Remcomplect

E
Endru-Endrus Endrunauskas
13 Temmuz 2025
Açılı taşlama kırıldı, dişlilerden biri parçalandı. Ukraynaca pazarına döndüm (yedek parça satışı için bir makara var - onlardan bir atölye) 25 ruble ile bir çift dişli vardı, bir zamanlar onarımla uğraşmaktı, bu yüzden tamir için uhm'yi onlara bıraktım (20 ruble). Birkaç gün sonra, usta arar ve çalışan öğütücümün ne olduğunu ovalamaya başlar (iki yatak "uçtu" ve bakır burç neredeyse silindi), bileşenlerle yapılan onarımlar için artık 25 ruble değil, 30 ruble ve işle ilgili diğer her şey için 60 ruble daha. Kabul ettim (Bulgar gerçekten yaşlı her şey mümkün). Fırlatmadan önce gresin değiştirilip değiştirilmediğini (bir dişlinin kırılıp kırılmadığını) ve tabii ki yerinde talaş ve metal parçaları olan eski gres olmadığını anladım. Böyle bir onarımdan sonra kendime zaman ayırıp tamir etmem daha iyi olur. BAŞVURMANIZI TAVSİYE ETMİYORUM.
I
Is
14 Mart 2025
Sorununuzu hızlı ve nitelikli bir şekilde çözmenize yardımcı olacaklar! Stokta birçok yedek parça var, sipariş için nadir şeyler var ve sargıları geri sarabilirler. Girişin yakınında otopark, her zaman bir yer vardır.
Виктор Кацора
27 Haziran 2025
Bir perforatör kabul ettiler, (matkabı aynada tutmadılar), yarım ay yattım, aradım, kasayı değiştirmemiz gerektiğini söylediler. Kısacası, bir buçuk ay yattım, götürdüm ve bir daha oraya gitmeyeceğim!
М
Михаил Сивчук
17 Haziran 2024
Güzel mağaza. Kibar çalışanlar. Sadece ekipmanı tamir etmekle kalmaz, aynı zamanda yedek parça da satın alabilirsiniz. Ve uygun bir yerde.
Дмитрий М.
15 Kasım 2024
Stokta geniş bir ürün yelpazesi var. Fiyatı fazla değil. Personel çok niteliklidir, müşterinin ne istediğini her zaman anlarlar.
влад завадич
16 Haziran 2025
İyi bir mağaza geniş bir bileşen yelpazesine sahiptir ve fiyatlar yeterlidir
С
сергей шугаев
15 Mart 2024
Gerekirse her zaman elektrik mühendisliği için yedek parça bulabilir ve onarabilirsiniz. Personel yetkin ve cana yakın.
Александр Максименко
23 Ağustos 2023
Mükemmel servis merkezi ve ucuz .benzo aletinin elektrikleri yüksek kalitede ve pahalı olmayan bir şekilde onarılır
Sergei D
30 Mayıs 2023
Çeşitli aletler için geniş yedek parça yelpazesi. Gomel'in tamamı için bazı parçaları sadece burada buldum. Uygun konum
Александр
2 Mart 2023
Çalışanlara, işe karşı sorumlu tutumları için büyük minnettarlık. Gerekli detay, Sovyet sonrası alanın tamamında yalnızca onların varlığında olduğu ortaya çıktı. Fiyatı zorlamadılar, orijinal parça Çinlilerden daha ucuza mal oldu. Peşin ödeme yapılmadan önce bile derhal TC aracılığıyla gönderildiler.
Марина Гончарова
6 Şubat 2024
Uzmanlar harika, kibar. Bu atölyeyi sürekli kullanıyorum. Ve kimseyle değiş tokuş etmeyeceğim.
Егор Семёнов
27 Mayıs 2023
Alet ve ekipmanların tamiri için iyi bir atölye, ayrıca bunlara yedek parça satışı, fiyatlar normal, iş kalitesi iyi, servis hızlı
Ю
Юрий Кныш
28 Ağustos 2021
Onlarla iletişime geçmenizi şiddetle tavsiye etmiyorum, özellikle Bosh için orijinal yedek parçaların fiyatları 2 kat! her yerden daha yüksek!! Örneğin, bir tornavida için bu elektronik modül için 160 ruble, uluslararası bir fiyat için 80 ruble (orijinal) talep ettiler, bu yüzden bir şekilde öyle...
валера крупкин.
25 Temmuz 2023
Onarımdan önce bile onarımın ne kadara mal olacağı konusunda uyarmadılar, onları aramaları için uyardım.Sonuç olarak, gerçeğin önüne koydular, yaptılar onlara daha fazla ödeme yapmayacağım ve kimseye tavsiye etmeyeceğim.
Станислав Рябцев
15 Mayıs 2025
Farklı aletler için çok çeşitli yedek parçalar
Н
Николай Б
27 Haziran 2019
Dekupaj testeresi için yedek parça arıyordum, benzer bir parça almış gibiydiler - evde değişmeye başladım - tırmanmıyorlar, fark birkaç milimetredir. Ertesi gün gittim, uygun bir parça için sorunsuz bir şekilde değiştirdim.
Влад В.
21 Mart 2025
Elektrik aletlerini onurlu ve hızlı bir şekilde yapıyorlar, aferin
Андрей Богданович
9 Temmuz 2022
Mükemmel alet onarımı. Hem benzo hem de elektro.
