özen gösterdiler, yemek seçimine hızlı ve kibarca yardım ettiler, ziyaretimizi rahat ettirmek için her şeyi yaptılar. Yemekler lezzetlidir, özellikle khinkali - gerçek, zengin bir tada sahiptir. Bu restoranı kaliteli hizmete ve lezzetli geleneksel mutfağa değer veren herkese tavsiye ederim!
Александр М.
Bu harika yeri çok sık ziyaret ediyorum! Hizmet birinci sınıftır - personel özenli, güler yüzlü ve her zaman yardımseverdir. Ayrı ayrı, güzel garson Ulyana'nın çalışmalarını kutlamak istedim, özenli, gülümseyen, profesyonel, onun sayesinde ziyaretlerim çok daha keyifli hale geliyor! Ayrıca Medine aşçısının çalışmalarını, hazırladığı yemekleri çok lezzetli ve ruhla yapılmış olarak da belirtmek isterim! Buradaki atmosfer rahat ve arkadaşlarınızla veya ailenizle keyifli vakit geçirmeye davet ediyor. Yemekler ruhla hazırlanır, çok lezzetli ve kalitelidir. Özellikle khinkali ve kokulu ev yapımı yemekleri beğendim. En az bir kez Yaşlı Khinkalych'i ziyaret etmenizi tavsiye ederim, burada zevkinize göre bir şeyler bulacaksınız
Рухсора Абдурахимова
Geçenlerde khinkalnaya'yı ziyaret ettiler ve tamamen memnun kaldılar! Buradaki atmosfer çok rahat ve hizmet birinci sınıf. Özellikle şef Oksana'ya detaylara ve mutfak şaheserlerine gösterdiği inanılmaz dikkat için teşekkür etmek istiyorum. Her yemek sadece lezzetli değil, aynı zamanda estetik açıdan da tasarlanmıştı. Birkaç çeşit khinkali denedik ve her biri harikaydı! Ve Nellie kızına teşekkür ederim Kesinlikle buraya tekrar döneceğiz ve burayı tüm tanıdıklarımıza tavsiye edeceğiz. Harika akşamlar ve lezzetli yemekler için teşekkür ederim!
Билык В.
29 Ağustos
Dün "Yaşlı Adam Khinkalych" restoranını ziyaret ettiler. Menünün ana yıldızlarını denedik, khinkali ve hayal kırıklığına uğratmadılar! Özellikle kuzu ve kişnişi sevdik – çok hoş kokulu ve sulu. Ajar usulü Khachapuri de viskoz peyniri ve mükemmel kabuğu ile övgülerin ötesindedir. Hizmet hızlı ve özenliydi. Yemeklerin kalitesi ve porsiyonların büyüklüğü göz önüne alındığında fiyatlar yeterlidir. Gerçek khinkali'yi denemek isteyen herkese tavsiye ederim!
Дмитрий Са
9 Ekim
Geçidiydim, uğramaya karar verdim, önceden rezervasyon yaptırmak için aradım, yapamayacaklarını söylediler. Aslında gelip izlemek. Bunun bir ayak mahkemesi olduğu ortaya çıktı, bu nedenle rezervasyon yapma imkanının olmaması. Ancak yerlerin yararı 7 kişilik bir şirket içindi. Khinkali, khachapuri ve salata aldılar. Her şey yeterince lezzetli, muhtemelen tek şey salatadaki domatesler çok iyi değil, ama muhtemelen mevsim de değil. Genel olarak yemekten memnun kaldık. Garsonlar (bir erkek arkadaşımız vardı) işlerinde harika bir iş çıkarıyorlar. Bu nedenle, bu yeri tekrar ziyaret etmekle ilgili hiçbir soru sorulmayacak, kesinlikle evet
Виолетта гашина
14 Ağustos
Muhteşem bir yer, tamamen lezzetli, rahat. Kibar garson, Anastasia sen en iyisin 😊çok hızlı bir şekilde menüye yöneldin. Bombalı haçapuriler, ağzında eriyen khinkali. Meyveli çay çok lezzetlidir. Kesinlikle tavsiye ederim, kesinlikle memnun kalacaksınız! Sizinleyken kesinlikle size tekrar geleceğiz. Lezzetli yemekler ve sıcak karşılama için teşekkürler ❤️
R
Rostislav Горбатюк
26 Haziran
İyi günler. Bu güzel yeri ziyaret etme ve spesiyalitelerden biri olan Khinkali'yi deneme şansım oldu. Söylemekten korkmayacağım ama burası bu yemeği gerçekten sevdiğim en iyi yerlerden biri. Özellikle bana hızlı bir şekilde hizmet verebilen ve aynı başarıyla yemeği masama getirebilen çalışan personeli not etmek istiyorum. Garson Ulyana'yı da not etmek isterim. Hoş hizmet, kibar ve çok sevecen. Eyvallah;)
Софья Т.
