ProkatAR

Ürün ve servisler
Haberler

О
Оксана Бенза
Yenileme sırasında bütçemizi ve sinirlerimizi kurtardık! Kocam ve ben dairede ilk onarımları yaptık ve büyük olasılıkla balkonda toz toplayacak pahalı bir alet satın almak istemedik. Bu şirkete başvurduk — ve bu en iyi karardı! Bir kırıcı, güçlü bir matkap ve en önemlisi inşaat tozu için endüstriyel bir elektrikli süpürge aldılar. Fiyatlar yeterli, tüm araçlar modern ve temiz, bize her şeyi ayrıntılı talimatlarla verdiler. Ve bittiğinde, sadece geri verdiler ve depolamayı unuttular. İnşaat elektrikli süpürgesini tam olarak alma tavsiyeniz için özel teşekkürler - tüm sıcağı birkaç saat içinde çıkardılar. Şimdi onarıma başlayan tüm tanıdıklarınıza sadece sizi öneriyoruz! Büyük tasarruflar ve baş ağrısı yok.
Алексей Бенза
Çok yardım ettiler! Elektrikli süpürgeyi ve darbeli matkabı yıkadık Salonda kozmetik onarımlar yapmaya ve aynı zamanda kıştan sonra mobilyaları temizlemeye karar verdik. Başvurdular prokatar.by Borisov'da. Şirketin gerçekten ciddi olmasından çok memnun oldum: tüm ekipmanlar yeni, temiz, Makita darbeli matkap verdiler - kusursuz, kusursuz çalıştı. Karcher elektrikli süpürgeyi yıkadığınız için özel teşekkürler - sadece kanepelerini yıkamadık, aynı zamanda arabadaki halıları da temizledik. Kira bedeli, yenisini satın almak için ne kadar fazla ödeyeceğimize kıyasla saçma. Kesinlikle şimdi sadece sizinle iletişime geçeceğiz, mükemmel hizmetiniz için teşekkür ederiz!
М
Марина Б.
Harika kiralık!!! Onarımdan sonra evi temizlemek için Bosch endüstriyel elektrikli süpürgeyi aldılar. Alet mükemmel durumda, yüksek kalitede, tamamen işlevseldir. Personele özel teşekkürler: her şeyi açıkladık ve nasıl doğru kullanılacağını gösterdik. Eve vardıklarında hemen denediler: güçlü, kullanışlı, tüm tozu emdi ve ciğerlerimizi kurtardı. Çok teşekkür ederim! Zamanımızın önemli bir bölümünü kurtardık! Fiyatlar yeterli. Tavsiye ederim!
М
Мария Климкович
Elektrikli süpürge kiraladık. Yönetici nasıl kullanılacağını ayrıntılı olarak açıkladı, tüm soruları yanıtladı. Elektrikli süpürge halı ve mobilyaların temizliğinde mükemmel bir iş çıkardı, sonuç beklentileri aştı. Ayrı ayrı, yeterli fiyatlar ve uygun kiralama sürecinden memnun kaldık. Kaliteli hizmetiniz için teşekkür ederim, kesinlikle tekrar iletişime geçeceğim ve arkadaşlarıma tavsiye edeceğim!
В
Владимир Кроковный
Bir motorlu kültivatör ve teslimat için bir buz pateni pisti kiralamak istedim. Varışta herkese anlattılar, nasıl çalıştığını gösterdiler. Ne yazık ki, kültivatörüm başlamayı reddetti, sorun marş motorundaydı, her şeye çabucak karar verdiler, birkaç yepyeni marş motoru getirdiler, her şey başladı ve düzenli olarak çalıştı. Tavsiyem, gerekirse tekrar görüşeceğim! Erkeklere teşekkür ederim✌️
Алексей Р.
13 Nisan 2025
Bu kiralama noktasında bir araba kiraladım — her şey yolunda gitti. Römork mükemmel teknik durumda, temiz, güvenilir, geri tepme ve diğer hoş olmayan sürprizler olmadan. Kayıt hızlı, personel kibar ve her şeyi ayrıntılı olarak açıkladı, bağlantı elemanlarına ve kontrollere yardımcı oldu. Uygun çalışma programı, gizli ücret yok - her şey şeffaf ve konuyla ilgili. Bir karavana ihtiyacınız varsa cesurca tavsiye ederim — kesinlikle buraya!
