Pluto

Ürün ve servisler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Виктория
Bu Veni'nin ilk tımarıydı, nasıl davranacağı konusunda çok endişeliydim, böylece hem onun için rahat olsun hem de usta incinmedi. Ancak kızlar bebeğe çabucak bir yaklaşım buldular, oyuncaklarla, hışırtılarla, lezzetlerle ilgilendiler. Süpürge yeterince rahattı ve tüm süreci cam kapıdan martı içerek izledim. Sonuç olarak, usta Violetta küçük bombacıdan bakımlı, kokulu sevimli bir köpek yavrusu yaptı. Bebek 2,5 saat boyunca onurlu bir şekilde dayandı ve bu, evcil hayvan salonunun ustalarının esasıdır. Bu bizim ilk ziyaretimiz olduğu için bize indirim yapıldı! Resepsiyonist Roxanne, yavruya bakma sürecinin tamamını dinledi ve sonunda unutulmaz bir fotoğraf çektiler ve yazdırdılar, bu da çok sevimli ve hoş!
Валерия Пономаренко
Oh hayatımızın en güzel bakımı, her ay buraya gidiyoruz. Özelliğimiz bakım Vick'ini seviyor записи kayıt yaparken profil resminde bile duruyor)) sakince yürüyor, orada oyalanmaktan korkmuyor. Ayrıca Pluto'nun doğrudan evde olmasını da çok seviyorum ve onu hijyene götürmesi tam anlamıyla beş dakika sürüyor. Ayrıca müşterilere karşı tutumu ve sadakati çok severim, her zaman mevsimlere göre salonun bazı tematik tasarımlarını severim, kızların hepsi çok sevimlidir, onlardan ihtiyaç duydukları her şey satılır, parfümler en sevdiğimiz "Fintiflyushka" dır, her zaman önceden arayacak, kayıt konusunda uyaracaklar / ne zaman alınacakları veya bir şeyi netleştirecekleri. Biz sadece bir Özellik başlatıyoruz ve "ne gerekiyorsa yap" diyoruz ve her şey her zaman yolunda!🥰 Ve tabii ki, bu saç olmadan evde çok daha temiz Ayrıca bu fotoğraf ve video raporları genellikle ayrı bir şarkıdır
Святослава Ч.
Abartmadan, at kuyruklarınıza karşı en dikkatli tutuma sahip en iyi salon! Bir yıldan fazla bir süredir damat Svetlana'ya güveniyorum, usta sadece safkan saç kesimlerinin standartlarını bilmekle kalmıyor, meraklısı, isteğinize nasıl uyum sağlayacağını biliyor, aynı zamanda kesinlikle kendi işiyle yanıyor!
Светлана Дудрова
İlk defa pençe kesme hizmetindeydik. En cana yakın kızlar, aynı anda iki köpekle birlikte olduğum için kolaylık ve hız için her şeyi yapmaya çalıştılar. Tüylü müşterilere karşı dikkatli tutum. Kesinlikle geri döneceğiz.
Невская В.
Geçenlerde evcil hayvanımla Pluto evcil hayvan Salonunu ziyaret ettik, Victoria'daydık, empatiden, kaliteli çalışmadan ve evcil hayvana ve ustanın sahibine bir yaklaşım bulma yeteneğinden memnun kaldık Güler yüzlü resepsiyonist bizimle tanıştı Saç kesiminden memnunuz, isteklerimizi şikayet etmeden dikkate aldık, bakım için neyin gerekli olduğunu tavsiye ettik ve en önemlisi ziyaretten sonra evcil hayvanım tamamen sakindi Biz şimdi müşterileriniziz, bence bu en önemli iltifat Biz çok kaprisliyiz ve eleştireliz угод️ угодMemnun oldunuz 🌹🌺🌸
Алина Гончарова
14 Aralık 2025
İlk kez Pluto salonunu, Ekspres Tüy dökme hizmetini ziyaret ettik. Salondaki sıcak karşılama için teşekkür ederim! Köpeğim endişeli olduğu için çok endişelendim ama her şey yolunda gitti. Damat çok temiz, sakin, kendinden emin. Yönetici en tatlı ve çok yardımseverdir. Lezzetli kahveye ve çikolataya baktık, evcil hayvanınıza tatlılar ve bir oyuncak aldım, her şeyin yolunda olduğundan emin olmak için prosedüre dikkatsizce bakabileceğinizden memnun oldum. Servis yükseklikte, iç mekan temiz ve düzenli, köpek iki haftadır yün atmıyor ve bu harika!!! Çok teşekkür ederim! Cesurca tavsiye ederim!
