PivBum

Menü
Ödüller
Çok iyi mekan 2025
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Олег Семенихин
7 Ekim
Dr'yi kutladık, önceden bir masa ayırttık, arkadaşlarla geldiler, atıştırmalıklar, bira sipariş ettiler, hızlı ve hızlı bir şekilde bize hazırladılar ve getirdiler.Biraz sonra müzik çalmaya başladı ve herkes zevkle dans etmeye gitti.Kısacası, akşam iyi geçti.Fiyatlar makul, doğum günü şerefine% 15 indirim yaptılar, memnun oldum.güzel bir yer,tavsiye ederim
Evgenia Evgenia
17 Ağustos
Sade, ferah, rahat bir bar. Mutfak mükemmel, her şey klasik olarak pişirilmiş, taze karpaço, mükemmel yağ, salatalarla ilgili hiçbir şikayet yok. Kurum "kendi" için olduğu gibi, her şey temiz, herkes özenli. Çok iyi bir bira, tentürler ve tatlılar seçimi. Çay çok güzel. Garsonlar sempatik ve göze batmıyorlar. Yayınları izleyebilirsiniz. Çok memnun kaldım. Teşekkür ederiz!!!!
Валерий Фетисов
16 Eylül 2024
хожу в это заведение около 10 лет ! последние 4 года не ходил кухня реально испортилась , сейчас решил зайти ! Что хочу сказать , еда стала вкусной , как я помню в самом начале , и я могу всем посоветовать это место , беру мясную скоблянку всегда , жаренные креветки и салат новый с крабовым мясом понравился ! Алкоголь за все время , что пил не травился ! однозначно да ! если сравнить с соседним запивомом , я туда ходил чаще , скажу честно кухня в пивбуме вкуснее и намнооого дешевле !
Татьяна Иванова
2 Kasım
Hoş bir yer, yardımsever personel, özellikle garson Maria. Lezzetli yemekler, her zevke uygun çok çeşitli içecekler. Barmenler sadece kendi işlerinde profesyoneldir. Teşekkür ederiz!
Алька Алька
9 Haziran
Kuruluşun yönetimi, bira restoranına kimin geldiğini izlemiyor. Çocuklarıyla birlikte bu kuruma saat 23: 00'e kadar gelen iki anneyi şahsen izledim. İkisi de o kadar sarhoştu ki çocukların yaptıklarını bile izlemiyorlardı. Çocuklar en azından genç olsaydı kızgınlığım o kadar büyük olmazdı, ama bunlar kesinlikle 10 yaşın altındaki çok küçük çocuklardı! Bu, kurumun çalışma kuralları konusunda ciddi soruları gündeme getirmektedir. Buradaki ziyaretçi nüfusu 50/50'dir, ancak yine de bu kurum daha sık bir bar olarak ziyaret edilmektedir (bar için soru olmadığı için alkol zayıflamaz ve her zaman kalitelidir). Olumlu yönlerden, iyi mutfağı ve içecekleri not edebiliriz. Denediğimiz her şeyi beğendik.
Михаил Скота
4 Kasım 2024
Топовое место. Пиво отличное, кухня выше всех похвал, плюс коктейли и крепкий алкоголь.уютная атмосфера, доброжелательный персонал. Спасибо Вам большое
Свинельд Гапонов
20 Eylül
Çok ilginç bir bar. Uygun bir yer konumu. Kibar personel, temiz, rahat. Lezzetli yemekler ve bira. Genel olarak, her şey iyi dinlenmeye hazırdır.
Галина Шабалина
Genel olarak, bir defalık gitmek uygundur, televizyonda futbol izleyebilirsiniz ve bira diğer kurumlardan daha ucuzdur. Yemekler ortalama, garsonlar sipariş ettiklerini unutuyorlar. Kurum gece 2'ye kadar çalışırken, saat başı kasayı çoktan kapattılar ve meydan okurcasına bulaşıkları temizlemeye başladılar. Bahşiş için telefon numarasıyla bir kağıt parçası koymayı unutmadan. İlk geldiğimizde bir daha gitmeyeceğiz.
