Семена

Галина Галина
6 Kasım
Mağaza çok güzel. Geniş bir tohum seçimi, uzun zamandır aradığım bir şey bile var... Toprağı iyileştirmek için birçok biyo preparat vardır ve diğer mağazalara kıyasla ucuzdur. Mevsimde çok çeşitli ekim malzemeleri ve kaliteli. Güllerden, soğandan çok memnunum. Danışmanlar yardımseverdir ve her zaman herhangi bir cüzdan için ne seçeceğinizi önereceklerdir ve bu bizim bahçıvanlarımız için çok önemlidir.
Aнна З.
28 Kasım
Çok büyük bir dükkan, çok geniş bir tohum, gübre, alet yelpazesi. Çok kibar satıcılar, tohum seçiminde her zaman yardımcı olacak ve gerekli tavsiyeyi verecektir. Vdnkh'deki merkezi girişe çok yakınlar, yürüyerek yürüyebilir veya ücretsiz minibüsle 2 durak gidebilirsiniz. Mağazanın çalışması için çok uygun bir program.
Варвара Седова
6 Kasım
Mağazayı gerçekten seviyoruz, her yıl Moskova'nın güneyinden tohum ve soğan (set) için geliyoruz. Yol boyunca çok daha fazlasını topluyoruz ve araçlar, şakayıklar, güller ve koruma araçları vb. Çok yetkin personel size neyin daha iyi olduğunu söyleyecekler ve nasıl olması gerektiğini öğretecekler. Çok teşekkür ederim. Hem tohumların kalitesinden hem de hasattan her zaman çok memnunuz.
Ольга Степанова
6 Kasım
Mükemmel mağaza, çok güler yüzlü personel, geniş ürün yelpazesi, indirimler, temiz bir şekilde. Normal fiyatlar. Romana ve Nadezhda'ya çok teşekkür ederim, dikim, hastalıklarla ve zararlılarla mücadele konusunda yetkin tavsiyeler. Uygun yayılma, güncellenmiş iç mekan.
Валентина
6 Kasım
Aferin beyler!!! Mağazamızı çok seviyorum! Tek dezavantajı uzaklarda yaşamam. Ama Roman, Umut, Josette yardım ediyor. Her konuda yardıma gelmeye her zaman hazırız. Bahçe ve sebze bahçesi için koruyucu ekipman fiyatları hoş bir sürpriz. Burada fiyatlar daha düşük! Bazen onları evin yakınındaki bir mağazadan satın almanız gerekir, çünkü her şeyi önceden satın alamazsınız. Ayrıca deneyimlerimizi bizimle paylaşmaları ve bir şeyler işe yaramadığında ne yapılması gerektiğini söylemeleri de çok önemlidir!
Людмила В.
6 Kasım
Tohum seçimi etkileyici! Personel yardımseverdir, her zaman size söyleyecektir, tavsiyelerde bulunacaktır. Fiyatlar normal. Büyük bir artı, müşterilerin malların makbuzları, belirli bir ürünün mevcudiyeti hakkında gerçek zamanlı olarak bilgi alabilecekleri bir mağaza sohbeti olmasıdır. Ve bu mağazaya kendi ziyaretinizi planlayın. Sohbette - nazik iletişim. Roman, Umut, belki de mağazanızın bu web sitesine mağaza sohbetine bir bağlantı eklemek mantıklı olabilir mi?
Алёна
Ben sadece mağaza için heyecanlıyım. Nadir çeşitler arıyordum ve sadece onlardan stokta buldum. Tohum yelpazesi çok büyük, gözler dağılıyor! Hem geleneksel hem de organik seçenekler olduğu için çok memnun oldum. Personel çok kibar ve yetkin, seçime yardımcı oldu ve yetiştirme konusunda bir sürü faydalı ipucu verdi. Fiyatlar oldukça yeterli ve kalite zirvede. Tüm bahçıvanlara ve bahçıvanlara tavsiye ederim!
Лида П
6 Kasım
Tohum yelpazesi geniş, personel güler yüzlü, yardımsever - her şeyi açıklayacak ve tavsiye edecekler. İlkbaharda tohum aldım, her şey yolunda gitti, büyüdü ve memnun oldu. Tohumlar için tekrar bu mağazaya geleceğim. Teşekkür ederiz! Lidya
Иванов А.В. УБСТ2201
6 Kasım
Çok iyi bir mağaza ve harika satıcılar. Geniş ürün yelpazesi. Ortaya çıkan herhangi bir soru için satıcılar yetkin bir cevap verecektir. Her zaman söyleyecekler ve yardım edecekler. Kimse göz ardı edilmiyor. Herkese bu mağazayı tavsiye ediyorum.
