Polytech

Menü
Haberler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Zerzer2002
Süper! Süper! Süper!Зимние "Kış sevinçleri" setini sipariş ettim harika bir set 👍 Kendim için her zaman sipariş edeceğim bir kokteyl seçtim! Zeytin kızartması - inanılmaz lezzetli! Sıcak "kysty roti" için lezzetler! Ben de sipariş verirdim ama bir bayanın kurumda bu kadar çok yemesi uygun değil, bir dahaki sefere sipariş vereceğim! Atmosfer süper! Sovyetler Birliği'nde bir salon var. " Dolaptaki bar". Nostalji özellikle benim için - 90'ların çocuğu! Tavsiyem 👍! Ben de buraya bir kereden fazla geleceğim!🫶🙏♥️
Мария Гуржи-Оглы
Bugün politeknik barını ziyaret ettik, barda böyle bir bar, dolaptan giriş genellikle ayrı bir zevktir! Sıradışı mutfak! Püreli pirzola (sürprizle) ve zeytinli patates kızartması mutlaka denenmesi gereken bir şey! Ve benim için alkolsüz içeceklerin sevgilisi olarak şarabın zevkine neden oldu! Atmosfer alkolsüz şarapla sarhoş olmaya elverişlidir
Ярослав Ивойлов
22 Aralık 2025
Bu barı ziyaret etmenin zevkini paylaşmak istiyorum! Burası tam olarak tekrar tekrar dönmek istediğiniz yer. Her şeyden önce, atmosfer şaşırtıcıydı - şık, düşünceli bir iç mekan— rahat müzik, loş ışıklar ve çok rahat bir oturma düzeni. Kendinizi hem «olayların merkezinde» hem de kişisel alanınızda hissediyorsunuz. Hizmet zirvede: Personel özenli, kibar ve işlerini gerçekten biliyor. Barmenler sadece içecek hazırlamakla kalmaz, önerilerde bulunmaktan mutluluk duyarlar, yazarın tercihlerinize uygun bir şeyler sunabilirler.
Татьяна К.
13 Aralık 2025
Şehrin en sevilen yerlerinden biri. Lezzetli yiyecek ve içecekler! Yeni bir tat deneyimi elde etmek için yer olan rahat bir atmosfer için sık sık arkadaşlarımızla geliyoruz. Tüm çalışanlar iş akışına% 150 yatırım yapıyor, işlerini seviyor, yanıyorlar. Bu yaklaşımı izlemek ve gelişimine yatırım yapmak istiyorum. Barmenler Danil ve Andrey'e özel teşekkürler! Bu insanlar size zevkli ve hoş bir diyalogla alkol içmeyi öğretecekler.
Леван Иванидзе
Şehirdeki en iyi bar. Akıllı vibe, musluklardaki pozisyonların ve şişelenmiş biraların mükemmel seçimi. İç mekan minimalisttir, ancak gözleme çok rahattır. Bar tamamen kültür ve havalı insanlarla ilgilidir. Müziğe ve burada her zaman kendinize ait hissettiğiniz için ayrı saygı)
Татьяна Сморудова
12 Aralık 2025
Yerel halklarda bar için incelemeler gördüm, içeri girdim ve pişman olmadım) Girişten menüye kadar her şeyde olağandışı tasarım. Çok lezzetli, tatlı ve ekşi bir kokteyl önerdiler. Basit atıştırmalıklar almış gibi görünüyor (karides ve patates), ama çok lezzetli olduğu ortaya çıktı! Yemek pişirme ve baharatlar nedeniyle alışılmadık bir tat vardır. Denemenizi tavsiye ederim!
алиса калагина
Vay canına harika bir yer! Garson Yuri büyüleyici, cana yakın ve çok ilginç bir şekilde anlatıyor! Atmosfer hoş, hizmet göze batmayan. Çok lezzetli kokteyller ve çok çeşitli tentürler. Zengin, çekici kbb. İç kısım en küçük ayrıntısına kadar düşünülmüş. Tekrar geleceğim!