Надежда Шиян
17 Ekim 2025
Çok uzun zamandır köpeğim için iyi bir bakıcı arıyordum — her zaman bir şeyler ters gitti: acele, gürültü, sonra köpeğe manevi bir yaklaşım olmadığı hissi. Tesadüfen bu tımarhaneyi buldum — sokakta yoldan geçenlere bebeklerinin nerede kesildiğini sordum ve birkaç kişi bu özel yeri tavsiye etti. Dürüst olmak gerekirse, her şeyin bu kadar iyi olmasını beklemiyordum! Kelimenin tam anlamıyla her şeyi sevdim: cana yakın ve özenli kızlar, telaşsız ve sırasız sakin bir atmosfer, her köpeğe bireysel bir yaklaşım. Hizmet mükemmel, her şey temiz, temiz ve özenle. Şimdi bir dahaki sefere tam olarak nereye gideceğimizi biliyorum — ve burayı tüm köpek arkadaşlarıma memnuniyetle tavsiye edeceğim! 🐾
Елизавета Малинина
Harika Victoria'nın bakıcısındaydık. Prosedürün yürütme kalitesini ve Victoria'nın Sam ile nasıl etkileşime girdiğini gerçekten beğendim❤️ Daha önce başka bir stüdyoda en olumlu deneyime sahip değildik ve o anda ısırabilir veya saldırganlık gösterebilirdi, ama burada her şey tamamen farklıydı. Bu stüdyoya gittiğim için hiç pişman olmadım! Hizmetin de zirvede olduğunu belirtmekte fayda var! Prosedürün sonunda bana Fuzzy'nin fotoğrafını verdiler.
Александра Морозова
Geçen hafta Cocker Spaniel ile tımarhaneye gittik. Çok beğendim. Hizmet, tımar - yüksek düzeyde. Svetlana'ya mükemmel saç kesimi için çok teşekkür ederim
Мария С.
Uzun ve her zaman başarılı olmayan bakım yolculuklarının bir sonucu olarak bu salonu bulduğum için çok memnunum. Resepsiyondaki çok cana yakın kızlar, Spitz'imle çalışan profesyonel damat Svetlana. Kabindeki köpek sakince davranıyor ki bu bizim için çok önemli - köpek gergin. Hem yöneticilerin hem de bakıcıların işlerini zevkle yaptıklarını ve görünüşe göre tüm köpekleri ve benimkileri sevdiklerini belirtmek güzeldir) Genel olarak zevkle yürüyoruz ve gergin değiliz. Zaten sevgilim olan salona teşekkürler)
Alina Hertz
Bizimle çalışan harika »Pluto" ve tımar ustası Victoria hakkında bir inceleme bırakmak istiyorum! Evcil hayvanım ve ben salonu ziyaret etmekten tamamen memnun kaldık. Usta çok özenli, temiz ve hayvanları gerçekten seviyor - bu ilk dakikalardan itibaren hissediliyor. Evcil hayvanım mükemmel bir düzene getirildi: yün yumuşak ve bakımlı, pençeler kesilmiş, tüm isteklerimiz dikkate alındı! Ayrı ayrı, sabrını ve dikkatli tavrını not etmek istiyorum, dört ayaklınız biraz gergin olsa bile, usta bir yaklaşım bulabilecek ve tüylerim çok titiz ve yaramaz, ancak prosedürlerde çok sabırlıydı!) Hepsi ustanın yaklaşımı sayesinde 🫶🏻 İşlemden sonra evcil hayvan mutlu ve bakımlı görünüyor ve ben onun durumu için sakinim Kesinlikle tekrar geri döneceğiz ve sevgilisine kaliteli ve özenli bakım isteyen herkese usta Victoria'yı güvenle tavsiye edeceğiz!
