Open Kitchen

Жанар Ибраева
1 Mayıs 2025
Bu kuruma bayılıyorum! En iyi şarap ve zanaat birası! Keyifli vakit geçirmek için harika bir atmosferik yer. Lezzetli yemekler, iyi hizmet, ancak yerleri önceden işgal etmeniz gerekiyor. Genellikle her zaman tam bir uyum vardır.
Сергей С.
23 Ocak 2025
Dürüst olmak gerekirse, personeli beğendim ve durumu doğru öğünlere, zaman geçirmek ve lezzetli yemekler için iyi bir yere yerleştirdim
Ольга Р.
24 Mayıs 2025
Geçenlerde bu kafeyi meslektaşlarımla ilk kez ziyaret ettim, mutfağı gerçekten beğendim, porsiyonlar yeterince büyük, lezzetli pişmiş, ortamın kendisi hoş, göze batmayan bir müzik sesi var, sakince sohbet edebilir ve lezzetli bir yemek yiyebilirsiniz
Mit
17 Şubat 2025
Yemekler çok lezzetli ve güzel mutfak temiz servis çok hoş personel çok güzel giyinmiş hoş bir atmosfer çok güzel rahat personel genel olarak sınıftır
Р
Роза Мурзасеитова
5 Ocak 2025
Rahat iç mekan, konum. Eksi küçük yiyecek çeşitleri ve pahalı fiyatlar. Güler yüzlü personel, hızlı servis ve
Анастасия Кенжебеков а
14 Nisan 2025
Mutfak güzel, menü çeşitlidir. Ancak servis sıfırda. Garsonun siparişi kabul etmesi için gelmesini beklemeyeceksin. Ve sonra siparişi en az 40 dakika bekleyin. Hizmet üzerinde çalışın
Е
Елена Печенкина
25 Mart 2025
Gürcü ve Avrupa mutfağı, özgün, profesyonelce hazırlanmış lezzetli yemekler, rahat bir atmosfer, iyi hizmet.
М
Маргарита Дьяченко
24 Ağustos 2025
Bir kez ziyaret ettim. Sipariş ettiğim şeyi beğendim, lezzetli, dedikleri gibi 20 dakika içinde pişirdim. Bir süre sonra öğle yemeğine uğramaya karar verdim.... Ve bir resim gördüm: Üniformalı tüm çalışanlar sokakta oturup sigara içiyor, sigaraları asfaltta, ayakkabıların tabanında söndürüyorlar!! Bunun için iki yıldız var. Başka bir yerde öğle yemeği yedim
Артур Скляров
11 Ağustos 2025
güzel bir yer. yemekler çok lezzetliydi, servis birinci sınıf, personel duyarlı ve genel olarak atmosfer hakkında sessizim, her şey çok güzel
Realise
21 Eylül 2024
Gürcü mutfağına ve ötesine bakan rahat bir aile kafesi. Her şey çok lezzetli ve beklemek uzun sürmüyor. Tek şey, hizmet ücretinin çok yüksek olmasıdır.
Георгий Щ.
13 Eylül 2025
Kurum fena değil, mutfak güzel. Kötü huylu garsonun yakalandığı üzücü: pişmemiş khachapuri'yi fırına iade etmeyi reddetti.
Айгерым Жунусова
15 Mayıs 2025
Güler yüzlü personel, keyifli ve konforlu bir ortam. Harika mutfak. Bu yerde rahat, ayrılmak istemiyorum
Islam Islam
22 Aralık 2025
Çok lezzetli pişiriyorlar. Özellikle yağda kızartılmış mantarlar, patates kızartması, kebap ve pizzaların yanı sıra.
Р
руслан Бондарь
10 Ocak 2025
Kafe imba lezzetli yemekler özeldir haçipuri ve kebap + lyulyakibab çayı lezzetli ve milkshake alkol çeşitli garsonlar imba Ruslan orada o iyi ve neşeli yönetici de en iyisidir
Ольга Л.
11 Ekim 2025
Harika bir kurum! Hoş bir atmosfer, güler yüzlü personel ve yüksek düzeyde hizmet. Her şey daha önce düşünülmüş - misafirler için bakım hissediliyor. Kesinlikle tekrar döneceğim ve arkadaşlarıma memnuniyetle tavsiye edeceğim!
Адиль Машур
15 Mayıs 2025
Mutfak harika, salon sınıf, ama servis sıfır, bir keresinde oturduk ve garsona baktık, aynı anda düğmeye basarak sıfır tepki veriyorduk. Aksi takdirde, kuruluşa karşı herhangi bir şikayet yoktur.
Тасенька & Светик
Khachapuri çok lezzetlidir ve kışın orada sürekli çay yiyoruz servis her zaman hızlı rahattır
Екатерина Мясникова
Küçük kebapların porsiyonları sığır eti acıdır ve kuzu eti de tavuk filetosu sulu lezzetliydi
Олег Михеев
30 Mart 2024
Rahat bir ortam. Gürcistan için stilizasyon. Şişeleme için şık chacha (100gr-1000tg).Mutfak lezzetli, güzel sunum, menü sürekli güncellenmektedir, ancak bir eksi de vardır, aşçıya bağlı olarak aynı yemek farklı şekillerde pişirilebilir (yiyecekleri kesmek, kavurma yöntemi)
Gulden K.
