Pitnica

Haberler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

ольчик
20 Kasım 2025
İş yemeği lezzetli, garsonlar kibar, normların içi hızlı, hızlı bir şekilde, her zaman çok insan var, o zaman lezzetli! Kuru erikli pancar çorbasını ilk kez yedim, çok beğendim, beklemiyordum bile! Tekrar geleceğiz! Uskumru salatası alışılmadık bir tada sahiptir.
Дмитрий Михеев
26 Eylül 2025
Çok çeşitli iyi biralar ve harika bir menü. Bir sürü harika atıştırmalık. Dikkat etmek istediğim tek şey hamurdur: kuru, tatsız, genel olarak çok talihsiz. Doğrudan kurumdaki garsonlara defalarca onunla ilgili yorumlar bıraktılar, ancak hiçbir şey değişmedi. Gerçekten temizlemek istemiyorsanız, en azından bir alternatif ekleyin. Aksi takdirde - her şey süper! Hem şirket hem de birlikte gelebilirsiniz. Ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Артём
21 Eylül 2025
Güzel bir yer, lezzetli yiyecek ve içecekler,ancak dezavantajları olmadan olmadı Bana gelince, kurumun garsonu aramak için yeterli düğmesi yok, gerçekten uzun süre masaya geliyorlar İçecekleri çabucak getirdiler ama 30 dakika sıcak beklediler Bir dizi tentür sipariş ettiler, bardaklardan birinde açıkça tanımlanmış bir ruj vardı, görünüşe göre kötü yıkandılar ya da hiç yıkanmadılar, elbette katip özür diledi ve iki tane daha getirdi, ancak ruh hali biraz bozuldu Faturayı sipariş ettikten sonra, garson nedense ödeme için sadece terminali getirdi, ancak çek vermedi Prensip olarak, kurum fena değil, belki de çok şanslı değiliz
Ds Po
13 Ekim 2025
GB bölgesindeki tek «bar-restoran" tipi kuruluş. Artıları: Güler yüzlü personel, hoş bir atmosfer, lezzetli biralar ve içecekler. Eksileri: küçük bir bölge, hafta sonları sürekli tam iniş, bazen vasat yiyecekler, mikrodalgadan, aşçının beceriksiz olup olmadığını veya yakınlık konusundaki rekabet eksikliğinden dolayı bu şekilde kurulduğunu hissediyor.
Ульяна В.
25 Ağustos 2025
Harika bir yer, lezzetli yemekler ve taze biralar! Hem menüde hem de alkol kartında geniş bir seçim. Garsonlar kibar ve özenlidir, mutfakta beklemek uzun sürmez. Kesinlikle tekrar geleceğiz!
Анна С.
Yer çok atmosferik. Lezzetli bira, atıştırmalıklarla dolu kötü bir menü değil. Eksi bir, bence insanların garip bir şekilde oturması, en fazla 4 kişinin sığabileceği bir masaya 6 kişiyi oturtmak açısından. Ve iki kişilik masalar, yani bu bir şaka gibi, orada tek başına yeterli yer yok.
Евгений Козлов
23 Ağustos 2025
Birkaç yıl üst üste sadece birada sorunu olan kötü bir kurum değildi. Şimdi mutfak bozuluyordu. Bu sadece karmaşık yemeklerde değil (daha az lezzetli hale geldiler ve daha iyisi için görünüşlerini değiştirmediler), aynı zamanda basit yemeklerde de görülebilir - patates kızartması çok ince kesilir - mikrofri elde edilir. Evet ve markalı gulaş eğik, çarpık ekmekte servis edilir.. Belki bunlar böyle çiplerdir, ama ben şahsen sevmiyorum ve daha az lezzetli hale geldi
Сергей Х.
7 Eylül 2025
Restoranda ilk kez kız kardeşimin kocasının 45. yıldönümünü kutladılar, mutfağı beğendim, yemekleri çok çabuk hazırladım, çok lezzetliydi. Birinci sınıf hizmet, çok güler yüzlü personel tavsiye ederim
сабина ваевская
17 Aralık 2025
Harika bir yer! Dostça bir toplantı için ideal, çok rahat ve dinlendirici bir atmosfer. Çok tatlı bir kız resepsiyonist, özenli garson Igor çok incelikliydi, bira listesi ve yemekleri hakkında iyi tavsiyeler verdi. Çok teşekkür ederim, kesinlikle tekrar döneceğiz
наташа х.
