Rio-Grand

Menü

Алёна Альф
22 Ağustos
" Gitmeyin çocuklar, RİO Grand'da yürüyüşe çıkmayın" Öğleden sonra küçük bir çocukla yürüdük. Genellikle geçeriz, ama bu sefer uğramaya karar verdik), öğleden sonra 12'de kahve içmeye karar verdik. Kafe boştu. Birini aramak için birkaç denemeden sonra, kız cevap verdi ve iki kapuçino siparişi kabul etti... Ve işte burada en ilginç kısım başladı. Bir sürü insan gitti. Onlara hemen hizmet vermeye başladılar. Kız odada yalnız çalışıyordu. Özelliğin başladığı ortaya çıktı. Kimsenin bizi uyarmadığı bir hizmet. Doğal olarak, hemen ayrılmak üzereydik, ancak garson bize birkaç kez kahvenin zaten üretildiğine dair güvence verdi. Sonuç olarak, 30 dakika sonra soğuk kahveyi bekledik... Güzel, sıcak dış tasarıma rağmen soğuk ve kayıtsız bir hizmetle karşı karşıyayız. Hemen uyarılsaydık, zaten meşgul olan garsonları siparişlerimizle şaşırtmazdık....
Полина Забелина
14 Haziran
Bilardodaydık, onunla ilgili hiçbir şikayet yok. Masalar terbiyeli, hem irili ufaklı var, fiyatı da sadık, ancak konu yemeğe geldiğinde geriye sadece tam bir hayal kırıklığı kaldı. Personel kesinlikle profesyonelce ve tepkisizdir, kelimenin tam anlamıyla her şeyi birkaç kez onlardan çıkarmak zorunda kaldık. Adam yalnız çalışıyor ve kesinlikle büyük bir şirket için yeterli değil. Ekşi mayınla yürür ve ilgisiz bir tonda konuşur. Bu yüzden yenmemiş yenmemiş çorbayı çekten çıkarmadılar.
Татьяна
1 Eylül
#gastronomi uzmanları Sonbaharı biberden ve tarçından bir tekneden çizen şef Harutyunyana Dağı'nın tarihi 🎨 Aşçılık, sanatçı, romantik Gor Muradovich Harutyunyan, Rio'daki menünün yazarı ve gerçek bir gastronomi uzmanıdır. Yemekleri sadece yemek değil, en beklenmedik malzemelerle yaratılmış sanat eserleridir. PIR Expo'da »Gıda Ürünlerinden Sanatsal Ürünler« kategorisinde »Sonbahar" kompozisyonunu sundu: arka plan - yumurta akı, krema ve şekerden yapılmış beze; ağaçlar - gıda boyaları ve karabiber ile pirinç; sahil - karabuğday, mercimek, erişte; spagetti köprüsü; tarçın çubuğu teknesi; biberiye dal kuşları; nehir jelatinden yapılmış bir dolgudur. Her detay kesin olarak doğrulanmıştır. 💍 10 yıllık düğün hediyesi Gor, eşi için özel bir eser yarattı — Erivan'da kendisine evlenme teklif ettiği bir parkı tasvir eden bir resim. Gıda boyaları ile pirinçten çok renkli yapraklar, baharatlı karabuğday sahili, İtalyan beze gökyüzünden ve spagetti köprüsünde tek bir şemsiyenin altında biberden yapılmış eş figürleri var. Resim sadece romantik bir jest değil, aynı zamanda ortak tarihlerinin bir sembolü haline geldi 💬 "Benim için yemek yemek hikayeyi anlatmanın bir yoludur. Ve bazen aşkını ilan etmek için."
Batonishow
20 Eylül
Kiralık, çeşitli etkinlikler, çocuk etkinlikleri vb. İçin muhteşem bir oyun alanı Güler yüzlü personel, karidesli sezar salatasını ayrı ayrı kutlamak istiyorum, Bu benim en sevdiğim salata, her zaman farklı yerlerde sipariş ediyorum. İşte en iyi performans ve porsiyon büyük. Rio Grande'ye gelin
Анна Корзникова
10 Ağustos
Harika bir kurum. İkinci katta bilardo, birinci katta diskotek var. Müzik güzel! Kokteyl lezzetliydi. Dans pistinde klimanın iyi çalışmasına çok sevindim.