18 Temmuz 2025
Çok lezzetli yemekler, güler yüzlü personel. Yönetici her zaman huşu içinde davranır, hoştur
D
Dinara Akhmetova
17 Ağustos 2024
Çok beğendim. İç mekan, mutfak, liberal fiyatlar. Servis şimdi biraz topallıyor ve yeni açıldıklarında ve servis seviyedeyken.
Орынгуль Абакова
24 Temmuz 2025
Güzel bir kurum. Rahat ve atmosferik. Mükemmel mutfak ve servis zirvede. Admin Elena, en iyisi!!! Size refah!!! Her şey çok lezzetli
С
Светлана Семёнова
14 Ağustos 2024
Hoş olmayan bir izlenim kaldı. Kızarmış patlıcan salatası tadı güzel değildi. Patlıcan gevrek değildi, haşlanmış gibiydi. Garson şarabın tadına bakmayı teklif etti, ardından ödeme faturasına dahil edildi.
андрей к.
23 Kasım 2024
Servis mükemmel ve yemekler çok lezzetli, özellikle Tom Yum . Kanaryalar şarkı söyler. Yönetici Elena çok komik. Yönetici Aigerim çok havalı. Duygusal iç mekan .
Orijinalini göster · English
Андрей Ли
17 Kasım 2024
En sevilen kafelerden biri: rahat bir atmosfer, yardımsever personel, lezzetli yemekler, özellikle et yemekleri ve mükemmel fıçı şarap.
Айнура Шарипова
2 Eylül 2024
Bu kurumu çok beğendim Mutfak Kebapları Sık sık öğle yemeğine giderim ve tabii ki kendi üretimim olan şaraba bayılırım️️
Данияр Касенов
12 Mart 2025
Harika bir yer Misafirperverlik birinci sınıftır Girişten bir gülümsemeyle karşılanırlar ve sonuna kadar bir gülümsemeyle eşlik ederler Kesinlikle tavsiye ederim Süper kuruluş
П
Поляков Денис
30 Haziran 2024
Sunulan yemeklerden mutfak ateşlidir. Farklı mutfak türlerinden harika teklifler. Personel taleplere duyarlı davranıyor.
Ержан Омаров
1 Ağustos 2024
Her şey yolunda!!! Hizmet yemek ve her şey her şey Yürekten tavsiye ederim çocuklar, 1000 için okroshka% Tavsiye ederim Atmosfer en üst düzeyde
Николай Иванов
2 Aralık 2025
Hoş iç mekan, güler yüzlü personel, lezzetli yemek pişiriyor
Gospidin
5 Kasım 2024
İyi mutfağa sahip harika bir restoran.... ve Gürcü mutfağına% 80 tesadüf Mükemmel khachapuri ve khinkalia
М
Максим Туров
11 Mart 2025
Lezzetli yemekler, Gürcülere vurgu yapan çeşitli mutfaklar. Servis iyi, atmosfer çok hoş ve rahat. Her şeyi çok beğendim !
Denis S.
10 Ekim 2024
Mükemmel kuruluş, yükseklikte hizmet , hoş iç mekan , kibar personel , khachapuri top bombası havai fişek
Евгений Фадеев
16 Haziran 2024
Harika iç mekan. Mutfakta her şey yolunda, güzel sunum ve lezzetli.
Vitaliy Zhilin
6 Ekim 2024
Ekibastuz'da kalırsanız uğrayıp yemek yediğinizden emin olun, Lezzetli yemekler ve iyi hizmet
Н
Наталья Хандавлетова
16 Nisan 2025
Rahat bir atmosfer, hoş canlı müzik, lezzetli yemekler
E
Elena P.
Birkaç kez uğradık ama .Kabul edilemez, kasvetli, bu yüzden bu kurumun mutfağını hiç denemediler...belki yiyecekleri yumuşatırdı,ama....
Наталья Наталья
7 Kasım 2025
Çok lezzetli bir mutfak. SÜPER!! Peki, fiyatlar elbette kaliteye karşılık geliyor))). Size refah ve yüksek gelir, saygın ziyaretçiler ve iyi bir ruh hali diliyorum))
С
Светлана Ш.
19 Haziran 2024
Harika bir mutfak, rahat, şık bir yer, eğlenceli bir şirket için ideal.
Д
Дина Ссс
Lezzetli!! Her zaman çeşitli promosyonlar vardır. Mutfak kuleyi yıkıyor
Е
Егоров Виктор
11 Mayıs 2025
Mükemmel atmosfer, mutfak ve personel
Роман Полоротов
28 Nisan 2025
Harika bir yer. Harika bir atmosfer. Çok lezzetli bir mutfak.
Асхат К.
18 Ağustos 2024
Harika! Lezzetli yemekleri olan en iyi kurum!! Aşçı ateşi! Normların fiyatları! Köpük 👍🏻
WWW. RU
29 Ağustos 2025
Oturmak, sosyalleşmek ve tabii ki lezzetli yemek yemek için harika bir yer
Надежда Овсеенко
28 Ocak 2025
Lezzetli mutfak, rahat alan
Агромонтаж групп
4 Ocak 2025
Güzel mutfak, harika iç mekan. Öneriyorum
Д
Динара Долдабаева
10 Ocak 2025
Güzel yer, servis, mutfak, her şeyi beğendim.
К
Каир Бериков
30 Ekim 2023
Mükemmel hizmet ve en önemlisi çok lezzetli. Aferin böyle devam edin. Size iyi şanslar.
Алиса Алиса
Her şey çok lezzetli, içi çok karışık
Ольга Плотникова
3 Temmuz 2025
Lezzetli ama çok pahalı, hoş bir atmosfer