Селихова марина
9 Ekim
Herhangi bir cüzdan için çok iyi tohum seçimi. Yetkin özenli personel. Mükemmel kalite. Yakınlarda otopark var. Metroya yürüyerek 10 dakikada ulaşılabilir. Öneriyorum.
Марина керманова
6 Kasım
Uzun yıllardır mağazaya gidiyorum, hem atmosferden hem de ürün yelpazesinden gerçek bir zevk alıyorum (asla eli boş ayrılmıyorum!). Servis mükemmel! Bahçe-bahçenin gerçek uzmanlarından yetkin istişareler, seçim konusunda her zaman yardımcı olacaktır.
Юлия Ж.
6 Kasım
Her şeyi beğendim, seçim harika, özellikle sevgili soğanlı personelim sempatik ve cana yakın, her zaman anlatacak ve gösterecekler, ayrıca büyümenin nasıl kurtarılacağını ve hangi yöntemlerle ilaç seçiminde yardımcı olacağını tartışacağız!) teşekkür ederim!
Юлия Голубева
6 Kasım
Tohumlar, ekim malzemeleri, gübreler ve ilgili ürünlerin mükemmel seçimi. Çok yardımsever ve bilgili çalışanlar, ancak fiyatları daha düşük görmek isterim. Ancak bu sadece mağaza için değil, genel durum için.
Галина Г.
6 Kasım
Mağazayı ürün yelpazesinden ve en önemlisi personelden çok beğendim. Nitelikli, nazik davrandılar, danıştılar. İzlenim iyi, daha sık ziyaret etmek isterdim ama benim için çok uzak. Umarım teşekkür ederim!
Ангелина Ш.
18 Temmuz 2024
Магазин очень понравился. Случайно увидела и зашла, позвонила маме, так как сама в этом не разбираюсь. Оказалось, что тут очень много чего с разных сайтов, где мама заказывала. Вышла с нужными семенами, мама в восторге. Единственное, что забыла спросить-есть ли доставка в другие города и можно ли как-то уточнить по датам привоза, чтобы заранее спланировать поездку, так как живем очень далеко.
Елена Иванова
6 Kasım
Harika bir dükkan. Eşsiz satıcılar. Her şeyi anlatacaklar, tavsiye edecekler. Her şeyin büyük bir yelpazesi. Kalbinizin istediği her şey. Gerçekten benim için çok uzak, değil mi? Ama sonra yürüyebilirsin. VDNKH harika bir yer.
Александр Николаевич
11 Aralık 2024
Çok çeşitli tohumlara ve profesyonel bir satıcıya sahip harika bir mağaza. Tavsiyeleriniz, tavsiyeleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederiz! Gelecekte mağazayı kesinlikle ziyaret edeceğiz!
Юлия Р.
6 Kasım
Her zaman iyi bir ürün yelpazesi, fiyatları memnun ediyor, güler yüzlü personel, her zaman tavsiye ediyor ve tavsiye ediyorlar, konumu uygun!Teşekkür ederiz!
Елена Т.
6 Kasım
Farklı ürün yelpazesi. Kültürel hizmet, güler yüzlü tutum, seçimde her zaman yardımcı olacak ve size her şeyi söyleyecektir. Malların mükemmel adı.
galsokol999
4 Şubat 2024
Тут 2 магазина, не 1! С улицы 2 разных входа на расстоянии метров 6 друг от друга, оба достойные. Не только семена, но и луковицы-корневища, флоксы, пионы, рудбекии, лилии и прочая красота, качество хорошее. От главного входа идти в сторону колеса обозрения, не доходя до него, рядом павильон Союзмультфильм.
Надежда Сафонова
6 Kasım
Çok duyarlı satıcılar. Herkes malları açıklayacak ve açıklayacak. Ve sohbete hangi ürünün geldiğini veya yakın gelecekte geleceğini önceden yayınlayacaklar.Kaliteli ve çeşitli mallar geliyor. Böyle bir sayıdan çıkabilirsiniz. BU SATICILARDAN VE MAĞAZALARDAN DAHA FAZLASI VAR.
