Parallel

Серик И.
Kamp alanında dinlendik ve çok memnun kaldık. Bölge bakımlı, temiz, her şey temiz ve dinlenmek için keyifli. Evler rahat, sıcak, ihtiyacınız olan her şey var. Personel kibar ve yardımseverdir ve her zaman yardım etmeye hazırdır. Atmosferi özellikle beğendim - sessiz, sakin, şehrin gürültüsünden bir mola vermek için harika bir yer. Etrafındaki doğa tek kelimeyle harika. Her şey rahatlamaya ve iyi dinlenmeye hazırdır. Kesinlikle geleceğiz ve burayı tanıdıklarınıza tavsiye edeceğiz.
Александр Пестерев
2 Haziran
Dinlenmek için harika bir yer. Temiz, güzel bölgeler. Her zevke ve bütçeye uygun evler. Çocuklar ve eğlence için birçok farklı yer. Uygun mağaza ve kafe.
S
Yaz aylarında tatil yaptığımız en iyi yerlerden biri.Konforlu bir tatil için ihtiyacınız olan her şeye, uygun yaşam koşullarına, hoş bir atmosfere ve iyi vakit geçirmek için her şeye sahiptir, fiyatlar uygun.
Р
Рашида Абдуваитова
28 Temmuz 2025
Çok güzel kamp alanı, evler güzel, İskandinavya'da yaşadık, çok rahat ve temiz. Bölge temiz ve güzel. Bir öneri var: Sahibi orada iyi bir kafe açarsa, genellikle harika olacaktır. Süper bir menüye, tamamen kebap pilavına, sıcak ekmeğe ... böyle bir ruhla ihtiyacınız yok. İnsanlar her türlü kartopunu yanlarında taşırlar. Tatilde yemek pişirmek için en az av vardır. Ve böylece her şey süper! Memnun kaldık
О
Ольга Евдокимова
29 Haziran 2025
Güler yüzlü personel Evler temiz, ihtiyacınız olan her şey elinizin altında veya doğrudan kamp alanından satın alabilirsiniz. Bölge çiçeklerle dikilmiş, her şey düzenli ve temizdir Kıyıda cankurtaran, çöp ve taşsız kum, su trambolini ve şezlonglar var. Birçok çocuk bölgesi var.
Екатерина Витошкина
3 Haziran 2025
Dinlenmek için harika bir yer. Güzel bakımlı bölge. Yüzmeyi sağanak bir plaj var, kıyıda dinlenmek için sahilde birçok şezlong ve şemsiye var. Farklı ev kategorileri. Diskoların gerçekleştiği büyük çadır. Tüplerden binmek için slayt. Futbol sahası ve voleybol sahası. Kendinizi eğlendirecek bir şey var. Doğru, her şey ucuz değil.
Богдан Ш.
17 Haziran 2025
Arkadaşlarımızla dinlendik, çok güzel, hoş bir plaj, her yerde temiz ve düzenli, herkes görevlerini iyi yerine getiriyor, ancak müzik yapan dj'i fark etmek isterim, müziğin daha çeşitli olmasını ve şarkıların sorunsuz geçmesini isterdim, ama çoğunlukla orada çok iyi, gezintiler iyi, tavsiye ediyoruz (o kadar çok insan var ki, araba koyacak hiçbir yer yok)
Юрий Кривов
Her şey yolunda evler sıcak temiz bölge her zaman temizlendi hamam övgülerin üstünde, sadece paralel olarak dinlenmekten çok keyif aldım, teşekkür ederim
Алтынай Исабаева
13 Ağustos 2025
Parallel kamp alanı, plajı, çardakları, evleri ve hamamları ile geniş, bakımlı ve pitoresktir. Aileler ve şirketler için uygun, bütçeden vıp'ye kadar seçenekler var. Eksileri - rezervasyonla ilgili sorunlar var ve internet her zaman çalışmıyor.
Виктория .
12 Ağustos 2025
Yağmurlu havaya rağmen kamp alanında gün muhteşem geçti.Personel müşterilerine dostça davranır.Her şey temiz ve düzenli.Çok beğendim.Her şeyi güzelce donattılar ve küçük çocukların meşgul olacak çok şeyi var
Людмила Равко
27 Ağustos 2025
Hem kış hem de yaz aylarında harika tatiller. Tepeye binin, kıyıda yürüyün. Güzel evler. Fotoğraflar için harika yerler. 👍👍👍👍👍👍
L
Lora B.