21 Eylül
Saat 21.09'da yemek için uğradık. Restoran 4. katta yer almaktadır. Çok insan var ama garsonlar hemen bizim için büyük bir artı koyduğum bir yer buldular! Garson Ulyana bize hizmet etti, hemen ne kadar hazırlanacağı konusunda uyardı ve genel olarak her zaman yaklaşıp kalışımızla ilgilendi. Bu da çok hoş. Bu kurumu tavsiye ederim, beslenmeleri her zaman çok lezzetlidir! Tavuk mini khinkali sadece en iyisidir
Ольга Савостьянова
3 Mayıs bayram günündeydik. Geldiler, çok insan var, tam iniş. Ama biraz beklemek zorunda kaldım, 10 dakika. Çabuk pişiriyorlar, garsonlar uçuyor. Garson Alexander bize hizmet etti: iletişim kültürü ve hızı için özel teşekkürler. Lobio, khinkali, khachapuri, patlıcanlı salata aldılar — Gürcistan'daki gibi her şey çok lezzetli ve otantik. Güzel bir yer. Bir kereden fazla geri döneceğiz. Fiyatlar uygun fiyatlardan daha fazla ve kaliteden dolayı değil. Teşekkürler çocuklar!!! Kesinlikle tavsiye ederim!
Виктория
13 Ekim
tatlı garson Anya hakkında bir inceleme yazmak istiyorum, bir arkadaşımla ilk kez kafeye geldiler, ne alacaklarını bilmiyorlardı, bu harika kız bize sorduğumuz her şeyi kibirsiz anlattı, onu çok beğendik, tekrar geleceğiz ve restoranın kendisi de harika yemekler çok lezzetli, khachapuri ve khinkali'deki peynir çok lezzetli, herkese bu restoranı ziyaret etmenizi tavsiye ederim!!!
Николай
Her şeyi beğendim. Bu yemekleri yediler, khinkali sipariş ettiler. Her şey çok lezzetli. Kibar personel. Birkaç yerdeydik ve her yerde her şeyi beğendim. Aferin beyler. Öyleyse devam et 👍
Ирина Илюшкина
Şehir merkezinde harika bir kurum. Lezzetli, temiz, hızlı, kibar garsonlar! Yetişkinler ve çocuklar için menü. Çocuklar ve kalemler için boyama sayfaları güzel bir bonus! Kesinlikle tekrar geleceğiz!
Татьяна
20 Ekim
Ve şimdi tekrar Tula'dayım ve «Yaşlı Adam Khinkalych» e gidiyoruz! Birkaç boş masa bulduğumuz için şanslıyız (yakında diğer günlerde böyle bir şans bekleyemeyeceğinizi anlayacağım). İlk defa etli ve otlu khinkali, Acar usulü khachapuri ve tabii ki seçimi çok az olan kahve sipariş ediyorum, ancak imrenilen tarçınlı kapuçinonuzu alacaksınız. Garson bütün bir khinkal tepsiyi getirir ve tehditkar derecede büyük bir biberonla tuzlamanın gerekli olup olmadığını sorar. Karşılıklı hayır — yemek başlıyor! Her şey çok lezzetli, tatmin edici, yemeksizliğiyle çekici. Sadakat sistemi genellikle kurnazca düşünülür: ziyaret kartı bonus uğruna yürümeyi o kadar motive etmez, ancak ekonomik olma sorumluluğunu bir kişiden ne kadar kaldırır ve pişmanlık duymadan en sevdiğiniz yere gitmenize izin verir. Daha da havalı olanı, kartın farklı şehirlerde bile zincirdeki tüm kuruluşlar arasında çalışmasıdır. Ancak tadı her yerde biraz farklı...) Tula'da, Yandex haritasının dediği gibi, Khinkalych'in iki noktası var. İkisinde de bulundum ve kendim için ikisinin de iyi olduğunu belirledim. Bu konuda, Oturma Bahçesinin dördüncü katında olmasına, dış açıklığına, her türlü burger kralının bulunduğu mahalleye ve çok sesli insanların sessiz gürültüsüne rağmen, hoş ve lezzetliydim ve yukarıdaki tüm zorluklar göz önüne alındığında, boş bir masada daha büyük bir şansım var (sadece bunu duymadınız). Ama yine de kurumun durumu bir şekilde yerden düşünmesini tavsiye ediyorum, aksi takdirde bazen bir kişi altının oturacağı yeri işgal ediyor ve hepsi bu.
