Skip

Мария С.
27 Eylül
Herhangi bir yerleştirme bir rehberle başlar. Otellerde yoğun bir dönemde ağırlanan ve misafirlerini ağırlayan bir kişi en yüksek notları hak ediyor! konukseverliğiniz, tavsiyeleriniz, desteğiniz ve yaratmayı başardığı atmosfer için sahibine çok teşekkür ederim! Konaklama nesnesinin kendisi hakkında söylemek istediğim, elbette birinci sınıf bir otel değil ve bu misafirperverlik karakterine sahip bir mal sahibine daha yeni tadilatların bir oteli yakışacaktı, ancak HER şey işe yarıyor, banyoların sağlığını izledikleri ve bölünmüş sistemin mükemmel bir şekilde başa çıktığı açık. Ve bizim durumumuzda, bu en uygun ve aynı zamanda bu kadar iç açıcı konaklama seçeneğiydi! Barış ve iyilik için!
Любовь С.
5 Eylül 2024
İğrenç, oda çok sigara içiyor, sanki geceyi sigara odasında geçiriyormuş gibi, pencereyi açmıyormuşsunuz gibi, yoldan çok gürültülü olduğu için. Çok fazla seçenek yoktu, bu yüzden geceyi geçirdiler ama geceyi dışarıda geçirmek daha iyi olurdu gibi görünüyor. Bu durumda, oda için değer en düşük değil. Yatak temiz görünüyor
Кирилл Иванович
Bir gece kaldım, odalar temiz, personel kibar, ücretsiz otopark, genel olarak her şey yolunda
Ирбис-Сервис
14 Şubat 2024
Mükemmel otel, güler yüzlü personel. Burada ilk defa kalmıyorum. Arabalar için park yeri mevcuttur. Birkaç gün kalsanız bile yatak çarşafları değiştirilir, nadiren böyle bir yerde karşılaşırsınız. Fiyatlar uygun. Tavsiye ederim.
Vagif Racabov
15 Şubat 2024
İyi günler! Harika otel! Tavsiye ederim.Zaten birkaç kez bu yerde kaldım. Ana avantajlar: temiz ve rahat odalar, lezzetli kahvaltı, özenli personel! Kesinlikle buraya bir kez daha geleceğiz!!!!♥️⚘️♥️
Galini Tosouidou
15 Haziran 2024
Çok rahat, temiz bir otel. İsteğe bağlı kahve, çay ve kahvaltılar. Fiyat, böyle bir kategori için ucuz olsa bile oldukça yeterli...Tiflis'in merkezinden uzak değil.Otelin yanında dur , 10 dakika...ve sen merkezdesin .Tavsiye ederim, pişman olmayacaksınız !!!
Саяр
29 Temmuz 2024
Tiflis'i ziyaret ettim ve bu otelde kaldık. Çok kibar personel Fiyat ve kalite gereksinimleri karşılar. Eğer akımı tekrar buraya gelirsem.
Эльчин Р.
17 Temmuz 2024
Her şey için onlara teşekkür ederim. Buraya kim gelecek çok temiz bir yere pişman olmayacaksınız ve nazik personel her konuda yardımcı oluyor
Тале
29 Temmuz 2024
Çok temiz ve düzenli. Ailemle seyahat ediyorduk, fiyat ve kalite tutarlı
Рояла Рагимова
15 Şubat 2024
Çok güzel otel, misafirperver personel, temiz ve rahat, tavsiye ederim, buraya bir daha gelmeyeceğim, sıcak karşılama için teşekkür ederim
низо исмаилов
20 Şubat 2024
Merhaba. Merhaba. ☀️ Gürcistan'da rahatladım, tesadüfen tanıdıklarımız bu Oteli bizim için koruyorlardı. Her şeyden çok memnunuz temiz rahat. Tüm personele katılıyorum. Tavsiye ederim
Ника
7 Ağustos 2023
Küçük odalar olmasına rağmen temizlik ve hoş personel var. Ayrı bir artı otelin otoparkına sahiptir.
evlamp !
24 Eylül
Her şey bir şey olmazdı, ama tüm odalar cehennem gibi tütsülenmiş, havalandırmaya yardımcı olmuyor.
Низо Низо
17 Haziran 2024
Merhaba size handa iyi dinlendiğimi, çok temiz ve güzel olduğumu söylemek istiyorum! Herkese tavsiye ederim ! 👍⭐⭐⭐⭐⭐
N
Nizo Salkov
16 Şubat 2024
Tavsiye ederim çok havalı otel mükemmel yönetim her şey temiz anlayışınız için yöneticiye teşekkür ederim herkese teşekkür ederim
Марина Саутиева
9 Ekim 2019
Bu otelde dinleniyordum. Temiz, temiz ve en önemlisi, cana yakın ve nazik yöneticiler Marina ve Svetlana. Çok teşekkür ederim ☺
Orijinalini göster
Алла Медведева
12 Kasım 2023
Geceyi bacaksız düşerek geçirmek ve sabah hemen devam etmek için otel.Biz de bunu yaptık.Bunun tek avantajı yönetici- çok tatlı bir kadın.
T
Temo Omarov
16 Şubat 2024
Otoparkı temiz bir şekilde yemek yemek uygundur personeli karşılayın Savetoya'yı
Денис П.
13 Kasım 2023
Gece için ve bütçeliyse, o zaman budur) 70 larik için tam olarak gece 2 + 2'ye yerleştirildik
А
Азиза Утепова
27 Haziran
Tüm. Mükemmel .Resepsiyon �🁍🟻🁍🟻🁍🟻🁍�
As M
19 Şubat 2024
Süper, misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederim, teşekkür ederim) her yıl bineceğim
RadaR
5 Ocak 2021