Виталий
18 Eylül 2024
Aferin Tespih işlerini yapıyorlar Uygun fiyatlar
ИванГригорьевич Мацак
24 Ekim 2023
Orada dekupaj testeresi için bir çubuk buldum ve kumular çapayı geri sarmayı kabul ettiler!!!!! Aferin beyler!!!!!
С
сергей коваленко
Analogu yok, bu konunun en iyi yeri.
Валерий Дорошкин
13 Aralık 2025
Bu, Gomel'de tanıdığım en iyi alet tamir atölyesidir
Дмитрий И.
12 Ocak 2020
Zhlobin'deki Tamir Takımı mağazasının incelemesi. 3 Kasım'da BOSCH PWS 700-125 öğütücünün statorunu getirdi. 2'ye geri sardıklarını söylediler (iki!) haftalar. 3 sonra (üç!) haftalar aradılar, geri sardıklarını söylediler. Statoru öğütücüye yerleştirmeye başladım - statorun "yağlı" sarılı dönüşleri, aletin açılamamasının bir sonucu olarak açma kolunu destekledi. 23 Kasım'da geri getirdi. Başlangıçta bu statorlara sahip olmadıklarını ve getirmediklerini söyleseler de yeni bir stator sipariş etmeyi teklif ettiler. Arabayı oluşturduklarını ve iki hafta içinde gelmesi gerektiğini söylediler. İki hafta oldu - araba geliyor. Üç hafta - araba geliyor. 4 hafta - araba geliyor. 19 Aralık'ta sabrım sona erdi. Buraya ne yapacağımızı sormaya geldim. Bana öğütücümün 10 basamaklı şifresini sordular. Uzun süre depoyu ya da nereye gittiğini aradım - net değil, sonuç olarak bana "görünüşte aynı olduğu için uygun olması gereken" bir stator teklif ettim ve bunca zaman mağazalarındaydı. Bundan sonra onlara yanmış statorun üzerine basılmış olan yanmış statorun kayıtlı numarasını verdim. Ve bir süre sonra yine de "sahip olduğumuz statorun uygun olmadığına" karar verdiler. Parayı almam ya da onlara öğütücüyü vermeleri teklif edildi ve başlangıçta geri sarılmış stator için garanti vermemelerine rağmen "size geri sarılı statoru kendimiz kuracağız" dediler. Doğal olarak reddettim ve parayı aldım. Yarını beklerken bir buçuk ayı boşa harcadıktan sonra. Başka bir mağaza bana hemen "2 hafta sonra makine getirecek" yerine belirli bir günde yeni bir stator getirmeyi teklif etmesine rağmen. Hikayem burada sona erdi mi? Hayır. Gelecek yıl 7 Ocak saat 11: 14'te bu mağazadan beni arıyorlar ve "Geri sarılan statorunuz geldi - alabilirsiniz" diyorlar. Tabii ki artık ona ihtiyacım yoktu. Genel olarak, sonuç olarak: Çok fazla boşa harcanan zaman, zamanında karşılanmayan çok miktarda iş ve ayrıca çok hoş olmayan bir tortu. Organizasyon yok, alıcılara saygısız davranmak ve işlerini bilmemek. Kimse bile özür dilemedi... Dönüşlerin mümkün olduğunca kompakt bir şekilde sarıldığı yerli statorun fotoğrafı, ne yazık ki geri sarılmış statorun fotoğrafı yok.
Артур
4 Şubat 2022
Öğütücüye şaftlı bir dişli takımı sipariş ettim, peşin ödeme yaptım ve 3 hafta sonra kimse beni bir kez aramadı. Sürekli kendim aramak ve siparişte ne olduğunu sormak zorunda kaldım. Önce bana gelecek hafta sipariş anında geleceğini söylediler, sonra ikinci haftanın sonunda ne zaman geleceğini bilmediklerini söylediler ve üçüncü haftada siparişimin hiç gelmediğini ve görünüşe göre gelmeyeceğini söylediler. Sonuç olarak, avansımı almaya geldim ve zaten böyle bir yedek parçaya sahip oldukları ve bana gösterdikleri ortaya çıktı, ancak aynı zamanda kimse beni 3 hafta boyunca ve hatta mucizevi bir şekilde sahip olduklarında bile aramadı. İşlerinden daha sorumlu olan ve müşterilerinin zamanına saygı duyanlardan bana hiçbir şey gelmediğini öğrendikten hemen sonra sipariş verdiğim için onu almamaya karar verdim.
дмитрий а
16 Ekim 2025
Her şey aynı seviyede. Herkes kibar ve hoştur.
weter65
14 Mart 2021
tamir takımı iyi bir organizasyon, elektrikli aleti 2 kez tamir ettim, beğendim
Н
николай с.
15 Şubat 2020
Kaliteli onarım ve müşteri hizmetleri.
Родной
29 Ocak 2022
hemen hemen tüm yedek parçalar stokta
Андрей Акулич
13 Ağustos 2022
Her şeyi hızlı ve net bir şekilde yapıyorlar, maliyet pahalı değil!!!!) tavsiye ederim
İ
İsimsiz yorum
23 Kasım 2019
Tüm alet onarım için alınmıyor
Дмитрий Грищенко
21 Temmuz 2022
Her zaman yemek yemeyin, ihtiyacınız olan şey budur
specreklama007
Süper
İ
İsimsiz yorum
30 Haziran 2020
Mükemmel hizmet, her zaman yardımcı olacaklar
Аристарх Л.
11 Kasım 2023