Mikhail
Servis iyidir. Dost canlısı garsonlar, servis güzel, ama böyle kinkalıyorlardı. Eksik oldukları bir şey veya böyle bir kıyma var.
Мария Романова
25 Haziran
Özellikle etli çok lezzetli khinkali. Hizmet zirvede – garson Ulyana siparişi çabucak kabul etti, her şeyi sıcak ve gülümseyerek getirdi. Bir seçim önermesi ve her şeyi sevip sevmediğimizi kontrol etmesi güzeldi. Harika akşam için teşekkürler, kesinlikle geri döneceğiz.
Александра Сидорова
Masaya bir sıra bekliyorduk ama Cumartesi için bu normal. Garsonlar daha sonra menüyü getirmek ve siparişi kabul etmek için acele etmediler. 10 dakika sonra yine de bize yaklaştılar, sonuç olarak önce salatayı servis etme isteği vardı - en son getirdiler. Sadece en uzun süre yapılmakla kalmadı, yaklaşık 20 dakika oldu ve bu süre zarfında arkadaşım yemeklerini yedi ve sadece beni bekledi. 20 dakika yapmak için sıradan sebze salatası, bu korkunç! Ördek ayrıca pişmiş bir tabağa getirdiler, sebzeler zar zor canlı. Genel olarak garsonlara, yorumlarımıza davulla, faturayı da getirmek için acele etmediler. Bu kurumu tavsiye etmiyorum!
Solar Eclipse
18 Haziran
Tam biniş ile servis hızlıdır. Alışveriş merkezinde neyin bulunduğunu dikkate almak gerekir. Hafta sonları çok sayıda ziyaretçi var. Ayın ıspanaklı, mantarlı ve sulugunili Khinkali sulu ve lezzetliydi. Dolma iyi bir kısımdır, kuzunun tadı farklıdır, baharatlar çok parlaktır. Matsoni tadı yumuşatır. Çocuk menüsü var. Genel olarak, ziyaretten hoş izlenimler kaldı.
Саша Т.
21 Eylül
Çok sık size gideriz ve izlenimler hakkında geri bildirim bırakmak isteriz. Eh, çok lezzetli pişiriyorlar, beklentiye göre hızla yönlendiriliyorlar ve her zaman dikkatliyorlar. Dün tam iniş nedeniyle kız hızla tepki verdi ve tam iniş olmasına rağmen masaya oturmayı teklif etti. Garsonların hepsi cana yakın ve hizmet harika. Sadece size doğru yürümeye devam edeceğiz ☺️
Дарья Логинова
Hafta sonunu aileyle geçirmek için rahat bir kurum. Lezzetli yemekler ve harika güler yüzlü personel, garson Ulyana özellikle hoşuna gitti. Tekrar geleceğiz!
Helena w.
29 Ağustos
Harika bir yer. Burada ilk defa arkadaşlarımızla buluşmuyoruz ya da şirketle öğle yemeği yiyoruz. Her şey lezzetli, çabuk. Çok kibar personel, misafirperver, düzenli garsonlar menülerini tam olarak biliyorlar ve herhangi bir soruyu cevaplayabiliyorlar. Yakında doğum günüm olacak, bu yerde de geçirmeyi planlıyorum.
Михаил Дульнев
Harika bir kafe, birçok kez ziyaret ettim, her şey her zamanki gibi en iyi haliyle. Khinkali çok lezzetli ve büyüktür + her ay alışılmadık dolgularla "ayın khinkali" pozisyonu belirir. Hızlı servis, kibar personel. Herkese tavsiye ederim.