Арсений Галицкий
İyi kiralama, Pazar günü geldim, her şey müsaitti.Onarımdan sonra temizlik için inşaat elektrikli süpürgesini aldım. Elektrikli süpürgeye güçlü ve büyük hacimli bir toz haznesi verildi, bu yüzden 2 saat içinde temizlikle başa çıktım!Herhangi bir ekipman kiralarsanız, o zaman sadece bu adamlardan!
Ольга Богодевич
Alet kiralamak için bu şirkete ilk defa başvurmuyorum!! Onlardan bir çim biçme makinesi aldım (benimkini satın alana kadar) ve çocukların dairesinde onarımlar yapılırken her türlü aleti aldım..) Harika bir şirket!!! İçtenlikle tavsiye ederim!! Alet her zaman çalışır durumda, temiz! Çocuklar olabildiğince kibar, hem yüklemeye hem de boşaltmaya yardımcı olacaklar!! Ve her zaman belirli görevler için hangi ekipmanın daha uygun olduğunu tavsiye edecekler!!👍🔥 Size refah diliyorum!!👍
Александр Будько
Çok iyi bir alet kiralama, her türlü iş için geniş bir alet yelpazesi ve gerekirse personel aletin kullanımı konusunda bir ustalık sınıfı yürütür. Aletin her zaman temiz ve bakımlı olduğunu belirtmek isterim. Öneriyorum 👍
Влад Павлович
Harika kiralık! Hafta sonu alt kızlar için taçlı bir zımba aldım. Araç modern, temiz, kusursuz çalıştı. Fiyatlar yeterli, belgeler beş dakikada hazırlandı. Kesinlikle tavsiye ederim, tekrar konuşacağım.
Сергей Абрамович
Hizmetleri yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum, onlar şehrimizdeki bu işte gerçekten en iyiler, geniş bir ürün yelpazesi, uygun konum ve çalışma saatleri, kibar ve yetkin çalışanlar ve en önemlisi zeki ve nezih bir lider!
Ю
Юрий К.
Bir kazıyıcı kiraladım! Harika bir çim bakım aracı! Büyük bir arsa için bir günlüğüne kiraladım - güçlü, yönetimi kolay. Durum mağazadan olduğu gibi, arıza yok. Şimdi çim nefes alıyor, komşular güzellikten şokta. Ekibe teşekkürler!
A
Alexey Chupin
Hizmete açıldığı andan itibaren hizmetin müşterisiyim, iletişime geçmek ve gerekli olanı bulmak her zaman güzeldir, kiracıların nasıl büyüdüğünü ve geliştiğini izlemek, sunulan hizmetlerin nasıl geliştiğini iyileştirmek, çeşitliliği çözmek de güzeldir. Genel olarak aferin! Bugün, bu belki de sadece şehrin değil, bölgenin de en iyi hizmetidir. Kesinlikle tavsiye ederim.
Антон Вечерский
Mükemmel ve gerekli ofis, ekipman kiralayarak birçok kez yardım ettiler ve bütçeden tasarruf ettiler.Uygun bir teslimat var, kalifiye personel size göreviniz için neyin daha uygun olduğunu söyleyecektir, genel olarak böyle devam edin!
Илья Д.
Motorlu testereyi alıyorum 361 Sakin. Her zaman bakımlı, temiz, düzgün çalışıyor, zincir her zaman keskinleştirilmiş. Aldı ve çalış. Çok uygun ve kaliteli. 10 üzerinden 10.
Владимир Макаренко
Bu kuruluşla 8 yıldan fazla bir süredir çalışıyorum. Kuruluş. Servis. Durumların algılanmasının yeterliliği ve insan tutumu. En basit örnek: Aracı zamanında teslim edemiyorsunuz ve çocuklar kapanıyor, her zaman arayabilirsiniz ve toplantıya gidip sorunu çözmenize yardımcı olacaklar.