Олеся Корнет
24 Mart 2025
İncelemelerde daha önce bahsedilen kendi ruh halinize ve felsefenize sahip bir bar var ve çocuklar kendileri daha iyi konuşacaklar Ben beğendim ama: - Gerçekten ilginç (endişeli olanlar için) yumuşak bir Mart kokteyli içebileceğiniz şeyler - Detaylardaki sorunlar (çay çok lezzetli!) ve ılımlı iç mekan (bu arada, tuvaletteki aydınlatma süper)) - Arkadaşınızı duymak açıktır, çünkü müzik müzikle örtüşmez, tamamlayıcıdır - ve en önemlisi, İNSANLAR: Anna Andreevna, bize bu kadar dahil olduğumuz için size selam ve minnettarlık, her şeyi anlattılar ve seçime yardım ettiler, özenli ve arkadaş canlısıydılar 💘 Siz olmasaydınız, kesinlikle kültüre bu şekilde nüfuz etmezdim
Anna U.
Tüm şirketle oturabileceğiniz ve rahatlayabileceğiniz çok rahat bir yer, tüm barmenler herhangi bir konuğa ev sahipliği yapıyor, lezzetli yemekler, sıra dışı servis ve görsel heyecan ilk defa oldu, daha fazlasını istiyorum
Евгения С
Bar hem dekorasyon hem de menü açısından ilginç. Kokteyl menüsünün belirli bir süre sonra yenilenmesi kavramı çok sıra dışıdır. Çocuklar çok cana yakınlar ve her zaman kokteyller ve yemekler hakkında konuşacaklar. Bir kereden fazla buradaydık ve her seferinde lezzetliydi!
Василина Власова
21 Aralık 2025
Şehrin en sevilen barlarından biri! sürekli yeni bir şeyle şaşırıyorlar, iç kısım sadece bir silah, her ayrıntıya bakmak istiyorum Çocuklar her zaman lezzetleri denerler ve bu işe bilimsel açıdan yaklaşırlar, yemek kalbimde ayrı bir yer kaplar ziyaret için herkese tavsiye ederim!
Настя Герасимова
Büyükannesinin dairesinin vibe'si ve nostaljik atmosferin tüm sevgilileri ile vintage atmosfere batırılmış bir yer, müzik seçimine ayrı bir iltifat ve raflarda size kokteyller ve tentürler yaratmanın formüllerini anlatacak çok havalı personel
Алексей Старков
14 Temmuz 2025
Endüstriyel minimalizm tarzında dekore edilmiş Politeknik bar, kendilerini Sovyet öğrencilerinin barı olarak konumlandırıyorlar ve evet, öğrencilerin fiyatlara göre güçlü yöneticilere yetişmek için zamanları olmalıydı) İlginç, ama biraz grimsi ve evet, bu bir kokteyl barı, yani prensipte her şey bir araya geliyor, her şey bu kadar gri ve parlak kokteyller bu griliği seyreltir ve vurgular oluşturur. Çok ilginç bir alkolsüz kokteyl Yabanmersini forte, şunlardan oluşur: alkolsüz köpüklü, yaban mersini alkolsüz vermut, alkolsüz acı. Tadı alkollü versiyondan kesinlikle farklı değil, bununla ilk kez karşılaştığımda fikri ve düzenlemeyi çok seviyorum. Bar konsepti başlı başına ilginç, ancak kokteyller çok garip, standart dışı ve oldukça pahalı, belki de kendi sevgilileriniz olacak.
Соня Ф.