28 Ocak 2025
Karlava Vary salatası inanılmaz, tat kombinasyonu, en hassas balık delilik. Peter'dan arkadaşlar kafedeki yerel bira fabrikasının (tarkos) birasını sevdiler, bu tazeydi, bu da önemliydi! Kafenin tam inişi dikkate alınarak yemekler zamanında ve oldukça hızlı bir şekilde verildi (Cumartesi gecesindeydi) İçecekler, atıştırmalıklar ve ana yemekler için tüm öneriler için garson Igor'a şükranlarımı sunuyorum - her şey hedefe ulaştı. Talep üzerine mükemmel bir bira seçtim - tat, yoğunluk. Hızlı bir şekilde servis yaptım ve masayı temiz tuttum.
Мария Пивоварова
4 Mayıs 2025
Harika bir yer, harika lezzetli yemekler, bir dizi içki sadece огонь ateş, harika bir atmosfer, seviyede servis только sadece masamıza hizmet etmekle kalmayıp aynı zamanda ruh halimizi de yükselten garson Igor'a özel teşekkürler
Андрей
20 Eylül 2025
İlk kez buradaydık, sessiz, iyi bir yer, hızlı servis, kibar garsonlar, lezzetli biralar ve atıştırmalıklar ateşliydi.Garson Igor bize hizmet etti, ona özel teşekkürler, menüden önerdi, kredi!!!
Александр Филимонов
16 Aralık 2025
Güzel bir yer. Lezzetli yiyecek ve içecekler. Hızlı servis. Güler yüzlü hizmet. Temiz. Hoş, müdahaleci olmayan müzik. Uygun konum.
Кристина.
22 Nisan 2025
Bu kurumu ilk kez ziyaret etmiyoruz, her zaman lezzetli, eğlenceli, personelin tam binişte hizmet vermeyi başarıyor, her zaman cana yakın, her şey temiz. Şehirdeki herkesten daha çok hoşlanan bu içecek, her zevke ve renge göre yemek için herkes kendine bir yemek bulacak, bira her zaman taze, geniş bir ürün yelpazesi, tentürler genellikle ayrı bir sanat biçimidir,% 100 ziyaret etmenizi tavsiye ederim
Татьяна Смольянинова
29 Eylül 2024
Очень вкусная еда и пиво тоже вкусное. Лучше бронировать столик заранее, всегда много людей, поэтому есть шанс, что всё будет занято. Отдача блюд очень быстрая. Официанты вежливые.
Евгений Постников
25 Ağustos 2025
Harika bir yer. Igor, büyük harfli bir adam. Harika bir adam, garson, birinin oğlu ve genel olarak toplumumuzun değerli bir adamı. Şahsında mükemmel hizmet, mükemmel hizmet ve en iyi bira tavsiyesi. St. Petersburg'dan sıkıldığımızda buraya döneceğiz.
Инна Ельчанинова
12 Mayıs 2025
Oleko Dundica'daki restoranı etkiledim! Artılardan: çok sayıda park yeri, şehrin yeşil bölgesi, rahat. Kahvaltı için hafta sonundaydık, bu sadece bir şeydi: somonlu krepler tüm övgülerin üstünde, omlet sadece en hassas ve tüm bunlar tamamen kabul edilebilir bir meblağ için, ayrıca restoran bize iltifat olarak bir kadeh şampanya verdi. % 10000 burayı tekrar tekrar ziyaret edeceğiz.
Анастасия Ф
14 Mayıs 2025
Cumartesi günü bir arkadaşımla bu kuruma geldiler. Erken kahvaltılarda çok başarılıydılar, çünkü akşamdan kalma çorbası ve en lezzetli shakshuka, eğlenceli bir Cuma gününden sonra kurtuluş oldu. Kahvaltıya gelen herkese bir içki veriliyor, bende sabahları bir kadeh şampanya var, arkadaşımda bir kadeh bira var. Kesinlikle son hafızanın en güzel sabahıydı, burayı% 100 ziyaret etmenizi tavsiye ederim
Вера Путилина
28 Aralık 2024
Güzel bir salon, uygun bir yer, her zevke uygun çeşitli bir menü, arkadaşlarınızla şampiyona maçlarını izleyebilir, iyi hizmet verebilirsiniz.Bir bonus sistemi var.