виктория т.
9 Eylül 2024
Бильярдный клуб нам нравится, много столов, большое помещение, высокие потолки, интересный интерьер. Ездим туда много лет. Это плюсы. Стали замечать со временем и минусы: в зале очень душно, официант всего 1 и он обслуживал чей-то день рождения в углу за столами, а к нам не подошел. Может быть мы и готовы были заказать еду и напитки но, увы, только поиграли в бильярд. Бегать каждый раз к бару или ловить официанта не очень хотелось, всё-таки отдыхать пришли. Чек мог бы быть унас больше, т. к. нас было 4 человека. Посещали бильярдный клуб в субботу 7 сентября 2024г. Столы были не все заняты, прям аншлага не было, от того и еще больше удивительно такое не внимание к гостям. Если 1 официант не справляется, почему не нанять ещё!? и это не моё мнение только а всей нашей компании. При этом цены за столы стали выше, нигде нет прайса, остаётся только догадываться. Меню тоже не принесли.
валера
28 Eylül
Eğer öyle diyebilirsem korkunç bir yer. Bir gece kulübünde, sözde kıyafet kodunun, güvenliğin kendisi içlerinde olmasına rağmen, eşofman giyemediği iddia ediliyor. Bazı gardiyanlar uygunsuz davranıyor, ceketini tutuyor ve kaba davranıyorlar (ayık olduğumu ve hiçbir şeyi ihlal etmediğimi göz önünde bulundurarak). Gece kulübüne giriş 400 ruble ödüyor, çok az tuvalet var, sadece 2. katta biliyorum. Ayrıca, 30 yaş üstü emeklilerin toplanması, gençseniz ve 30 yaşın altındaki biriyle tanışmayı umuyorsanız, ne yazık ki bu işe yaramayacaktır. Bütün yaşlıları orada toplayan birlik. Dans pistinin bulunduğu salonda çok soğuk olmasına rağmen dış giyimde olamazsınız. Sonuç:Dikkat edilmeye değer olmayan korkunç bir yer gençseniz, 30 yaşın üzerindeki insanlar için gidebilir ve gidebilir.
Мария Елисеева
10 Eylül 2024
Днём, 8го сентября зашли в данное заведение пообедать. Войдя, первое что мы услышали от администратора, которая сидела в углу и не поприветствовала нас даже, а сказала "что хотели?". Для меня лично это неуважение к гостям. Одно из блюд, которое я не посоветую, это щучьи котлеты с пюре(у котлет слегка подогрела панировка, но это испортило весь вкус, пюре на мой вкус очень клейкое, неприятно есть) так же в чай попросили дольку лимона, но принесли нам целый лимон, за что взяли полную стоимость, если бы нас предупредили, что целый лимон будет, мы бы его не стали заказывать. Девушка, обслуживающая нас, всем видом обозначала негативное к нам расположение, не знаю с чем связанное, но было очень дискомфортно. Персонал советую сменить
Евгегий О.
10 Kasım
Bilardo iyidir, muhtemelen Podolsk'taki en iyisidir, ancak bir içki içmek veya yemek yemek istiyorsanız, personelin hiçbir şey teklif etmemesi ve siparişi 30 dakikadan beklemesine gerek olmaması daha iyidir
Вероника
7 Eylül 2024
Много столиков на первом этаже ,где можно посидеть и покушать . На втором бильярд и бар, официанты приветливы обслуживание было быстрое . На танцполе на первом этаже место было ограничено. И из за жары душновато . (Лето) Много охраны . цены нормальные.