А
Андрей Бушуев
22 Eylül
Sevgili PİVBUM Restoran yönetimi, Açılıştan bu yana düzenli müşteriniz olarak, kuruluşunuzda meydana gelen bir olaydan [19.09.2025] şikayetinizle size ulaşmaya zorlanıyorum. Bunca zaman restoranınıza sadıktım, tüm aile tatillerini ve doğum günlerini sizinle kutluyordum ve arkadaşlarıma ve tanıdıklarıma her zaman bira içmeyi tavsiye ettim. Bu sefer eşimle birlikte en sevdiğim birayı içmek için restoranınıza geldim. Ancak karımın sağlık durumu (safra taşı hastalığı) göz önüne alındığında menünüzde onun için uygun yemekler bulunamamıştır. Bu yüzden eşimin benimle yemek yiyebilmesi için önceden başka bir restoranda paket servis siparişi verdim. Ne yazık ki, restoran çalışanları hasta karım için yanımda getirdiğim yiyecekleri aldığımı görür görmez, mekandan ayrılmam istendi. Özellikle sadık müşteri statüm göz önüne alındığında, bu tutum beni çok hayal kırıklığına uğrattı. Koşullar ve restoranınıza olan uzun yıllara dayanan bağlılığım göz önüne alındığında, kuralların anlaşılmasını ve dışlanmasını umuyordum. Düzenli müşterilere karşı bu tür davranışların kabul edilemez olduğuna inanıyorum. Bu duruma verdiğiniz tepkiyi ve çözümü umuyorum.
Hati_MacTire
Kuruluş, kokteyl ve atıştırmalık seçiminde fena değil. Bir poşetten ve yontulmuş yemeklerden normal çay. Duvarlarda çok sıcak piller var, onlardan uzaklaşmak daha iyi. Garsonlar zor, eğer büyük bir şirkette oturursanız, 3'ten bir kez sipariş verebilirsiniz. Pasaport ibrazında doğum gününde ek indirimler, -/ + 2 gün, ancak ayrı hesaplarla ilgili sorunlar.
Ольга Цветнова
26 Temmuz
Çok lezzetli yemekler ve güler yüzlü personel! St. Petersburglu kocamla geçidimizdeydik, öğle yemeği için uğradık. Sığır eti ağzımda eridi😍 Bira da lezzetlidir)
Евгений За
31 Ekim 2024
К пиву вопросов нет. Качество соответствует стоимости. Но вот еда на уровне столовского общепита. Главное побольше перца и сойдёт. По факту еды нет, есть закуски к пиву, когда качество ство и вкус еды не принципиальны. Но самое странное, что в туалете нет мыла. Приносят суп, картофель и фасоль с ложкой! Нужно просить мыло и вилку. Неприятно.
Иван Б.
21 Ağustos 2024
Минусов больше чем плюсов, этому кафе не помешал бы ремонт, обновить мебель и интерьер, сан узел уже давно просится на ремонт. Еда на вкус не ахти или просто без души сделана, еще раз вернуться из-за какого-то блюда нет желания. Из плюсов то что пиво подают в литровых кружках и гренки к пиву и сырные шарики. Не помешало бы пересмотреть и обновить меню.
А
Александр Горинов
31 Ağustos 2024
Определенно стоит пойти туда, ради отменных коктейлей и шотов с подачей! Может закуски было и маловато, но со "взрослыми напитками" тут все на высшем уровне!)
Олег
17 Kasım 2024
Заведение среднего уровня, ничем особо не впечатляющее. Соответственно, и уровень цен ниже, чем в соседнем "Запивом". В последний раз очень впечатлили, налив пива явно меньше заказанных поллитра. Давно такого не видел. Дождался отстоя пены - пива оказалось даже меньше 0,4 л, судя по отметкам на кружке. Подозвал официанта. Официант вместо того, чтобы молча долить пиво, зачем-то начал мне рассказывать про пену, типа по-другому и налить нельзя. Ну и остался без денег "на чай". Полнейший непрофессионализм персонала. Вычёркиваю.
Сергей Михайлов
4 Temmuz 2024
Персонал подобран, стремится соответствовать высоким стандартам. Обстановка уютная, меню разнообразное, подается достаточно быстро. Пиво разных сортов, веусное, имеются настойки.