Екатерина Воробьева
8 Eylül 2025
Çok değerli bir yer. Tek dezavantajı merkezden uzaklıktır. Lezzetli bira, atıştırmalıklar ve sıcak. Uygun fiyatlar ve yerel garsonlar.
Антон
Başlangıçta inişimizde küçük bir zorluk vardı (biz 13 kişiydik), ancak her şeye çabucak karar verildi! Harika yemekler, iyi biralar, hoş bir atmosfer! Üzgünüm Roman Sergeevich bizimle gelmedi! Yer harika, tavsiye edeceğim
OLGA Zhiliakova
2 Aralık 2024
Bütçe yeri, Tarkos'tan bira, atıştırmalıklar basit ama oldukça hoş. Garson Anastasia'yı kutlamak isterim, ikinci kez vardiyasına giriyoruz. Pek çok olumlu, neşeli ve açık fikirli insan açıkça yerinde: iltifat yapacak ve seçime yardımcı olacak. Bu tür çalışanlara dişlerimizi tutmamız gerekiyor) Futbola baktık, bira içtik ve Nastya sayesinde bir kez daha gülümsedik
Андрей Х.
17 Temmuz 2025
Harika bir kurum, menüyü çok kaliteli bir şekilde güncelledik. Kaburgalar ve incik çok lezzetli. Garson Alexandra kiraz tentürünü tavsiye etti - çok beğendim. Servis sadece süper ! Seçilen her yemek hakkında dikkatli ve yetenekli bir şekilde konuştum. Çok beğendim! Alexandra bravo . Ziyaret için herkese tavsiye ederim!
Дарья Ж.
20 Ekim 2024
Отличное место! Крутые повара, все ооочень вкусно! Официант Игорь выше всех похвал, бармен наливает от души. Очень сплоченный коллектив, все умнички. Полька СуШеф вообще красотка, готовит пальчики оближешь! Ушли только с положительными эмоциями. Достойное обслуживание от поваров до официантов. Лучшее заведение. ❤️❤️❤️🫶🏻🫶🏻🫶🏻
OlegMarchenko1986
22 Mayıs 2025
Bira içmek ve iyi yemek için güzel bir yer)) Bira lezzetlidir Yemekler lezzetli Hizmet en üst düzeyde doğrudandır, hizmet veren kıza teşekkürler - aferin !!
Игорь 262
15 Aralık 2025
Mutfak hakkında söyleyemem, bugün 15.12.2025'teydik 1. Bir kadeh bira ve kruton sipariş ettiler, 30 dakika kruton yaptılar (ve bu, tüm salondan 3-4 masa ekerken). 2. Garson, görünüşe göre hizmetin ne olduğunu ve hizmet veren personelin ne olduğunu hiç anlamayan çok küstah ve kabadayıdır. Açıklamadan sonra, sürekli telefona gömülen yöneticiye mümkün olduğunca memnun olmayan bir yüzle gittim. Bizimle tartışmaya ve bizden şikayet etmeye başladı, yanımızda ikisi de bizim yönümüze baktı. Bence hizmet sektöründen bahsetmiyorsak, en azından bu etik değil. Genel olarak, belki kurum iyidir (incelemelere ve değerlendirmelere bakılırsa) ve oradaki işçi ekibi harikadır ve her şey karşılaştığımız kişilerle ilgilidir, ancak ne yazık ki bu tür çalışanlar kalıcı bir izlenim bırakmaktadır.