7 Şubat 2025
"Tentürler ve pancar çorbası" festivali sırasında bir arkadaşımızla barı ziyaret ettik ve üç içecek ve çorba içeren bir set denedik, servis şıktır, Danil çok ilginç bir sunum yaptı, tentürler lezzetli ve sıradışı, tadı dondurularak kurutulmuş turşu çorbası, eğlenceli ve tatmin edicidir. İki kokteyl sipariş ettiler, her iki içeceği de beğendiler, garson Ivan kokteylleri ayrıntılı olarak anlattı, çok hoş bir genç adam. Beklenmedik ve hoş bir an, menüyü önceden tanıdıklarımız ve derin yağda kızartılmış zeytinleri gördük, kulağa pek hoş gelmiyor, ama tadı sadece bir bomba. Şaka için sipariş verdiler ve altını buldular
Andrei Alin
arkadaşlar, herkese açık incelememi ilk kez değiştiriyorum! Bunu olumlu bir şekilde ve olumlu bir mesajla yapmak son derece güzeldir) Bize harika bir akşam verdiniz, harika içeceklerden ekibin açıklığına ve katılımına kadar her şey hoşuna gitti, bir vibe rahatlık ve iyi niyet yaratmaya başladı! Ekim ayının olumsuz deneyimi, yeni toplantılara kadar unutuldu!)
дашулезка
21 Aralık 2025
Özel kokteyller, yemekler ve iyi müzik eşliğinde kavramsal bir mekan. kokteyller özel ilgiyi hak ediyor, kendine has bir lezzet var. tentürdeki aynı dondurma dikkat gerektirir, atmosfer olabildiğince samimi ve cana yakın :)
Анна З.
26 Aralık 2025
Harika bir yer, arkadaşlarımla ikinci kez gidiyorum Lezzetli tentürler, ilginç kokteyl kombinasyonları ve mükemmel atıştırmalıklar. Çok havalı ve kavramsal bir atmosfer 🔥 Kesinlikle buraya daha fazla döneceğim ve arkadaşlarıma tavsiye edeceğim!
Яра Игоревич
12 Aralık 2025
Kendi tarzı ve orijinal tentür setleriyle çok atmosferik ve rahat bir kurum. Güler yüzlü ve sevecen personel, hoş müzik ve otantik estetik. Tavsiye ederim, kaseye gireceğim
Naty V
29 Aralık 2024
İlginç kokteyl servisi olan bar, iç mekanı orijinal, barın ortasında büyük bir ortak masa, oturmak çok rahat, kimse kimseyi rahatsız etmiyor ve çevrede masalar da var. Atıştırmak için yeterli yemek seçeneği yoktu, herkes menüden sipariş etmek istediklerimi hazırlayamadı. Ayrıca daha da özel kokteyller istiyorum. Barmenler ve garsonlar çok özenli ve cana yakınlar, menüye danıştılar ve akşam için bir kokteyl planı hazırladılar.
Михаил Соколов
27 Ocak 2025
Olumlu yönlerle başlayacağım. Gri tonlarında sakin bir iç mekana, lezzetli kokteyllere ve iyi yemeklere sahip hoş bir bar. Etkileşimin kolay ve rahat olduğu havalı personel. Servis yaparken, çok sağlıklı olan her içecek ve yemek hakkında ayrıntılı olarak konuşuyorlar. Şimdi yorumlara. Bu, göze çarpan detaylar kadar olumsuz değil. Prensipte menünün her ay güncellendiği format için haklı olan kokteyl seçimi çok büyük değil. Ancak kokteyllerin çoğu cinle birlikteydi. Ben bu içeceğin büyük bir hayranı değilim, ama adaleti yerine getirmeliyim - cin organik olarak kompozisyonlara dahil edilmiştir. Müzik seçimi biraz garip geldi: Bir şekilde genel ruh halinden kopan akışlı caz müziği çalındı. Bu elbette bir zevk meselesi olsa da. Ve son olarak, konumlandırma meselesi. Eğer bu bir kokteyl barıysa, neden çoğu kokteylin temeli cintir? Daha fazla çeşitlilik isterdim. Örneğin, içeceklerin temellerinin daha çeşitli olduğu "Kolektif" bardan bahsedebiliriz. Bu bir gastrobar ise, yemek menüsü, kalite ve servis açısından iyi olmasına rağmen, yemek sayısı açısından çok az görünüyor.
Экстазистка
Sadece etrafta olduğu için uğradık. Çok cana yakın personel, dolaba yerleşmeyi beklediler) Kokteyller sıradışı, bazıları ilginç bir servise sahip. Yemekler lezzetli, soslar sıradışı) Kesinlikle buraya tekrar gireceğiz)
ЕВГЕНИЯ С.