Динара Султанова
29 Aralık 2024
Kurum korkunç, havasız, normal dans etmek imkansız, nefes almak için dışarı çıkmak zorunda kaldım. Garson kaba, görünüşe göre onları zorla çalışmaya zorladı. Oraya nasıl geldiğimde şirket partisindeydim. Tek + içmememe rağmen soğuk votkayı çıkardılar, ancak genel olarak oraya gitmeye karar verirseniz soğuması için buzlu bir şişeye sarıldılar. Yaz aylarında giyin.
Оксана
28.12.2024 tarihinde şirket partisinde, giriş katındaki ziyafet salonunda kızlarla birlikteydik. Her şey her zamanki gibi çok lezzetli ve güzel. Bir salata tarifi aldım. Yeni Yıl masasında evde hazırladım.
Дмитрий Иванов
Uzun zamandır gitmediler ama sonra içeri girmeye karar verdiler. Kurum daha iyisi için değişti. Uygun fiyatlar, iyi dans müziği, sakin bir birlik ve aklı başında güvenlik. Dinlendirici bir tatil sevenler için - ikinci katta bilardo, masalar, bar var. Podolsk'ta akşamları dinlenmeye gidebileceğiniz neredeyse tek yer.
Snezhana Snezhana
21 Ağustos 2024
Раз на раз не приходится, после того, как внесли депозит и заказали по меню, в конце требуйте чек, я так понимаю, что на этой разнице официанты выезжают(тоже люди), музыка зависит от диджея, еда очень вкусная, коктейли лучше не заказывать бадяжат будь здоров, пьешь расстаянный лед с колой. Надеюсь в Подольске, сделают, когда нибудь хорошее заведение.
Татьяна
28.02.2025 tarihinde doğum gününü kutladılar, saat 21: 00'e kadar geldik, insanlar yok, sadece masamız. Masadaki miktar 25.000'den fazla. Müzik sadece saat 22: 00'de açıldılar, Dj'e gittim, doğum günü kızından şarkıyı açmasını istedim.. Bana şarkının 500 ruble değerinde olduğu söylendi, masamızdan salonda 7 kişiyiz, istediklerimizi dahil etmek gerçekten mümkün değil mi? Bir kez daha tekrar ediyorum, iyi bir meblağ ödedik. Dj'e gittikten ve bana şarkının miktarını söyledikten sonra, 70'lerin şarkılarını özellikle bir şarkı sipariş etmemiz için koymaya başladılar, genel olarak burada bazı tatilleri halletmemizi tavsiye etmiyorum.... Girişteki kız kaba, sanki evine gelmişim gibi yüzüyle duruyor. Güzel bir bar, ama sadece "sağduyunun altına" gelip dans etmek için. Ve sonra, müzik her zaman modern değildir.
Юлия
16 Ağustos 2024
Отличное место, по крайней мере обеды. Уже месяц ежедневно там обедаем,меню не повторяется,что радует. Вкусно,сытно,отличные порции ( можно смело потом отказаться от ужина). Цена приятно радует. Спасибо повару!!!!!
Анастасия Калмыкова
10 Ekim 2024
Пришли в четверг в 11 поиграть в бильярд, на входе охранник сказал, что работают до 12. На втором этаже бармен повторил то же самое. Спросили почему в Яндекс картах написано,что до 1:00 работаете, а вы говорите что до 12. Бармен извинился и сказал что ошибся. Но кухня уже не работает. Вопрос, почему кухня закрылась за 2 часа до конца работы? И почему работники не знают до которого часа они работают?
Алина Чуканова
22 Ağustos 2024
Просили официанта поздравить подругу с днем рождения в полночь, напоминали, удалось поймать ее только ближе к часу ночи( Музыка - замиксованная под d&b попса. Контингент - люди, жаждущие знакомств на одну ночь. Было неприятно и хотелось скорее покинуть это место.
Павел Караваев
31 Aralık 2024
Her gün bu yerden beklediğimi alıyorum. Mutfak başarısız olmuyor, bar zamanında teslim ediyor, işaretleyici hayal kırıklığına uğratmıyor! Bir kereden fazla yapacağım!