Сергей
25 Ağustos 2024
Хороший магазин для садоводов. Ассортимент очень достойный, цены нам нравятся. Жена постоянно просит зайти для пополнения её коллекции. Продавцы всегда подскажут, посоветуют. Так что заходите.
Павел К.
9 Temmuz 2024
Отличное качество семян. Консультанты всегда помогают и объясняют что где и как. Всхожесть 100% по ценам от 25 рублей и выше.Олег Соколов как я понимаю просто решил себе выбить бесплатные семена,но ему отказали.И как Олег Соколов может подтвердить,что он купил товар 26 июня,т.к магазин в это время не работал .Вот пример халявщины.
Наталья
6 Kasım
Harika mağaza! Çok çeşitli tohumlar ve bitkiler. Her zaman yardımcı olurlar ve hatta çeşitleri ve teslimatları önceden bile bilebilirsiniz.
Мария Быстрова
13 Temmuz 2024
Отличный магазин! Продавцы Максимально клиентоориентированы. Широкий ассортимент различного ценового сегмента. Высокое качество товаров.
Ярослава В.
6 Kasım
İyi ürün seçiminiz, fotoğraflarınız ve videolarınız için her zaman paylaşmaya hazır olduğunuz bilgi ve deneyimleriniz için teşekkür ederiz İnternetteki dostluğunuz ve indirimleriniz için teşekkür ederiz!!!
Sashka Tigi
4 Ağustos
Bu mağazaya bayılıyorum. Geçen yıl fideler için sarımsak aldım. Hava sayesinde saplar erken kurudu, bu benim için anlamına geliyordu - çürümeye başladım. Ama ortaya çıktığı gibi çürümedi. Ki bu kesinlikle çok sevindim.
Олег Соколов
11 Temmuz 2024
Всегда покупали в данном магазине, устраивало качество семян, неплохая цена. Сделали покупку на стоимость 6000 и через 10 минут вернулись в магазин с просьбой поменять часть семян или вернуть деньги, так как продублировали количество некоторых позиций (может мы не проверили при оплате) в процессе общения столкнулись с отвратительным хамством продавцов, просто ужас, начали говорить мы ничего вам не должны и оскорбляли, хотя с ними разговаривали вежливо. Просили книгу жалоб, сказали её у них нет. Впечатление сразу же испортилось. Было желание разобраться до правды, так как есть аудио с диктофона с оскорблениями, но не стали тратить время и силы. Пришли к выводу, что лучше заказывать через интернет после такого, а неприятные эмоции это всё вернется магазину! Конечно же никто не извинится и будет агрессировать клиентам, если что не так как хотелось бы сказано 🤷‍♀️
Марина
6 Kasım
Harika bir mağaza, bilgili, güler yüzlü çalışanlar. Her zaman yardım edecekler ve söyleyecekler. Çok çeşitli.
Юлия Воронина
29 Ocak 2023
Случайно зашла, гуляя по ВДНХ. Была в приятном шоке от цена на луковицы цветов гладиолусов и тд (5 шт от 135 рублей). С плохим зрением сложно приглядеться к ценникам, но на прилавках стоят лотки где цена прописана на каждом пакете. А также консультант чудо! Она не только знает идеально ассортимент, но и моментально подбирает что нужно, начиная от балконных черри и чили, заканчивая консультацией по высоте, срокам вызревания, цене, условиям (открытый грунт/парник/теплица…) большинство семян гибридные, F1. В ассортименте проверенные сорта. Есть все-начиная от помидоров бычьего сердца заканчивая экзотикой как халопеньо, но стоимость именно семян комнатных цветов по мне дороговата(пеларгония 200-240). На овощи, декоративные растения очень бюджетная!!! Гибридные сорта от 25 рублей. Очередь большая, но оперативно движется, можно расплатиться картой. Единственный минус-душно, но плюсы его перекрывают, сюда с удовольствием приду еще!!
Татьяна Васильева
10 Kasım
Çok iyi bir mağaza, çalışanlar tohum ve bitki seçiminde yardımcı oluyor. Her zaman ve mevsime göre iyi bir seçim.
Антонина М.
