Папирус

Lina L.
Berbat bir yer, altta müşteri odaklılık. Kaba konuşma ve 0 saygı. İlk defa, tüm ülkenin çalışmaya başladığı gün basından öğrenmek için aradım, cevabı «hiçbir şey bilmiyorum, yarın söyleyebilirim». Çok sonra ikinci kez aradım, "abone abone değildi" oldu. Beni daha sonra aradılar, hemen görmedim. Ve bunların onlar olduğunu hemen anlamadım. Arayıp soruyorum "aradılar mı?». «Hayır" cevabını alıyorum. Diyorum ki beni aradınız. Telefonu kapatıyorlar. Hiç sipariş istiyor musunuz? Hayatımda asla size dönmeyeceğim ve kimseye tavsiyede bulunmayacağım.
Екатерина К.
28 Nisan 2025
Süper! Kısa sürede ve ucuza küçük bir parti basmak gerekliydi. Her şey bu yerde işe yaradı. Şehirde çok şey karşılaştırdım. Baskı kalitesi de uygun, süper! Ayrıca hızlı yanıtlar ve yardımlarınız için Konstantin'e teşekkür ederiz!
Павлик Шаткоф
7 Ağustos 2024
хорошая типография, сделали всё быстро, качественно и дёшево. Помогли разобраться как компоновать картинки, рассказали как работать с программой. Всё на высшем уровне!
Павел Шатков
6 Ağustos 2024
Хорошая типография. Дешево, быстро, качественно. 3 из 3,как говорится
Хисс -
15 Ağustos 2020
Адекватные люди, рассматривают даже самые простые запросы. Цветная печать - отличного качества и по цене очень достойно.
C
Cветлана Л.
24 Ocak 2024
Отличная типография! Быстро и качественно выполнили заказ
kfergun
26 Ocak 2024
Самая адекватная типография в городе. Все сделали быстро и качественно
Дмитрий Симонов
24 Ocak 2024
Заказали бланки, изготовили быстро и качественно
Царь Николай
23 Aralık 2022
Самый дешевый ксерокс в городе Все быстро грамотный специалист
Владимир Ковалев
25 Ocak 2024
Чётко и профессионально.
Н
Наталия Г.
13 Aralık 2021
Не знаю как типография, а вот людей- работников жаль, если на них крыша рухнет, вся провалилась, хоть бы клич дали по городу мы бы им по 100 руб скинулись на крышу , а то ведь без жертв не обойдется
Fff
25 Şubat 2020
Что стены такая же контора
Аркадий Семенович
19 Şubat 2020
Какие стены такой же типографию