Станислав
11 Ocak 2024
Пришли с коллегами после новогоднего корпоратива, т.к. не нагулялись)) Гудели примерно с 02:00 до 05:30, точное время убытия вспомнить был не в состоянии. Неплохие коктейли, для тех, кому нужно добавить. Обычная дискотечная музыка, чтобы оторваться и потанцевать. Был замечен целый этаж с бильярдными столами, но до них руки уже не дошли. Думаю можно найти развлечения на любой вкус и возраст.
Оксана к.
9 Kasım
İyi akşamlar, doğum günü promosyonu indirim çalışmıyor, her hafta sonu depozito farklı, yemekler lezzetli
Виктория Дроздова
14 Aralık 2023
Кухня обалденная, всегда все вкусно и быстро! отдельное спасибо шеф-поварам, что ни закажешь всегда вкусно! Классный коллектив обслуживающего персонала, все веселый и общительные: бармены и официанты супер…5 баллов…хорошее место, где можно и потанцевать, и поесть, и пообщаться👍
Валерия К
Üç kişilik kurum, müşterinin gelecekte onlara geri dönmesiyle kesinlikle ilgilenmiyor (Fiyatlar yüksek, hizmet kalitesi ve konuklara karşı ucuz bir tavernadaymış gibi davranıyor.Genel olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum.Podolsk'ta gerçekten keyifli bir şekilde dinlenebileceğiniz başka birçok yer var, ancak burada rahatladığınızda sayılacağınıza hazırlıklı olun ✅Peki, Doğum Günü indirimi bir aldatmacadır.Servis personeli sizi beğenmediyse, size vermeyecekler 😁O andan itibaren kurumun takdirine bağlı olduğu ortaya çıkıyor
C
cool.kira098721
26 Aralık 2023
Кухня очень вкусная,обслуживала девушка Полина очень внимательная и милая.Что по поводу напитков,могу поставить 2 балла.Бармен на втором этаже льёт одну коллу и лёд. Работает он относительно совсем недавно.Какую цель он приследует непонятно.Люди платят бешеные деньги за коктейли в которых нет этих 30граммов алкоголя,ну это фиаско(((Был мой любимый Рио и теперь от него одни негативные эмоции.Так поспешно ещё никогда от туда не уходила(((Разочаровал...
Анастасия
Birkaç kez oradaydık. Yıldönümünü en son kutladılar, akşam yaklaşık 70 bin bıraktılar. Bizden sonra oraya gitmemize izin vermeyi bıraktılar ve kavga ettikleri için kara listeye alındıklarını söylediler. Hiç kavga olmamasına rağmen hangi kavgayı açıklayamazlar! Korkunç güvenlik ve yönetim!
Елена
Ziyaretçilere karşı kesinlikle umursamayan bir tutum. Doğum günüydü, fatura iyi çıktı, aslında çekte getirmeyen yemekler vardı. Sakince anlamak yerine, yönetici Julia (eğer gerçek adı buysa, çünkü rozeti göstermeyi reddetti) onları kendimiz yediğimiz için bizi suçlamaya başladı. Sonra kadın kendini tanıtmadan koşarak geldi ve bize bağırmaya başladı. Sonuç olarak, garson fazladan yemeklere dayanamadığını doğruladı, ancak mucizevi bir şekilde kontrol edildiler. Kendimize karşı bir özür hiç duymadık. Ayrıca bir şişe viski sipariş ederken, sipariş edilen yer değiştirmenin bittiğini ve bu şekilde döktüklerini gerekçe göstererek neyi anlamadığımıza dair iki sürahi çıkardık. Ancak öfkemizden sonra, mucizevi bir şekilde gerekli yer değiştirmeye sahip bir şişe de bulundu. Bu "harika" yer hakkında kendiniz sonuçlar çıkarın ve ziyaret etmeden önce 100 kez düşünün!!! Buraya daha fazla ayak basmayız! Bu arada, daha sonra neden söz verilen doğum günü indirimini yapmadıkları sorusuna, yönetimin bunu sağlamayı uygun görmediğini söylediler. İşte böyle bir hizmet ve böyle bir müşteri odaklılığı...