Инкогнито 1843
6 Kasım 2024
Поставлю пятёрочку, но есть "но" . Видимо не хватает может поваров? Ждали шашлычок больше полутора часа, а может это маркетинговый ход, ведь заведение пивное и чтобы побольше выпили😁 Атмосфера норм)) Пиво вкусное) Шашлык тоже вкусный, но нас официант предупредила, что придётся подождать, мы стойкие, мы дождались))) Всем хорошего настроения в любом месте)
Марина к
Size teşekkür etmek istiyorum). 8 Mayıs'ta kuruluşunuzu ziyaret ettik. Yemekler lezzetlidir (ama kırsal kesimdeki patatesleri beğenmediler, eskiden daha lezzetliydi), fıçı birası lezzetli ve tazedir, garson iyi hizmet verirdi), her zaman sordu: beğendiniz mi?!
Москва ФоБошная
29 Nisan 2024
Подольский пивной ресторан Пив Бум и его бизнес ланч Продолжая рубрику делового обеда в Подольске решил посетить это заведение, ведь по прямому его назначению, а именно как питейное место я не попаду, так как элементарно не пью пиво вообще. Самым первым вас встретит максимально брутальный интерьер с очень приглушенным светом и без привычных атрибутов пабов, только подвешенные тв с телеканалом Матч, да деревянная мебель повидавшая многое на своём веку. Убедившись у официанта о наличии ланча получил лист формата А4 с небольшим и как я понял постоянным меню, которое скорее всего меняется раз в какой-либо промежуток времени. Выбор сделан в пользу всех позиций, а именно суп, горячее, салат и напиток за который здесь необходимо заплатить 400 рублей. Да! Необходимо уточнить желаете ли вы хлеб - он подается бесплатно по желанию. Подача была довольно быстрой и вежливой, ну а значит пора пробовать и ответить на главный вопрос - вкусно или нет? Первым приносят салат из фунчозы, но он откладывается на привычный для меня формат вместе с горячим и сначала традиционно суп, а именно гороховый с курочкой. Сразу прямое попадание в рецепторы - очень наваристо и необыкновенно вкусно с учетом того, что в этом году ем его впервые эффект был усилен наверно стократно!!! Горячее чахохбили также заслуживает высокую оценку, хотя конечно это не чахохбили, а очень нежно приготовленная курочка со специями похожими в составе с вышеупомянутым блюдом. А вот салатик мне вообще не зашёл, хотя я очень люблю фунчозу - но это не говорит, о его некачественности, а именно все ингредиенты свежие, просто мне не по душе его консистенция, кому-то наверно нравится так... P.S. Хороший, достойный внимания вариант бизнес ланча за щадящие ваш кошелёк цены, где хоть и разочаровала одна позиция, я всё-таки ставлю пять с небольшим минусом, ведь самую главную функцию здесь выполнили - накормили сытно, быстро и недорого!
Евгений Г.
Sadece arkadaşlarla rahatlamak, iyi bir atıştırmalık için bira içmek istedik. Anlaşıldığı üzere, ne biri ne de diğeri. İç kısım eski ve çok temiz değil. Ve daha sonra her şey disko à la kırsal kulüp ile tamamlandı. Norm talebi olmadan sarhoş olacak bir kurum olarak ve bu kurum hem içeride hem de yönetim açısından yenilenmeyi gerektiriyor.
Лизавета Б.
31 Mart 2024
Обожаю это заведение. Чуть дороже цены среднего рынка, но: - прекрасное меню, вкусно и качественно - могут чуть изменить блюдо по пожеланию клиента - персонал очень доброжелателен и узнают постоянных посетителей - по пятницам и субботам выступают «Чук и Гек»- играют на балалайке и аккордеоне и поют песни по заказу. 500 руб за песенку, на праздниках спускаем им целое состояние) - чистые и хорошие туалеты Зал разделен на закутки со столами, где может сесть 2-3 человека или 6-8 и есть зал для банкета Из меню пне нравится шашлык, он всегда хороший и сочный , греческий салат хорошо делают, есть жульен, заказываю его по три раза, и «ром тодд»- алкогольный чай- моя любовь. А еще есть доставка на дом!