Владислав Федорович
İlk defa dönmediğimde, personelin profesyonelliğine tekrar ikna oldum. Size belirli bir aletin nasıl çalışacağını söyleyecekler, açıklayacaklar, gösterecekler. Bugün bir pencere temizleyici robotu aldım. Sorun çözüldü, karısı memnun.
З
Зинаида Стельмах
Şansım yaver gitmedi, kiralamayı ilk ziyaret ettiğimde ve şansım yaver gitmedi, tam olarak işe yaramayan bir alet verdiler, sadece 1,5 saat çalışmaya başladım, geri dönmek zorunda kaldım, ama elbette başka bir aleti değiştirdim, zevkle çalıştım, ama zamanımı oraya gidip gelmek için harcadım.
Татьяна
Mükemmel hizmet için çalışanlara çok teşekkür ederim. Mükemmel uzmanlar çalışıyor, her zaman her şeyi anlatacak ve seçim konusunda yardımcı olacaklar. Ekipman mükemmel çalışıyor, birkaç kez başvurduk - memnun kaldık.
И
игорь фролов
Harika bir kiralama noktası! Çok çeşitli yüksek kaliteli araçlar, sadık fiyatlar, yetkin danışmanlar. Onarım sırasında her zaman yardımcı olurlar. Tavsiye ederim!
Н
Николай л.
Bir karavana ihtiyacım vardı, çocuklara geldim, kendimize bağlandılar, danıştılar ve fiyatlar Borisov şehrinde herkesin altındaydı.Çok memnun kaldım, bu alet kiralamasını herkese tavsiye ediyorum.
Алексей К.
Tavsiye ederim! Alet mükemmel, personel harika, yardım edecekler, bir şey net değilse size söyleyecekler. Fiyatlar yeterli. Yaz aylarında tekrar hizmet için başvuracağım.
386220 Уаkimchik
Geniş ekipman yelpazesi, uygun konum, kalifiye personel, esnek koşullar! Her zaman müşterilerle buluşmaya giderler! Tavsiye ederim!
Александр Сабиров
Ekipman seçimi ve kalitesi! Enstrümanı zamanında vermedim, ek para almadılar! Harika bir şirket! Çok teşekkür ederim!
Алексей Ковальчук
16 Temmuz 2025
Uzun zamandır kiralama ve enstrümantasyondan çalışıyorum ve şunu söylemek istiyorum ki, Aletin en iyi seçimi ve kalitesi burada. Profesyonel danışmanlar, ihtiyacınız olan aracı seçmenize yardımcı olacak ve kullanım hakkında ayrıntılı talimatlar verecektir.tavsiye etmek)
Д
Дмитрий Ж.
İşinizdeki tüm iyilikler ve refah için. Hizmetlerinizi kullanıyorum, ekipmanın hizmetinden ve kalitesinden son derece memnunum. Her şey birinci sınıf!!!
Анастасия Азаренко
13 Mayıs 2025
Cana yakın çocuklar, çok çeşitli alet ve ekipmanlar! Ekipmanı taşımak için ulaşım yoksa, yerinde römork kiralayabilirsiniz!
Алексей А.
28 Ekim 2024
Çok çeşitli enstrümanlar! Belirli bir işin yapılması gerektiği sorusunu ele aldım. Çocuklar aletin gücünden hangisinin iş için daha uygun ve yeterli olacağını önerdiler. Hızla bir sözleşme hazırladılar, hatta nasıl kullanılacağı konusunda talimat verdiler. Mükemmel hizmetiniz için teşekkür ederiz! Tekrar konuşacağım! Herkese tavsiye ederim...
K
kirill2010l Р.
Geniş ürün yelpazesi, profesyonel personel, hızlı, her zaman stokta var! İyi fiyatlar
Сергей Колосовский
Çok çeşitli enstrümanlar, uygun konum, hoş personel, eğitimli ve personel!
Serj Young
Darbeli matkabı almaya geldim, çok hızlı bir şekilde hizmet verdiler, kısa bir brifing verdiler, çok cana yakın ve temiz personel vardı!
О
отто л.
Her şeyde mükemmel bir kiralama uygundur, kişisel bir römorkun varlığında birçok şey var, havalandırıcı bir kırıcı çekiçle birkaç kez aldım. Çok memnunum. Ekipman her zaman temizdir personel çok kibardır ve her zaman fiyatları kendileri için oldukça yeterli açıklayacaktır, güvenle tavsiye edebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim!