Александра Полякова
13 Ekim 2025
Bu salonu Joy ile ilk kez ziyaret ettik! Çok mutluyum! Hizmet, toplantıdan evcil hayvanın verilmesine kadar zirvede! Personel sadece harika, herkes çok cana yakın ve hayvanları sevdiklerini hemen görebilirsiniz! Usta Svetlana işini 5+ için yaptı, şarkının nasıl tarandığını gerçekten beğendim! Resepsiyonist kız (ne yazık ki adını hatırlamadı) çok hoş, her şeyi anlattı ve gösterdi ve bensiz gitmekten korktuğu için köpeğe işyerine kadar eşlik etmeme bile izin verildi. Prosedürün sonunda Joy'a çok lezzetli parfümler attılar, yola bir fotoğraf ve tatlılar verdiler!! İşte bu hizmet! Ertesi gün makyajla birlikte bir video da gönderdiler! Genel olarak, ben tamamen mutluyum! Tabii ki, kabinin içi de çok havalı, her şey düşünülmüş, cam kapılar, mıknatıslı ön kapı.
Алексей С.
12 Temmuz 2025
Dünyamızla Pluto salonunu düzenli olarak ziyaret ediyoruz) ustaların profesyonelliğini, içerideki temizliği, uygun konumu çok seviyoruz. Bu özel salonu sürekli olarak tüm arkadaşlarıma ve meslektaşlarıma tavsiye ederim) Başlangıçta usta Victoria'ya gittiler ve biz esas olarak ona gidiyoruz, cinsin özelliklerini mükemmel bir şekilde anlıyor. Ancak diğer ustalardan da birkaç ziyaret yapıldı - tüm aferin, şikayet yok. Çalışmanız için teşekkür ederim)))
Клавдия Золотарева
Olağanüstü profesyonellikleri ve özenli tutumları için salonun tüm ekibine, özellikle yönetici Roxana ve damat Victoria'ya derin şükranlarımızı sunuyoruz. Evcil hayvanımız Steven, bakıcıların en yüksek becerisi ve hassas yaklaşımı sayesinde her zaman dönüştürülmüş ve mutlu bir şekilde salondan çıkar. Resepsiyonist bizi her zaman nezaket ve misafirperverlikle karşılayarak hoş ve temiz bir atmosfer yaratır. Bu salonu koşulsuz olarak tüm hayvan sahiplerine tavsiye ediyoruz ve kesinlikle tekrar döneceğiz!
наталья соловьева
21 Aralık 2025
Tavsiye üzerine bu salona geldik, çok memnun kaldık. Ustamız Violetta köpeğe kolayca bir yaklaşım buldu (bakıcının ikinci kez ve ilk kez sadece onu yıkamayı ve pençelerini kesmeyi başaran 4,5 aylık bir köpek yavrusu), her şeyi yaptı - pençeleri, kulakları, dişleri, yıkayıp kestirdiler. Tüm çalışanlar çok cana yakın. Çalışmanız için çok teşekkür ederim. Şimdi sadece size, özellikle Violetta'ya gideceğiz.
Елизавета Басова
14 Aralık 2024
Harika salon. Dachshund'un pençelerini çok dikkatli ve dikkatli bir şekilde kestik. Bundan önce başka bir salona gittiler ve orada sürekli olarak 3-4 tırnaklarını kana kestiler, Pluto'da her şeyi dikkatlice kestiler. Köpeğe karşı tutumu beğendim, personel evcil hayvanıma çok sevecen ve arkadaş canlısı davrandı. Yeni Yıl için rahat atmosferi ve güzelce dekore edilmiş iç mekanı kutlamadan yardım edemem. Onlara lezzetli bir çay ikram ettiler ve piyango oynamayı teklif ettiler. Kesinlikle bir kereden fazla geri döneceğiz
Angelina R.