Любовь Бабкова
1 Haziran
5 kişilik servis Garsonlar Aferin Ama mutfak pompalandı .... Çocuk tavuk çorbası, sığır eti ve kuzu eti ile khinkali sipariş ettiler. Kuzu eti taze ve lezzetliydi, sığır eti ve domuz eti ile et zaten ekşi olduğu için biberle yoğun bir şekilde terbiyeliydi. Çocuk çorbasını domuz etine, domuz etine ve hatta çürümüş olarak verdiler. Garson özür diledi ama çocuk aç kaldı. Komşulardan nagets almak zorunda kaldım
Алина К.
12 Ekim
Khachapuri'yi Acarca carbonara ve Khachapuri'yi «Tom Yam" olarak aldılar, her şey çok lezzetli, bekleme uzun sürmedi, personel kibar, kurumdaki atmosfer hoş. Daha önce khinkali'yi aldılar, ayrıca çok beğendiler
Оксана Расходчикова
13 Kasım 2024
Очень нравится это место! Уютное, атмосферное, выделяющееся на фоне других кафе на фудкорте. Приятная обстановка и приветливый персонал располагают к душевному времяпровождению. Что касается еды, то нашими фаворитами стали хинкали, грибная икра и конечно же хачапури по-аджарски🤌 В последний визит здесь было очень много людей, но даже при этом персонал старался быстро и качественно всех обслуживать. Хочу отметить безупречную работу нашего официанта Марии Сергеевны 🤗. Умничка💖! Пархала от гостя к гостю, дыбы все остались довольны 👍👍👍
Дмитрий
1 Ekim
Harika bir kurum. Seçimdeki tüm yiyecek limanından pişman olmadım. Çok lezzetli ve tatmin edici - bu bir keredir. Ve ikisi, alışveriş merkezi de olsa sakin ve rahat bir ortamdır. Burger King'in yanında bağırmaya başlamayana kadar, tıpkı bir restoranda oturduğunuz gibi. Eh, üç - fiyatlar çok yüksek değil, oldukça hoş.
Соня
21 Eylül
Bu kurumda ilk kez değil, ilk kez hizmete bu kadar hoş bir şekilde şaşırdık. Önceden masayı sipariş etmeye özen göstermediler, geldiklerinde tüm masaların dolu olduğunu gördüler. Çoktan ayrılmaya hazırdılar, ancak resepsiyonist Anna çok tatlı bir şekilde odamızı kaydetmeyi ve masa boşalır boşalmaz bizimle iletişime geçmeyi öngördü. Bu ilk kez karşılaşıldı, ancak bu çok harikaydı, çünkü 10-15 dakika içinde bizi aradılar ve masanın boşaldığını söylediler. Genel olarak, lezzetli yediler ve misafirlere bu kadar ortak davrandıklarından memnun kaldık.
Денис
22 Eylül
Güzel bir yer. Khinkali çok lezzetli. Farklı türleri var. Hızlı servis yapıyorsunuz. Beklemek uzun sürmez.
А
Анна А.
Bu khinkala'da ilk kez değil ve her seferinde çok hoş bir atmosferin ve hizmetin tadını çıkarıyoruz. Garsonlar çok kibardır, sosyaldir ve yemeklerin geri kalanını övgüye değer değildir. Çok lezzetli! Buraya tekrar geleceğiz.
Кристина Юникова
23 Ekim 2024
Являюсь постоянным клиентом данного заведения, так как работаю в том же торговом центре. Люблю сюда ходить на обед, девушки официантки уже, наверное, выучили наизусть мой заказ. Всегда все подается вовремя и быстро, все горячее. Ни разу мною не была замечена грязная посуда. Мои фавориты: харчо и хачапури по-мегрельски. Нравится сама концепция старика хинкалыча - всегда уютно, приятно. Акция «хинкали месяца» сделана вообще очень удачно - каждый месяц что-то новое. Если говорить именно про заведение в гостином дворе - все всегда было хорошо, ходим иногда с семьей сюда по субботам также - тут даже очереди. Но девочки администраторы могут забронировать стол и официанты оперативно все убирают после прошлых гостей. Отдельное спасибо администратору Ангелине - всегда приветливая и вежливая девушка. По еде все отлично, в принципе как и во всех точках старика хинкалыча.
Дарья
25 Ağustos
Bu ağla tanışmam tam da bu noktadan başladı ve hoş bir şekilde şaşırdım. Tam inişe rağmen, harika bir kız bize mükemmel bir şekilde hizmet etti, hemen yemekler getirdiler. Yemekler çok lezzetli. Khachapuri Mingrelce harika. Tavsiye ederim!!