Софья Малева
28 Kasım 2024
chinazes'in yeri. yemekler lezzetli, kokteyller de, garsonlar cana yakın. Müzik herkes için tanıdık, ayrıca dj'den şarkı sipariş edebilirsiniz. olumlu bir görüş bıraktılar, kesinlikle oraya geri dönmek istiyorum
vadim E.
kokteyller, etler, salatalar - ateş Garson, Ruslan sadece yakışıklı, müşteri hizmetleri konusuna yetkin bir şekilde yaklaşıyor. Bu şekilde bir sürü "çay" bırakabilirsin
Сергей Ш.
Güzel bir yer, konserden önce ziyaret ettik. Salonda hoş müzik ve atmosfer! Lezzetli yemekler, çabuk pişirdiler. Güler yüzlü personel. Kesinlikle tavsiye ederim)))
Ира Малинкина
19 Şubat 2024
Хорошее заведение отдохнуть компанией и попить пива. По кухне есть мелкие недочёты, но не критично. Нам все равно понравилось. Минус: долго несли еду, при чем не сразу всем, а поочерёдно, по мере готовности. Получалось, что один гость ест, остальные смотрят. Ещё надо бы официантов научить правильно подавать самбуку либо приглашать к бару для этого. Официанту Руслану спасибо за чуткость, хорошее обслуживание и просто приятные впечатления. Жаль, что не было больше наличности оставить на чай😔
Максим Шихов
10 üzerinden 10 yemek, çok lezzetli hodgepodge vb. fiyatlar hoş! Servis hızlı! Bir eksi, tuvaletteki tuhaf koku, tuvaletin temiz olduğunu fark edeceğim. Ziyarete tavsiye ederim.
Дарина Б.
Fiyatına değer lezzetli kokteyller, harika bir müzik seti, dj'e büyük saygı, tatlı kızlar garsonlar, muhteşem bir kurum <3
Marussia
12 Mart 2024
Довольно хорошее место, для отдыха с друзьями... Коктейли вкусные, еда тоже , особенно куриный шашлык... Просто тает во рту... Салат франческо вкусный... А вот второй который с мясными ломтями))) не помню как назывался, так вот эти ломти были холодными, только из холодильника, это было неприятно... И соответственно не вкусно... В туалете чаще всего чисто, но напрягает отсутствие адекватной сушилки рук и отсутствие бум.полотенец для рук... А так в целом неплохое место... Я бы еще добавила привязку к сезонному меню... Пару сезонных блюд вполне достаточно, чтобы разнообразить общую картину... Всем добра!)
Екатерина Сам
23 Kasım 2024
Çok havalı bir yer, havalı kokteyller, sadece ayaklarımdan şibatlı bir mutfak , ama adı değiştirilmeye değer. Basit, sıradan bir bira barına benzediği için. Büyüleyici bir kokteyl servisi, uygun müzik ve eşsiz yemekler olduğu için göz alıcı bir bar olmak için her fırsata sahip olmasına rağmen, tüm bunlar süper hizmetin altını çiziyor 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🤣🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Денис Сержанов
21 Aralık 2024
Bugün buradaydık. Servis iyidir. Birlik, her zamanki bira fabrikasına karşılık gelir. Peynir toplarının tadı eski bir buzdolabı gibi, menünün geri kalanı genel olarak normaldir. Bluchiz sosunu almanızı tavsiye etmiyorum ((
Evgeni Shatilov
15 Haziran
İyi bir atmosfer, iyi lezzetli yemekler, hızlı servis, personelin nezaketi, mükemmel fiyat!!!!!
ronginaolga
Mutfak sadece bir bomba, sipariş ettikleri her şey çok lezzetli, bira lezzetli. Servis dehşet verici, o anda geldiler ve bir bardağa ihtiyacımız olduğunu söyleyerek bitiremeyeceğimize rağmen bardağı alabileceğimizi söylediler..... Bu çok basit...., Bunu hiçbir yerde görmedim. Masadan çıkarma isteği üzerine peçeteleri aldılar ve boş bulaşıklara bile dikkat etmediler
miffo1707
6 Eylül
Lezzetli, basit... Porsiyonlar oldukça büyük. Çok lezzetli "tavalar". Alkol fiyatları kabul edilebilir.