7 Ağustos 2025
En iyi kamp alanı. Çok güzel, rahat, güler yüzlü personel. Temiz plaj. Rahat bir dinlenme. Çocuklar için çok eğlenceli. Akşamları her şey parıldıyor. Biz çok beğendik.
Евгения Евгения
9 Haziran 2025
Çok güzel bir yer, birçok ev ve çardak her şey peyzajlıdır. Çok eğlendik, kimse yoluna çıkmadı, yakınlarda ağlıyor, buraya geri dönmek istiyorum. Bu yerde dinlenmenizi tavsiye ederim
Денис Птушко
17 Eylül 2024
İyi fiyat-kalite oranı. Yeşillik çeşitliliği. Bakımlı, temiz bir alan, yumuşak inişli çıkışlı geniş bir plaj, hamam, voleybol sahası, oyun alanı, salıncaklar.
Александра Ш.
24 Temmuz 2025
Çok beğendim. Temiz plaj, çocuklar için donanımlı alan. Zevk teknesine binebilirsiniz. Ayrıca çocuk bölgeleri de var. Çok kibar personel
Д
Дария Кладова
20 Temmuz 2025
Temiz plaj, bölge. Tüm evler ve çardaklar mükemmel durumda!! Arkadaşlarla, aileyle dinlenmek için çok şey var, birçok hizmet sunuluyor
Екатерина Шкурихина
23 Ağustos 2025
Çok güzel bir üs. Gençler için olduğu gibi aile tarafından dinlenmeye de uygundur. Bölge çok güzel. Her zaman temizdir. Geri dönmek istediğiniz yer
Александр М
21 Aralık 2025
Süitte dinlendik, ferah, temiz. Yerden ısıtma büyük bir artıdır. Aralık ayındaydık, kesinlikle yaz aylarında geleceğiz!
Ж
Жанна Серткалиева
15 Temmuz 2025
Çok havalı kamp alanı, tamamen güzel, rahat, çok yeşillik, çocuklar için çok fazla eğlence, çok beğendik, kesinlikle bir kereden fazla ziyaret edeceğiz!!!
Екатерина Носенко
İkinci yıl meslektaşlarımızla bu üssünde dinleniyoruz. Çok güzel, rahat ve temiz. Fotoğraf bölgeleri, açık hava etkinlikleri için alanlar var.
Валентина Кабулова
16 Ağustos 2024
Her zevke uygun çok geniş bir alan, çardaklar, evler ve hamamlar, çiçekler ve ağaçlarla güzelce dekore edilmiştir. Temiz bir plaj var, birçok şezlong var. Kostanaya'dan uzak bir eksi Maden işçileri için idealdir!!!
Елена Волкова
13 Ağustos 2025
Dinlenmek için geniş bir alan, yetişkinler ve çocuklar için herhangi bir şirketin tatil evleri için farklı seçenekler. Temiz, rahat, bakımlı plaj. Öneriyorum
М
Маншук Ажниязова
30 Kasım 2024
Güzel bir dinlenme yeri. Buraya ailemizle dinlenmeye geliyoruz, ilk defa değil. Çok güzel bir bölge, sahibinin ruhunu işine koyduğu açıktır. VIP evlerinde kalıyoruz, 5 tane var ve sadece imkanları var. Makul fiyatlarla bu tür evlerden daha fazlasını isterdim. 5 kişilik bir ev, bu miktar için standart bir tabak takımı var. Bulaşıklara plastik, emaye bir bardak ekleyebilirsiniz, çok uygun olacaktır. En az 2 parça banyo havlusu da mümkündür. Peki, son kez tatsız bir olay oldu. Yandaki evde gürültülü bir şirket yürüyordu, müzik sadece azalmakla kalmadı, daha da yükseliyordu. Yönetici kesinlikle hiçbir işlem yapmadı. Tüm insanlar için dinlenmenin farklı kavramları vardır, zorlu bir çalışma haftasından sonra gerçekten dinlenmeye ve yeterince uyumaya gittik, ancak dinlenmemiz için savaşmak zorunda kaldık. Resepsiyonist bizden komşularımıza kendi başımıza yaklaşmamızı ve çözmemizi istedi. Davranış kuralları olmalı ve tatilciler bu kurallara uymalıdır. Ve rekreasyon merkezi çalışanları bu kuralların uygulanmasını izlemek için. Duygulara düşük bir puan vermek istiyorum, ancak "Paralellik" derecesini bozmak istemiyorum.