5 Kasım
Harika bir mağaza. Danışman satıcılara teşekkür ederim, çok şey satın aldım ve her şeyden memnunum. Çiçekler özellikle sevindirici! Fiyatlar farklı,
Ольга Мелентьева
6 Kasım
Bahçe ve sebze bahçesi sevenler için harika bir yer. Benzer düşünen insanların buluşma yeri. Profesyonellik ve duyarlı oldukları için personele çok teşekkür ederim
Дарья Сазонова
23 Eylül 2024
Большой ассортимент, покупали лилии, какое их разнообразие оказывается есть, даже неожиданно. Ценник средний. Продавец проконсультировала по всем вопросам.
Татьяна Ч.
7 Kasım
Çok özenli ve yardımsever personel, tohum seçimi konusunda profesyonel tavsiyeler veriyorlar. Malların kalitesinden memnunum
Борис Поздняков
14 Şubat 2023
Это наверное единственная точка которая осталась на ВДНХ. Покупал лук-севок, химию и жена выбрала кой какой инструмент. Может мне повезло, народу было мало, поэтому получил ответы на все возникшие вопросы. Лук-севок был хорошего качества, брака практически нет.
Юлия Анатольевна
13 Ekim 2023
Большой торговый центр просто набит магазинчиками семена. Но этот небольшой магазин с огромным ассортиментом и , что важно, семена свежие, цена ниже чем у садовых центров, яндексмаркетов и пр процентов на 20. А то и больше. Рекомендую
Люда Лузгина
8 Kasım
Çok güzel bir mağaza! Ürün yelpazesi şık, kaliteli! Personel profesyoneldir!
Светлана Лазунова
26 Nisan 2024
Купила семена, посадила руколу. Взошла на 2 день. Семена в среднем по 40₽. Рассады не бывает. Есть только отростки цветов. Рекомендую
Светлана Сахарова ( Савичева)
12 Aralık 2022
Выбор семян отличный, но есть но..., постоянно приходится спрашивать у продавца каждую позицию и цену( это тормозит работу и образуется очередь), весь ассортимент рассмотреть невозможно. Желательно сделать либо самообслуживание, либо стенды к которым можно подойти, посмотреть и прочитать. Жаль, что закрылся магазин семян "Русский стандарт" все было доступно и понятно.
Елена
9 Mart 2023
Огромный выбор!!!Прииезжали специально за георгинами,а также семенами разных овощей!Конечно надо конкретно написать список,что именно хотели купить.От изобилия просто растерялись сначала😊. Да,кстати, два магазина Семена (разные абсолютно)рядом,обязательно посетить надо оба!!!Желаю отличных урожаев!!!
Надежда Михалева
6 Kasım
Harika bir mağaza, her şey var, personel süper, size söyleyip söyleyecekler ve tavsiye edecekler, her şey muhteşem, böyle bir mağazamız olduğu için mutluyum......Herkese onu ziyaret etmelerini tavsiye ederim......
ВАЛЕНТИНА РОЛДУГИНА
22 Şubat 2024
Мне очень понравился магазин Продавцы очень любезны - рассказывают и объясняют Спасибо большое я получила массу удовольствия и купила все что хотела и цены дешевле чем в оби
方颖
4 Ağustos 2024
Отличный магазин, не первый год берём семена, все вырастает таким, какое есть на фотографиях
Анна Кулакова
6 Kasım
Bu mağazanın mükemmel ekibine kaliteli hizmet, pratik tavsiyeler ve hoş bir atmosfer için teşekkür etmek istiyorum.
Тея Селиванова
Tohumlu iki dükkan. Ürün yelpazesi farklı, burada soğan satıyorlar, zambaklar ve dahlias vb.
Елена С.
19 Mart 2024
Очень большой выбор семян, приятные продавцы. Дали много советов, помогли с выбором семян.
Оксана
12 Haziran 2024
Отличный магазин. Продавец - профессионал. Ответила на все вопросы, дала хорошие советы
ziu-k
7 Şubat 2022
Огромный выбор. Специалисты подскажут проконсультируют. Можно сделать заказ, привезут, то что надо. Не очень удобно добираться, хотя приятно пройтись по ВДНХ, но семена тут уже десятилетиями продают, люди знают это место.
Татьяна Терещенко
7 Ağustos
Harika bir yer, güler yüzlü personel, kaliteli bitkiler. Her şey iyi büyüyor.