Морозова
17 Mart 2024
Обслуживание на 5, кофе вкусный, капучино по всем правилам. Но вот кухня меня огорчила, чизкейк, который был заказан мной к кофе, был не до конца разморожен, что испортило впечатление в целом. Не оправдались ожидания, хотя подача на пятерку.
Аллакей
7 Mayıs 2024
Ранее не посещала, не думала что там так прикольно. Пригласили друзья, хорошая музыка, цены не особо завышены, платный вход. Охрана приятные парни, которые все успевают и браслеты увидеть и оплату принять и на перекур выпустить. Дают пледы если прохладно. Официанты легко справляются со своей работой, и их практически не видно)))
Татьяна П.
İğrenç bir kurum, müşteri odaklılık sıfır, koşul yok, giriş 400 ruble, bu sadece girmek için, barın arkasına 7 sandalye var, sadece nakit olarak ödeyebilirsiniz, bu nedenle vergilendirme ve tüketici haklarına saygı ile ilgili büyük bir soru var. Tüm masalarda masanın rezerve edildiğine dair işaretler var, ancak bu masaya kimse gelmiyor. Saat 24.00'te geldik, hatırlanacak yönetici yoktu, kimse masaya oturmayı teklif etmedi ve dahası depozitodan bahsetmedi. Saat 4.00'te masaya oturduğumda, kaba bir şekilde masaya ancak 6.000 depozito ödeyerek oturabileceğinizi söyleyen bir yönetici ortaya çıktı. 4 saattir kurumda olmamıza ve ana siparişlerin uzun zaman önce yapılmış ve ödenmiş olmasına rağmen. Soruma neden depozitoyu ödemeyi ve masaya oturmayı teklif etmedik - cevabı sormadınız. Uzun zamandır böyle bir kabalıkla karşılaşmadım, ancak öte yandan bu, bu kurumda neden neredeyse hiç düzgün insan olmadığını açıklıyor
Ноу Наме
21 Aralık 2024
Yemek ve içmek için bilardo oynamak istediler. Masalar% 30 meşgul. Neredeyse hiç kimse yok. Servise gelmeleri için 40 dakika beklediler, kendimiz geldik ve 3 kez gelmelerini istediler.
Юлия Бабичева
17 Aralık 2023
Очень понравилось обслуживание в отдельном зале. Внимательный персонал. Большое спасибо Светлане. Красивая подача блюд. Очень вкусно. Приготовление с душой. Нам разрешили поставить свое оборудование и порадовать своих гостей концертом своими силами.
Людмила Головина
20 Ekim
Uzun zamandır bu kulübe gitmediler, 18 Ekim'de dans etmeye gitmeye karar verdiler. Gardiyanlar tüm ruh halini mahvetti. Oran kaba, kaba ellerini tutuyorlar, özellikle de en yetersiz sakallı genç gardiyan. En başından geldikleri andan itibaren adamlarımıza bağırmaya başladı. En sinir bozucu şey, sadece Kolyan sipariş edip yiyecek getirmeleri, bunun için para almaları ve bizden emekli olmamızı istemeleridir, Güvenlik yeni kulübüne kar ediyor. İnsanlar, içki içmek için yemek için zamanları olmadan para ödemeye geldiler ve burada güvenlik hoşuna gitmedi. Burayı tavsiye etmiyorum ve oraya kendimiz gitmeyeceğiz. Para için boktan.
AG
5 Kasım 2023
Приятный бильярд с рестораном. Сам зал на 2 этаже по лестнице. Интерьер стандартный для бильярдного клуба- в меру консервативно. Достаточно чисто. Меню не самое интересное, но что-то выбрать можно. Рекомендую салаты. Горячие блюда сильно хуже... Хороший чай. Приличные столы для русского бильярда. На выходные лучше бронировать. В целом 4- честная оценка, если подтянуть кухню- то будет 5.
Ирина А.