Евгений
15 Aralık 2025
Uzun yıllardır karımla birlikte gidiyoruz. Personel her zaman harikadır, yemekler lezzetlidir. Müzik gürültülü değil, müdahaleci değil. Mafsalı bile çok hızlı yapıyorlar, bu da yardım edemiyor ama sizi memnun ediyor
Тати
5 Aralık 2024
Bölgedeki tek değerli yer ! Patlıcanlı salata güzeldi ama neden peynirsiz ??? Bu bir sorun değil Midye ve karides - çok iyi! Kanatlar - top! Kokteyller iyidir) Barın arkasında oturuyordum, barmenin yakınlarda birinin oturmasına alışkın olmadığı açık - ziyaretçilerle konuşmanız gerekiyor - bu barmenin işlevlerinden biri. Kızların iltifatlara ihtiyacı var, mutlaka. Ayrıca - bir arkadaşımla birlikteydik - refakatsiz iki kız. Neden ona bir şeyler ısmarlamıyorsun... İyi bir çekimiz vardı... Kısacası, iltifatlara yetecek kadar güç olmasa bile bahşişe para harcamak istemedim Tamamen babi incelemesi)
KoshaK_VRN
6 Aralık 2024
Büyük menü (burada artı ve eksi), oldukça fazla ziyaretçi var - bu yüzden sizi unutmuşlar gibi görünüyor, ama bu böyle değil. Şirkete bir direksiyon simidi sipariş ettiler: et mükemmel, ancak servis yetersiz .... (yarı yarıya iki patates ve biraz lahana), ama her şey lezzetli. İçecekler için büyüleyici bir şey yok, ancak seçilecek çok şey var ve kendiniz bir dizi çekim yapabilirsiniz
Алексей
1 Kasım 2024
Минусы - нет сэндвичей и сковородок. Плюсы - прекрасные настойки, персонал, вкуснейшие грилловани и бургеры. А их уха со сливками... Ребята, по цене-качеству (особенно на утро, если есть лёгкое похмелье) стоит идти туда и брать эту уху. Ещё из плюсов - музыка классная, и играет на фоне, а не бьёт по ушам. Можно посидеть, поболтать. Короче, советую. Приходите сами и убедитесь :)
Полина Морозова
29 Nisan 2025
Her zaman bu kuruma gittik, her şey uygundu ve hoşuna gitti, ancak son iki sefer izlenimi büyük ölçüde bozdu. Dün bir şirketiz, faturayı ödedik, bu sabah çeki kontrol ederken «Americano Personeli» nin konumunu üç parça olarak keşfettik. Miktar küçüktür, ancak tortu hoş değildir. Önceki kampanya daha da şaşırttı - dün ödeme yaparken puanların bir yerlerde kaybolduğunu fark ettiler, garsondan 120 günlük son tarih henüz geçmemiş olmasına rağmen yandıkları iddiasıyla bir cevap aldıklarını söylediler, bugün başvuruda yazılı puanlarla bir çek görüntülendiğini keşfettik, ancak son ziyarette tam bedelini ödemiş olsak da, olduğu gibi çok ilginç. Eskiden sık sık misafir olurduk ama bu olaylardan sonra bir daha geri dönmeyeceğimizi düşünüyorum.
haku
24 Kasım 2024
Sık sık geçerdik, bir ara burada arkadaşlarla oturmaya karar verdik. Mükemmel hizmet, personel ile herhangi bir etkileşim sadece olumlu duygular bırakır. Tüm Voronezh yerleri arasında neredeyse en iyi yemek (özellikle peynir çubuklarını tavsiye ederim, bu ilahi) Çok lezzetli alkol. Tekrar geleceğiz ve bir kereden fazla) Şikoz kurumu
Роман Ж.
8 Eylül 2024
Еда не особо вкусная и дорогая, есть нечего, меню скудное, обслуживание хорошее, настойки и пиво отличное, персонал общительный и настроен всегда положительно
Елена
5 Mayıs 2025
Sıkıcı bir düğünden kocamla kaçtık, yürüyüşe çıkmaya karar verdik ve bu bara rastladım, bira fabrikası çok lezzetli, ürün yelpazesi bira severleri memnun edecek, atıştırmalıkları ve yemekleri de beğendim, kesinlikle tavsiye ederim
Виктория Квасова
12 Temmuz 2025
Mükemmel bir kurum, çeşitli yemek seçenekleri, her şey çok lezzetli harika hizmet, bir veranda var Uygun fiyatlarla iyi alkollü içecek seçimi Bu kurumu sık sık ziyaret ediyoruz ve her zaman iyi bir ruh halinde kalıyoruz
Елена Федосова
13 Eylül 2024
Отличный персонал. Официант Анастасия просто душка, приветливая, шустрая, доброжелательная, профессионал своего дела. Работодателям повезло, благодаря таким сотрудникам, их бизнес процветает. Закуски великолепны, пиво отличное!
Евгения Баркалова
7 Aralık 2024
Çok lezzetli yemekler, hızlı servis ve mükemmel servis. Teşekkürler, soğuk bir günde çorba ve çayla ısınmak için koştuktan sonra hoş bir sürpriz oldu. Çalışanlara söylemek isterim - aynı yöne devam edin, aferin.
Miwka M.