İlginç bir iç mekana ve lezzetli içeceklere sahip mükemmel bir atmosferik kurum. Aşırı yüklenmiş patatesleri ve tentürleri gerçekten beğendim ребята çocuklar içeceklerin hikayesini anlatıyor - biraz tarih ve aydınlanma))
Хелависа К.
Arkadaşlarla takılmak için harika bir yer. Garson Yuri çok hoş bir çalışan. Her zaman cana yakın, özenli ve yiyecek ve içecek seçiminde yardımcı olmaya hazırdır. Profesyonelliği ve samimi atmosferi sayesinde her ziyaret sadece olumlu izlenimler bırakıyor. Öneriyorum
Ксения Хмеленко
3 Şubat 2025
Arkadaşlarla iletişim kurmak için ilginç bir yer, iyi tasarlanmış bir konsept, hoş bir personel ile. Menünün her ay yenilenmesi harika. Evet, yemek seçimi küçük ama genel olarak lezzetli. Kokteylleri beğendim. Sohbet eden, şaka yapan ve hikayeyi paylaşan barmenler her kokteyl için bu kuruma artılar katıyor.
toni.vylubkov
20 Temmuz 2025
Son derece konforlu bir atmosfere ve uygun bir formata sahip çok güzel bir bar. Tüm barmenler kibar, kibar, seçime yardımcı oldular, kokteyller, tentürler hakkında konuştular, her şey yetkin. Yerin güzel bir iç mekanı var. Kokteyllerin kendileri verimli bir şekilde yapılır ve paralarına değer. Ayrı olarak, aynı tentürlerin lezzetlerini karıştırmamak için reseptörleri yenilemek için içebileceğiniz masalarda çay ile fikri vurgulamak istiyorum. Genel olarak, şık bir atmosfere, yetkin personele ve özgün bir sunuma sahip harika bir yer
Иван К.
Kafayla oturmak isteyenler için "telaşsız ve acelesiz" çok atmosferik bir yer... Başkurt bitkilerine ve tariflerine dayanan kokteyller, orijinal servislerle. Bilenler için yeni yer)
Оля Субботина
24 Eylül 2025
Dönüşümünden önce Polytech'i ziyaret ettik ve çok etkilendik. Özellikle çeşitli bar haritasına ve kurumun oda içi, rahat ortamına dikkat çekmek istiyorum. Biz büyük ve rengarenk bir şirkettik ve Politeknik herkesi memnun etmeyi başardı — büyük ölçüde çok çeşitli içecekler ve barmen ve garsonun çabası sayesinde. Herkes «Barajı» hatırladı — ilginç ve standart olmayan bir içecek, ancak bunu kendi sorumluluğunuzda denemenizi tavsiye ediyoruz.
Сергей Р.
Özel bir atmosfere sahip harika bir yer. Şirketle geliyorduk, harika tentürler ve en hassas kaburgalarla otantik bir alan
Anoxaemie
18 Temmuz 2025
Süper hassas bar!!!! Bir dizi festival tentürü ve tatlı bir sandviç denedim, kbb ve servis çok havalı Mutfak da zirvede, her şey çok lezzetliydi Uyku alanıyla simbiyoz, atmosferi daha da iyi hale getirdi, çocuklar büyük aferin! Kesinlikle buraya geri döneceğim ve arkadaşlarımı getireceğim!!!
Дарья Кадошникова
12 Aralık 2025
Muhteşem bir atmosfer, süper güler yüzlü personel ve harika içecekler. Yerel tentürleri çok severim ve özellikle koridordaki duvardaki Magnitogorsklu posteri severim
Карина Лосева
19 Eylül 2025
Yekaterinburg'un merkezinde, sıradışı içecekler ve lezzetli atıştırmalıklar sevenler için harika bir bar. hoş barmenler. çok kavramsal ve güncel bir menü. Bar, gizli bilimsel laboratuvar tarzında yapılmıştır. Girişte, Sovyet Kruşçev'lerinden biri olarak ev rahatlığı bizi karşılıyor. arka planda harika müzik ve çizgi filmler
Тимур Галимзянов
Harika bir atmosferik yer. 30 yaşın üzerindeki bilenler için ilginç bir giriş) tentürlerden oluşan bir tatma seti. Öneriyorum. Her etiket için bir açıklama eklenmiştir. Köfteli püre hoş bir sürpriz yaptı. Deneyin. Ecb'de olacağım. Kesinlikle tekrar uğrayacağım. Artyom, ayrı saygı. Sıcak bir toplantı için.