13 Temmuz 2024
Неадекватный персонал. Ужасные коктейли, еда тоже не очень. Экономят на всем включая охрану на входе. Кальян отвратный, хуже еще не пробовала.
Никита Холодный
Bilardo oynamaya, yemek yemeye, bira içmeye geldik, dört zengin erkek bilardo oynamaya ilk kez gelmediler.Sonuç olarak, güvenlik aramızda bir kişinin yeterli olmadığını, ancak 1000 ruble için olduğunu iddia etmeye başladı Güvenlik görevlisi Boris gözlerini kapatmaya hazır😀😀😀Ama hepsi yeterliydi
Самвел Галустян
24 Haziran
Bugün 24 Haziran'da mey den'in doğumunda zaidu'nun bilardo oynayacağımı ve bir bedel karşılığında paketleyeceğimi düşündüm, ancak akhaniyu, ben Ermenistan'ım ve Rusya'nın tam teşekküllü bir vatandaşı olduğum için hareketin sadece Ruslar için olduğunu söyledi, bu yüzden sizi beklemeyeceğiniz bir yere uğramanız ve misafirlerinizi kokudan değil, cebinden değil, sadece uyruktan dolayı takdir etmeniz gerekip gerekmediğine karar verin
Калугина Оксана
2 Nisan 2024
Хорошее место, готовят вкусно была только в ресторане на втором этаже на первом клуб туда ещё не ходила. Зал большой чистый всё из дерева, только вот бильярд мне кажется лишним там, если ты приходишь на свидание или деловую встречу, мешает стук шаров громкий смех и разговор игроков.
Д
Давид Панченко
26 Temmuz
Bu kulübe, bu kulübün çalışanlarının yeterli olmayan tutumu ile, yani (sebep göstermeksizin ve özellikle de bu kurumun halka açık olduğu ve özel olmadığı fikrine bile sahip olmayan kulübün yöneticisini kaçırmayan gardiyanları kabul etmenizi tavsiye etmiyorum) bu nedenle bu kurumu ziyaret etmenizi tavsiye etmiyorum personel mümkün olduğunca korkunç
Руслан Фанилевич
29 Aralık 2024
Biniş her zaman tamamlanır, ancak bu, hizmetin olduğu anlamına gelmez, bu tam biniş için 2 garson vardır, siparişi çok uzun süre beklersiniz, garsonu yakalamak gerçekçi değildir
ник ник
iyi günler! bu kurumdaydım ve her şeyin harika olduğunu söylemeyeceğim… alkol çok pahalıdır! Bilardo masalarında karanlık var, bu hem iyi hem de pek iyi değil. prensip olarak katlanılabilir, ancak daha iyi yerler de var
Алексей Иванов
25 Ekim
Dinlenmeye geldim, her şey yolundaydı. Kibar personel ve güvenlik. Orayı beğendim, hoş bir atmosfer. Ama sonunda bir şeyler ters gitti, yani sabah 6'da, belli bir kişi yanıma geliyor. Kaba bir şekilde dışarı atmaya başladım, daha önce bir Ruslan'ın bana kaba davrandığı bir bira içmesini istedim. O kimse tek sakalı belaya girerse, sonra bana ölüm kalım yılanbalığı yağdı. Polisin kıyafetini vazoya koyuyordum. Korkunç bir kurum, kimseye tavsiye etmiyorum. Kendimi Cao'nun milletvekili yardımcısı olduğumu tanıttığımda ve benimle Rusya Federasyonu vatandaşı olarak kibarca konuşmamı istediğimde beni üç harfle gönderdiler. Bu kurum için bir kontrol yapacağız.
Алексей
7 Haziran 2024
Меняю отзыв... Первый этаж Рио Гранд. Заходим с девушкой, полная пустота, пару человек у барной стойки... Подходим делаем заказ какие то коктейли по 500 р... И идём за столик присесть... И тут самое весёлое начинается, прибегает официантка с ходу чуть-ли не за шиворот хватает кричит чтоб встали из за стола тут депозит 5 ка.... Спрашиваю вы в своём уме... Бар пустой.... Ей пофиг она даже не понимает о чëм я говорю... Одно дело всë забито без проблем бы дал и десятку, но тут когда вообще пусто спасибо должны сказать что мы вообще к вам зашли... Теперь после таких хамских движений туда ни ногой...