Андрей Р.
7 Haziran 2025
Çardağı önceden ayırttık. Dört saat sonra tateshek ve agashek kalabalığı geliyor - ve onların çardaklarında olduğumuzu söylüyorlar. 😆😆😆 Gürültü ve gürültü çıkardılar. İdare ile sorunu çözmek mümkün olmadı. İçlerinden hangisi bu bagadelyanın sahiplerini aramaya başladı - ve bizi suçlayanlara maruz bıraktı. Sonuç olarak, büyük Kurban Ait tatillerinde ruh halinizi bozmamak için eşyalarınızı toplamam ve 3 yaşındaki çocuklarınızla başka bir çardağa taşınmam gerekti. Bu nedenle, önceden rezervasyon yaparsanız bile hazırlıklı olun - bu, 5 saatlik dinlenmeden sonra sizden yer açmanızın istenmeyeceğini garanti etmez! 🤣🤣🤣
Яна
24 Haziran 2024
Bu kamp alanını çok beğendim. Bakımlı geniş bir alan, güzel bir plaj, her şey temiz ve güzel!!! Harika çocuk alanı!!
nastjiai
3 Temmuz 2024
Onarımdan sonra hoş ve basit görünüyor. Temiz ama plaj arzulanan çok şey bırakıyor. Yetişkin eğlencesinden - hiçbir şey. Sadece şirketle kebap yiyebileceğiniz bir yer. Böyle bir doğa yok, orada çok az ağaç var.
О
Оксана Руппель
23 Temmuz 2025
Her şey süper, her şeyi sevdim.Ekip ve meslektaşlarımızla dinlendik.Oyunlar, yarışmalar.Banyo yapmak, dinlenmek .Müzik, dans her şey sadece ateştir.Herkese tavsiye ederim.
Анна Топчая
10 Aralık 2024
Kır tatili için harika bir yer! Hem yaz hem de kış tatilini sorunsuz bir şekilde organize etmek harika!! Tüm personele misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz!
С
Серик Ахметов
17 Temmuz 2025
Oradaki her şey harika bir şekilde düzenlenmiş. Büyük bir "eksi", bölgede hücresel bağlantının olmamasıdır. İnternet (wi-fi) de kesintili... Ama mükemmel plaj ve hizmet👍
Ю
юлия жигунова
14 Haziran 2024
Burası çok havalı, temiz, akşamları disko, çocuklar için oyun alanı, tuvalet, duş odası var, evlerde fena değil, hamam var ve genel olarak çok beğendik
Екатерина Белоконь
25 Ağustos 2023
Fena bir yer değil, evleri beğendim, her şey var - bulaşıklar, havlular, nevresimler. Dışarıda kendi barbekü var. Sahil ve plaj bakımlı ve temiz, şezlonglar iyi durumda. Yöneticiden yakacak odun, kömür ve ateşleme satın alınabilir! Yeterli normal mağaza yok
Азамат Аманжолов
6 Mayıs 2025
Dinlenmek için harika bir yer. Her şey çok güzel yapıldı! Alike, size daha fazla müşteri! Genel olarak çadırda ayrı bir saygı var, 29/04/25 tarihinde böyle bir rüzgara dayandım Herkese bu rekreasyon merkezini tavsiye ediyorum
Виталий Ремезов
17 Temmuz 2025
Her şeyi beğendim . Etrafta dolaşacak bir yer var.Fotoğraflar için birçok ilginç yer var. Her şey düzenli. İyi hizmet. Tekrar geleceğim. Ve başkalarına tavsiye edeceğim bu köşeyi ziyaret edecek yüz kişi olurdu.
Антон Попов
6 Eylül 2024
Ferah ve oldukça özgür. Bir durak var. Evlerde yaşamanın fiyatı ortalamadır, ancak ekipmanın mevcudiyeti için koşullar vb. İyileştirmeler istiyor. Eğer medeniyetten ayrılırsak, evet. Bağlantıda olmanız gerekiyorsa, internet ve iletişim sorunlardır...