Михаил Рыжков
12 Aralık 2025
Muhteşem bar: ilginç aktiviteler, lezzetli içecekler, net konsept, işlerini seven güler yüzlü personel. Sadece dinlenmeyi değil, aynı zamanda içme sanatı için uğraşmayı da seven herkesi ziyaret ettiğinizden emin olun.
Дмитрий К.
Çok otantik bir yer ! Harika dekor, el yapımı menü, test tüplerinde alkol) Sıradışı ve lezzetli yemekler seti
Амина А.
Yarım yıldan fazla bir süre önce buradaydım, o zaman tentürler gelmedi. Bu kadar uzun sürmeden tekrar ziyaret etmeye karar verdim ve bar haritasından, başarılı menüden, harika içeceklerden ve harika personelden etkilendim! Harika bir yer tavsiye ederim
Иван
21 Aralık 2025
İnanılmaz bir atmosfer, dost canlısı, kokteyller ve bilim hakkında bir bar, ki bu oldukça ilginç! Personel duyarlı, iletişime geçmeye hazır. Özellikle kaburgaları ve «pazardan çelenk" kokteylini beğendim. Kokteyllerin geri kalanını denemek için kesinlikle uğrayacağım! Not: Yura, Andrey ve Maxim en iyileridir❤️
Evgenia Shakirianova
19 Temmuz 2025
Harika konsept bar! Bugün ilk kez kız arkadaşımızla ziyaret ettik ve tentürler ve sandviç festivaline katılmayı başardık. Üç tentür ve üç agrega alkol durumu - süper! Ana menüden çok fazla denemediler, ancak "çılgın bilim adamlarının" bu vibe'sini eğlendirdiler
кира волкова
12 Aralık 2025
çok havalı bir yer, kokteyller ve mutfak - hepsi lezzetli, servis çok sıradışı) hoş garsonlar, iyi müzik) evet ve atmosferik iç mekan))
Анастасия Мамаева
5 Ocak 2025
Lezzetli içecekler ve mutfak, yemeklerin hızlı dönüşü. Personel özenli, içecek seçerken tüm isteklerini dikkate aldılar, masalar temiz, tuvalet, bu arada da☺️ Çok atmosferik, tavsiye ederim
Алина Чернышева
23 Ocak 2025
Kentimizdeki iyi kurumlardan biri. İlginç bir konsept ve kuruluşa çok iyi bir atmosfer. Bu kuruluşa bağlanan alışılmadık bir servise sahip çok lezzetli kokteyller. Oldukça iyi bir menü ve yemeklerin hızlı bir şekilde sunulması. Şimdi tüm tanıdıklarıma ve arkadaşlarıma ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Анастасия О.
Çok havalı bir kurum, atmosferik, barda birçok farklı alan var, garsonlar işlerini biliyorlar, her tentürün kendi hikayesi var, her şeyden bahsediyorlar. Garson Vanya, genel olarak süper havalı
Виктория Валеева
Çok atmosferik bir kurum. Güler yüzlü personel. Kız arkadaşlarıyla ilk kez geldiler, herkes gösterdi, anlattılar, şarap tadımı yaptılar. Memnuniyetle buraya bir kez daha döneceğiz.
Полина
2 Şubat 2025
Geri dönmek isteyeceğiniz harika bir yer. İsimden ve genel çevreden küçük nüanslara kadar her yere yansıyan ayrıntılı bir kavram. Lezzetli, çok karmaşık kokteyller, mekan hakkında tutkuyla konuşan ve her şey hakkında samimi bir şekilde sohbet eden çok hoş ve arkadaş canlısı barmenler.
Полина Р.