Влад Беляев
14 Mayıs 2025
Havalı bir yer, sürekli kiralık bir römork, iyi hizmet, iyi römorklar alıyorum, genel olarak hem römorklar hem de elektrikli aletler için herkese tavsiye ediyorum, gerçekten çok büyük bir seçim var
Михаил Минченко
Çok çeşitli enstrümanlar!Anlayışlı ve duyarlı çalışanlar! Birkaç yıldır çalışıyorum ve her zaman memnun kaldım! Öneriyorum))
Я
Яна Клепча
20 Temmuz 2025
Borisov'daki en iyi araç kiralama!Geniş bir ürün yelpazesi ve her zaman her şey stokta. Orada her zaman yardım edecekler ve iş için tam olarak neyin uygun olduğunu söyleyecekler. Tavsiye ederim!
Р
Рустам И.
Çok iyi organizasyon, mükemmel hizmet, her şey harikaydı, motoru çıkarmak için bir vinç kiraladım! Fiyat etiketi yeterli!
ДиВа-групп
Uzun zamandır erkeklerle çalışıyoruz! Kiralamak için birçok farklı alet alıyoruz, her şey her zaman açık ve dürüst! Tavsiye ediyoruz!!
Ю
юра романовский
16 Nisan 2025
Beton için bir dikiş kesici kiraladım, harika çalıştım! Tüm sarf malzemeleri yerinde sağlandı. Harika teknik! Harika bir seçim! Harika personel!
Максим Дорофеев
Tüm aletler servis edildi, her şey çalışıyor. İstenen görevi yerine getirmek için araçtan tam olarak ne alınması gerektiğini tavsiye edecekler ve size söyleyecekler. Ve fiyatlar uygun.
В
вячеслав Л.
Kiralama hizmetlerini çok uzun zamandır kullanıyorum, her zaman çok fazla alet var. Her zaman ihtiyacın olan bir şey vardır. En iyi.
Сергей Брезинский
İki dizel silah aldılar, evdeki su dondu, her şey yolunda, üç saat ve her şey yolunda, teşekkürler
serpuk73-savina
28 Ağustos 2025
İlk yıldan fazla bir süredir çocuklardan keçi biçme makinesi alıyoruz ve düzeltici her zaman her şeye sahip.!! Tüm araçların çok çeşitli olduğunu tavsiye ederim!!!
Саша И.
Her şey yolunda! Uygun fiyatlarla çok çeşitli yüksek kaliteli araçlar! Defalarca döndüm.
V
Valera Slavinskiy
Harika bir şirket. Çok çeşitli, ucuz. Hoş ve arkadaş canlısı çalışanlar. Kahve ikram ediyorlar)
Т
Тимур Н.
Havalandırıcıyı aldım, hızlı bir şekilde servis yaptım, iyi danıştım, yüklemeye yardım ettim
Denis Dragun
13 Temmuz 2024
Mükemmel kiralama hizmeti! Çok hoş personel. Her şeyi açıklayacaklar, gösterecekler, aleti nasıl ve neden kullanacaklarını moleküllere göre iyice çiğneyecekler) Sadece olumlu duygular. Kesinlikle kendim döneceğim ve diğerlerine tavsiye edeceğim.
Д
Дмитрий Готто
Bir dal kıyıcı kiraladım. Ofisle 1 kez çalıştım. Ekipmanla çalışmanın tüm nüansları derhal uyarıldı
M
max n
27 Eylül 2023
İyi durumda iyi bir alet seçimi. Keyifli hizmet ve hafta sonları olmadan çalışıyorlar. Eksikliklerden, aracı son tarihten birkaç saat sonra iade ederken, tam bir gün içinde düşündüklerini beğenmedim.
Валерий Лаворчик
Çok çeşitli ekipmanlar. Yerdeki boruları aramak için termal kamerayı kullandım. Yardımcı oldu.
Дмитрий …..
Bir kereden fazla aracı kiraya, hizmete, kaliteye en üst düzeyde götürdüm!Tavsiye ederim!