Татьяна Макарова
30 Kasım 2025
Genel olarak harika, orada hangi hamamlar var, uhhh. İnsanlar pişman olmayacaklar. Kır evi, hamam, yaz aylarında nehir... Şehrin koşuşturmacasından saklanmak için sadece neye ihtiyacınız var
Дарья Гладко
2 Haziran
Her yerde her şey temiz, dinlenecek bir yer var, çok güzel bir atmosfer, çok güzel bir yer
Анастасия Василюк
13 Ağustos 2023
08/11/2023 Paralel'deki kamp alanına gittik, biri hariç her şey mükemmel temiz ve güzel ama bizim bilgimiz olmadan çöpü temizleyen personel, çöpü temizlemek için bağlam altında çardakta yürüdü aslında bir paket bulaşık bezi ve toplam maliyeti 20 bin olan diğer birçok şeyi de kebap çalarken fark edildi, ancak bunu her şeyin yolunda gitmesini engelledik, ancak personel temiz değil Oraya gittiğinizde eşyalarınıza karşı dikkatli olun
Толик
14 Temmuz 2024
En sevdiğimiz kamp alanımız, her zaman temiz, bir şeyi unuttuysanız satın alabileceğiniz bir mağazaya sahip olmak uygundur, fiyatlar elbette daha yüksektir. Her zaman VIP evini alırız. Disko pek iyi değil. Her zaman akustiğimizi alıyoruz.
Г
Гузель Кагарманова
29 Ekim 2025
Harika bir tatil, tavsiye ederim, temiz, rahat, güzel bir banyo, yardımsever personel
Елена Батырова
3 Ekim 2025
Harika kamp alanı, her şey yeni ve güzel Her hava koşulunda ve mevsimde aileniz ve arkadaşlarınızla vakit geçirmek çok eğlenceli ve havalı
Г
Горожанин
6 Eylül 2021
Bir kamp alanı geliştiriyorlar, İnstagram profili geliştiriyorlar, ilgiyi artırıyorlar. Şu anda yüzde yüz en iyi kamp alanı. Japon balığına gitmekten çok daha kolay. Eski güzel Dostluklar da İnstagram profilini geliştirmek istemiyor, sahili umursamıyorlar, çocuk eğlence kompleksleri kurmuyorlar, sadece ev sayısına odaklanıyorlar. Karşısındaki paralelde çok sayıda şezlong, çok çeşitli çardaklar var (evlerin pahalı olması üzücü ve seçim o kadar büyük değil). Disko tüm hafta sonu akşamları dans pistinde. Çocuklar için oyun alanı. Suya inmek için kaygan bir slaytın uzun süre yaşamamış olması üzücü.
В
Вера Дятел
26 Ağustos 2024
Güzel plaj. Konforlu oyun alanı. Rahat atmosfer. Ancak tuvaletler kötü durumda
Татьяна Шаронова
11 Haziran 2023
Çok güzel ve fiyatı bölgemizi giydireceğiz. Temiz plaj. Kibar personel. Disko. Barbekü, çardaklar. İki gün dinlendik. Memnuniyetle tekrar bu yere döneceğiz.
Светлана Д
9 Ağustos 2023
Kabinler ve araziler temiz, personel kibar. Ancak evlerde yemek pişirmek için soba yok. Barbekü var. Kazan kiralayabilirsiniz, yakacak odun satın almanız gerekir. Bazı rahatsızlıklar var.
Т
Татьяна Бескибайло
2 Ağustos 2023
Çok güzel bir kamp alanı, düşünceli evler, oyun alanı, şezlonglu plaj, çocukların yüzmesi için çitle çevrili bir alan. Neden hata bulacağımı bilmiyorum. Tek sorun yoldan çıkmadır.
Н
наталья
8 Ağustos 2025
Burayı çok seviyorum, temiz, bölge çok güzel, çocuklar için eğlence var
Д
Дмитрий Грушевски1
2 Ağustos 2024
Havalı kamp alanı, her şey temiz, güzel, rahat. Sadece onun hakkında olumlu bir görüş. Cevher'deki en iyi kamp alanı
Нина Попова
30 Nisan 2024
Rahat bir rekreasyon merkezi, piknik için birçok çardak, kalacak evler, sıcak havalarda ağaçların gölgesine sığınmak kolay, köpek gösterisindeydik, beğendik
В
Владислав Галаев
24 Ağustos 2025
Her şey yeni, güzel, ama çok az yeşillik var ve tatilcilerin şirketleri birbirine çok sıkı.
Цветы
10 Ağustos 2023
Harika dinlendik. Hoş anılar. Rahat ve güzel. Plaj temiz. Ev temiz ve rahattır. Her şeyi beğendim. Personel misafirperver.