26 Ocak 2025
Muhteşem bir kurum ve Sovyet bölgesinde tekrar tekrar geri dönmeye değer tek kurum) Uygun fiyatlar, her zevke uygun mükemmel yiyecek ve içecek seçenekleri
Ирина Н.
10 Mayıs 2025
Lezzetli, rahat, lezzetli yemekler ve bira!) Güneybatı bölgesinde mükemmel bir konumdadır. Ziyarete tavsiye ederim.
Лиза Тараканова
18 Şubat 2024
Замечательное заведение! Зарезервировали днем столик на вечер 14 февраля, все прошло отлично. Вежливый персонал, не навязчивое обслуживание, попросили у официантки подсказать хороший напиток - она рассказала о вариантах, которые нравятся ей и могут понравиться нам. Мясо выше всяких похвал, сочное, буквально таяло во рту. Пиво тоже очень хорошее)) Так же, в честь праздника, нам, как паре, принесли презент от заведения - панакоту ❤️
Валерия У.
25 Nisan 2025
Muhteşem bir yer! Uygun konum, geniş oda. Garsonlar çok tatlı ve arkadaş canlısıdır. Yemekler lezzetlidir. Her şey en küçük ayrıntısına kadar temiz ve düzenli. Tekrar tekrar geleceğiz! Çalışmanız için teşekkür ederim!
Борисов И.
25 Mart 2025
Merhaba, 24 Mart'ta karımla oturduk. Bu barda sık sık ziyaret ediyoruz, her şey her zaman lezzetli ve şaşırtıcı. Çok hoş ve cana yakın bir genç adam olan garson Konstantin'i kutlamak isterim. Her şey birinci sınıftı, teşekkürler!
Евгений Голубев
17 Aralık 2024
Bu sonuca ilk kez katıldım. Çok beğendim, daha önce hiç ziyaret etmediğim için üzgünüm. Mutfak çok lezzetli, parmaklarınızı yalayacaksınız. Taslakta sadece birkaç çeşidi denemeyi başardım ama aynı zamanda çok beğendim. Hizmetiniz için personele özel teşekkürler! Tekrar geleceğiz!!! Ps masayı önceden rezerve ettiler
Николай Масленников
29 Ocak 2025
İncik sadece süper ve karamelize patlıcanlı salata, ama genel olarak her şey lezzetli, tavsiye ederim
Евгений
5 Kasım 2024
Очень атмосферный ресторан. Сотрудники вежливые и приятные в общении. Довольно быстро и вкусно готовят. Цены немаленькие, но оно того стоит. Напитки вкусные, а спиртное довольно качественное!
DirtyDuck
17 Mayıs 2025
Burayı çok seviyorum, ailem ve arkadaşlarımla sık sık ziyaret ediyorum. Her zaman çok cana yakın ve arkadaş canlısı garsonlar. Mutfak muhteşem, zaten tüm menüyü denedim ve her şeyi çok beğendim. Yemlikçiyi ziyarete şiddetle tavsiye ederim.
Андрей
10 Aralık 2024
Kremalı soslu şık midyeler, aynı şekilde limonlu kırmızı balık kulağı gibi. Tarkos birası uzun zamandır biliniyor, pek çok seçenek var. Müşteri odaklı hizmet, hemen oturacaklar, size söyleyecekler. Aferin beyler!
Мария
29 Kasım 2024
Bira fena değil ve çeşitlidir. Bira için bir sürü atıştırmalık. Mutfak pek iyi değil, birçok yemek ısınıyor ya da lezzetsizler, ancak bunun bir restoran olmadığını anlamalısınız. Bira ve atıştırmalıklar için gidebilirsiniz.
Юлия Мищенко
22 Ekim 2025
Rahat. Herhangi bir içecekte olduğu gibi lezzetlidir. 6 kişi olduğu varsayıldı, ancak 7 kişi olduğu ortaya çıktı, bize daha büyük bir masa teklif edildi. 5+ için servis öneririm!
Смирных Витта
14 Mayıs 2025
Geçen hafta sonu oleko Dundica'daki pitnica'da kahvaltıdaydık. Hizmet sadece 5 puan, garsonlar zeki, gülümseyen ve özenli. Ve kahvaltıların kendileri sadece shakshuk'un gastronomik bir molası ve somonlu bir krep bu sabah favorilerim! Hediye olarak, aralarından seçim yapabileceğiniz bir içecek veriyorlar, bu hoş bir sürpriz oldu! Süper, çok beğendim!