Рубен Ленинаканский
28 Ağustos
Kurum korkunç, bir arkadaşımla oynamaya geldim, kökenim yüzünden içeri girmeme izin verilmedi. 12 yıldır burada yaşıyorum, burada evim ve benim memleketimde ilkel bilardo oynamama izin verilmiyor. Korku
Rina S.
Bir yıldız bile yeterli değil. Birlikte dinlenmeye geldiler. Işıklar söndü. Yönetim herhangi bir karar veremez. Depozitoyu iade etmediler. Eve gidip sabah teslim olmak için geri dönmeyi teklif ettiler. Genel olarak, tatil bozuldu.
Т
Тамара КОНФИЛ
28 Ocak 2024
Были с компанией впервые в этом заведении, оплатили депозит 7000 т.р,в итоге нам принесли фруктовую нарезку ,2 коктейля, бутылку водки и графин сока, когда хотели заказать ещё горечительного напитка нас отправили на 2 этаж в бар и там мы уже оплачивали , в общем итог таков что нас обманули.
Сергей Секрет
19 Ekim 2023
Замечательная кухня, повар просто мастер... И... Совершенно никакущие официанты, точнее один. Молодой парень, совсем в зале не ориентируется. Не помнит кто из клиентов что заказал, по несколько раз подбегает к столу и переспрашивает о заказе. И это всё в середине дня, при полупустом зале в период бизнес ланча, где на выбор два набора блюд.
Екатерина я
14 Şubat 2024
Наконец-то сменили ди-джея!!! Отличные современные музыкальные треки, а не дискотека 80-х! Бармены порадовали вкуснейшими коктейлями! Давно не посещала Рио, и была приятно удивлена! Рекомендую!
Роман Пашков
28 Ocak 2023
Не плохое место для спокойного отдыха, пришёл в 3 часа ночи, вход платный. Музыка не очень, как по мне много медляков было и иногда , так же повторюсь лично по моему мнению переходы от трека у треку не очень сочитаемы. Не знаю постоянно, или нет, но нельзя было оплачивать картой в баре на первом этаже, я не помню когда у меня была приличная сумма наличных, тем более когда иду в клуб. Надо было подниматься на второй этаж клуба, да да. На втором этаже располагается отличный бар и бильярд, если вам хочется просто поиграть и побеседовать в компании то место клëвое учитывая что пол в некоторых местах прям таки трясëтся от музыки снизу. Персонал клуба офигенный и охрана и бармены отличные ребята 5/5. Если буду проходить мимо зайду ещë как нибудь
Axel Power
8 Aralık 2023
Заведение нормальное, бильярд хороший и посидеть и пообщаться, ресторан на твердую 4. Днём всё ок. На этом плюсы кончаются. Начну с охраны - отмороженные, если бы не супруга, я так понимаю не пустили бы в клуб, при этом, забегая вперёд, когда началась потасовка, они ее не прекратили, а просто вывели людей которые дрались на улицу и наблюдали, как парни дерутся, некоторые и девушек били. Жуть. Сам клуб - артефакт из 90х, музыка более менее, диджея, я так понимаю нет, бармены клянчат наличку, при этом сдачу не спешат давать, видимо с надеждой что забудешь (3500 с 5000). Публика больше за 30+. По ценам средне, не дорого не дёшево. Чаевые оставлять желания не появилось. Не рекомендую.
Оксана Любинская
17 Aralık 2023
Были на корпоративе. Помещение "а-ля совьетИк", всё какое-то то листарое, то ли недомытое...кухня неплохая, обслуживпние на " 3". Недавно переехали в Подольск, подыскиваем место, где можно было бы в выходные отдохнуть. Рио - точно отпадает. В Подольске, видимо, нет ничего примечательного.