Ustalarına evcil hayvanınızı güvenle emanet edebileceğiniz harika bir salon! Deriye yakın çok fazla karışıklık olduğu için yaşlı kediyi taramaya getirdik. Damat Maria işi çok dikkatli yaptı ve yöneticiyle birlikte kedinin durumunu sürekli izledi. Evin yanında böyle kaliteli bir hizmetin bulunmasına çok sevindik!
Елизавета Лесина
Çok uzun zamandır eve yakın iyi bir bakıcı arıyordum. Plüto'da her şey bir araya geldi: insanların bile geri dönmek istediği mükemmel bir atmosfer, çok cana yakın, sevecen ve nazik personelimiz пуг Utangaç Teddy'miz de buraya gelmeyi seviyor, artık hiçbir şeyden korkmuyor, ustaya alışmış ve her seferinde mükemmel saç kesimini alıyor
Татьяна Антуфьева
Teşekkürler Pluto, ilk ziyaretinizden itibaren müşterileriniziz!!!! İncelemelere göre bir yer aradım, Pluto'yu seçtiler ve pişman olmadılar. Şefkatle tanıştık, önce benimle konuştuk, yavaş yavaş yavrunun kendilerini koklamasına izin verdiler, 10 dakika sonra bebeğimiz zaten Svetlana'nın kollarındaydı ve 5 sonra onu çoktan taradılar)))) Sonunda tatlılar verdiler ve ilk fotoğrafı verdiler! Ayrıca köpeğin dönüşümü hakkında sevimli bir video çektiler! Teşekkür ederiz!!!!
Анна М.
8 Nisan 2025
Yeri gerçekten beğendim! Kızlar hem insanlara hem de en önemlisi evcil hayvanlara karşı çok arkadaş canlısıdır. Bana öyle geliyor ki, her şey stressiz geçti - prosedürden sonra videoya bakılırsa, kendimi kafayla bile yıkadım. Ayrıca lezzetli yiyeceklerle beslendiler)) Kaliteden de şikayet yok. Yıkanmış, taranmış, lezzetli kokuyor) Tüy döktükten sonra şimdilik çok daha az düşüyor.
Мария З.
10 Ocak 2025
Salon her anlamda çok cana yakın. Personel ile iletişim kurmak güzeldi, her şeyi açıkladılar, kolayca anlaştılar. Köpek cennete girmiş gibiydi, kesinlikle çok memnun kaldım) Özgürce koşmasına, sandalyelere tırmanmasına izin verildi, insanları öpmesine izin verildi, nefis yiyecekler yediler) Ben de memnun kaldım. Belirtilen tüm prosedürleri gerçekleştirdik. Köpek çok tüy döktü, evin zeminindeki tüyleri taradıktan sonra gözle görülür şekilde azaldı. İşlemlerden sonra iltifat olarak küçük bir poşet nefis hediye ettiler. Kesinlikle en azından köpeği şımartmak için tekrar geleceğiz)
Мария Базанова
Bebeğimiz Barney'i düzenli olarak buraya getiriyoruz. Çok özenli, nazik ve şefkatli bir tutum. Mükemmel bir şekilde kesiyorlar, her zaman isteklerini dikkate alıyorlar. Rahat. Bölgemizin birçok salonundaydık ve sadece değil, bu yüzden karşılaştırılacak çok şey var. Usta Svetlana'ya özel teşekkürler ❤️
Anna Wang
11 Kasım 2024
Замечательный салон открылся прямо у дома, с мастером знакомы давно Светлана мастер своего дела 🥰 готовы возвращаться к ней снова и снова! А салон приятно удивил милый, уютный и эстетичный, видно с каким трепетом его создавали, в продаже есть все, что нужно песелям - вкусняшки, игрушки, парфюм ! Решили обновить адресник, выбрали нужные цвета шнурочка и бусиков, теперь мой бублик будет модным 🙈 спасибо, что открываются такие места, мы очень довольны 🐕🐶❤️
Дарья Т.