Сергей Ульяночкин
Lezzetli ve içten. Çok güler yüzlü personel. Hafta sonları daha uzun süre çalışmamaları ve 2 saate kadar çalışmamaları üzücü, orada para harcamak istiyorum ve başka yerlere daha fazla gitmemek istiyorum
Анастасия
30 Haziran 2024
Лучшее заведение в Подольске ! Большое меню, в том числе барное. Всегда очень вкусно, приветливые и вежливые официанты, нравится тут бывать
Сергей Головин
5 Temmuz 2024
Очень классное заведение, большой выбор пива и закусок, можно весело провести время с друзьями под футбольчик, большой зал, много телевизоров
Виктория
4 Aralık 2024
Tekrar tekrar arkadaşlarımızla burada Sınav oynuyoruz! Oyun süper, siparişi çabucak getiriyorlar! İnsanlara 100-150 kişi olmasına rağmen
TheDaryana
Harika bir kurum, sık sık arkadaşlarla geliyoruz İyi hizmet, güler yüzlü garsonlar ve lezzetli yemekler Bugün bir hamamböceği gördüler, hoş bir şekilde şaşırmadılar, lütfen rahatsız edin
Люся Люся
21 Ekim 2024
Прочитав кучу положительных отзывов,была в шоке от посещения данного места,персонал напоминает сонных мух,пиво не плохое,согласна,но еда,,,всё что заказали,было пересоленно,не рекомендую к посещению
Е
Егор Галеневский
5 Aralık 2024
Tom yam - muhteşem. Garsonlar ve barmenler iyi ve neşeli adamlardır. Mutfak genel olarak oldukça iyidir
Александр
1 kişilik kuruluş- Seyreltilmiş gibi bira içmek mümkün değildir, sıcak atıştırmalıklar soğuktur. Genel olarak güçlü alkolle ilgili bir sorun var. Garsonlar hiç dikkatli değiller, masalarını görmüyorlar. Yönetici memnun olmayan bir yüzle yürüyor. Buraya daha fazla ayağım yok!!!!!!
Макс
Spor barı gibi görünüyor ve futbolu sessiz gösteriyorlar, peki bu nasıl?! Yorumcuyu vb. Duymak için ayrı bir odaya nakledilmeyi istemem gerekti. Yemek genel olarak fena değil, garsonlar kibar ve misafirperver
Мария К.
10 Ağustos
Genel olarak çok iğrenç bir mutfak, servis fena değil, ama yanmışlara kebap getir, sosisler artık kuruydu bu kurumu tavsiye etmiyorum lezzetli yemek istiyorsanız kesinlikle sizin için BURADA değil
Renat
Sandviç ve çay lezzetlidir. Tuvalet daha da iyi olabilirdi. Sınavdaki ses kötü, mikrofonu dinlemeniz gerekiyor
Сергей Воробьев
Harika bir yer ve fiyat etiketi oldukça normal, lezzetli hazırlanıyorlar, futbolu izleyebilirsiniz
Арэта Петриева
23 Şubat 2024
Всем привет! Замечательное место, всё очень понравилось! Официанты молодцы, оперативные, выполняют любые просьбы! Блюда бесподобные! Диджей офигенный! Удивилась, что в Подольске есть такое место, всем советую! Спасибо вам ребята, стараетесь!
Степанова Е.
4 Nisan 2024
Очень вкусные рыбные палочки и рёбра. Приветливые и расторопные официанты. Были рады видеть с маленькой воспитанной собакой и предложили воды. Спасибо за гостеприимство!
Татьяна Мякишева
17 Temmuz 2024
Нереально вкусные мексиканские палочки! Греческий салат безподобен!! Крылышки чили-ум отъешь!!! Повару поклон) Очень хорошее место!!!
Сергей Головин
10 Mayıs 2024
Приятное заведение и очень много мест, вежливый персонал, хороший выбор пива, а особенно закусок к нему, также есть крепкий алкоголь, отличное место для просмотра спортивных трансляций
Александр Невский
17 Mayıs 2024
Цена отличные, качество не хуже , официанты молодцы , кухню приносят быстро , бывал очень много раз. В выходные живая музыка, есть акции по понедельникам и вторникам)