Софикофи

Дмитрий Акимкин
Harika bir kahve dükkanı. Güzel iç mekan. İyi ve nazik çalışanlar. Kahve ve tatlıları çok beğendim. Güzel personel, kibar ve çok yardımsever. Bu kurumu ziyaret etmeye değer, tavsiye ederim.
Артём Шакиров
Dinlenmek ve rahatlamak için harika, atmosferik bir kahve dükkanı, iş toplantıları için de uygundur. Alan geniş, aydınlık, her şey temiz. Barista kızları çok kibardır. Tüm içecekler ve yiyecekler lezzetlidir. Şimdi şehrimizde en sevdiğimiz yer.
Тефикова Сабина Рустамовна
Harika kahve dükkanı Barista kızları iletişimde hoştur Kahveyi beğendim, çekirdekler fazla pişmemiş, acı değil, genel olarak köpük sınıfı Kafede hoş bir yer
нина кириченко
1 Eylül 2025
Şık bir iç mekana ve lezzetli kahveye sahip havalı bir kahve dükkanı wi wi-fi ve prizlerin olması çok uygun, işe gelip aynı anda bir şeyler yiyebilirsiniz️️Barista kızları çok güzel, günümün nasıl geçtiğini merak etmeleri ve her zaman misafirperver olmaları inanılmaz derecede güzel🫶
Инга С.
26 Haziran 2025
Bu, bu zincirin şehirdeki ikinci kuruluşudur. Çok güzel ve sofistike iç mekan, lezzetli kahve ve tatlılar. Konumdan konuma kalitenin değişmeden kalmasına sevindim Çok özenli ve güler yüzlü personel. Bu kurumun atmosferinin tadını çıkarma fırsatını mutlaka kaçırmayın.
Юлиана Хандрико
4 Ağustos 2025
Çok şık ve rahat bir yer! Limonata ve somonlu kaseyi aldım - her şey sadece güzel değil, aynı zamanda gerçekten lezzetliydi Интерьер İç mekan — estetik, hizmet — seviyedeydi. Kesinlikle daha döneceğim! 🌿
Мерьем Кучерова
19 Kasım 2025
Hoş bir atmosfere ve lezzetli yemeklere sahip çok rahat bir kurum. Duyarlı personel ve mükemmel hizmet. Menüden yemekler yeterince hızlı hazırlanıyorlar, genç adamımla denediğimiz içecekleri beğendik. Burayı ziyaret etmek için tavsiye ederim
Андрей Бондаренко
19 Kasım 2025
Çok havalı çocuklar! Adı hemen hatırlıyorsunuz, içeride rahat ve rahat bir vibe var, profesyonel adamlar son derece lezzetli içecekler yapıyorlar, oradaki her şeyi denedim ve bu her zaman bir zevk, ekibe çok teşekkür ederim. Şehre giderken kahve molası her zaman sadece oradadır!
Кира Александровна
Harika bir kahve dükkanı. Her zaman bu kuruma bir elektrik santraliyle gideriz ve şimdi işe yakın bir yerde ortaya çıktı. İnanılmaz lezzetli mevsimsel serinletici içeceklere dikkat çekmek istiyorum - şekersiz tatlılar gibi eşsizler ❤️❤❤️❤❤️🔥
g.G
kahve dükkanı, üst! Personel seçim gibi, hepsi güzel, hoş, arkadaş canlısı! Çok nazik ve kibarlar. Yemekler her zaman lezzetli ve tazedir ve fiyatlandırma politikası hoştur
bond-marry-bond
29 Ağustos 2025
kurumun harika atmosferi, gün boyu olumlu duygular veren kibar personel Kahve şehrin en iyisidir ve gün batımları bu manzaradan inanılmazdır) Oturmak, okumak, düşünmek veya sohbet etmek güzel.
Сергей Б.
2 Ekim 2025
Bu kahvehaneyi vibe'nin konumu için seviyorum, kompozisyon açısından çok zengin olan somonlu kaseyi denemenizi şiddetle tavsiye ederim Her zaman güler yüzlü personel ve hoş bir atmosfer
limarkka medzhitova
29 Ağustos 2025
en sevilen kahve dükkanı ! Sophie'nin kahvehanelerinin her yerine gidiyorum. kahve inanılmaz ! kızların hepsi harika ❤️🥹 atmosfer yüksek ! mutfak da harika ! porsiyonlar , kalite ve fiyat uygun 🫶🫶🫶🫶🫶 siz en iyisisiniz!
Арина Сушко
19 Kasım 2025
Şık, estetik açıdan hoş bir kahve dükkanı Her şey güzel, sakin ve hoş. Kahve çok fazla telaş olmadan lezzetli ve aromatiktir Oturuyorsun, dinleniyorsun, ayrılmak istemiyorum. Kesinlikle tekrar geleceğim❤️❤️❤️
Kiro ioko
Kahve içebileceğiniz ve atıştırabileceğiniz hoş bir yer. Artık hiçbir yere oturmaz ve ayrılmak istemediğiniz anda. Herkese tavsiye ederim
Анастасия Сон
19 Kasım 2025
Bu kahve zincirini çok seviyorum, her zaman lezzetli ve kaliteli. Personel ayrı bir konu, kızların hepsi süper, cana yakın ve kibar. Genel olarak tavsiye ederim, gelin - pişman olmayacaksınız!😊
Лера
21 Kasım 2025
Lezzetli kahve, ciabatta, kiş, cinnabonlar - hepsi süper. Barista genellikle en iyisidir
Люба Наумова
23 Ekim 2025
En sevdiğim mekan❤️ atmosfer vay canına, personel çok hoş🫶🏼 tekrar tekrar gelmek istiyorum🥰
Наталья Б.
23 Eylül 2025
Çok uzun zaman önce Sofi /Coffee zincirinin ikinci kahvehanesi açıldı. Henüz oraya gitmedim ama eminim orada her şey en üst düzeyde (ve daha önce orada bulunanlar bunu onaylıyor). Bu kurumların daha fazlasının ortaya çıkmasına sevindim! Sahibine ve işine daha fazla başarı diliyorum!
А
29 Ağustos 2025
Delicesine atmosferik bir kahve dükkanı, iş günü boyunca bir şeyler atıştırmak, lezzetli kahve içmek için uğramak güzel. Genel olarak, 5'te*
Виктор Брадулов
Lezzetli, herkese tavsiye delalet