8 Temmuz 2025
Salonu ilk kez ziyaret ettiler, daha önce her zaman ustaların evinde saçlarını kestirdiler, aradaki fark çok büyük Her şey temiz, bakımlı, estetik açıdan hoş, evcil hayvana bireysel bir yaklaşım, özenli personel, hayvanlara karşı şefkatlidir, bu en önemli şeydir Sonuç beni memnun etti, ilk ziyarette% 10 indirim yaptılar, ayrıca köpeğimin fotoğrafını, ortaklarıma indirim ve köpek için tatlılar sundular
Мария Виноградова
6 Aralık 2024
Burayı ziyaret ettiğim için ne kadar mutluyum! Sık sık husky ve tımar salonlarımı ziyaret etmekten memnuniyet duyuyoruz. Ama bunu ilk defa gördüm. Her şey en küçük ayrıntısına kadar düşünülmüştür (inanılmaz derecede hoş bir kızın yöneticisinin cephaneliğinde bir giysi makarası bile vardır). Tasarımdan personele kadar düşünülmüş! İnanılmaz derecede hoş damat Victoria, kalbini birkaç saniye içinde tüylü bir şekilde eritti. Dondurucu yağmurda girişten bana kahve teklif edildiğinde benimkiler eridi, ayrıca çoğu salonun köpekler için vasat tatlılar (Tit bit'ten gelen sosisler gibi) kullandığını fark etmek istiyorum ve kurutulmuş bir akciğer gördüğüme hoş bir şekilde şaşırdım. Görünüşe göre çok küçük bir şey, ama ben işletme sahiplerine şapkamı çıkarmak istedim. Küçükten büyüğe her detay bu yere aşık oluyor. Markalı logolu çikolata şeklindeki kahveye iltifattan prosedürün sonunda evcil hayvanınızın basılı fotoğrafına kadar. Bir şekilde bu yerin yaratılmasına katılan herkese «Bravo» demek istiyorum. Tess ve ben fethedildik ve sadece böyle harika bir yere refah diliyoruz
Кеша
18 Şubat 2025
Bu salonu gerçekten beğendim, iş kusursuz bir şekilde yapıldı, evcil hayvanın lezzetleri ve fotoğrafları bağışlandı
Ира Спиридонова
6 Haziran
Hem sahibine hem de evcil hayvana karşı harika bir yer. Prosedürlerden önce ne istediğimizi tartıştılar, prosedürün tüm zor anları hakkında uyardılar. Köpekle inanılmaz derecede sıcak bir şekilde tanıştık. Pesa'yı kurutulmuş akciğerlerle neşelendirebileceklerini önceden önerdiler / uyardılar. Prosedürlerden bir video çektik, hayvanla nazik ve özenliydik. Bizim için uygun bir zamanda sona erme konusunda uyarmayı teklif ettiler ve bizimle yavrularımız hakkında tatlı bir sohbet ettiler. O zamana kadar neredeyse aynı maliyetle başka bir yere gittiler ve orada bizim ve köpeğimiz için çok fazla sıcaklık, sevgi ve özen bile yoktu.
Павлова Анастасия
İlk ziyaret. İzlenimler hem benim hem de bebeğim için ölçeğin dışındaydı)) ikisi de endişelendiler, gergindiler, sonuç olarak usta Victoria ve yönetici Angelina bir rahatlık, nezaket ve neşe atmosferi yarattılar! Kesinlikle tekrarlayacağız!
Дина Смирнова
Dün, 17.05.2026, kabindeydik. Spaniel yıkandı, kesildi, çok iyi bir şampuan, yün ipek gibi parlıyor. Kızlar çok hoş, mutlaka tekrar geleceğiz. Ayrıca hatıra için fotoğraf çektiler)
Инкогнито 6127
20 Ağustos 2024
Приводила на груминг 2 чихуашек! Собачки были на груминге первый раз, очень переживала, как все пройдет. Но оказалось-зря, грумер очень нежный к питомцам и внимательный, даже ногти прошли более менее спокойно, администратор вежливая, салон очень чистый, красивый. Купили еще собакам игрушки, большой выбор. На память прислали очень милое видео и фото с процесса. Обязательно вернемся
Елена Хозяинова
Son zamanlarda sadece burada saç keseceğiz, her şey yolunda. Balların ustası ve yöneticisi basittir! Ve köpek saç kesiminden sonra bile eve gitmek istemedi! Güzel salon! İyi şanslar ve refah! Evimizin yakınında açıldıkları için çok mutluyuz ☺️
Kira P.