25 Temmuz 2025
İyi akşamlar. Bu kurumu ziyaret etmeden önce oradaydım. Lütfen masaların numaralandırılmasını veya binişin bir çeşit sınırlandırılmasını düşünün. Garsonların kafasını karıştırmasın diye. Yine de çok havalı olurdu, Cuma akşamı yeterince büyük bir inişe geçmeyi ve bir garsonun salona girmesine izin vermemeyi umuyorum. 4 kişilik şirket, daha sonra sipariş veren konukların yemeklerini nasıl aldıklarını iki kez aç gözlerle izledi. Sonuç olarak iç mekan, tentürler, yiyecekler harika. Garson süper. Yukarıdan iki büyük eksiyi düşünün, lütfen
Лиза П.
Harika bir yer, harika bir servis ve en önemlisi lezzetli tentürler ve kokteyller. Erkeklerin hepsi kibar, herkese söyleyecekler ve söyleyecekler. Kesinlikle tavsiye ederim!
Андрей Морозов 🌫️
14 Ağustos 2025
Karmaşık (iyi anlamda) ve çok yönlü bir kokteyl kartına sahip ilginç bir kuruluş. Salon temiz ve rahattır ve koridorun içi sizi küçük detayları görmek için durmaya zorlar. Uygun fiyat etiketi için çok lezzetli beslenirler. Genel olarak, harika!
Елена Лошагина
30 Mart 2025
Bara, çocuklara, içeceklere bayılıyorum. Menü ve kokteyl kartı her ay değişiyor, bu yüzden her zamanki gibi tüm pozisyonları sipariş ettik. Her şey çok lezzetli. İyi organize edilmiş, barmenler ve garsonlar havalı 🔥 işlerini biliyorlar!
Павел Акулов
10 Şubat 2025
Ocak 2025'in başında bu bardaydık. Menü bence 12 kokteylden oluşuyor. Çok orijinal kokteyller, herkes için uygun değil) Biz bir şirkettik, yarısından fazlasını denedik. Ekşi, acı tatlar var. Belki gerçek bilenler takdir edeceklerdir) Bir kez ziyaret etmeye değer, muhtemelen yakın zamanda ikinci kez gitmeyeceğim.
uzlessk1d
Bu bara bayılıyorum, atmosfer rahat, personel tüm beklentileri tamamen karşılıyor ve takdir edilmeyi hak ediyor. iç mekan, konseptin yanı sıra çevre, genel olarak süper
hey you
23 Kasım 2025
Ne yazık ki, yer hiç içeri girmedi ( servis serin - kuruma girdiğimizde ilk iş, sırtları girişe oturmuş ve telefona yapışmış hostesleri gördüler. Yemekler ve kokteyller için beklemek uzun, masamıza ek olarak sadece bir tane daha meşgul olmasına rağmen, aksi takdirde bar boştu. ancak en büyük hata yiyecek ve içeceklerdir. Sadece kendim için test tüplerinde bir dizi tentür ve ek bir kokteyl sipariş ettim. ve hayatımda ilk kez alkollü olduğu düşünülen bu kadar çok içecekten hiç rahatlamadım, bunun mümkün olduğu konusunda şok oldum) eğer nadiren alkol içiyorsam ve genellikle bir veya iki atış tentürden sonra diğer barlarda beni çınlayan karlı bir mesafeye götürüyorsa, ancak içeceklerden hiçbir şey hissetmediğim politekste değil. Yemek de etkilenmedi, yemeğin fikri ilginç olmasına rağmen, "püreli pirzola" tabağında sığır eti çok tuzluydu. fiyatlar açıkça çok yüksek. Sonuç olarak, yemek yemeden veya sarhoş olmadan barda iki kişiye neredeyse 6 bin kaldı. iç mekan kasvetli ve iç karartıcı, salonda soğuk bir rüzgar yürüyor, kurumda kendinizi rahatsız hissediyorsunuz. Masalar ve sandalyeler rahatsız edicidir, masaların altında çantalar için kanca yoktur, ancak onlar için ayrı bir stand sunmazlar. genel olarak, hiç de benim değil