Алена А
Herkese merhaba), merkezde yürüyorsak ve çok acıkırsak, her zaman Khinkalych'e yemek yemeye gideriz.. Soooooo lezzetli ve dağınık olduğu için, güzel bir ortam ve sevimli garsonlar hoş. Herkese çörekler yerine khinkali'yi tavsiye ederim)
Ангелина Бузыкина
27 Kasım 2024
Bu kurumu mahvediyorum, lezzetli bir yemek yiyebilirsiniz ve pahalı olmayabilirsiniz, en sevdiğim mantarlı khinkalilerim denemenizi tavsiye ederim офици️ garson Daria yemeklerin bileşimini iyi biliyor ve yönetici Maria her zaman size başka neler deneyebileceğinizi söyleyecek, ayrıca teslimat ve mevcut promosyonlar hakkında da konuşacak. 10 dakika bekledik, içecekler, özellikle meyve suyu çok lezzetli. Bu kurumu ziyaret etmenizi tavsiye ederim, kesinlikle hoş duygular ve dolu bir mide olmadan kalmayacaksınız!
даниил афонин
15 Kasım 2024
чудесное место в центре города, не возникло никаких проблем при посещении заведения с ребёнком, сразу предлагают занятия (раскраски, карандаши) специальный стульчик. вежливые сотрудники, ориентируются в меню, предлагают акции и тп. хинкали действительно вкусные, хочется вернуться снова и попробовать все меню) место со своей атмосферой.
Вадим
21 Temmuz 2024
Несколько месяцев "раскачивались", но потом догнали по качеству сервиса ресторан на Красноармейском. Стабильное качество хинкали. Соус Сацебели огонь. Классный салат по-тбилиси (овощной), уступает ему салат по-грузински (тот же салат, только с мясом и фасолью). Понравилось пиво Blanche Biere. Прикольные ореховые рулетики. Какие-то непонятки с чаевыми, кому их дать - стол обслуживают сразу несколько человек. Всегда достается последнему, кто обслуживал 🤗
Екатерина К.
9 Eylül 2024
Старик Хинкалыч - это заведение грузинской кухни, которое находится в городе Тула. Я посетила его недавно и была приятно удивлена качеством еды и атмосферой заведения. Интерьер очень уютный и атмосферный, с грузинскими мотивами. В зале много зелени и цветов, что создает ощущение тепла и комфорта. Обслуживание было на высшем уровне. Официанты были вежливы и внимательны к моим потребностям. Они быстро принесли мне меню и ответили на все мои вопросы. Еда была очень вкусной и свежей. Я заказала хинкали с креветками и хачапури. Все блюда были приготовлены по-домашнему и имели прекрасный вкус. Цены в Старике Хинкалыче приемлемые для такого уровня кухни. Я бы рекомендовала это заведение всем, кто ищет уютное место с вкусной едой и приятной атмосферой.
Илья С.
14 Ekim 2024
Очень атмосферное место в центре Тулы. Удобное месторасположение, аутентичная обстановка, приятный аромат Грузии в ТЦ. Приветливый персонал, встретили радушно, проконсультировали и помогли определится с выбором блюд. Вкусные хинкали, потрясающе вкусные хачапури и чай. Обязательно приду сюда ещё не раз 👍 Отдельное спасибо администратору Марии, за такую милую встречу и настроение этого вечера ❤
Софья Жебелева
İyi bir kurum, lezzetli khinkali, ayın khinkali için her zaman ilginç seçenekler. Çok lezzetli tatlılar. Personel sempatiktir, her zaman belirli bir yemeğin nasıl yendiğini açıklarlar, bekleme süresi kısadır. Güzel iç mekan. Fiyatlar çok cazip olduğu için buraya sık sık geliyoruz.
Ангелина Билык
22 Temmuz
Oturma bahçenizde güzel bir yer, her zaman temiz, hoş müzik. Lezzetli, baharatlı, mantarlı Khinkali en sevilenleridir! Khachapuriler muhtemelen şehrin en iyileridir. Yemekler gecikmeden hızlı bir şekilde verilir.
КМ
Harika bir yer, süper hızlı servis, sıcak ve lezzetli yemekler. Kesinlikle buraya bir kez daha geleceğiz