Köpeği ilk kez tımarhaneye getirdiler. Her şey yolunda gitti, 1,5-2 saate uydular, Tüm karışıklıkları çözdüler ve köpeği düzene soktular.
Инна Петрова
Yürekten teşekkür ederiz!!! Kobyasha, ustanın gücünü ilk 5 dakikadan itibaren test etti ve özellikle Koba'dan herkesin memnun kaldığına çok sevindim Tavsiye ediyoruz ve kesinlikle geri döneceğiz. Ve ayrıca, kızlar orada çalışıyor, sadece mükemmeller! Hizmetlerde çalışan biri olarak ben neden bahsettiğimi biliyorum
юлия усанова
26 Eylül 2024
Приводила свою королеву драмы на груминг) салон очень приятный: все новое, чистое! С моей собакой легко договориться, но только за вкусняшки) в салоне предлагают питомцам угощение, или можно принести свое. В купании использовали премиум линейку от гидры с кокосом-запах очень приятный, и собака долгое время мягкая, как облачко. Мастер супер милый, админы вежливые, в салоне работает Кондеи и вентиляция, приятно летом находиться внутри
Александра Терехина
24 Haziran 2024
Уютный, стильный салон для пушистиков. Прекрасные работники, и грумер и администратор. Нежно общались с песиком. В самом помещении для груминга все чисто, современно. Мы ходили на экспресс-линьку. Моему коржу хорошо вычесали и выдули весь пух, он стал гораздо меньше его беспокоить. Отправили видео с процедуры, было видно, как в начале собачка нервничала, а под конец успокоилась и отлично себя чувствовала. Придем еще)
Ирина Кузьмина
31 Mart 2025
Bu güzel yeri kendimiz için keşfettiğimiz için ne kadar mutluyuz! Her şey en üst düzeyde - tutum, bakım, iç mekan. Sonunda pençeleri kesmek bizim ve evcil hayvanımız için stresli olmaktan çıktı! Salon personeli harika dost canlısı perilerdir! Yıllarca süren deneme yanılma boyunca, tanıdıkların tavsiyesi üzerine nihayet daha fazla başvurmak isteyeceğiniz bir yer buldular!!! Güzelliğiniz, nezaketiniz ve profesyonelliğiniz için teşekkür ederiz!
Sam Heatfield
19 Ekim 2024
Водила на гигиену щенка 4,5 мес. Это был его первый грумминг) Уже буквально с порога ребёнка одарили любовью, рассказали, что как будет происходить. Заранее при записи предложили взять вкусняшки и игрушку, чтобы ему было комфортнее. Салон стильный, чистый, все сотрудники очень вежливые и милые. На время ожидания предлагают чай, кофе, шоколадки. Можно спокойно сидеть и смотреть через прозрачную дверь за экзекуциями над ребенком😄 Да и сам малыш мог меня видеть и меньше волноваться) Очень благодарна мастеру Светлане за бережное и аккуратное обращение с щенком во время всех процедур, в итоге выбежал ко мне счастливый и красивый как с обложки😍 Не пожалела что выбрала Плуто для первого грумминга, будем теперь ходить к ним) Очень рада, что открылся такой салон рядом с домом🌸
Полина Б.
12 Haziran 2024
Просто потрясающе ! У меня очень тревожная собака, которая не дружит с феном и не любит причесываться . Но чудесные сотрудники Плуто, смогли найти подход к собаке и сделать все в лучшем виде. Собака никогда не была такой красивой ) вычесали , помыли, почистили уши, зубы , подпилили ногти и под стригли шерсть в лапках, подарили вкусняшки . Я очень редко пишу отзывы, но тут прям большая благодарность за вашу заботу и отличную работу. Здорово, что вы есть ! Придем обязательно еще ❤️
Анна Б.
Annemin köpeği Marsik ve küçük köpeğim Vanya buraya geliyor. Çok memnunuz. Hepsi mega cana yakın, köpekler stressiz ve çıkışta güzel. Bu yüzden kendim tarayıp yıkayamıyorum :) Damat Victoria'yı gerçekten beğendim, yürümeye devam edeceğiz
Мария Борисова
4 Eylül 2024
привела свою принцессу в этот салон первый раз и осталась просто в восторге! очень чистое, стильное и уютное помещение, очень милая девушка-администратор и шикарнейший мастер Светлана, которая приняла во внимание и воплотила в жизнь все мои пожелания, при этом делая это все очень трепетно и аккуратно. я не смогла остаться в стороне и мы ушли оттуда с новой плюшевой игрушкой и с заказом чудесного адресника) выражаю огромную благодарность и до скорых встреч на следующей процедуре🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Елизавета О.
25 Temmuz 2024
Стильный новый салон. Делали процедуру экспресс-линька для шпица. Очень приятные и вежливые сотрудники. Наш шпицуля приехал с дачи, поэтому было много колтунов, грумер Виктория прекрасно справилась с работой, забрали счастливого и пушистого красавчика. И еще дали вкусняшек в дорогу) 😍 Обязательно придем еще
Olga Dolgova
8 Aralık 2025
Usta Svetlana'nın saç kesimindeki o kanişle birlikteydik. Molly'm hiç bu kadar güzel dönüşmemişti! Süper iş! Paspaslarla uğraştığınız için özel teşekkürler! Köpeğim bakım ve saç kesimi ile ilgili tüm prosedürleri çok sevmiyor, ancak ona bir yaklaşım bulundu. Onu eve götürdüğümde, ustanın peşinden koşarak salonda at kuyruğu gibi koştu, hiçbir korku yaşamadı, kesinlikle rahatladı. Prosedürleri zor bulan hayvanlara nasıl yaklaşılacağını bildiğiniz için teşekkür ederiz ❤️ Kesinlikle içinde bulunduğumuz hayvanlar için en iyi salon!
Anastasia Isaeva
25 Nisan 2025
Harika tımar! Pugumu ekspres tüy dökmeye getirdim ve memnun kaldım! Köpek mükemmel bir şekilde yıkandı, dikkatlice tarandı, kulakları ve hatta dişleri temizlendi. Tüm isteklerimizi dikkate aldılar - örneğin, evcil hayvanın daha rahat olması için budama yerine pençeleri törpülediler. Pug'um bu tür prosedürler sırasında genellikle gergindir, ancak usta Maria ona bir yaklaşım buldu — memnun ve stressiz gitti (ve eğer bir şeyden hoşlanmıyorsa, daha sonra salonun önünden geçmeyi bile reddediyor). Ayrıca kabinin şeffaf pencerelere sahip olmasından da çok memnun oldum - evcil hayvana nasıl bakıldığını izleyebilirsiniz. Hazırlıktan yarım saat önce beni aradılar ve alabileceğim konusunda uyardılar. Çok hoş bir salon, özenli ustalar ve kaliteli bakım. Kesinlikle tekrar döneceğiz ve arkadaşlarıma tavsiye edeceğim!
Мария
11 Ağustos 2024
Замечательный салон для животных. Привозили взрослую кошку на сухой вычес, впервые. Благодаря внимательному и бережному отношению мастера Светланы и администратора (имени, к сожалению, не знаю), всё прошло спокойно и без проблем. Кошка преобразилась) В салоне работает один мастер, поэтому никакого лишнего шума и других животных во время визита нет. Внутри все сделано очень стильно, есть где подождать своего питомца, выпить чай и кофе. Также администратор делает фото и видео в процессе груминга, потом можно посмотреть, как все прошло. Очень рекомендую данный салон!
Елена Келан
17 Mayıs 2025
Harika salon! Nitelikli ve çok nazik usta bakıcılar. Kişisel yaklaşım, evcil hayvanın daha fazla bakımı için öneriler. İç mekan sağduyulu, işlevseldir. Hemen yerinde bakım ürünleri, oyuncaklar veya ikramlar satın almak mümkündür. Harika yöneticiler. Sanırım ağızdan ağıza iyi çalışıyor ve bu petbar talep edilecek.
Анна К.
21 Haziran 2024
Очень уютное место с классными специалистами! Стильный дизайн, приветливые сотрудники, продуманная зона ожидания для пушистиков! И, конечно, девчонки с золотыми руками, которые с легкостью найдут подход к любому питомцу ☺️
Елена Т.
15 Eylül 2025
Pluto'nun tımarhanesine ilk kez katıldılar. Prosedürde hijyen vardı, Pomeranyalı. Beğendim: Usta sorunu gördü- kuru yün, hemen bir maske önerdiler. Bebekle çok nazikçe çalıştılar. Vitrin pencereleri, her şeyi görebilirsiniz)) Harcanan zamana göre, hizmetin dikkatli bir şekilde ortaya çıktığı açıktır. Mükemmel taranmış, yün pürüzsüz, bakımlı. Tımardan sonra lezzetli bir muamele gördüler, bir fotoğraf sundular ve küçük bir video raporu gönderdiler. Çok güzel! Evcil hayvanı beklemek çok rahat. Masada evcil hayvanlarla ilgili kitaplar var, hatta kendime ne okuyacağımı bile yazdım. Bir fincan lezzetli çayla bekleme süresini fark etmiyorsunuz. Dezavantajları: tespit edilmedi. Tekrar geleceğiz!
R.
26 Eylül 2024
после груминга в Плуто всегда остаются только положительные впечатления! приходим уже не первый раз. салон новый, очень красивый и уютный. в зоне ресепшн работают милые администраторы, можно остаться, выпить чай/кофе. всё прозрачно: двери, окна, никто не запрещает наблюдать за процедурами или помогать, если малыш сильно беспокоится (мой шпиц очень тревожный и ему важно моё присутствие). во время груминга мастера кормили моего тревожника сухим лёгким, хвалили и успокаивали, так что к концу процедуры он уже не хотел уходить :,) ещё прямо в салоне есть в продаже лакомства, игрушки и даже что-то из косметики, что очень удобно. будем приходить сюда ещё 🫶🏻
София Степанова
14 Haziran 2024
Благодарю команду зоосалона Плуто !! Провели экспресс линьку моей Йосе) шерстка мягкая шелковистая , коготки подпилены , ушки чистые и чихушка в хорошем настроении !) в подарок дали еще и вкусняшку - сушеное говяжье легкое !!! Которое очень понравилось Йоське !) Угостили вкусным кофе , уточнили за сколько мне позвонить , когда подойти надо ) А еще она вкусно пахнет ) обязательно пойдем туда еще ! Еще раз Спасибо ))
Анна В.
7 Kasım 2024
Были в салоне с щенком породы хотошо(бурят-монгольская овчарка). Сказать,что мы в восторге-значит ничего не сказать. Очень удобное расположение. На машине можно подъехать к самому входу. Высокие окна в пол позволят вам наблюдать за процедурами с улицы,если захотите выйти. В салоне очень уютно,стильно,красиво,вкусно)Пока вашего питомца моют,стригут и всячески любят,вам предложат чай и кофе,шоколад. Персонал очень приветливый и отзывчивый,видно,что любят свою работу и своих четвероногих клиентов. За время процедур,вы можете заказать адресник на красивых разноцветных шнурках,из разных бусин,разной формы. С именем питомца и своим номером телефона. Здесь же сможете купить различные лакомства и игрушки по очень привлекательным ценам. Также можно сделать фото питомца в специальной тематической фотозоне. Моя собака вышла из зала такая мягкая и вкусно пахнущая ванильным печеньем)Мы были на таком мероприятии первый раз,никакого стресса щенок не испытал. Все было сделано профессионально,спокойно,с заботой. Если ищете место для груминга,очень советую посетить Плуто. Приятное времяпровождение вам и питомцу гарантировано!